Gość: maryjo2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 08:56 Mówisz mu, udowadniasz na wszelkie sposoby, a on dalej nie dowierza. W końcu ma możliwość sam wsadzić palec w przysłowiową ranę, i dalej nic. Nie wierzy sam sobie! I co z takim robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: Niedowiarek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 09:57 maryjko,ty ostatnio masz jakies dziwne problemy skarbenku...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ty tez bedziesz miala, samantko................ 06.09.03, 10:03 jak do tego, twego portogradu, przyjade:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ty tez bedziesz miala, samantko.............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 10:06 E tam,nie widze w tym zadnego problemu dla mnie.Zreszta straszysz mnie juz tym od pol roku nie wiem po co? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 to taka gra wstepna................ 06.09.03, 10:19 slyszalem, ze nie preferujesz tzw. szybkich numerkow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: to taka gra wstepna................ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 10:25 nie wiem po co ci ta gra wstepna bo nawet jesli zajedziesz do Szczecinowa to nawet 5 minut ci nie poswiece ,o! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 w koncu nie jestes, tam najwazniejsza............. 06.09.03, 11:26 ale ciekawe co twoje dzieci, powiedza na obrazki, ktore jak dobry paterz, bede rozdawal pod szkolka, i powiem ze to, od ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: w koncu nie jestes, tam najwazniejsza........ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 11:30 Dziecko mlotku to ja mam jedno ,a spod szkoly zwinelyby cie gliny jako zboka. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a skad wiesz, jakie te obrazki beda............... 06.09.03, 11:32 i kto tu jest, zboczony:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Niedowiarek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 11:00 No właśnie, a wy zamiast mi coś pomóc, to zbaczacie z tematu i dalej nad odpowiedzą musze się męczyć sama :( Gość portalu: samanta napisał(a): > maryjko,ty ostatnio masz jakies dziwne problemy skarbenku...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: to tak filozoficznie.., 06.09.03, 10:05 czy z życia, hę ?:) Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Mówisz mu, udowadniasz na wszelkie sposoby, a on dalej nie dowierza. W końcu > ma możliwość sam wsadzić palec w przysłowiową ranę, i dalej nic. Nie wierzy > sam sobie! > I co z takim robić? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Niedowiarek 06.09.03, 11:04 powiedz mu, żeby dał Ci święty spokój :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Niedowiarek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 11:07 Też mówiłam, w przypływie bezsilności. Nie wierzy, że tego mogę chcieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Niedowiarek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 11:23 Polecam ostre ciecie:zerwanie kontaktow osobistych,telefonicznych ...krotko,zdecydowanie i KONSEKWENTNIE ! Szkoda nerwow i czasu na tlumaczenie tego czego ktos nie chce zrozumiec.Dbaj o higiene psychiczna maryjko:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Niedowiarek 06.09.03, 16:53 Jak sie popsul to wymienic na nowszy model i po krzyku! :)) Odpowiedz Link Zgłoś