Gość: karol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 08:43 pomóżcie przejrzeć na oczy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makary0 Re: szukam okulisty dla ślepej miłości 18.09.03, 08:50 Musisz znaleść forum medycyna lub pisz na romatyce, ale jak slepa to może wpadnie pod samochód i po problemie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: szukam okulisty dla ślepej miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 08:53 to musiałby i kierowca byc slepy, bo takiej miłości nie sposób nie zauważyć Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: szukam okulisty dla ślepej miłości 18.09.03, 08:56 tylko ona nie zauważy kierowcy, pojazdu, drogi, dołu, wpadnie do jeziora lub rzeki i będzie pokarmem dla rybek ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: szukam okulisty dla ślepej miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 08:57 czyli troche cierpliwosci i bedzie po, a jednak żal Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: szukam okulisty dla ślepej miłości 18.09.03, 09:04 A czego tu żałować, wyleczenia ? ślepoty? czy bez owocnych starań ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: szukam okulisty dla ślepej miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 09:06 straconej miłosci Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: szukam okulisty dla ślepej miłości 18.09.03, 09:08 Poczytaj niżej i ...........wypij :)) zapełnisz pustkę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: szukam okulisty dla ślepej miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 09:10 próbowałem, nie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: szukam okulisty dla ślepej miłości 18.09.03, 09:12 A cóz Ci moge wiecej poradzić, zwróć sie do fachowca np. Kitka on doktór :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: szukam okulisty dla ślepej miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 09:15 dzięki za chęć pomocy, ale i tak człowiek pozostaje sam ze swoimi problemami Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: szukam okulisty dla ślepej miłości 18.09.03, 09:22 To nie widzę powodów by o tym pisać, cierpisz, nie cierpisz, baw sie razem z nami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semmi Re: szukam okulisty dla ślepej miłości IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 09:23 Czemu straconej, żle próbowałeś, widocznie zbytnio Ci nie zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: szukam okulisty dla ślepej miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 09:35 może boje się ośmieszenia Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: szukam okulisty dla ślepej miłości 18.09.03, 09:38 To wcale ta miłośc nie jest taka ślepa jak piszesz, kiedy się boisz ośmieszenia, chyba sam nie wiesz co chcesz :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: szukam okulisty dla ślepej miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 09:53 no tak , zwykły ze mnie żałosny dupek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: szukam okulisty dla ślepej miłości IP: *.kabel.telenet.be 18.09.03, 10:13 jedz duzo marchewki oraz jedz maslo naturalne zamiast margaryny....oraz jeszcze pij tran, bo to wszystko razem ma duzo witaminy A, a to ponoc na wzrok pomaga..... Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Karol ale po co Ty sie ... 18.09.03, 10:15 ...chcesz leczyc z tej milosci, co? Zrobisz sie sfrustrowany i nieszczesliwy, zobaczysz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Karol ale po co Ty sie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 10:20 cholera, ja juz jestem nieszczęśliwy, Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Karol ale po co Ty sie ... 18.09.03, 10:23 ale to taki szczesliwy rodzaj nieszczescia! Gość portalu: karol napisał(a): > cholera, ja juz jestem nieszczęśliwy, Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Karol ale po co Ty sie ... 18.09.03, 10:24 A mówią, że nieszczęścia chodzą parami a Ty sam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Karol ale po co Ty sie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 10:27 wcale nie sam, bo jak idiota truchtam za nią Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Karol ale po co Ty sie ... 18.09.03, 10:27 Dbaj o kondycje! Gość portalu: karol napisał(a): > wcale nie sam, bo jak idiota truchtam za nią Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Karol ale po co Ty sie ... 18.09.03, 10:27 moze ona tez nieszczesliwa - kto wie... makary0 napisał: > A mówią, że nieszczęścia chodzą parami a Ty sam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Karol ale po co Ty sie ... 18.09.03, 10:31 Za szybko truchta i Karol nie nadąża ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Karol ale po co Ty sie ... IP: *.kabel.telenet.be 18.09.03, 10:35 a moze karol, skoro juz jest czlowiekiem w wieku emerytalnym zakochal sie w pani listonoszce co to mu emerytury do domu nie przynosi, i w tym problem z ta slepa miloscia...a pani listonoszka mloda i do tego jezdzi na rowerze i dlatego karol nie nadaza... Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Karol ale po co Ty sie ... 18.09.03, 10:38 A co gorsze to wie ile ma emerytury i nie może pobajerować:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Karol ale po co Ty sie ... IP: *.kabel.telenet.be 18.09.03, 10:40 gorzej jak i ta skromna emeryture zaliczyl do wspolnego konta z pania listonoszka, ktora sobie ja teraz wplaca na swoje konto, i nie ma juz potrzeby odwiedzac karola w sprawie emerytury.... Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Karol ale po co Ty sie ... 18.09.03, 10:43 Czyli nie tylko miłość była ślepa ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Karol ale po co Ty sie ... IP: *.kabel.telenet.be 18.09.03, 10:48 no moze milosc i slepa byla, bo karol zaglada do portfela i nic w nim nie widzi....dlatego teraz sadzi ze oslepl....:) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Karol ale po co Ty sie ... 18.09.03, 10:53 O, to wyleczyc też się nie będzie mógł....... bez forsy ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Karol ale po co Ty sie ... IP: *.kabel.telenet.be 18.09.03, 10:57 no moze wyznacza mu termin leczenia w ramach kasy chorych w terminie za jakies dwa lata....wtedy moze bedzie jakas nadzieja.... Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Karol ale po co Ty sie ... 18.09.03, 11:00 może zwolnią listonoszkę i znowu źródełko zacznie kapać ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Karol ale po co Ty sie ... IP: *.kabel.telenet.be 18.09.03, 11:03 no mozliwe ze za kilka lat dzieki emeryturze karola bedzie stac pania listonoszke na wczasy na karaibach, i wtedy wezmie sobie urlop na jakis miesiac..... Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Karol ale po co Ty sie ... 18.09.03, 11:21 A może nawet szybciej jesli ma jeszcze paru takich Karolów ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Karol ale po co Ty sie ... IP: *.kabel.telenet.be 18.09.03, 11:38 oj, to moze i ja sie zatrudnie jako pani listonoszka..... Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Karol ale po co Ty sie ... 18.09.03, 11:44 a jak dostaniesz dzielnicę bez Karolków ale z okulistami ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Karol ale po co Ty sie ... IP: *.kabel.telenet.be 18.09.03, 11:59 oj, ale moze z takimi co prowadza prywatna praktyke, to moze az tak zle nie bedzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Karol ale po co Ty sie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 10:47 nie myślcie sobie małolaty( bo na pewno jesteście młodsi) że jak sie ma troche wiecej lat to serce nie bije, ono dudni !kiedys to sami przezyjecie .... Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Karol ale po co Ty sie ... 18.09.03, 10:49 Karol nie przejmuj sie! Oni tak z zazdrosci! Sami by sie zakochali, to im szkoda ;) Gość portalu: karol napisał(a): > nie myślcie sobie małolaty( bo na pewno jesteście młodsi) że jak sie ma troche > wiecej lat to serce nie bije, ono dudni !kiedys to sami przezyjecie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Karol ale po co Ty sie ... IP: *.kabel.telenet.be 18.09.03, 10:49 alez karolu, ja mam tak niskie cisnienie ze mi nic nie dudni i pewnie nigdy nie bedzie.... ale ty powinienes uwazac na zbyt wysokie cienienie krwi...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Karol ale po co Ty sie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 10:32 o rany !! dwa nieszczescia na padole łez!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Karol powiedz mi... 18.09.03, 10:33 ... nie szkoda Ci czasu na mowienie do nas, jak mozesz mowic do niej? Gość portalu: karol napisał(a): > o rany !! dwa nieszczescia na padole łez!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Karol powiedz mi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 10:34 gdybym ją odnalazł na forum........ Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Och Karol!!!!!! 18.09.03, 10:36 Aaaaaaaaaaa!!!! To ona jest wirtualna, tak? Jeszcze jej nie spotkales, ale juz ja kochasz! O rany jakie to słodkie :)))) Gość portalu: karol napisał(a): > gdybym ją odnalazł na forum........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Och Karol!!!!!! IP: *.kabel.telenet.be 18.09.03, 10:38 no jasne ze to slodkie.... zakochac sie przez neta to tak jak przez linie 0700....:P Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Och Karol!!!!!! 18.09.03, 10:39 No nie zgodze sie - przez net jest taniej! Gość portalu: only napisał(a): > no jasne ze to slodkie.... > zakochac sie przez neta to tak jak przez linie 0700....:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Och Karol!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 10:39 to nie tak, jest jak najbardziej realna, tylko nie mam odwagi jej powiedzieć wprost Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Och Karol!!!!!! 18.09.03, 10:40 To moze sproboj jakos naookolo? Dales jej te roze? Gość portalu: karol napisał(a): > to nie tak, jest jak najbardziej realna, tylko nie mam odwagi jej powiedzieć > wprost Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Och Karol!!!!!! IP: *.kabel.telenet.be 18.09.03, 10:43 to moze powiedz jej :"Wprost", albo "Polityka"...... a ona do ciebie powie: "Nie"..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Och Karol!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 10:52 a jest czasopismo "TAK'? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 nie wiem, ale jest "Cats" 18.09.03, 10:56 fajne czasopismo, czasami cos tam napisza:) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Och Karol!!!!!! 18.09.03, 10:39 A jak mógł odnaleść jak jeszcze ślepa jest ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Och Karol!!!!!! IP: *.kabel.telenet.be 18.09.03, 10:46 no bo to tak jak w tym videoclipie Lionela Richie: "Hello, is it me you're looking for? 'Cause I wonder where you are And I wonder what you do Are you somewhere feeling lonely or is someone loving you? Tell me how to win your heart For I haven't got a clue But let me start by saying... I love you" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Och Karol!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 11:55 kochani jesteście , dzięki za te wszystkie opinie, bo nie ma w nich złośliwości, raczej pobłażający uśmiech dla "staruszka", ale ja nic nie zmysliłem , to uczucie to fakt.... Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Och Karol!!!!!! 18.09.03, 12:00 Radziłem na forum romantika tam byś otrzymał 90 rad dobrych, 50 złych i z 30 pragnacych Cię wyleczyć ;))) Odpowiedz Link Zgłoś