jasmina_tdi 08.01.02, 15:00 Miłe, słodziutkie i uległe :)))))))))))) Tylko nie nudź zwieżondko, bo cię na gulasz przerobię i w meblu jakimś zamknę hehehehe....!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yess Re: CASTING NA ZWIEŻONDKO DLA JASMINKI :)))))) 08.01.02, 15:03 hmmmm mlody i swiezy powiadasz !!! no jest tu taki dla ciebie :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: CASTING NA ZWIEŻONDKO DLA JASMINKI :)))))) 08.01.02, 15:07 młodość to pojęcie względne hehehe.... ja tam wolę takich młodych inaczej! yess napisał(a): > hmmmm mlody i swiezy powiadasz !!! no jest tu taki dla ciebie :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: CASTING NA ZWIEŻONDKO DLA JASMINKI :)))))) 08.01.02, 15:11 on tak mysle wie co i jak :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Jaśmina kobieta rozsądna jest widzę 09.01.02, 09:20 jasmina_tdi napisała: > młodość to pojęcie względne hehehe.... ja tam wolę takich młodych inaczej! każdej dziewczynie mówię bierz dużo starszego, same plusy: 1. doświadczony i wie co kobiecie trzeba 2. wiele już widział i bardziej cierpliwy będzie 2. a jak zemrze to kobieta jeszcze dość młoda i szanse ma na całkiem jeszcze spore co b. ważne w obliczu wcześniejszego wymierania męskiej części populacji ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Jaśmina kobieta rozsądna jest widzę 09.01.02, 09:39 ...Chudy...Ty nawet menagera... do kreowania swego wizerunku nie potrzebujesz... ha!ha! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Jaśmina kobieta rozsądna jest widzę 09.01.02, 11:01 A co tam we Wrocławiu słychować? też zima? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: CASTING NA ZWIEŻONDKO DLA JASMINKI :)))))) 09.01.02, 09:37 Jasminko! Dostalas od nas propozycje. Wysle mu to zdjecie, co to zabronilas Czortowi kolportowac! :o))) Na on duzo zalet: 1.Starszy - moj rocznik 2.Wolny - rowniez z zawodu 3.Jest mily i delikatny Wada: Przyjazni sie ze mna! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 09:39 to stłukę cię na kwaśne jabłko!!!!!!!!!!!!! zwłaszcza za wysłanie tak ohydnej, dwuznacznej, wyuzdanej i świńskiej fotki!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 09:41 Jasminko. Postanowilem Twoje szczescie w moje rece [przekazac. Fotka poszla :o))) Nr komorki tez :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 09:46 zamorduje Cię!!!!!!!! to już było coś ładniejszego posłać!!!!!!! mario2 napisał(a): > Jasminko. Postanowilem Twoje szczescie w moje rece [przekazac. Fotka > poszla :o))) Nr komorki tez :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 09:52 przeciez on Cie nie interesuje. Wiec czego sie indyczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 09:54 bo rozsyłasz MOJE fotki a sam robiłeś o to dym!!! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 09:57 fotki nie z tej imprezy- to raz. szukam Ci faceta, nie pobierajac prowizji jak biuro matrym. - to dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 09:59 a kto Ci kurczaczku powiedział, że ja chcę faceta!!!!! Po dziurki w nosie mam romansów!!! Rzygam tym !!! BLE BLE BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!! a jednak liczysz na jakąś prowizję haha! mario2 napisał(a): > fotki nie z tej imprezy- to raz. szukam Ci faceta, nie pobierajac prowizji jak > biuro matrym. - to dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 10:02 Licze na to , ze mi sie odwdzieczysz zaproszeniem na slub. I nie rzygaj. Po co??? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 10:22 Nigdy w życiu nie wyjdę za mąż! a już zwłaszcza za faceta, który zużywałby mi całą odżywkę do włosów!!!!!! mario2 napisał(a): > Licze na to , ze mi sie odwdzieczysz zaproszeniem na slub. > > I nie rzygaj. Po co??? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 10:24 on potrafi na nia sam zarobic :o))) Chcesz isc za maz za kobiete? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 10:29 ja nie chcę wogóle iść za mąż!!!! Po co? za mało mam kłopotów? mario2 napisał(a): > on potrafi na nia sam zarobic :o))) > > Chcesz isc za maz za kobiete? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 10:32 zapierasz sie jak osiol. A za 2 lata bedziesz mnie na chrzestnego prosic:o)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 10:43 hahahaha!!!!!!!!!! a załóż się, że NIE!!! żadnego męża, żadnych dziecieciaków - ja na hawaje chcę i już :)) mario2 napisał(a): > zapierasz sie jak osiol. A za 2 lata bedziesz mnie na chrzestnego prosic:o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 10:51 Jasmina, nie bede sie klocil. Ale ja swoje wiem. I Ty wiesz, ze to co ja wiem, to sie zazwyczaj sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 10:56 Posłuchaj proroku - w tym przypadku usiłujesz nagiąć rzeczywistość!!! mario2 napisał(a): > Jasmina, nie bede sie klocil. Ale ja swoje wiem. I Ty wiesz, ze to co ja wiem, > to sie zazwyczaj sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 10:58 proroctwom i wrozbom nalezy pomagac. Juz sie ciesze na ten wyjazd w lipcu. A moze wczesniej na jego koncercie sie spotkacie ??? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 11:00 sto razy Ci już mówiłam, że Enrique Iglesias nie jest w moim typie!!!!!!!!!!! mario2 napisał(a): > proroctwom i wrozbom nalezy pomagac. Juz sie ciesze na ten wyjazd w lipcu. A > moze wczesniej na jego koncercie sie spotkacie ??? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 11:02 Wojtus nie ma pieprzyka i... potrafi spiewac! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 11:31 a śpiewa pod prysznicem :)))) ???? mario2 napisał(a): > Wojtus nie ma pieprzyka i... potrafi spiewac! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 11:38 nie bylem z nim jeszcze nigdy pod prysznicem. Za to na estradzie jest niezly :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 11:40 .....rozbiera się, rozhisteryzowane fanki piszczą, a on rzuca w tłum swoją przepoconą koszulkę??????? WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!!!!!!!!!! mario2 napisał(a): > nie bylem z nim jeszcze nigdy pod prysznicem. Za to na estradzie jest > niezly :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 11:42 Nie- to inny rodzaj muzyki! Ale o tym sza! Przekonasz sie na wlasne niebieskie oczy :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 11:44 niestety! od pewnego czasu jestem głucha i ślepa na wszelkie przejawy zainteresowania moimi niebieskimi oczkami :)))) w sen zimowy zapadły i niech tak pozostanie hehehe mario2 napisał(a): > Nie- to inny rodzaj muzyki! Ale o tym sza! Przekonasz sie na wlasne niebieskie > > oczy :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 11:51 usychaja, ze wzgledu na lzy, ktore sie z nich wylaly! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 11:56 nie ma co płakać nad rozlanymi łzami :)))))))) mario2 napisał(a): > usychaja, ze wzgledu na lzy, ktore sie z nich wylaly! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 12:08 tylko nad wysuszonymi niebieskimi oczami placze. Szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 12:20 coooooooooooooo?????? moje niebieskie oczy są wysuszone??????????????? Ty bluźnierco!!!!!!:)) mario2 napisał(a): > tylko nad wysuszonymi niebieskimi oczami placze. Szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 12:29 Wysusza sie jak bedziesz wstrzymywala na dluzej oddech wolnosci :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 12:44 a czymże jest wolność????? trudno - będzie wyschnięty ale tylko i wylącznie MÓJ :)))))) mario2 napisał(a): > Wysusza sie jak bedziesz wstrzymywala na dluzej oddech wolnosci :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 13:21 ale czy aby on o tym wie???????? hehehe! mario2 napisał(a): > Wojtus juzci jest Twoj :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 13:24 Wojtus wie o wszystkim! Nawet sie nie spodziewasz jak wiele :o))) Pytal nawet o Twoj rozmiar czworki- miseczka "D" :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: spróbuj tylko!!!!!! 09.01.02, 13:33 wiesz jak on zaczyna od zaglądania mi w garnki, to od razu może iść do diabła!!! Poza tym - pomyliłeś się....!!! Trochę możesz mi odjąć ....niestety :((((((((( mario2 napisał(a): > Wojtus wie o wszystkim! Nawet sie nie spodziewasz jak wiele :o))) Pytal nawet o > > Twoj rozmiar czworki- miseczka "D" :o)) Odpowiedz Link Zgłoś