Gość: o+o-o IP: *.qc.sympatico.ca 31.12.01, 23:41 Nie dowie sie nikt ktora dla mnie wazna ta radosc,czy ta lza a moze ten zgubiony szept ktorym sie drecze co powiesz mi ? O:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izold.a Re: marzenia 01.01.02, 01:23 Gość portalu: o+o-o napisał(a): > Nie dowie sie nikt > ktora dla mnie wazna > ta radosc,czy ta lza > a moze ten zgubiony > szept > ktorym sie drecze > co powiesz mi ? > > O:) dzis powiem ci ..ze kocham..... abstrakcje.... to nie ja mam ci powiedziec.... ;))) ale kocham.... abstrakcje... tam... ona jest.. on.... tam... wiec marzyc chce ...wraz z toba? ... wraz z .... ..i z.... i jeszcze z .... ;))) wszystkich ktorzy marzyc potrafia ... kocham! i wartosc marzen ! ach... ty wiesz ;)) wiesz... tam... marzenie... czy tylko uluda ? marzenia... i tak kocham... ;)) wiec ... marzyc marzyc... marzyc o... a wiesz? W Nowym Roku... ja... realizuje.... marzenia!!!!! :-* Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 01.01.02, 21:34 izold.a napisał(a): > Gość portalu: o+o-o napisał(a): > > Nie dowie sie nikt > > ktora dla mnie wazna > > ta radosc,czy ta lza > > a moze ten zgubiony > > szept > > ktorym sie drecze > > co powiesz mi ? > > > > O:) > > dzis powiem ci ..ze kocham..... abstrakcje.... > to nie ja mam ci powiedziec.... ;))) > ale kocham.... abstrakcje... > tam... ona jest.. on.... > tam... > > wiec marzyc chce ...wraz z toba? ... wraz z .... > ..i z.... > i jeszcze z .... ;))) > > wszystkich ktorzy marzyc potrafia ... kocham! > > i wartosc marzen ! ach... ty wiesz ;)) > > wiesz... tam... marzenie... > czy tylko uluda ? marzenia... > i tak kocham... ;)) > > wiec ... > marzyc > marzyc... > > marzyc o... > > a wiesz? > W Nowym Roku... ja... realizuje.... marzenia!!!!! > > :-* .......tylko Niebieskie Wrozki* to potrafia o:) Odpowiedz Link Zgłoś
izold.a Re: marzenia 02.01.02, 18:26 o+o-o napisał(a): > izold.a napisał(a): > > > W Nowym Roku... ja... realizuje.... marzenia!!!!! > > > > :-* > > .......tylko Niebieskie Wrozki* to potrafia > > o:) > nie... nie tylko... mrowki chodza w aureolach... platki sniegu wiruja w zachwycie... unosic sie wraz z nimi ... do nieba... i wyzej... wyzej nieba.... tam... anioly ... zstepuja z oblokow... ziemia ...moze byc...tak blisko... tak blisko Nieba.. ***by cos moglo sie zdarzyc*** ..'W rytmie wietrznej tęsknoty Wraca fala do plaży Ty pamiętaj wciąż o tym Trzeba marzyć' a. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 02.01.02, 22:54 izold.a napisał(a): > o+o-o napisał(a): > > > izold.a napisał(a): > > > > > W Nowym Roku... ja... realizuje.... marzenia!!!!! > > > > > > :-* > > > > .......tylko Niebieskie Wrozki* to potrafia > > > > o:) > > > > nie... nie tylko... > mrowki chodza w aureolach... > platki sniegu wiruja w zachwycie... > unosic sie wraz z nimi ... > do nieba... > i wyzej... > wyzej nieba.... > tam... anioly ... > zstepuja z oblokow... > ziemia ...moze byc...tak blisko... > tak blisko Nieba.. > > ***by cos moglo sie zdarzyc*** > ..'W rytmie wietrznej tęsknoty > Wraca fala do plaży > Ty pamiętaj wciąż o tym > Trzeba marzyć' > > a. `Nie , nie wolno dac sie odedrzec z marzen !.......` szeptaly trzesace sie wargi skostnialego na mrozie slepca o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: marzenia IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.01.02, 01:24 A cóż Cię tak dręczy? Czyj szept taki...ciepły był, czyj łze wywołał i radośc zarazem? a. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 01.01.02, 03:12 no coz,kiedys i tak to sie stanie lecz nie dowie sie nikt gdy cofne sie pol kroku o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: marzenia IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.01.02, 16:25 A czemu cofać sie chcesz? Boisz się marzeń,że się nie spełnią? i lepiej nic z tym niezrobić, niczego nie mówić,milczeć...patrzeć tylko... z daleka czasem ..i zadreczać sie tym..uśmiechem Czyimś???... Takim od którego wszystko wiruje dookoła???... Czy tak?? a. Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: marzenia 01.01.02, 19:00 nowy rok zakwitł perlistymi kształtami garstka ich w moich dłoniach oglądane pod światło otwierają wnętrza milionem blasków uśmiecham się do naszyjnika marzeń pozdrawiam marzycieli w nowym roku ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 01.01.02, 21:49 Czy pojdziemy na wieczorny seans ? Lauro! o:) Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: marzenia 01.01.02, 22:27 późnym wieczorem gwiazdy do rowów powpadały noc oczy mrużyła zmęczona hukiem petard księżyc odwrócił się na pięcie zrobiło się ciemno i tylko oddech twoich marzeń palił się nade mną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o+o-o Re: marzenia IP: *.qc.sympatico.ca 01.01.02, 23:03 znaszli ten bol wyobrazni slodkiej co reke w lokciu zgina? znaszli te slodycz wyobrazni wiotkiej co palec prostuje? Ty znasz zmeczona pomiedzy dniami wtulona w objecia marzen dedykuje poznajac slowami o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o+o-o Re: marzenia IP: *.qc.sympatico.ca 01.01.02, 23:05 znaszli ten bol wyobrazni slodkiej co reke w lokciu zgina? znaszli te slodycz wyobrazni wiotkiej co palec prostuje? Ty znasz zmeczona pomiedzy dniami wtulona w objecia marzen dedykuje poznajac slowami o:) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 03.01.02, 02:06 laura! napisał(a): > > późnym wieczorem > gwiazdy do rowów powpadały > noc oczy mrużyła > zmęczona hukiem petard > księżyc odwrócił się na pięcie > zrobiło się ciemno > i > tylko oddech twoich marzeń > palił się nade mną uwierz mi zes tak czysta, chlodna i piekna jak on i tak jak on oddechem swym palisz zacmiewasz pozary gwiazd o bezchmurna nocy kochanko ksiezyca o:) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 01.01.02, 21:46 Gość portalu: a. napisał(a): > A czemu cofać sie chcesz? > Boisz się marzeń,że się nie spełnią? > i lepiej nic z tym niezrobić, > niczego nie mówić,milczeć...patrzeć tylko... > z daleka czasem ..i zadreczać sie tym..uśmiechem Czyimś???... > Takim od którego wszystko wiruje dookoła???... > Czy tak?? > a. Nie wiem, nie wiem, nie wiem JAM rozesmiany zwrocony ku sobie czy chcesz pocalunku miedzy rzedami drewnianych plotow ? o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: marzenia IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.01.02, 22:46 A to szczęściarz z Ciebie,żeś roześmiany! Myślałam-marzysz to Ci smutno. A ja nie chcę niczego już,mi tylko smutno trochę...bardzo... Pozdrawiam ciepło. a. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: marzenia 01.01.02, 23:21 Marzycielem jestem, lecz żałuję, mi słowa umykają, gdy próbuję w nich rzeźbić poezję... Pozdrawiam w pierwszy dzień Nowego Roku Janek Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 03.01.02, 03:53 ja_nek napisał(a): > Marzycielem jestem, lecz żałuję, mi słowa umykają, gdy próbuję w nich rzeźbić > poezję... > > Pozdrawiam w pierwszy dzień Nowego Roku > Janek Poezja,klejnoty, hm ...to za wiele ...raczej... piekno nastroju chwili zlapanej odwaznie bez strachu Boginie nie boja sie bursztynow a Ty jak przyznales lubisz marzyc i kobiety kochales i ....... moze nawet bardziej niz ja zbyt odwazny Zapraszam Marzeniowcu i pozdrawiam w Nowym Roku ! o:) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 02.01.02, 00:35 Gość portalu: a. napisał(a): > A to szczęściarz z Ciebie,żeś roześmiany! > Myślałam-marzysz to Ci smutno. > A ja nie chcę niczego już,mi tylko smutno trochę...bardzo... > Pozdrawiam ciepło. > a. Pytasz wiatr - gdzie sa przyjaciele? Kto zna odpowiedz Moze tam skad wieje ten cieply? czasami smutny, wie wiecej niz wiatr o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 01.01.02, 23:12 Nikt sie nie dowie, dopoki mu nie powiesz ... :-) Lub ... dopoki nie dojrzy tego w Twoich oczach :-) jestem tu. n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 01.01.02, 23:43 Gość portalu: nadja napisał(a): > > Nikt sie nie dowie, > dopoki mu nie powiesz ... :-) > Lub ... dopoki nie dojrzy tego > w Twoich oczach :-) > > jestem tu. > > > n. zgubilas muszelke Perelko ? o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 01.01.02, 23:48 Nie :-) Czemu tak sadzisz ...? :-) n. ps juz wyslalam list ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 02.01.02, 00:04 stoisz zamyslona wsrod slonecznego kregu mruzac oczy nie wachaj sie, chodz i wejdz do mego ogrodu rozgarnij krzaki smialo za nimi jest powiew wiatru i sklebione mysli tam sie odnajdziesz mnie gubiac o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 02.01.02, 00:07 Wcale nie chce Cie zgubic ... n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 02.01.02, 00:23 w moim ogrodzie znam kazdy kamien maja rozne imiona bo kazdy nosi imie twych marzen o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 02.01.02, 00:28 Ich nie jest tak wiele. Tylko czasem mam wrazenie, ze niemozliwe ... a juz myslalam, ze mnie opusciles :-) n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 02.01.02, 00:44 dookola tyle spraw wartki nurt gladzi i toczy swym korytem rozpalone kamienie nie istnieje posrod kolarowych raf o;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 02.01.02, 00:46 Moze gdyby nie byly tak rozpalone, nie byloby problemu... a z drugiej strony ... n. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: marzenia 02.01.02, 00:59 wyslizguja sie z reki schlodzone zimnym strumieniem obrastane latami nawarstwiajacych sie zdarzen Podnies jeden, dziwisz sie? o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 02.01.02, 01:00 Nie, a powinnam? n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: marzenia IP: *.devs.futuro.pl 02.01.02, 01:10 Czyli wlasciwa reakcja ... n. ps napisalam juz, ale nie wiem, czy dostales ... Dobranoc ... Odpowiedz Link Zgłoś