Dodaj do ulubionych

CASTING NA ZWIEŻONDKO DLA JASMINKI :))))))

08.01.02, 15:00
Miłe, słodziutkie i uległe :))))))))))))
Tylko nie nudź zwieżondko, bo cię na gulasz przerobię i w meblu jakimś zamknę hehehehe....!!!!!
Obserwuj wątek
    • yess Re: CASTING NA ZWIEŻONDKO DLA JASMINKI :)))))) 08.01.02, 15:03
      hmmmm mlody i swiezy powiadasz !!! no jest tu taki dla ciebie :)))))))
      • jasmina_tdi Re: CASTING NA ZWIEŻONDKO DLA JASMINKI :)))))) 08.01.02, 15:07
        młodość to pojęcie względne hehehe.... ja tam wolę takich młodych inaczej!

yess napisał(a):

> hmmmm mlody i swiezy powiadasz !!! no jest tu taki dla ciebie :)))))))

• yess Re: CASTING NA ZWIEŻONDKO DLA JASMINKI :)))))) 08.01.02, 15:11
          on tak mysle wie co i jak :)))))))
        • chudyy Jaśmina kobieta rozsądna jest widzę 09.01.02, 09:20
          jasmina_tdi napisała:
          > młodość to pojęcie względne hehehe.... ja tam wolę takich młodych inaczej!

każdej dziewczynie mówię bierz dużo starszego, same plusy:
          1. doświadczony i wie co kobiecie trzeba
          2. wiele już widział i bardziej cierpliwy będzie
          2. a jak zemrze to kobieta jeszcze dość młoda i szanse ma na całkiem jeszcze spore
          co b. ważne w obliczu wcześniejszego wymierania męskiej części populacji ;-)))
          • mag_nolia Re: Jaśmina kobieta rozsądna jest widzę 09.01.02, 09:39
            ...Chudy...Ty nawet menagera... do kreowania swego wizerunku nie potrzebujesz...
            ha!ha!
            • chudyy Re: Jaśmina kobieta rozsądna jest widzę 09.01.02, 11:01
              A co tam we Wrocławiu słychować?
              też zima?
    • mario2 Re: CASTING NA ZWIEŻONDKO DLA JASMINKI :)))))) 09.01.02, 09:37
      Jasminko! Dostalas od nas propozycje. Wysle mu to zdjecie, co to zabronilas
      Czortowi kolportowac! :o)))
      Na on duzo zalet:
      1.Starszy - moj rocznik
      2.Wolny - rowniez z zawodu
      3.Jest mily i delikatny

Wada:
      Przyjazni sie ze mna! :o)))
      • jasmina_tdi spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 09:39
        to stłukę cię na kwaśne jabłko!!!!!!!!!!!!! zwłaszcza za wysłanie tak ohydnej, dwuznacznej,
        wyuzdanej i świńskiej fotki!!!!!!
        • mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 09:41
          Jasminko. Postanowilem Twoje szczescie w moje rece [przekazac. Fotka
          poszla :o))) Nr komorki tez :o)))
          • jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 09:46
            zamorduje Cię!!!!!!!! to już było coś ładniejszego posłać!!!!!!!

mario2 napisał(a):

> Jasminko. Postanowilem Twoje szczescie w moje rece [przekazac. Fotka
            > poszla :o))) Nr komorki tez :o)))

• mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 09:52
              przeciez on Cie nie interesuje. Wiec czego sie indyczysz?
              • jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 09:54
                bo rozsyłasz MOJE fotki a sam robiłeś o to dym!!! hehehe
                • mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 09:57
                  fotki nie z tej imprezy- to raz. szukam Ci faceta, nie pobierajac prowizji jak
                  biuro matrym. - to dwa.
                  • jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 09:59
                    a kto Ci kurczaczku powiedział, że ja chcę faceta!!!!! Po dziurki w nosie mam romansów!!! Rzygam
                    tym !!! BLE BLE BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!! a jednak liczysz na jakąś prowizję haha!

mario2 napisał(a):

> fotki nie z tej imprezy- to raz. szukam Ci faceta, nie pobierajac prowizji jak
                    > biuro matrym. - to dwa.

• mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 10:02
                      Licze na to , ze mi sie odwdzieczysz zaproszeniem na slub.

I nie rzygaj. Po co???
                      • jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 10:22
                        Nigdy w życiu nie wyjdę za mąż! a już zwłaszcza za faceta, który zużywałby mi całą odżywkę do
                        włosów!!!!!!

mario2 napisał(a):

> Licze na to , ze mi sie odwdzieczysz zaproszeniem na slub.
                        >
                        > I nie rzygaj. Po co???

• mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 10:24
                          on potrafi na nia sam zarobic :o)))

Chcesz isc za maz za kobiete?
                          • jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 10:29
                            ja nie chcę wogóle iść za mąż!!!! Po co? za mało mam kłopotów?

mario2 napisał(a):

> on potrafi na nia sam zarobic :o)))
                            >
                            > Chcesz isc za maz za kobiete?

• mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 10:32
                              zapierasz sie jak osiol. A za 2 lata bedziesz mnie na chrzestnego prosic:o))
                              • jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 10:43
                                hahahaha!!!!!!!!!! a załóż się, że NIE!!! żadnego męża, żadnych dziecieciaków - ja na hawaje chcę i już
                                :))

mario2 napisał(a):

> zapierasz sie jak osiol. A za 2 lata bedziesz mnie na chrzestnego prosic:o))

• mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 10:51
                                  Jasmina, nie bede sie klocil. Ale ja swoje wiem. I Ty wiesz, ze to co ja wiem,
                                  to sie zazwyczaj sprawdza
                                  • jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 10:56
                                    Posłuchaj proroku - w tym przypadku usiłujesz nagiąć rzeczywistość!!!

mario2 napisał(a):

> Jasmina, nie bede sie klocil. Ale ja swoje wiem. I Ty wiesz, ze to co ja wiem,
                                    > to sie zazwyczaj sprawdza

• mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 10:58
                                      proroctwom i wrozbom nalezy pomagac. Juz sie ciesze na ten wyjazd w lipcu. A
                                      moze wczesniej na jego koncercie sie spotkacie ??? :o))
                                      • jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 11:00
                                        sto razy Ci już mówiłam, że Enrique Iglesias nie jest w moim typie!!!!!!!!!!!

mario2 napisał(a):

> proroctwom i wrozbom nalezy pomagac. Juz sie ciesze na ten wyjazd w lipcu. A
                                        > moze wczesniej na jego koncercie sie spotkacie ??? :o))

• mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 11:02
                                          Wojtus nie ma pieprzyka i... potrafi spiewac!
                                          • jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 11:31
                                            a śpiewa pod prysznicem :)))) ????

mario2 napisał(a):

> Wojtus nie ma pieprzyka i... potrafi spiewac!

• mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 11:38
                                              nie bylem z nim jeszcze nigdy pod prysznicem. Za to na estradzie jest
                                              niezly :o)))
                                              • jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 11:40
                                                .....rozbiera się, rozhisteryzowane fanki piszczą, a on rzuca w tłum swoją przepoconą koszulkę???????
                                                WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!!!!!!!!!!

mario2 napisał(a):

> nie bylem z nim jeszcze nigdy pod prysznicem. Za to na estradzie jest
                                                > niezly :o)))

• mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 11:42
                                                  Nie- to inny rodzaj muzyki! Ale o tym sza! Przekonasz sie na wlasne niebieskie
                                                  oczy :o))
                                                  • jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 11:44
                                                    niestety! od pewnego czasu jestem głucha i ślepa na wszelkie przejawy zainteresowania moimi
                                                    niebieskimi oczkami :)))) w sen zimowy zapadły i niech tak pozostanie hehehe

mario2 napisał(a):

> Nie- to inny rodzaj muzyki! Ale o tym sza! Przekonasz sie na wlasne niebieskie
                                                    >
                                                    > oczy :o))

• mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 11:51
                                                    usychaja, ze wzgledu na lzy, ktore sie z nich wylaly! :o))
                                                  • jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 11:56
                                                    nie ma co płakać nad rozlanymi łzami :))))))))

mario2 napisał(a):

> usychaja, ze wzgledu na lzy, ktore sie z nich wylaly! :o))

• mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 12:08
                                                    tylko nad wysuszonymi niebieskimi oczami placze. Szkoda!
                                                  • jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 12:20
                                                    coooooooooooooo?????? moje niebieskie oczy są wysuszone??????????????? Ty bluźnierco!!!!!!:))

mario2 napisał(a):

> tylko nad wysuszonymi niebieskimi oczami placze. Szkoda!

• mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 12:29
                                                    Wysusza sie jak bedziesz wstrzymywala na dluzej oddech wolnosci :o))
                                                  • jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 12:44
                                                    a czymże jest wolność????? trudno - będzie wyschnięty ale tylko i wylącznie MÓJ :))))))

mario2 napisał(a):

> Wysusza sie jak bedziesz wstrzymywala na dluzej oddech wolnosci :o))

• mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 12:51
                                                    Wojtus juzci jest Twoj :o)))
                                                  • jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 13:21
                                                    ale czy aby on o tym wie???????? hehehe!

mario2 napisał(a):

> Wojtus juzci jest Twoj :o)))

• mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 13:24
                                                    Wojtus wie o wszystkim! Nawet sie nie spodziewasz jak wiele :o))) Pytal nawet o
                                                    Twoj rozmiar czworki- miseczka "D" :o))
                                                  • jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 13:33
                                                    wiesz jak on zaczyna od zaglądania mi w garnki, to od razu może iść do diabła!!! Poza tym - pomyliłeś
                                                    się....!!! Trochę możesz mi odjąć ....niestety :(((((((((

mario2 napisał(a):

> Wojtus wie o wszystkim! Nawet sie nie spodziewasz jak wiele :o))) Pytal nawet o
                                                    >
                                                    > Twoj rozmiar czworki- miseczka "D" :o))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka