marceliszpak 11.09.03, 10:51 po tym jak poogladalem sobie zdjecia gpha z rumunii stwierdzilem ze koniecznie musze sie wyrwac na pare dni w bieszczady albo beskid niski no i chyba mi sie uda jeszcze w tym miesiacu :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluetab70 Re: bieszczady 11.09.03, 11:31 a co, trawka tam lepiej rośnie?? a te 17 stopni to dzisiaj jak znalazł :) idę suszyć, zanim się temperatura podniesie ;) pozdr. dla leśnika ;PP B Odpowiedz Link Zgłoś
gph błękitny pilsie 11.09.03, 12:15 a czemóż to Macrelusa od naleśników wyzywasz?? a bieszczady to doskonały pomysł, pod warunkiem braku opadów pionowych... (no i te 17 celsjusza - fakt faktem - jak znalazł :) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: błękitny pilsie 11.09.03, 13:03 te pozdrowienia dla lesnika to dla ciebie gph, to ty mi mowiles jak suszyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph zielono mi :) 11.09.03, 14:34 w końcu każdy poważny botanik powinien znać się na roślinach.. Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 meteorologu ;) 12.09.03, 12:04 gph napisał: > > a bieszczady to doskonały pomysł, pod warunkiem braku opadów pionowych... > tyś chyba te opady pionowe wykrakał :((( no ale za to trawka będzie lepiej rosła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gph strzykało mnie (nie powiem w czym :))) 12.09.03, 12:12 już od dawna na deszcz. jak się błoto zrobi, to nie będzie dobrej trawy. poza tym ziąb. sugeruję wiosenną próbę założenia trawnika.. Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak w dupie? :) 12.09.03, 12:30 a jezeli chodzi o pogode to jest super , uwielbiam taka moge nawet spokojnie isc do pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak urolog czeka 12.09.03, 12:54 jak cie tam strzyka , choc nie mam pewnosci ze ten lekarz nazywa sie urolog a moze to byl psychiatra :) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: bieszczady 11.09.03, 13:04 nigdy w bieszczadach nie chodowalem trawki i chyba juz nie bede mial okazjii ale ...znietrzezwie sie tam napewno :) miejsce na pare butelek piwka zawsze sie w plecaku znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś