dawidstecyk 13.07.08, 10:34 a ja sie nudze i jest mi smutno szukam osoby która mnie choć troch rozweseli w ten niedzielny dzionek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia880 Re: humorek 13.07.08, 10:45 wolałabym się nudzić niż siedzieć z rodziną której z 2 lata nie widziałam, a czemu jest Ci smutno?? Odpowiedz Link Zgłoś
dawidstecyk Re: humorek 13.07.08, 10:57 nie wiem dlazcego moze dlatego że siedze sam i do nikogo sie nie moge odezwać Odpowiedz Link Zgłoś
basia880 Re: humorek 13.07.08, 11:13 to dlaczego jesteś sam z wyboru, czy tak się życie ułożyło? się nie martw dziś jest tak jutro będzie lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
dawidstecyk Re: humorek 13.07.08, 11:18 jestem w tej chwili sam z obowiązku mam nadzieje że bedzie naturalnie jestem wesołą osobą tylko teraz mnie dopadł jakiś dołeczek Odpowiedz Link Zgłoś
basia880 Re: humorek 13.07.08, 16:59 to się nie dołkuj:), wszystko będzie ok, tyłek do góry i naprzód:):) i co nadal masz doła, czy przeszło???? Odpowiedz Link Zgłoś
dawidstecyk Re: humorek 13.07.08, 17:04 wiesz myśle że lepiej ale to twoja zasługa zdecydowanie ale może jeszcze coś miłego napiszesz bedzie mi jeszcze milej Odpowiedz Link Zgłoś
basia880 Re: humorek 13.07.08, 19:15 może że, że mhh, że lato jest a w lato łatwiej o jakieś doznania niż zimą;)bo ciepło i w ogóle więc nie ma co mieć złego humorku Odpowiedz Link Zgłoś
dawidstecyk Re: humorek 14.07.08, 19:08 chyba mnie przekonałaś dziekuje a jak ty sobie z tym radzisz na codzień Odpowiedz Link Zgłoś
basia880 Re: humorek 14.07.08, 19:26 ze złym humorem? nie radzę sobie:( płaczę i robie jeszcze inne głupie rzeczy...no to się cieszę że Ci przeszło, się uśmiechaj do ludzi tood razu się lepiej poczujesz Odpowiedz Link Zgłoś
dawidstecyk Re: humorek 14.07.08, 19:38 jakie to są inne głupie rzeczy acha mam pytanko napisała byś coś o sobie jak możesz będe wdzieczny chciałbym choc troche wiedzieć o osóbce która uratowała mój humorek Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: humorek 14.07.08, 20:10 dawidstecyk napisał: > a ja sie nudze... Hm, eksperci sa zdania, ze czlowiek inteligentny nigdy sie nie nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
basia880 Re: humorek 14.07.08, 20:24 clooney_g napisał: > dawidstecyk napisał: > > > a ja sie nudze... > > Hm, eksperci sa zdania, ze czlowiek inteligentny nigdy sie nie nudzi. wiesz, aby oceniać kogos najpierw proponowałabym zacząć od siebie... a ja mhh, oprócz tego że jestem ratowczyniom humoru, to pracuje i czasami kożystam z życie a Ty coś o Tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: humorek 14.07.08, 20:30 basia880 napisała: > a Ty coś o Tobie? Hm, staram sie bardzo intensywnie, by sie nie nudzic. Z zycia w zasadzie tez korzystam, bo nie widze innej mozliwosci. I lubie slynny cytat : " - Nie dac sie nabrac, nie nudzic sie...Czego wiecej...?" Odpowiedz Link Zgłoś
dawidstecyk Re: humorek 14.07.08, 20:38 dużo by pisać cieżko w jednym zdaniu coś napisac tym bardziej na ogólnym forum ale w skrócie bardzo dużo pracuje tez staram sie kożystac z życia spełniam swoje cele których mam dużo w głowie choć czasem dopada mnie zwontpienie ale już wiem do kogo sie zwrócić Odpowiedz Link Zgłoś
basia880 Re: humorek 14.07.08, 20:42 no to pisz jak tylko chcesz, jak wątpisz w humor swój;) ja to taka pocieszycielka;) Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g A slomianego wdowca juz nikt pocieszac nie chce... 14.07.08, 21:07 Ale czekajcie - przyjdzie Wasza kolej... Odpowiedz Link Zgłoś
basia880 Re: A slomianego wdowca juz nikt pocieszac nie ch 14.07.08, 21:49 clooney_g napisał: > > Ale czekajcie - przyjdzie Wasza kolej... tzn??? Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: A slomianego wdowca juz nikt pocieszac nie ch 15.07.08, 00:05 basia880 napisała: > Ale czekajcie - przyjdzie Wasza kolej... > tzn??? Zostaniecie sobie sami, z ogromnymi nadziejami oraz ochota na romans, a tu niesamowita jakas pustka...No nic, tylko wybrac sie mozna do portowej spelunki, gdzie pija sie whiskey wprost z butelki, no, czasami rum... Odpowiedz Link Zgłoś
poczytamtu Re: A slomianego wdowca juz nikt pocieszac nie ch 15.07.08, 15:56 clooney_g napisał: ...No nic, tylko wybrac sie > mozna do portowej spelunki, gdzie pija sie whiskey wprost z butelki, > no, czasami rum... -chlopie rusz 4 litery: na basen ,silownię ,posprzątaj chatę na błysk-jak się dobrze zmęczysz to szare[i nie tylko] komórki będą lepiej pracowały.I docenisz jaki ten świat piękny. Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: A slomianego wdowca juz nikt pocieszac nie ch 15.07.08, 18:11 poczytamtu napisała: ...docenisz jaki ten świat jest szary, bury i paskudny. Pelna zgoda. Odpowiedz Link Zgłoś
poczytamtu Re: A slomianego wdowca juz nikt pocieszac nie ch 15.07.08, 18:51 szary i bury -moze -bo u mnie leje jak z cebra. Ale paskudny?nie przesadzaj ,bo nie wiosna,chyba dola złapałeś-a na doła najlepsza czekolada w dużych ilościach + dobra muza ,tyle ile uszy wytrzymają. Odpowiedz Link Zgłoś
basia880 Re: A slomianego wdowca juz nikt pocieszac nie ch 15.07.08, 22:03 muza ok ale czekolada nie bardzo bo się odkłada tam gdzie nie trza:) co do romansu to nie liczę na niego dla Twej wiadomości Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: A slomianego wdowca juz nikt pocieszac nie ch 15.07.08, 22:13 basia880 napisała: > Co do romansu : to liczę na niego... (dla Twej wiadomości). Hm, czyzby w koncu tu o mnie byla mowa, jako o slomianym wdowcu ? Odpowiedz Link Zgłoś
basia880 Re: A slomianego wdowca juz nikt pocieszac nie ch 16.07.08, 10:47 clooney_g napisał: > basia880 napisała: > > > > Co do romansu : to liczę na niego... (dla Twej wiadomości). > > > Hm, czyzby w koncu tu o mnie byla mowa, jako > o slomianym wdowcu ? > > interpretuj to jak chcesz;) Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: A slomianego wdowca juz nikt pocieszac nie ch 16.07.08, 20:21 basia880 napisała: > > interpretuj to jak chcesz;) Dziekuje, podporzadkuje sie. Odpowiedz Link Zgłoś
basia880 Re: A slomianego wdowca juz nikt pocieszac nie ch 16.07.08, 20:45 clooney_g napisał: > basia880 napisała: > > > > interpretuj to jak chcesz;) > > Dziekuje, podporzadkuje sie. i to mnie cieszy Odpowiedz Link Zgłoś