men_ 05.01.02, 12:12 DUŻYCH OCZĘTACH ? Jak wczoraj spojrzałem w Twoje śliczne oczęta, to dłuuugo nic i nikogo nie widziałem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samnanta Re: GDZIE JESTEŚ KSIĘŻNICZKO o ŚLICZNYCH, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 12:13 czesc Men! Opowiadaj,byles ?jak bylo ,nie zjedli Cie?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: GDZIE JESTEŚ KSIĘŻNICZKO o ŚLICZNYCH, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 12:17 jak widzisz niejaki men zyje......... ale kurna teraz nie bedzie juz myszkow, sloneczkow itp, beda za to wielkie i sliczne oczta jednej z tam obecnych........ hi hi hi :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: GDZIE JESTEŚ KSIĘŻNICZKO o ŚLICZNYCH, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 12:18 men ma wielkie serce.Caly uklad sloneczny tam zmiesci:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: GDZIE JESTEŚ KSIĘŻNICZKO o ŚLICZNYCH, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 12:21 te ciala niebieskie pewnie by sie tam nie zmiescily.......... :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Only :))) 05.01.02, 13:37 A kto tak twierdzi ? Ja i kocur bynajmniej nie :))) Gość portalu: onlyanka napisał(a): > jak widzisz niejaki men zyje......... > ale kurna teraz nie bedzie juz myszkow, sloneczkow itp, beda za to wielkie i > sliczne oczta jednej z tam obecnych........ > hi hi hi > :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: GDZIE JESTEŚ KSIĘŻNICZKO o ŚLICZNYCH, 05.01.02, 12:24 A od wścieklaków robiły sie jeszcze większe :)))) jezuuuuuuuuuuuu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: GDZIE JESTEŚ KSIĘŻNICZKO o ŚLICZNYCH, 05.01.02, 13:18 witam men, jak wrażenia po spotkaniu?długo jeszcze zabalowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: GDZIE JESTEŚ KSIĘŻNICZKO o ŚLICZNYCH, 05.01.02, 13:28 to zależy o jakie wrażenia chodzi ?:)) Jezeli fizyczne to główka troche jeszcze boli, a inne - mmmmmmmmmm :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: GDZIE JESTEŚ KSIĘŻNICZKO o ŚLICZNYCH, 05.01.02, 13:32 oj, to przykre....tak dużo promili się jeszcze polało..??? jakież są te inne wrażenia?;))hm? no tak po co pytam, te śliczne oczy....:) których widok masz cały czas przed oczyma swemi... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: GDZIE JESTEŚ KSIĘŻNICZKO o ŚLICZNYCH, 05.01.02, 13:36 wolę "śliczne oczęta" a nie "oczy" :))) cicho sza, to słodka tajemnica ..... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: GDZIE JESTEŚ KSIĘŻNICZKO o ŚLICZNYCH, 05.01.02, 13:39 upss, tak mi się niechcący wymsknęło.... masz to u mnie jak w banku;) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: GDZIE JESTEŚ KSIĘŻNICZKO o ŚLICZNYCH, 05.01.02, 13:47 men_ napisał(a): > A od wścieklaków robiły sie jeszcze większe :)))) > jezuuuuuuuuuuuu:))) a na dodatek potęgowały chęć porwania Ciebie z Vikinga :))) Odpowiedz Link Zgłoś