Dodaj do ulubionych

Pobudka!!!!

IP: 217.7.150.* 07.09.03, 08:29
Kurde juz 8.30!!! Za niedlugo na sume trze sie udac, grosiwem proboszcza
zasilic, a Wy spicie, na kon nie wsiadacie...!
Obserwuj wątek
    • Gość: maryjo2 Re: Pobudka!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 08:33
      Może koń zajeżdżony został wczorajszej nocy i oklapł?

P.S. Wybierasz się na mszę?
      • Gość: mario2 Re: Pobudka!!!! IP: 217.7.150.* 07.09.03, 08:35
        ktos sie w nocy nad swym koniem znecal?
        Skad u Ciebie takie wiadomosci?

Jasne, ze udaje sie na msze- zostalem ministrantem, coby w koncu moc jak rowny
        z rownym z Kitusiem i Menikiem pogadac :o)
        • Gość: maryjo2 Re: Pobudka!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 08:42
          Kiedy oni są niżsi od ciebie, więc będziesz się musiał pochylić.

P.S. Co do koni- żadnych informacji nie mam, tak sobie tylko gdybam.
          • Gość: mario2 Re: Pobudka!!!! IP: 217.7.150.* 07.09.03, 08:46
            Zawsze pochylam sie nad strapionymi.

Wiesz zadziwiaja mnie coraz czesciej Twe dywagacje. Wyraznie widac czym
            przesycona jest Twoja podswiadomosc :o)
            • Gość: mayjo2 Re: Pobudka!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 08:48
              Gdzie to niby widać, i skąd ta pewność, że właśnie tym, o czym mówisz?
              Dostąpiłeś już łaski olśnienia?
              • Gość: mario2 Re: Pobudka!!!! IP: 217.7.150.* 07.09.03, 08:54
                A czy ja sie uzalam nad losem nieszczesnego konia ktorego w nocy meczono?

• Gość: maryjo2 Re: Pobudka!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 08:57
                  Szkoda mi męczonych zwierząt po prostu.
                  • Gość: mario2 Re: Pobudka!!!! IP: 217.7.150.* 07.09.03, 09:07
                    meczonych myszek tez? :o)
                    • Gość: maryjo2 Re: Pobudka!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 09:10
                      Przecież myszka to też zwierzę! Ale koni jakoś bardziej mi żal.
                      • Gość: mario2 Re: Pobudka!!!! IP: 217.7.150.* 07.09.03, 09:22
                        no tak, jesli ktos lubi konie...
                        Czy nie uwazasz ze ci co uprawiaja jezdziectwo tez musieliby byc karani? :o)
                        • Gość: maryjo2 Re: Pobudka!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 09:34
                          Jeśli przemęczą konia i doprowadzą do ochwacenia, to owszem.
                          • Gość: mario2 Re: Pobudka!!!! IP: 217.7.150.* 07.09.03, 09:35
                            konia nie da sie tak szybko zameczyc, szczegolnie jako jezdziec :o)
                            • Gość: maryjo2 Re: Pobudka!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 09:38
                              A skąd masz takie informacje?
                              • Gość: mario2 Re: Pobudka!!!! IP: 217.7.150.* 07.09.03, 09:40
                                mozesz to nazwac doswiadczeniem zyciowym :o)
                                • Gość: maryjo2 Re: Pobudka!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 09:41
                                  O kurcze! Nigdy nie wspominałeś, że jeździsz konno :o)
                                  • Gość: mario2 Re: Pobudka!!!! IP: 217.7.150.* 07.09.03, 09:42
                                    jeszcze nie probowalem, a Ty? :o)
                                    • Gość: maryjo2 Re: Pobudka!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 09:46
                                      No niestety, na koniu nie próbowałam jeżdzić, ale na kucyku to kiedyś
                                      próbowałam :o)
                                      • Gość: mario2 Re: Pobudka!!!! IP: 217.7.150.* 07.09.03, 09:48
                                        cos mi sie chyba pozajaczkowalo. Mo ale starosc nie radosc i mam prawo do
                                        amnezji. Bo wydawalo mi sie, ze cos tak miedys...slyszalem na ten temat :o)

P.S. A nie byl to garbaty wielblad?
                                        • Gość: maryjo2 Re: Pobudka!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 09:53
                                          Tak, wielbłąd też był. Ale koń nigdy, niestety.
                                          • Gość: mario2 Re: Pobudka!!!! IP: 217.7.150.* 07.09.03, 09:57
                                            i co ty porabialas z tym garbatym stworem?
                                            • Gość: maryjo2 Re: Pobudka!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 09:58
                                              Przejechałam się na nim po Saharze.
                                              • Gość: mario2 Re: Pobudka!!!! IP: 217.7.150.* 07.09.03, 10:01
                                                to rozumiem, ale wracajac do jezdziectwa, czy uwazasz to za rodzaj przyjemnego
                                                sportu, czy tez raczej jest to znecanie sie? :o)
                                                • Gość: maryjo2 Re: Pobudka!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 10:03
                                                  Nie wiem, to zależy na ile koń przy tym cierpi.
                                                  • Gość: mario2 Re: Pobudka!!!! IP: 217.7.150.* 07.09.03, 10:04
                                                    a jesli koniowi jest calkiem dobrze, to tez jest Ci go zal?
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Pobudka!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 10:06
                                                    Wtedy nie, bo nie ma powodów. Tyle, że tego nikt nie wie, bo konie nie mówią.
                                                  • Gość: mario2 Re: Pobudka!!!! IP: 217.7.150.* 07.09.03, 10:09
                                                    Byl jeden taki co mowil- Mister Ed,

zreszta konie tez potrafia okazac to, czy sa zadowolone czy tez nie
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Pobudka!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 10:11
                                                    Jak to okazują? Powiedz mi, bo zupełnie nie znam się na końskich emocjach :o)
                                                  • Gość: mario2 Re: Pobudka!!!! IP: 217.7.150.* 07.09.03, 10:15
                                                    jak taki kon dobrze wykona swa robote, to zazwyczaj pokrywa sie piana, co jest
                                                    oznaka tego iz jest superzadowolony
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Pobudka!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 10:17
                                                    Dziękuję, to już teraz będę wiedziała ;)
                                                  • Gość: mario2 Re: Pobudka!!!! IP: 217.7.150.* 07.09.03, 10:19
                                                    Nie wmowisz mi, ze nie wiedzialas o tym wczesniej. Zaobserwuj przy jajblizszej
                                                    okazji :o)
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Pobudka!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 10:22
                                                    To będzie trudne, bo nie dysponuję na tyle czasem, żeby specjalnie po to
                                                    wybrać się do stadniny.
                                                  • Gość: mario2 Re: Pobudka!!!! IP: 217.7.150.* 07.09.03, 10:24
                                                    nie musisz w stadninie tego obserwowac. Przy okazji - mowie :o)
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Pobudka!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 10:27
                                                    Nie bardzo wiem, o co Ci chodzi? No może z tą stadniną masz rację, na
                                                    Starówce też czasem są konie, te przy dorożkach.
                                                  • Gość: mario2 Re: Pobudka!!!! IP: 217.7.150.* 07.09.03, 10:29
                                                    no to na poczatek poobserwuj sobie konia dorozkarza :o)
    • Gość: maryjo2 Re: Pobudka!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 10:33
      E, czasami patrzyłam na Starówce na konie przy dorożkach, ale one się tam nie
      bardzo męczyły, bo tylko stały.
      • Gość: mario2 Re: Pobudka!!!! IP: 217.7.150.* 07.09.03, 10:35
        i tu masz racje- jak kon stoi to sie nie meczy. Gorzej jest, gdy musi zaczac
        sie ruszac :o)
    • panna_marianna Re: Pobudka!!!! 07.09.03, 10:38
      nie wrzeszcz, juz wstałam :)
      • Gość: mario2 Re: Pobudka!!!! IP: 217.7.150.* 07.09.03, 10:40
        z konia? :o)
        • panna_marianna Re: Pobudka!!!! 07.09.03, 17:51
          nie, z łóżka :o)
          • Gość: mario2 Re: Pobudka!!!! IP: 217.7.150.* 07.09.03, 18:27
            nie zal ci bylo konia w lozku zostawic? :o)
            • panna_marianna Re: Pobudka!!!! 08.09.03, 16:42
              Gość portalu: mario2 napisał(a):

> nie zal ci bylo konia w lozku zostawic? :o)

nie żal, bo z nim nie sypiam :)
          • Gość: maryjo2 Re: Pobudka!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 19:23
            Marianna, ale długo wstawałaś :) Warto to było? Niedługo i tak trzeba kłaść
            sie spać.
            • panna_marianna Re: Pobudka!!!! 08.09.03, 16:44
              Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> Marianna, ale długo wstawałaś :) Warto to było? Niedługo i tak trzeba kłaść
              > sie spać.

tak, Maryjko, niedługo znów się kładę, tylko posprzątam, pozmywam gary, zrobie
              kolację i pogadam z domowym terrorystą :)
    • men_ Czyżby zmęczony maryś z rana sobie śpiewał przy 07.09.03, 11:10
      goleniu: "wio koniku mój .., itede", hę ?:)

> Kurde juz 8.30!!! Za niedlugo na sume trze sie udac, grosiwem proboszcza
      > zasilic, a Wy spicie, na kon nie wsiadacie...!
      • Gość: mario2 Re: Czyżby zmęczony maryś z rana sobie śpiewał pr IP: 217.7.150.* 07.09.03, 18:28
        Menik- przeciez ja sie nie gole :o)

A spiewalem sobie:
        moj kon, moj kon, moj kon
        nie miesci mi sie w dlon :o)
    • Gość: qq1 Re: Pobudka!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.09.03, 14:16

> Kurde juz 8.30!!! Za niedlugo na sume trze sie udac, grosiwem proboszcza
      > zasilic, a Wy spicie, na kon nie wsiadacie...!

Najdroższy Mario2 !!!!!

Ki diabeł Cię podpuścił , by się wyzewnętrzniać , że już pobudka.....
      Czy nie masz innych problemów na głowie?
      Jeśli tak , to zapisz się do SLP-UPy , a tam potrzeba ludzi z pomysłami i
      świeżym spojrzeniem na życie. Przeczytal sobie TRYBUNĘ , a będziesz miał wigor
      i zapał do pracy , życia , i działąlności antykościelnej.
      Polecam także na uspokojenie rozpalonego umysłu zimne piwo , a wtedy zobaczysz
      świat w przyjaznej perspektywie.

• men_ Pudło !!! 07.09.03, 14:33
        Zaproponuj coś innego - on już należy do tej "wszechzwiązkowej" organizacji i
        tez juz dawno czyta trybunę, O !:)

Gość portalu: qq1 napisał(a):

>
        > Najdroższy Mario2 !!!!!
        >
        > Ki diabeł Cię podpuścił , by się wyzewnętrzniać , że już pobudka.....
        > Czy nie masz innych problemów na głowie?
        > Jeśli tak , to zapisz się do SLP-UPy , a tam potrzeba ludzi z pomysłami i
        > świeżym spojrzeniem na życie. Przeczytal sobie TRYBUNĘ , a będziesz miał wigor
        > i zapał do pracy , życia , i działąlności antykościelnej.
        > Polecam także na uspokojenie rozpalonego umysłu zimne piwo , a wtedy
        zobaczysz
        > świat w przyjaznej perspektywie.
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        • Gość: mario2 Re: Pudło !!! IP: 217.7.150.* 07.09.03, 18:26
          i walcze z czarnuchami, najlepiej z tymi ze styropianu :)
          • Gość: qq1 Re: Pudło !!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.09.03, 23:21
            Przecież styropian jest biały !!!!!
            • Gość: mario2 Re: Pudło !!! IP: 217.7.150.* 07.09.03, 23:23
              ale lezakowali na nim czarni :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka