the_dzidka 30.09.03, 11:27 Wszystkim panom na forum z tej okazji wszystkiego najlepszego. Tradycyjny karp, niedźwiedź, i wierszyk zaczynający się od "oby wam się dobrze działo..." et cetera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bain_de_sang Re: Dzisiaj jest Dzień Chłopaka :-) 30.09.03, 12:13 the_dzidka napisała: > Wszystkim panom na forum z tej okazji wszystkiego najlepszego. Tradycyjny > karp, niedźwiedź, i wierszyk zaczynający się od "oby wam się dobrze > działo..." et cetera. Dziękuję. W sprawie całusów to rozumiem, że jesteś obecnie niedysponowana, więc zaakceptuję zastępstwo :-P marcin Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Dzisiaj jest Dzień Chłopaka :-) 30.09.03, 12:40 the_dzidka napisała: > Wszystkim panom na forum z tej okazji wszystkiego najlepszego. Ależ dziękuję najuprzejmiej. Może być z buzi, bo ja nadal podziębiony, acz mniej zdecydowanie, niż w niedzielę. K. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzisiaj jest Dzień Chłopaka :-) 30.09.03, 14:17 czemu dziś??? mi sie to kojarzy ze świętem Czterdzistu Męczenników - czyli 10 marca. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzisiaj jest Dzień Chłopaka :-) 30.09.03, 14:22 Nie wiem czemu. A czemu Boże Narodzenie jest 25 grudnia? ;-)))) Złóż lepiej chłopakom życzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Dzisiaj jest Dzień Chłopaka :-) 30.09.03, 15:02 the_dzidka napisała: > Złóż lepiej chłopakom życzenia... ... zamiast wymigiwać się i odwracać kota ogonem :-P marcin Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Dzisiaj jest Dzień Chłopaka :-) 01.10.03, 07:41 No dobra ;-)) Spóźnione ale cóż..... Wszystkiego najlepszego, żeby kobiety piszczały na wasz widok, żeby praca sama się robiła, żeby szef był uśmiechnięty (nie koniecznie pierdolnięty), żeby wakacje były dłuższe od wszystkiego no i żebyście nas kochali ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Dzisiaj jest Dzień Chłopaka :-) 30.09.03, 14:48 catalina1 napisała: > czemu dziś??? mi sie to kojarzy ze świętem Czterdzistu Męczenników - czyli 10 > marca. Wczoraj ktoś na prk też pisał, że dziś. Dla mnie to i tak śmieszne, więc co za różnica? ;) K. Odpowiedz Link Zgłoś