Gość: xpOver IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.01.02, 15:48 hannawald maskruje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bobo Re: no i po małyszu. IP: *.telia.com 01.01.02, 15:55 zlej rubryki uzywasz. tutaj jest dla "towarzystwa", poznam , spotkam etc o Malyszu porozmawiamy na "sporcie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOver Re: no i po małyszu. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.01.02, 15:59 ja to mówię towarzysko, a nie sportowo, nie uważam, ze to ciekawy temat Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: no i po małyszu. 01.01.02, 16:26 Małysza nie da się zmasakrować. Wiecej wiary, XpOver, w człowieka, w człowieka! I wyrozumiałości. Nikt z nas nie jest maszynką "sukcesu". Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: no i po małyszu. 01.01.02, 18:15 Brawo Małysz! Ja tylko wioernie mu będę kibicowała :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpEnd Re: no i po małyszu. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.01.02, 18:17 wszystko się wali Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: no i po małyszu. 01.01.02, 18:20 Ja tam się nie walę. Jak na razie jeszcze szkielet mi się kupy trzyma . Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: no i po małyszu. 01.01.02, 18:28 I możemy służyć za podpórki zawalonym :o)) Albo robić za żywe eksponaty w jakimś muzeum. Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: no i po małyszu. 01.01.02, 18:34 maryjo2 napisał(a): > I możemy służyć za podpórki zawalonym :o)) Albo robić za żywe eksponaty w > jakimś muzeum. Maryjko, miało być dwie, a nie dwoje. Dziś to chyba jednak wolę robić za eksponat. Mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: no i po małyszu. 01.01.02, 18:37 Tak Cie usztywnilo, Florentynko? Musialo byc zabojcze! Szkoda, ze muzea dzis zamkniete...Nie dadza zarobic sztywnym w pierwszym dniu nowego roku :(( Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: no i po małyszu. 01.01.02, 18:44 No - to co nieco współczuję. Ja jutro będę się męczyła, aż zesztywnieję. Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: no i po małyszu. 01.01.02, 18:48 Staraj się robić to, co ja dzisiaj - dobre wrażenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: no i po małyszu. 01.01.02, 19:07 mario2 napisał(a): > kto i co Ci dobrze wrazil? :o))) Chciałabym, chciaaaała... :)))). Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: no i po małyszu. 01.01.02, 19:09 hihi w dalszym ciagu syndrom nieodmiecionej pajeczynki? :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: no i po małyszu. 01.01.02, 19:17 mario2 napisał(a): > hihi w dalszym ciagu syndrom nieodmiecionej pajeczynki? :o))) Tu się nie ma z czego śmiać. Tu trzeba płakać. Buuuuuuuu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: no i po małyszu. 01.01.02, 19:24 A na imprezie nic???? Mialem juz nadzieje, ze przynajmniej tej nocy sie bedziesz mogla zapomniec! Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: no i po małyszu. 01.01.02, 19:45 mario2 napisał(a): > A na imprezie nic???? Mialem juz nadzieje, ze przynajmniej tej nocy sie > bedziesz mogla zapomniec! Tej nocy pozostały mi jeszcze resztki rozsądku i świadomość, że za parę godzin idę do pracy. Więc nie mogłam się upić tak, jakbym chciała. A jak tu się zapomnieć na trzeźwo? Fuj, obrzydliwość! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: no i po małyszu. 01.01.02, 19:47 Moge Cie zapewnic, ze na trzezwo uskutecznianie zapomnienia sie jest calkowicie przyjemne i dajace wiele zadowolenia. Nie rozumiem mlodego pokolenia, ktore potrafi sie kochac tylko po gorzale lub prochach :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: no i po małyszu. 01.01.02, 19:51 No nie wiem. Ja tam to tylko w telewizji widziałam wprawdzie. Ale mówię ci, świństwa to były. Przyjemne mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: no i po małyszu. 01.01.02, 19:54 no jesli to sa dla Ciebie swinstwa- to wspolczuje! Zapewniam Cie, ze praktykownie takich zachowan live i na trzezwo daja wiele satysfakcji! Radze kiedys sprobowac! Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: no i po małyszu. 01.01.02, 20:22 Dzięki za dobre rady. Jeszcze sie tylko spytam mamusi. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: no i po małyszu. 01.01.02, 20:41 niech mamusia zapoda jeszcze Tobie kilka dobrych rad- jak postepowac. No chyba, ze pod choinke dostalas ksiazke Wislockiej! Zawsze laczenie teorii z praktyka moze byc interesujace! Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: xpOver - to do Ciebie !!! 01.01.02, 19:11 .....co się z Tobą dzieje ? Skąd ta dekadencja ? Czy poruszy Cię fakt, że rusza to moje nadwrażliwe serce. Przyzwyczaiłeś mnie do innej estetki swoich wypowiedzi. Jeśli chcesz o tym porozmawiać... powiedz. Mówiąc czasami otwierasz coś więcej niż usta..... Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: xpOver - to do Ciebie !!! 01.01.02, 22:40 Można też mówić nie otwierając. Zwłaszcza ust. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: to do Ciebie !!! 01.01.02, 22:46 Bardzo madra sentencja! ale ja nulek Ci mowie, ze ciocia mina zna lepsze ona rozmawia nie otwierajac p.... a w tym przypadku to wszystkie wysiadacie, wlacznie z Toba Szefowo! nulek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOver Re: to do Ciebie !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.01.02, 22:49 żebym ja wiedział co aytor ma na myśli mina gdzieś przepadła podobnie jak piosenka Alabama Song Doorsów obu nie mogę znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: to do Ciebie !!! 01.01.02, 22:52 Ameryki nie odkryłeś jakoś - Mina jest doskonałościa sama w sobie i nikt jej nie dorówna. A Ty co otwierasz, jak mówisz? Zwieracz? Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: no i po xpOver 01.01.02, 23:00 poszedł sprawdzić co mu się otwiera jak mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Nic bardziej blednego! 01.01.02, 23:04 Laura-pomylka totalna! To nulik ma sprawdzic co mu sie otwiera przy mowieniu. A Tobie by sie przydala wizyta u okulisty :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: Nic bardziej blednego! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.01.02, 23:09 Co mi szkodzi powiem. kocur1. Coś obrzydliwego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o+o-o Re: Nic bardziej blednego! IP: *.qc.sympatico.ca 01.01.02, 23:18 maryjo2 napisał(a): > Laura-pomylka totalna! To nulik ma sprawdzic co mu sie otwiera przy mowieniu. A > > Tobie by sie przydala wizyta u okulisty :o)) wada wzroku to pestka,uwierz mi! ale... Wanda rzucila sie do wody,tak miala zaburzona p..... (percepcje) nulek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver I Ty Brutusie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.01.02, 23:07 Jestem tak sfrustrowany, że powiem szczerze, jednym autorem tu się brzydzę. Nie żeby coś mi zrobił, po prostu jego postawa. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: I Ty Brutusie?do XpOver 01.01.02, 23:11 Ja i Brutus?? Nieporozumienie. Nie wbijam noża w plecy przyjaciołom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o+o-o Re: I Ty Brutusie?do XpOver IP: *.qc.sympatico.ca 01.01.02, 23:26 maryjo2 napisał(a): > Ja i Brutus?? Nieporozumienie. Nie wbijam noża w plecy przyjaciołom. Na WODZIE kolego krag przyjaciol,tak jak fala sie rozchodzi. O,gdybys ty chociaz wode lal tak jak ja ale ty macisz niestety nulek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o+o-o Re: to do Ciebie !!! IP: *.qc.sympatico.ca 01.01.02, 23:12 no co Ty, ja po prostu skladam rece ! :) nulek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: no i po małyszu. IP: 10.0.4.* 01.01.02, 23:11 Gość portalu: xpOver napisał(a): > hannawald maskruje Próbowałem wyobrazić sobie, jak mówisz ten tekst i... nie potrafię! Co z Tobą? Co robi "hannawald" - może tu jest klucz mogący otworzyć wyobraźnię? Pozdrawiam - wrew PS. Dziękuję za życzenia! Napiszę do Ciebie na skrzynkę, tylko muszę przedtem obrobić się trochę po świętach. Może dziś w nocy... Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: no i po Laurze 01.01.02, 23:23 Laura - z tak zaburzoną percepcją wzrokową - albo okulista, albo kąpiel w wodzie wzorem Wandzi. Tylko zmierz najpierw głębokość. Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: no i po Maryji 01.01.02, 23:25 Maryjo, to przykre że mi to wypominasz. Ja w ogóle nie mam oczu, wypaliłam sobie gazem jak podpalałam skręta nad palnikiem. Umiem pisać bezwzrokowo, a wasze posty czyta mi mama, a dziadek podpowiada co napisać. Właśnie powiedział mi żeby Ci napisać............ ależ dziadku to jest niecenzuralne, ot figlarz stary ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: no i po Maryji IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.01.02, 23:27 aha. zawsze kojarzyłem Cię z laską. Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: no i po Maryji 01.01.02, 23:32 mama czeka na potwierdzenie czy to do mnie...nałozyła już drugie okulary.. ale dziadek krzyczy: że nieważne i tak laska, że mucha nie siada ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: no i po Maryji 01.01.02, 23:33 Mam nadzieję, że nie z tą Mojżeszową. Takich cudeńków nie potrafię :((. Biała też nie za bardzo przypadłaby mi do gustu, już wolę laskę wanilii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOver Re: no i po małyszu. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.01.02, 23:25 Witam wrewie, dzięki za wspomnienie pionu. niestety prawda przyszła i chce się zemścić ale może jakoś umknę do piaskownicy z ludźmi no i z babkami Dzięki za zrozumienie metafory hanavaldowej Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: no i po małyszu. 01.01.02, 23:42 żegnam państwa, ide na zasłużony spoczynek prosze mnie nie obgadywać... bo ślepych swędzi wtedy w oczodołach zaślepiona miłościa do.... Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: no i po Laurze 01.01.02, 23:50 Bez obaw, Laura. To wątek dla Małysza. Komu tam chciałoby się Ciebie obgadywać. Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: wracając do Małysza 01.01.02, 23:58 Mam przed sobą zdjęcie Małysza po dzisiejszym konkursie. Stoi z pochyloną głową. Jaki on smutny. Aż żal. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: wracając do Małysza 02.01.02, 00:11 Bo się martwi pewnie. Wyobraź sobie ten ciężar odpowiedzialności, który zwalili na niego jego wspaniali wielbiciele. Ma wygrywać i tylko, bo jak nie.... Tłum jest jednak bezrozumny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOver Re: wracając do Małysza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.01.02, 00:15 tak to jest jak się za daleko skacze Odpowiedz Link Zgłoś
florentynka Re: wracając do Małysza 02.01.02, 00:23 maryjo2 napisał(a): > Bo się martwi pewnie. Wyobraź sobie ten ciężar odpowiedzialności, który zwalili > > na niego jego wspaniali wielbiciele. Ma wygrywać i tylko, bo jak nie.... Tłum > jest jednak bezrozumny. I znów jestem z Tobą zgodna. Uśmiechy dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: no ..... 02.01.02, 00:14 maryjo2 napisał(a): > Bez obaw, Laura. To wątek dla Małysza. Komu tam chciałoby się Ciebie obgadywać. > ....a dozorca to pies ? nulek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOver Re: no ..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.01.02, 00:23 fakt często pies jest dozorcą, ale nie o to chodzi nie o to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOver Re: no ..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.01.02, 00:30 tylko jeszcze zapomnijmy o tęsknocie za hegemonią supremacją i jakmkolwiek apogeum następne bedą orgazmy żegnam was Odpowiedz Link Zgłoś