ares1970 29.08.08, 16:43 za niedługi czas będę szedł do chrześniaka na 18-tkę. No i mam dylemat, bo nie wiem jaką mam szykować "grubą" kopertę. Podpowiedzcie cosik jak to teraz wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiaczek_39 Re: chodzi o 18-tkę ( prezent) 29.08.08, 22:42 no właśnie, też jestem zainteresowana (ja idę niebawem do chrześnicy) Odpowiedz Link Zgłoś
polam5 Re: chodzi o 18-tkę ( prezent) 02.09.08, 18:59 Dla chrzesniaka - jesli robisz to jako ojciec chrzestny (majacy zadbac o katolickie wychowanie )mozesz dac podarek symboliczny z kartka i zyczeniami ktore beda inspiracja na przyszlosc (Utrzymanie i finansowanie to sprawa rodzicow bilologicznych.) Zobaczysz czy za to Ci podziekuje ...a pieniazki (jesli uwazasz ze zasluguje i chcesz mu pomoc) zachowaj na pozniej kiedy beda mu potrzebne (np na wplate na mieszkanie albo nowy mebel do nowego mieszkania. Dawanie wypchanej koperty nastlatkowi to ani pozytek materialny ani moralny... wiekszy pozytek bylby gdzybys ta koperte dal biednemu na ulicy.... Odpowiedz Link Zgłoś