Dodaj do ulubionych

A może wstawimy.. (się)?:)))))

09.09.03, 20:08
Nie się a stół bilardowy?:)))))
Tylko troche mi sie klocaa rozmowy do switu ze stukotem kul.. ale moze..?:)))

Pozdrawiam grajac w bilard na yahoo:))
Obserwuj wątek
    • jtka Re: A może wstawimy.. (się)?:))))) 09.09.03, 20:09
      ściankę dźwiękoszczelną rozłożymy na czas gry:-))))))
      ja jestem zaaaaa:-)
      • jtka Re: A może wstawimy.. (się)?:))))) 09.09.03, 20:10
        hihihihi.....
        oczywiście....
        • kreskator Re: A może wstawimy.. (się)?:))))) 09.09.03, 20:16
          ooooooooo bilard...to jest pomysł
          kijaszkiem po stole po winku i nie ma aksamitnego zielonego stołu
          • jasmintea Re: A może wstawimy.. (się)?:))))) 09.09.03, 20:44
            Aksamit nam Rzulwik przywiezie z wojazy - jak go ladnie poprosimy:) Zreszta
            gdzie jesli nie w Sukiennicach aksamit bedzie?:)))
            • kreskator Re: A może wstawimy.. (się)?:))))) 09.09.03, 20:50
              no to do dzięła...
              • slo-onko Re: A może wstawimy.. (się)?:))))) 09.09.03, 21:06
                oj cos widze, ze po winku cóś bile nie chca wpadac du łuzy ;-)
                czyzby bila sie zataczala?;-)
                • jasmintea A wiesz.. 10.09.03, 14:19
                  ..wczoraj te bile jakies takie.. niesubordynowane byly..:)))
                  Ale i tak wygralam:))
                  Co prawda na razie sama ze soba - ale w takim przypadku- zawsze jestem
                  wygrana:))

Pozdrawiam.
                  • kreskator Re: A wiesz.. 10.09.03, 14:29
                    samemu ze sobą to nie wypada...bo kończy sieprzed lustrem z kielonkiem czegoś
                    mocniejszego niż winko......
                    a jak bile zaczeły juz uciekać....
                    • jasmintea Re: A wiesz.. 10.09.03, 15:08
                      Eeeehh.. Bile sa do zlapania jak sadze:))))
                      "Czegos mocniejszego" nie pijam w ogole:)

A przed lustrem.. No chyba,ze " Lustereczko powiedz przecie.." - dla
                      podbudowania poczucia wlasnej wartosci:)))
                      • slo-onko Re: A wiesz.. 10.09.03, 17:51
                        HA HA HA Jtka ;-)
                        oki dalej nie koncze ;-)
                        • jasmintea ???? 10.09.03, 17:58
                          slo-onko napisała:

> HA HA HA Jtka ;-)
                          > oki dalej nie koncze ;-)
                          • slo-onko Re: ???? 10.09.03, 17:59
                            a co mam nakablowac na Itke?;-)
                            noooo dobra zartowalam ;-)
                            ale u mnie pila oranzade ;-)
                            • kreskator Re: ???? 10.09.03, 18:00
                              czyżbym musiał przyswoić jakiś slang????
                            • jasmintea No prosze! 10.09.03, 18:04
                              Trzeba nam bedzie otworzyc salonik AAP - Anonimowych Amatorow Poduch:)))

Oki juz sie nie pytam o Itke:) - Niech pozostane w nieswiadomosci:)))
                              • slo-onko Re: No prosze! 10.09.03, 18:06
                                a propos napojow, Kreskus czy Ty zagladales w nasze watki?
                                • slo-onko Re: No prosze! 10.09.03, 18:09
                                  a jesli chodzi o lang to mozesz kreskus niewiedziec tego, ze niektore
                                  bywalczynie juz mialy spotkanie. stad wiem, ze z Itka pilysmy oranzade :0
                                  • kreskator Re: No prosze! 10.09.03, 18:21
                                    oczywiście domyślam się że komitywa jest już uskuteczniona.....

a do wątków napojowych jeszcze nie miąłem okazji....
                                    • slo-onko Re: No prosze! 10.09.03, 18:23
                                      to Ci tylko powiem, ze swojego czasu pijalismy kawe z lekka nutka dkadencji.
                                      poniewaz Tobie kawa niewskazana, dostaniesz te nutke do herbaty czarnej ,
                                      ktora lubisz :)
                                      lubisz nutke dekedencji, sama nutke czy sama dekadencje?;-)
                                      • jasmintea Re: No prosze! 10.09.03, 18:25
                                        Slonko!!
                                        Ale reklamuj tez inne watki - nie tylko napojowe -alkoholowe:)))

Jeszcze Kresek pomysli ,ze u nas ciagla popijawa.. I sie po necie rozniesie:)))

Pozdrawiam abstynencko

dzis:)))
                                        • slo-onko Re: No prosze! 10.09.03, 18:27
                                          oki ale ich tak duzo, ze nie wiem od zcego zaczac i czy Kresek chce :)

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=10835&w=4743466
                                        • kreskator Re: No prosze! 10.09.03, 18:28
                                          no nie , ja robie tylk pozytywne reklamy.a naewt-(!)
                                      • kreskator Re: No prosze! 10.09.03, 18:27
                                        dwie nutki nawet.....do herbaty i najlepiej żeby przerodziły się w całą melodię
                                        i oplotły mnie w dzikim tancu zapamiętania
                                        • slo-onko Re: No prosze! 10.09.03, 18:29
                                          masz to jak w banku posluchaj:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=10835&w=6506870
                                          • kreskator Re: No prosze! 10.09.03, 19:12
                                            na poduchach zawsze coś na każdą okazję!
                                            • jasmintea A tance?:))) 10.09.03, 19:56
                                              Kiedys tanczylismy na stole w piwniczce:))))
                                              Ale teraz wodzireje gdzies wyjechali..
                                              • kreskator Re: A tance?:))) 10.09.03, 19:57
                                                trzeba zatem gęśle spod stołu wyciągnąć
                                                • jasmintea Re: A tance?:))) 10.09.03, 20:09
                                                  Mam nadzieje,ze to faktycznie gęśle a nie gęś tuczona na francuski pasztet?:)))
                                                  • kreskator Re: A tance?:))) 10.09.03, 20:12
                                                    papatka
                                                  • jasmintea Dobranoc n/t 10.09.03, 20:23

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka