Dodaj do ulubionych

SAMCIA WROCILA:))))

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 09:45
Jeszcze mordka pelna sniegu ,mozg przymarzniety ale jestem....Wyobrazcie sobie wagon w ktorym
chodzi sie po sniegu..Jak bum,bum!!! snieg sypal przez nieszczelne okna!:) To tyle co do podrozy!
Cala wyprawa byla super!Moj maz Czort jest cudowna ,ciepla kobieta.Zakochalam sie w niej na
zaboj.Popier...jak ja wiec rozumialysmy sie swietnie.Jesli ktokolwiek powie o niej cos zlego to znaczy
ze jest mongolem do kwadratu! Gdy ujrzycie faceta z aureola nad glowa to bedzie z pewnoscia
Crimen.Wykazal anielska wprost cierpliwosc do moich narowow i humorkow.A w ogole to pragne
zapodac ,ze kopnal mnie zaszczyt i jako jedyna osoba moge palic w szerszeniu:) (autko
Crimena)Wrednie to wykorzystalam i wedzilam Crimenka Goldenami. Poza tym Crimen jest swietnym
kierowca o czym moze swiadczyc fakt ,ze jadac wczoraj zakopianka nie darlam histerycznie ryja:)
Czorciku,Crimenku...jo Wos kochom!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • anka1 Re: SAMCIA WROCILA:)))) 04.01.02, 09:47
      dobrze ze jestes! witaj!
      • Gość: samanta Re: SAMCIA WROCILA:)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 09:48
        Czolem Ania! Kurcze,jak tu cieplo w domu!:)
    • mario2 Re: SAMCIA WROCILA:)))) 04.01.02, 09:47
      Witaj Samcia wsrod zywych!!!
      • Gość: samanta Re: SAMCIA WROCILA:)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 09:49
        oooooo!!!! Marys moj kochany!:)) Jezdem,jezdem ale dupa mi zmarzla w pociagu!:))))))) Wycalowac
        maryjke ma,zrozumiano!?:)
      • jasmina_tdi Re: SAMCIA WROCILA:)))) 04.01.02, 09:50
        Witaj w Wariatkowie naszym wspaniałym!!!!!!
    • Gość: Ronja Re: SAMCIA WROCILA:)))) IP: 212.244.252.* 04.01.02, 09:50
      No, nareszcie!!!
      Jak tam w górach było?????
      Zazdroszczę Wam ich cholernie!!!
      • anka1 Re: SAMCIA WROCILA:)))) Ronja 04.01.02, 09:52
        Tygrysek jest wiesz juz? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • Gość: samanta jezdem pierd.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 09:52
        ale dopiero teraz jak wlizlam na forum i Was widze a raczej czytam to czuje sie jak w domu.kuwa jak
        ja sie do Was przyzwyczailam!jezdem nalogiem do kwadratu! Bylo bosko ale brakowalo kompa:)
        • jasmina_tdi Re: jezdem pierd.. 04.01.02, 09:54
          nalogi sa takie cudowne, prawda??? :-)))))))))))))))
          juz nie moge sie doczekac, jaki trafi mi sie nastepny :-)))

Gość portalu: samanta napisał(a):

> ale dopiero teraz jak wlizlam na forum i Was widze a raczej czytam to czuje sie
          > jak w domu.kuwa jak
          > ja sie do Was przyzwyczailam!jezdem nalogiem do kwadratu! Bylo bosko ale brakow
          > alo kompa:)

• anka1 Re: jezdem pierd..Sam 04.01.02, 09:56
          w nowym roku laptopa Ci zycze!:)
    • mag_nolia Re: SAMCIA WROCILA:)))) 04.01.02, 09:55
      ...wrocławskie pozdrofka dla zahartowanej góralki S....!
      • Gość: samanta Re: SAMCIA WROCILA:)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 09:58
        Moje dziouszki kochane!laptopik dooobra rzecz dla takiego naloga .Bog zaplac za dobre slowo:)
        • anka1 Re: SAMCIA WROCILA:)))) 04.01.02, 10:02
          jeszcze lepiej by bylo: Bog zaplac za laptopa!:)moglby nie?:)
          • samanta1 Re: SAMCIA WROCILA:)))) 04.01.02, 10:12
            jezdem marzycielka ale nie fantastka!:))))))))))))
            • jasmina_tdi Re: SAMCIA WROCILA:)))) 04.01.02, 10:15
              No ale fantastycznie byłoby gdyby Ci bóg w laptopie wynagrodził!!!!!!! :-)))

samanta1 napisał(a):

> jezdem marzycielka ale nie fantastka!:))))))))))))

• Gość: samanta Re: SAMCIA WROCILA:)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 10:19
                niooooooooooooooooo:)))))))))))))))))))))))
            • Gość: czort ZONO MOJA KOCHANA IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 10:19
              chcem ciem poinformowac, ze tyz ciem mam we swem sercu!!!!!!
              ale za duzo terozki nie mogem, bo wiesz, zaraz sie z pracy zmywam.
              przy okazji anka1 - nie przejmuj siem!!!!!!!
              • anka1 Re: ZONO MOJA KOCHANA 04.01.02, 10:27
                dzieki Czort za dobre slowo. mowilam Ci juz co o tym mysle.
    • crimen Re: SAMCIA WROCILA:)))) 04.01.02, 11:14
      Witaj Kochanie.Czy wszystkie członki już sobie rozgrzałaś? ;)
      • maryjo2 Re: SAMCIA WROCILA:)))) 04.01.02, 11:44
        Hallo wszyscy, a Samcia w szczegolnosci. Odtajalas juz po podrozy w lodowce?
        • crimen Re: SAMCIA WROCILA:)))) 04.01.02, 11:48
          Witaj Maryjko.A Ty biedna marzniesz w pracy?
          • maryjo2 Re: SAMCIA WROCILA:)))) 04.01.02, 11:52
            Crimen - grzeję sie dziś w domu. Wolne sobie wzięłam i napawam się wolnością.
            Jak Twój gardziołek??
            • crimen Re: SAMCIA WROCILA:)))) 04.01.02, 11:56
              Mogę krzyczeć.Wieczorem wygłoszę tak głośny toast, że usłyszycie w Vikingu;)
              • maryjo2 Re: SAMCIA WROCILA:)))) 04.01.02, 12:28
                A przez co bedziesz krzyczal? Tube w domu posiadasz?
                • crimen Re: SAMCIA WROCILA:)))) 04.01.02, 12:37
                  Mam mocne płuca Maryjko.Jak ryknę , to na pewno usłyszysz;)
                  • Gość: samanta czesc Cuksik!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 12:40
                    Odtajalam juz a nawet zdjecia zanioslam do zrobienia.:)Nagle uzdrowienie kurza Twoja twarz?Ty sie
                    przyznaj,ze spiwoc mi nie kciales cholero !:) No...nie opierdalaj sie !:))))))))))))))))))))))
                    • maryjo2 Re: czesc Cuksik!:) 04.01.02, 12:43
                      No tak... I tu sie zastanawiac zaczynam, co wyscie z nim, baby, zrobily??? Z
                      Crimenkiem, znaczit. Dominacja jakas w tych gorach byla, czy jak?
                    • crimen Re: czesc Cuksik!:) 04.01.02, 12:43
                      Witaj Skarbie.Przyznaję że mi mowę na Twój widok odjęło.Dawaj ten karczek, to
                      pomasuję;)
                      • maryjo2 Re: czesc Cuksik!:) 04.01.02, 12:52
                        Karczek to mamy na obiadek! Jednak mialam racje z tymi przymusowymi robotami
                        Crimenka. A moze nie??? :o))
                        • Gość: samanta Re: czesc Cuksik!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 12:55
                          Crimen caly czas zalil sie ze ja domina.te chlopy wiecznie niezadowolone:))) No,Crimen smyraj,nie
                          opierdalaj sie znowu:)))))))))))
                          • crimen Re: czesc Cuksik!:) 04.01.02, 13:03
                            Co tu się dzieje?Jakieś zero-gero głos zabiera.Jeszcze wczoraj na gówno papu
                            mówiło, a dzisiaj się spoufala.Głupi szczyl;)
                            • samanta1 Re: czesc Cuksik!:) 04.01.02, 13:12
                              Jezusicku! ochlal Ty sie czy co? Tu ni mo gero ino ja jestem ! Co z Toba Cuksik? Zaspany? A tak w
                              ogole to jak sie jechalo wczoraj? Przykazania wszystkie przestrzegal?:)) Buziaczki!!!!!:-********
                              • crimen Re: czesc Cuksik!:) 04.01.02, 13:17
                                Pewnie że przestrzegał.Widzę że zera tu nie ma.Tak tylko sie pytam , co tu się
                                dzieje? :)))
                                • Gość: samanta Re: czesc Cuksik!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 13:25
                                  jeszcze zakrecony po podrozy?Przeciez pisales juz dzisiaj?:)))))))))
                                  • crimen Re: czesc Cuksik!:) 04.01.02, 13:28
                                    Czytałaś? ;) Coś tam pisałem, ale przyszło zero i się obudziłe,m:)))
                                    • Gość: samanta Re: czesc Cuksik!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 15:20
                                      Kurde!Odebralam zdjecia .Jesli masz ten sam koszmar ktory ja zobaczylam (siebie sama) to wyrazy
                                      wspolczucia!Od dzisiaj dupa bede sie odwracac od aparatu!
                                      • crimen Re: czesc Cuksik!:) 04.01.02, 15:38
                                        Jeszcze nie odebrałem zdjęć.Coś chyba demonizujesz.Jeśli Ci się nie podobają,
                                        to przyślij je do mnie;)
                                        • Gość: samanta Re: czesc Cuksik!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 16:03
                                          Poczkaj Jozus jak sam zobaczysz..znowu przyznasz mi racje!:) A zdjec Ci swoich nie dam! Dostaniesz
                                          odbitki!:)
                                          • crimen Re: czesc Cuksik!:) 04.01.02, 16:06
                                            Proszę mi nie mydlić oczu.Wiem co zobaczę, bo widziałem obiekt fotografowany;)
                                            • Gość: samanta Re: czesc Cuksik!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 16:08
                                              I trzeba bylo lepiej zachowac obiekt zywy bo na fotce wyglada jak koszmar senny.Zobaczysz!:) Horror!:)
                                              • crimen Re: czesc Cuksik!:) 04.01.02, 16:15
                                                Jak dla kogo.I tak Ci nie wierzę;)
                                                • Gość: samanta Re: czesc Cuksik!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 16:18
                                                  Crimenku! A komoz masz wierzyc jak nie Samci,he?:) Nie badz uparty...jak zwykle z reszta!:) Dostanie
                                                  zdjecia to sam sie przekona ,o!:) Chyba zaczynaja mi literki tanczyc przed oczami,czyzbym byla
                                                  spiaca?:)
                                                • Gość: Pom Re: czesc Cuksik!:) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 16:25
                                                  Witajcie moje kochane robalątka!:)))
                                                  Ależ się za Wami stęskniłam, nie wiedziałam, że aż tak! Może ja chora?
                                                  Chora nie chora - jestem już i źle się nie czuję, hehe:) Wróciłamo o 5.50 (ZERO
                                                  OPÓŹNIENIA POCIĄGU!!!!!!!!!!) Spałam do 13.00, czyli przespałam
                                                  ważnezajęciajakieśtam, wypiłam kawę i poszłam dalej ciąć komara. Teraz juz sie
                                                  uaktywniam, choć do zarcia mam tylko tuńczyka w puszcze, ogórki kiszone - 2
                                                  szt. i jabłka - 3 sztuki. Na głowie taka miotłę, że wstyd z domu wyjść a czesać
                                                  się nie mam natchnienia.
                                                  Ale sie cieszę, że zyjecie!!:)))

Ooooo.... mam jeszcze niedopitego szampana!
                                                  • Gość: samanta Pomcia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 16:32
                                                    Czesc:)))))))) Pomcia zapodaj mnie kiedy bedziesz w szczecinie.Baaardzo wazne!
                                                  • jasmina_tdi Re: Pomcia :-)))))))))) 04.01.02, 16:40
                                                    Cześć aniołku!!!!!!!! jak humor po sylwestrze????????? dobrze sie bawiłaś???
                                                  • crimen Re: Pomcia 04.01.02, 16:42
                                                    Samantko, ja pozostanę jednak przy swoim zdaniu.Witaj Pom.Sądząc po
                                                    wyczerpaniu, zabawa była szampanska.Tylko Ciebie jeszcze brakowało.Na mnie
                                                    pora.Bawcie się dobrze.
                                                  • samanta1 Crimen 04.01.02, 16:45
                                                    A mnie na to jak na lato.Jako baba moge sie tylko cieszyc z Twojego bezkrytycyzmu:))) Cos ciezkie lapki masz
                                                    dzisiaj do pisania Cukiereczku,ale..nic to ..
                                                  • Gość: Pom Re: Crimen IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 17:04
                                                    Witam ciepło i serdecznie, choć Crimen witał mnie ozięble..... jakis zespół
                                                    napięcia, czy co? Crimen! Ja tu przyszła koić Twe serce! Jak nie ukoję to
                                                    pokroję, sam wiesz dobrze, jak to jest :)

No dobrze, dziewczynki, trochę ja zamarudziła, bo mnie ktosiu na komórce
                                                    siedział. Samcia - uprzejmie donoszę, że najprawdopodobniej w Szczecinie będę
                                                    16 stycznia!
                                                    Jaśminko, bawiłam się dobrze całkiem... troche tylko wprawy brak w mieszaniu
                                                    trunków.:) Ale na szczęście gatunkowe jakieś musiały być, bo głowa bolała tylko
                                                    trochę.
                                                    We Wrocławiu praktycznie sniegu nie ma!!! To cała Polska walczy z zywiołem a te
                                                    Gucwińskie nawet butów nie zamoczyły!!
    • enancjo Re: SAMCIA WROCILA:)))) 04.01.02, 18:03
      .. witaj w strefie zimy lagodnej ...
      .. wsiego z Nowym Roczkiem ....
      Enancjo
      • Gość: samanta Pomcia i Enancjo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 18:33
        Pomcia my sie musim wczesniej zobaczyc.12-go jedziesz do czorta,prawda? ja mam jej portfel
        ,zpstawila w samochodzie.
        Witaj Misiu bombajski:))) W poniedzialek zapraszasz mnie na kawe.Nie wiedziales o tym? Ale
        jajca!:))) Buziaczki dla Was sloneczka moje!
        • enancjo Re: SAMCIA :)) 04.01.02, 18:40
          > Pomcia my sie musim wczesniej zobaczyc.12-go jedziesz do czorta,prawda? ja mam
          > jej portfel,zpstawila w samochodzie.
          > Witaj Misiu bombajski:))) W poniedzialek zapraszasz mnie na kawe.Nie wiedziales
          > o tym? Ale jajca!:))) Buziaczki dla Was sloneczka moje!

..Witaj jeszcze raz.. Pom nie widac ani slychac od przed Nowym Rokiem chyba
          Szaolin zasypalo i to fest :)))
          .. kawka .. OK .. podaj tylko jakas godzinke !!!!!
          Enancjo
          • Gość: samanta Re: SAMCIA :)) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 18:46
            Mam malo lekcji w poniedzialek ,moglabym od razu po pracy ale chcialabym juniora poznac wiec
            ..dawaj Ty godzine:)
            • enancjo Re: SAMCIA :)) 04.01.02, 18:53

> Mam malo lekcji w poniedzialek ,moglabym od razu po pracy ale chcialabym junior
              > a poznac wiec ..dawaj Ty godzine:)

.. Misiek wraca do domu z przedszkola o 1500-1530 i ma obiadek,
              czyli tak najlepiej to okolo 1600 ..
              .. nie za pozno ?
              Enancjo
              • samanta1 Re: SAMCIA :)) 04.01.02, 19:07
                oki ,moze byc! :) Psa nakarmic wczesniej zeby mnie zjadl!:)
                • pomeranka Re: SAMCIA :)) 04.01.02, 19:47
                  Witajcie Szczecinianie:)
                  Sam, rozmawiałam z Czortem - postaram sie przyjechać wcześniej, zrobie to dla
                  Czorcika, a niech mnie, w poniedzielnik będę rozmawiać z szefem... jeśli już to
                  w rachubę wchodzi 9 albo 10 stycznia, ale to musze jeszcze uzgodnić. A Tobie
                  jak bardziej pasuje?
                  I Enancjo sie ukazał zza światów!!! Witam z Nowym Rokiem. :) Jeeeżu, myslałam,
                  że człowiek przepadł na wieki wieków.:))))
                  Pozdrawiam! :)
                  • Gość: samanta Re: SAMCIA :)) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 19:51
                    Pomcia,aby tylko nie czwartek i wtorek bo dlugo pracuje.Poza tym kazdy inny dzien bedzie oki.Boje sie tego
                    wysylac poczta ..sama rozumisz kobito!:)
                    • pomeranka Re: SAMCIA :)) 04.01.02, 19:59
                      Rozumim, dlatego postaram się jakoś wpasować w środę... Jutro powinnam
                      wszystko wiedzieć. Dam znać!
                      • Gość: samanta Re: SAMCIA :)) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 20:01
                        oki moja Ty szparago:))))))))))))
    • enancjo Re: SAMCIA + POMCIA 04.01.02, 20:19
      .. srki SAMCIA .. ale ma urwanie bo jutro musze jechac
      do centrum naszego kraju i sie szykuje :))
      .. 1600 poniedzialek uzgodnione .. czekamy :))
      .. POMCIA.. witaj i jak po Swietach .. i jak Sylwester
      ja mialem totalnego lenia .. ja chyba tez bede mial
      cosik dla czorta i sie nie smiej .. bo to ma byc
      porcja Miskowych nalesnikow ale raczej przepis .. bo
      moga od srody do 12 nie wytrzymac .. choc zobaczymy ...
      .. czyli cioooo .. robimy w srode noworoczne karmienie
      czy nie .. mozna ustalic w poniedzialek !!!!
      Enancjo
      • samanta1 Re: SAMCIA + POMCIA 04.01.02, 21:12
        bede! :))
      • pomeranka Re: SAMCIA + POMCIA 05.01.02, 00:09
        Naleśniki! Uwielbiam naleśniki. To może lepiej podaj przepis... bo z wyrobem
        gotowym NA PEWNO nie dojadę:)
        Muszę załatwić tę środę! Mam grzańca sobie odpuścić? nigdy!:)

Dopiero teraz dostałam się na forum:(
    • kitek1 Re: SAMCIA WROCILA NIESTETY....:((((((((( 05.01.02, 00:02
      wściekłość i duma,
      • samanta1 Re: SAMCIA WROCILA NIESTETY....:((((((((( 05.01.02, 00:06
        O kurwa!To juz Macius jest lepszy od Ciebie bo przynajmniej kloci sie zazarcie a Ty taki bezplciowy! I
        sp..stad bo to moj watek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka