anka1 08.01.02, 09:17 nie sadzilam ze moj post na innym watku potraktujesz jako okazje do kolejnej paskudnej prowokacji uzywajac przy tym mojego nicka. dziekuje Ci bardzo! widze ze epidemia zatacza coraz szersze kregi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: Onlyania IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 09:19 Aniolkowy dzien??? zaczyna mi sie podobac!:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Onlyania 08.01.02, 09:20 Czy Ty naprawde wszedzie musisz doszukiwac sie prowokacji, a kazde uzycie Twojego nicka za takowa uwazac? To wydaje mi sie wlasnie chorobliwe. Albo uwazasz: nic o nas bez nas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Onlyania IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 09:28 no i mamy pierwszy temat:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Onlyania 08.01.02, 09:28 Anko1, nie wiem czemu uwazasz to za prowokacje z mojej strony, bo serio tak nie jest..... godzina 6.15, dzis rano, moglam spac do 9, snie sobie slodko, a tu co??? drrrr, telefon dzwoni, do jasnych anieli!!! zaspana podchodze do telefonu i slysze razne i wesole: Dzien Dobry!!!!!! wiec wyczerpalam limit dzienny, wyslalam osobnika tam gdzie trzeba, i "troszeczke zdenerwowana" probowalam dalej isc spac, co zreszta nie udalo sie.... a twoje slowa z innego watku potraktowalam jako: faktycznie, znowu tu bedzie nieprzyjemnie na forum, jak i ja zaczne byc zlosliwa, i to zupelnie nie z powodu osobnika z forum.......... Anko1, czy ty juz obsesji dostalas na punkcie prowokacji??? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Onlyania IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 09:33 Ania... nie daj sie!;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 a dajcie mi do cholery swiety spokoj!!! 08.01.02, 09:34 po prostu nie zauwazjcie mnie na forum i koniec! bede rozmawiac z tymi ktorych lubie i ktorzy mnie lubia.reszta niech sie wypcha! nic juz nie mozna napisac zeby nie zostac za psychicznego uznanym. idzcie do diabla! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: a dajcie mi do cholery swiety spokoj!!! 08.01.02, 09:36 po co tam mamy isc, skoro Ty tam juz dawno krolujesz!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: a dajcie mi do cholery swiety spokoj!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 09:39 Anka,nie wsciekaj sie!Wcale nie jest tak zle byc czubkiem.Lezio obiecal ze jak bede sie dobrze sprawowac to na zajaczka dostane nowy kaftan!:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a dajcie mi do cholery swiety spokoj!!! 08.01.02, 09:39 pomylka.Ty. tylko nie wiem dlaczego tu jeszcze siedzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: a dajcie mi do cholery swiety spokoj!!! 08.01.02, 09:41 magnetyzm krolowo, magnetyzm :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ANKA ONE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 09:47 nio,usmiech!Przeciez dzien aniolkow dzisiaj mamy!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ANKA ONE 08.01.02, 09:49 nie martw sie kitku, przyjdzie mina, zapoda co trzeba, to i ani1 przejdzie, jak mi po niedzieli......... :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś