Dodaj do ulubionych

JAK SZYBKO PÓJŚC NA CAŁOŚĆ?

07.10.03, 07:46
Jak szybko pójść na całośc? Poznałam niedawno ekstra faceta, byliśmy zaldewie
na dwóch randkach a on jest już gotowy. Omało by nie doszło do czegoś ale
włączył się mój rozsądek, a może byłam za mało podniecona? Czy to nie za
szybkie tempo nawet jak na dzisiejsze czasy?
Obserwuj wątek
    • kitek1 to juz, za pozno............... 07.10.03, 08:03
      odpusc sobie,
      tego faceta:(
      • Gość: mario2 Re: to juz, za pozno............... IP: 217.7.150.* 07.10.03, 08:08
        Tez takj sadze- pewnie biedak sie zestresowal i odpuscil :o)
        • Gość: leziox Re: to juz, za pozno............... IP: *.arcor-ip.net 07.10.03, 11:54
          Na całość to trzeba iść od razu,odstawiając rozsądek do kąta.Jak się facet nie
          sprawdzi za pierwszym razem,to po cholerę taką mimozę trzymać potem latami w
          domu na wychowaniu?A jak się sprawdzi to jeszcze lepiej.
          Ah,no i facet jest zawsze gotowy.Na butelkę browara.
    • bezimienny23 Re: JAK SZYBKO PÓJŚC NA CAŁOŚĆ? 09.10.03, 12:38
      idz od razu po co czekac? skoro ty masz na to ochote i on to po co czekac?
    • Gość: wote Re: JAK SZYBKO PÓJŚC NA CAŁOŚĆ? IP: 195.205.42.* 09.10.03, 15:15
      Wiesz w tym pójściu na całość jest sens jeśli czujesz w środku, że tego chcesz -
      nie boisz się. To jest cudowne kochać się z kims kogo się nie zna, wywołuje
      niemały dreszczyk.... Jasne, ze wiele osób będzie krytykować..nie ma seksu bez
      miłości itp..., a ja na prawdę cały czas mam oczy szeroko otwarte na taką
      okazję..oczywiście nie z byle kim.
      Pozdrawiam
    • Gość: Dorota Re: JAK SZYBKO PÓJŚC NA CAŁOŚĆ? IP: 217.98.61.* 09.10.03, 15:25
      Moim zdaniem nie nalezy patrzec czy za szybko czy nie. Zycie tak szybko mknie
      i ucieka ze warto z niego korzystac. Oczywiscie ze nic na sile jesli tego
      chesz ok ale jesli tylko dlatego ze on chce to nie. Wazne by pozniej nie miec
      tzw. kaca moralnego
      pozdrawiam
      • Gość: leziox Re: JAK SZYBKO PÓJŚC NA CAŁOŚĆ? IP: *.ipt.aol.com 09.10.03, 22:42
        Swięte słowa i to z ust kobiety,ot nic dodać nic ująć,chemia w warzywach działa
        chyba dobrze na komórki różne.
    • Gość: nn Re: JAK SZYBKO PÓJŚC NA CAŁOŚĆ? IP: 80.51.57.* 12.10.03, 20:45
      życie ucieka ,śpiesz się
    • Gość: Triss Merigold Re: JAK SZYBKO PÓJŚC NA CAŁOŚĆ? IP: *.acn.waw.pl 12.10.03, 23:12
      Jeśli obie strony mają ochotę to nie widzę żadnych przeciwwskazań. Lepiej
      sprawdzić dżentelmena w łóżku szybko niż zakochać się i później
      rozczarować. "Sprawdzenie" oznacza wg. mnie poznanie stosunku do seksu danego
      mężczyzny, czy nie ma problemów natury psychicznej, jak traktuje kobietę i jej
      ciało, co i jak mówi, jak się zachowuje "po", czy ma zahamowania i kompleksy.
      Można sobie oszczędzić wielu rozczarowań.
    • Gość: xyz Re: JAK SZYBKO PÓJŚC NA CAŁOŚĆ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 23:49
      najpierw ściągnij rajstopki :)
    • triple_x Re: JAK SZYBKO PÓJŚC NA CAŁOŚĆ? 13.10.03, 17:05
      apetite, czy my się przypadkiem nie znamy?, wiecie tak pytam, bo ten post
      wydaje mi dziwnie... no wiecie o co mi chodzi...
      • triple_x Re: JAK SZYBKO PÓJŚC NA CAŁOŚĆ? 13.10.03, 17:18
        i jeszcze jedno, tylko Ty wiesz jak szybko mozesz isc na calosc i czy wogole
        mozesz. nie liczy sie co my tutaj napiszemy, liczy sie jedynie to czy Ty tego
        chcesz - rady i porady w tej kwestii zwykle sie nie sprawdzaja
    • bak_szysz Re: JAK SZYBKO PÓJŚC NA CAŁOŚĆ? 13.10.03, 18:52
      Wiele zalezy od tego w jakim jestescie wieku i jakie masz ewentualne plany
      wobec niego. Jeśli powazne to jesli kiedyś mielibyście być parą to on moze
      miec wątpliwości czy Ci to ogólnie za łatwo nie przychodzi. A t o że on jest
      gotowy to mnie zupełnie nie dziwi :-) A z drógiej strony poddać sie nurtowi
      wypadków też ma swó urok. Wybor należy do Ciebie :-) Napisz jak było ;-P
      • niedzwiadek2003 NO I CO??????? n/t 18.10.03, 07:47
    • Gość: Marco GO! IP: *.if.pwr.wroc.pl 21.10.03, 13:49
      Leć bo okazja przepadnie!
      Tylko nie zapomnij podniecić się odpowiednio wcześniej.
      Najlepiej zaraz po pracy kiedy to człowiek
      zazwyczaj jest najbardziej podniecony ;)
      • Gość: zybi Re: GO! IP: *.bart7.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.03, 15:43
        jak was czytam to wcale sie nie dziwie że się nudzicie. Popatrz jedna z druda
        na wczorajszy dzień czy mozna coś poprawić a skąd wierz że jutro ci się taka
        przygoda powtórzy. Lepię zyj pełna piersia jak ją jeszcze masz "bo przeżytych
        kształtów zaden cud nie wruci do istnienia" ja się nie nudzę a jeśli chcę
        opowiedzieć gdzie byłem to globus biore do reki.
        • apetite Re: GO! 21.10.03, 15:51
          No więc to już jakiś czas temu napisałam... Poszłam za słynnym przysłowiem
          carpe diem i "poszłam na całość"... Nie żałuję hoć teraz wiem, że wielkiej
          miłości z tego nie będzie...
          • Gość: leziox Re: GO! IP: *.arcor-ip.net 21.10.03, 16:22
            Hehe,no i kto teraz jeszcze powie,że na FT nie ma ani śladu praktycznej,
            życiowej mądrości?O to chodzi,jak było warto to najważniejsze,miłość przychodzi
            potem albo wcale.
    • zakar Re: JAK SZYBKO PÓJŚC NA CAŁOŚĆ? 21.10.03, 18:38
      No i po co było myśleć, a mogło być tak fajnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka