cruelladefacto Re: jak sie onanizujecie? 20.07.08, 20:45 prysznic rządzi, chyba nie ma nic lepszego mmm... Odpowiedz Link Zgłoś
cruelladefacto Re: jak sie onanizujecie? 21.07.08, 09:37 ooo, a co działa? myślałam, że prysznic zawsze daje radę Odpowiedz Link Zgłoś
mahora Re: jak sie onanizujecie? 21.07.08, 12:40 Ja jestem chyba uzależniona od prysznica i się dziwię jak on może na Ciebie nie działać.... przecież to takie przyjemne :D Odpowiedz Link Zgłoś
texas331 Re: jak sie onanizujecie? 21.07.08, 17:40 Machorka ma rację , ja też uwielbiam prysznic. No i rączką oczywiście jest miło:) Odpowiedz Link Zgłoś
maja_sara Re: jak sie onanizujecie? 21.07.08, 20:23 Na mnie prysznic też jakoś specjalnie nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
cruelladefacto Re: jak sie onanizujecie? 21.07.08, 20:36 najlepszy jest prysznic, w którym można sobie ustawić różne rodzaje strumienia, na mnie też ostatnio taki zwykły nie działa, wygodna się zrobiłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
cruelladefacto Re: jak sie onanizujecie? 21.07.08, 21:31 a może macie jeszcze jakieś gadżety godne polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś
aro7 Monitorem, jak czytam posty Cruelli ;) 04.08.08, 20:09 tylko nie wiem czy gwarancja go obejmie w razie czego.. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekjs Re: jak sie onanizujecie? 16.08.08, 15:12 No a Ty jak się onanizujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
cruelladefacto Re: jak sie onanizujecie? 16.08.08, 16:33 no ja właśnie głównie prysznica używam, to dla mnie największy hit, gadżetów żadnych jeszcze nie próbowałam, dlatego jestem ciekawa jak inni to robią Odpowiedz Link Zgłoś
komodo.kr Re: jak sie onanizujecie? 17.08.08, 01:35 cruelladefacto napisała: > no jak? i czym? Facet to chyba nie powinien sie wypowiadać ?? a może się mylę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cruelladefacto Re: jak sie onanizujecie? 17.08.08, 12:05 a niby dlaczego? jeden facet, jak był jeszcze młodziutkim i niedoświadczonym chłopcem, onanizował się o futerko swojego kota (prawdziwego, żyjącego)i cały czas bał się, że ten kot na pewno zajdzie z nim w ciążę. jest wiele ciekawych metod i wiele ciekawych historii dotyczących onanizowania się mężczyzn:))) Odpowiedz Link Zgłoś