phi_ 12.01.02, 06:17 Gasze swiatlo... W mojej glowie coraz bardziej nieruchomo... Oczywiscie zle powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XpOver Re: Gasze swiatlo ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 11:32 jeśli chodzi o wątek ostatni gasi światło to ktoś go zgasił czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Oto blysk ! 12.01.02, 18:11 Da sie do tego dojsc... Ciemnosc byla zadna, a swiatlo zwykle ! Byly problemy z widocznoscia. Czas sie wykoleil. Nic nie posuwalo sie w jakas strone, w te czy we w te... W t e c z y w e w t e ? W te czy wewte ??? t e c z y w e w t e ? ? ? Nie moge sie zdecydowac... co do wyboru i e m o g e s i e z d e c y d o w a c . . . Co do wyboru... ...bede myslec z nieslabnaca intensywnoscia. Dokladam staran (do pieca niemozliwosci), by wreszcie sie stalo jasne... W te czy wewte ??? t e c z y w e w t e ? ? ? ...Horyzontalnie efekt niezbyt imponujacy ! Taki chlam ! W e r t y k a l n i e ? O ! ! ! L e p i e j w y g l a d a ! ? Ki diabel zgasil swiatlo ??? !!! Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: Oto blysk ! 12.01.02, 18:15 Spróbuj jeszcze na "skośkę" w te czy we wte To takie bardziej przestrzenne :) Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: Oto blysk ! 12.01.02, 18:18 zlekcewazył moją "skośkę" rzeczywiście to nie takie proste w ..............te ..........................czy ..........................................we ................................................................wte i tak postawie na swoim Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Bede stac na strazy fanatyzmu uzytecznosci ! ! ! 12.01.02, 18:41 Slalomem pisac nie bede ! ! ! To mi nie pasuje ! Choc pewnie mozna osiagnac zdumiewajace efekty... Phi! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: Bede stac na strazy fanatyzmu uzytecznosci ! ! ! 12.01.02, 18:44 S l a l o m e m p i s a c n i e b e d e ! ! ! T o m i n i e p a s u j e ! C h o c p e w n i e m o z n a o s i a g n a c z d u m i e w a j a c e e f e k t y . . . P h i ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś