a000000 30.08.08, 13:07 Hipek, nie życzę sobie, abyś wiadomości uzyskane o mnie na forum UKRYTYM wynosił na fora publiczne. Oby to było ostatni raz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiperrealizm Chwileczkę 30.08.08, 13:17 przeciez żadnych poufnych informacji nie podałem. Po za tym inkryninowany post ma charakter żartobliwy. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=83980059&a=84028843 Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Przeginasz Hiper ... 30.08.08, 13:34 takie moje zdanie - nie bede "donosić" po prostu tak uwazam Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Przeginasz Hiper ... 30.08.08, 13:42 w którym miejscu? Co jest twoim zdaniem tajne? Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Przeginasz Hiper ... 30.08.08, 13:47 hiperrealizm napisał: > w którym miejscu? Co jest twoim zdaniem tajne? > tajne - nic .. natomiast kiedyś TY mi wmawiałes, jak to tzreba mieć umiar, którego ja rzekomo nie mam.:) To było nietaktowne, po prostu i sorki, ale durne. Co nnego pisac sobie na "swoim" forum o jakims forumowiczu perrsonalnie w jego "obecnosci" a co innego obgadywac osobe, ktora jest rozpoznawalna ako nick poza jej plecami. Czy ty mi czasem nie wytykałes,ze ja "obduje" eksa?:) Szczyt chamstwa Hiper ... sorry Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm za plecami!? 30.08.08, 14:11 przeciez azerka jest w tym wątku obecna! === Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: za plecami!? 30.08.08, 14:15 hiperrealizm napisał: > przeciez azerka jest w tym wątku obecna! > === możliwe, ale nie mówi tam o swoim wyaznaniu, czy korzeniach Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: za plecami!? 30.08.08, 14:19 kora3 napisała: > hiperrealizm napisał: > > > przeciez azerka jest w tym wątku obecna! > > === > możliwe, ale nie mówi tam o swoim wyaznaniu, czy korzeniach ========= A czy to coś wstydliwego jest? Po za tym zwróć uwagę na kontekst mój post jest odpowiedzia na cos takiego forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=83980059&a=84027023 Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: za plecami!? 30.08.08, 14:51 Azerka znacznie lepiej niż ja orientuje się jak widać w koligacjach rodzinnych sławnych ludzi :) Nie widzę w tym poscie podstaw do pisanie o niej w ten sposb , w jaki ty napisałes .. Nie gniewaj sie Hiper, ale masz prowokowania, robisz to nieudolnie, to prawda, ale z zaangazowaniem :) Mnie to w stosunku do mnie nnie przeszkadza - naprawdę , mozesz sobie to riobić do woli, bo bywasz zabawnie nielogiczny, śmiesznie niekonsekwentny, a Twpje spienianie sie potrafi ubawić. Moja uwaga na temat Twego zachowania jest wiec bardziej ogólna. W każdym razie specem od tego, jak sie zachować nie ejsteś :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Przeginasz Hiper ... 30.08.08, 14:14 kora3 napisała: > Czy ty mi czasem nie wytykałes,ze ja "obduje" eksa?:) > Szczyt chamstwa Hiper ... sorry ====================================== Masz rację, obgadywanie byłego męża na forum to szczyt chamstwa. Naprawdę nie musisz mnie przepraszać. Przeproś swojego byłego. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Przeginasz Hiper ... 30.08.08, 14:18 hiperrealizm napisał: > Masz rację, obgadywanie byłego męża na forum to szczyt chamstwa. > Naprawdę nie musisz mnie przepraszać. > Przeproś swojego byłego. > Prozac ci sie skończył, czy wąchałes klej ?:) Nie ma za co go pzrepraszać, bo on jest dla was postacią enigmatyzcną ... Równei dobrze mogląbym o nuim pisać mój znajomy Euzebiusz B. i nadal byłby dla Ciebie i innych tak samo rozpoznawalny jak tearz... Strzeliłeś chamstwo, wiec nie zwalaj tego teraz na innych ... Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: Przeginasz Hiper ... 30.08.08, 14:21 kora3 napisała: > Nie ma za co go pzrepraszać, bo on jest dla was postacią > enigmatyzcną ... sjp.pwn.pl/lista.php?co=enigmatyczny Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 :) 30.08.08, 14:46 chcialaś innym pokazac, ze mam trację, dziękuję, nie musiałaś, ale miło :) Odpowiedz Link Zgłoś
isma Zagadki i tajemnice 30.08.08, 15:02 Koro, jesli sadzisz, ze Twoj byly dla kogokolwiek na tym forum jest "zagadkowy" czy "tajemniczy", to ja naprawde juz niczemu sie nie dziwie ;-))). Ale, fakt, masz racje, potrafie sobie wyobrazic, ze "zagadki" i "tajemnice" cudzych (nie)sprawnosci w lozku fascynuja, bo ja wiem, pracownikow pism plotkarskich czy panie w maglu... (a moze chcialas uzyc slowa "anonimowy" ;-)))? Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Zagadki i tajemnice 30.08.08, 15:21 isma napisała: > Koro, jesli sadzisz, ze Twoj byly dla kogokolwiek na tym forum jest "zagadkowy" > czy "tajemniczy", to ja naprawde juz niczemu sie nie dziwie ;-))). A co mozesz o nim powiedzieć tak konkretnie?:) > > Ale, fakt, masz racje, potrafie sobie wyobrazic, ze "zagadki" i "tajemnice" > cudzych (nie)sprawnosci w lozku fascynuja, bo ja wiem, pracownikow pism > plotkarskich czy panie w maglu... Wiesz, tak Cie dotknał temat iesparwnosci w łozku, ze aż zagadkowe i tajemnicze :) > > (a moze chcialas uzyc slowa "anonimowy" ;-)))? > Nie, chcialam użyc takeigo, jak użylam - azckolwiek anonimowy tez jest a ja pracuję dla wyjasnienia w normalnym, lokalnym dzienniku, nie w kolorowym pismie :) Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: Zagadki i tajemnice 30.08.08, 16:50 kora3 napisała: > > > A co mozesz o nim powiedzieć tak konkretnie?:) Nic, bo mnie on w zaden szczegolny sposob nie interesuje. I wlasnie dlatego zdumiewa mnie mysl, ze mialby byc dla mnie enigma ;-))). > Wiesz, tak Cie dotknał temat iesparwnosci w łozku, ze aż zagadkowe i > tajemnicze :) Zauwaz, ze napisalam, cytuje: "potrafie sobie wyobrazic". Do osobistych doswiadczen wzgledem niesprawnosci nie potrafie sie natomiast odwolac... Mam zalowac? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Zagadki i tajemnice 30.08.08, 16:02 > (a moze chcialas uzyc slowa "anonimowy" ;-)))? > Ismo, Kora z zasady nie przyznaje się do żadnych błędów językowych. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Zagadki i tajemnice 30.08.08, 16:11 kochanica-francuza napisała: > > > (a moze chcialas uzyc slowa "anonimowy" ;-)))? > > > Ismo, Kora z zasady nie przyznaje się do żadnych błędów językowych. Bład :) uogolniasz i masz skleroze :) Kilka razy wytknieto mi błedy i owszem , przyznalam się :) a zatem Twoje ugólnienie ejst błędem, do ktorego masza szanse się pzryznać:) A poza tym, hmmm wiesz, nawet gdybym sie nie ptrzyznawała, jak twierdzisz do żadnych bledów jezykowych, to i tak bylabym lepsza od tych, ktorzy w ogole nie popełniaja wedlug przedstawianych przez nich wspanialych opisów ich żywota blędów :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Zagadki i tajemnice 30.08.08, 18:56 językowych. > > Bład :) uogolniasz i masz skleroze :) > Kilka razy wytknieto mi błedy i owszem , przyznalam się :) ale to było dawno temu, a od tego czasu się zmieniłaś > > A poza tym, hmmm wiesz, nawet gdybym sie nie ptrzyznawała, jak > twierdzisz do żadnych bledów jezykowych, to i tak bylabym lepsza od > tych, ktorzy w ogole nie popełniaja wedlug przedstawianych przez > nich wspanialych opisów ich żywota blędów :) > nie mieszaj błędów językowych z życiowymi, primo to, że ktoś nie opisuje swego życia na forum, nie znaczy, że uważa się za ideał, secundo > Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Zagadki i tajemnice 30.08.08, 20:21 kochanica-francuza napisała: > > ale to było dawno temu, a od tego czasu się zmieniłaś albo do zadnych, albo dawno :) poparwiasz innych - daj poprawić siebie ...Popełniłas bład niezaleznie od intencji - tak? a co do zmainy? :) Na forum - owszem zmieniłam się :) uznalam, ze nie ma co schodzić z drogi komus, kto wali młotkiem po glowie, bo niby czemu?:) W końcu to zabawne, gdy widzisz, jak się taki osobnik dziwi :) > > > > nie mieszaj błędów językowych z życiowymi, primo mogę sobie mieszac i wstrząsać co zechce Kochanico :) > > to, że ktoś nie opisuje swego życia na forum, nie znaczy, że uważa się za ideał > , > secundo A jak opisuje idealnie?:)_ Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: Zagadki i tajemnice 30.08.08, 16:46 Oj, no, wiem. Przeciez widze, ze dalej nie rozumie ;-))). Ale mnie to nawet bawi, jak ktos uzywa madrze brzmiacego terminu na zasadzie "gdzies dzwoni..." i nie bardzo rozumie roznice w niuansach ;-))). Dawno temu moja redakcyjna kolezanka tlumaczac szefowi, dlaczego nie pojdzie na calonocna obsluge, stwierdzila, ze nie moze, bo jej syn "jest jeszcze infantylny". No i cos niby bylo na rzeczy, tyle ze mlody czlowiek mial wtedy siedem miesiecy ;-))). No wiec Kora mysli, ze "enigmatyczny" jst rownoznaczne z "nic o nim nie wiadomo" ;-))). Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 :) 30.08.08, 16:56 gadaj sobie zabciu gadaj :) tylko tyle mozesz, nie?:) współczuję infantylizmu kobiecinko :) Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: :) 30.08.08, 18:50 Poprawila Ci sie juz samoocena, czy jeszcze nie? Dzisiaj juz zdazylas nazwac wypowiedzi Hipera chamskimi, Kanna bezdusznymi oraz zdradzajacymi objawy choroby, przyszla pora na "kobiecinki"? Czekam z niecierpliwoscia na kolejne osiagniecia retoryczne dnia dzisiejszego osoby stabilnej emocjonalnie i wlasciwie oceniajacej otaczajaca ja rzeczywistosc... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: :) 30.08.08, 18:57 > osoby stabilnej emocjonalnie i wlasciwie oceniajacej otaczajaca ja rzeczywistos > c... > Ismo, a to co za chwyty? Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: :) 30.08.08, 19:06 kochanica-francuza napisała: > > > osoby stabilnej emocjonalnie i wlasciwie oceniajacej otaczajaca ja rzeczy > wistos > > c... > > > Ismo, a to co za chwyty? =========== ironia Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: :) 30.08.08, 19:10 > ironia > No tyle widzę. Ale ironia z podtekstem "masz problemy z emocjami, więc twoja wypowiedź jest niewarta zainteresowania" Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: :) 30.08.08, 19:30 Nieeee. Wypowiedz jest niewarta zainteresowania, bo nie zawiera nic innego poza rzucanymi w emocjach obelgami. Nie pierwsza taka dzisiaj, i nie tylko pod moim adresem, wiec zapewne nie przypadkiem. Ale gdyby Kora zechciala porzucic swoje dzisiajsze wysilki na rzecz udowadniania sobie, ze wszyscy, ktorzy ja otaczaja- nawet jesli to tylko na internetowym forum - sa od niej glupsi i gorsi, a zamiast tego rzeczowo podyskutowac o anonimowosci, a bodaj enigmatycznosci ;-))) osob opisywanych w internecie, to by z cala pewnoscia warta uwagi ta wypowiedz byla... Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: :) 30.08.08, 19:36 Czekam z niecierpliwoscia na kolejne osiagniecia retoryczne dnia dzisiejszego osoby stabilnej emocjonalnie i wlasciwie oceniajacej otaczajaca ja rzeczywistosc... ===================== ironia z podtekstem "udajesz że nie masz problemu z emocjami, więc twoja wypowiedź jest niewarta zainteresowania" Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: :) 30.08.08, 19:40 Hipcio, a tak po za tym - masz mi coś do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: już nie mam n/t 30.08.08, 19:45 nic? nawet: przepraszam, więcej się nie powtórzy? Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: już nie mam n/t 30.08.08, 19:47 a000000 napisała: > nic? nawet: przepraszam, więcej się nie powtórzy? ====================================================== postawiłaś mnie pod pręgierzem. przez parę godzi przyglądałaś się spokojnie jak tłum nie linczuje a teraz oczekujesz przeprosin? Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: już nie mam n/t 30.08.08, 20:00 o ile zauważyłam to tłum się zajmuje "sprawą Kory".... a czekam spokojnie, aż się odezwiesz... mam czas. nie przejmuj się, ten TŁUM, to sami swoi... nie to co na aqua. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: już nie mam n/t 30.08.08, 20:04 - mogłas mnie zjechac w wątku na aqanecie - mogłaś opieprzyć mnie w liście === po co załozyłas wątek tutaj? przeciez sprawa ta nie dotyczy miejsciowej społeczności? ============================ azerko wątek ten to klasyczny pręgierz, napiętnowanie. niepodoba mi się to. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: już nie mam n/t 30.08.08, 20:07 na aqua nie mam zamiaru reagować.... znamy się już trochę i chyba jakaś lojalność obowiązuje... a o priv nie pomyślałam... Odezwałam się tu właśnie dlatego, że nas mało i znamy się jak łyse konie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Jaki tłum? Ja tu widzę cztery osoby 30.08.08, 20:02 i do tego sami swoi. A żeby nasze uwagi nazwać linczem? czy my piszemy "na pohybel hiperowi"? bo obrażę się z kolei ja :-P Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Jaki tłum? Ja tu widzę cztery osoby 30.08.08, 20:05 no wiesz... nasz Hipcio to taki ogrodnik... przesadza. Nikt go nawet nie zamierza linczować... no ale może to jak we fraszce Sztaudyngera o krzywdzie? największa krzywda, jaką znają dzieje gdy chcącej krzywdy - krzywda się nie dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Jaki tłum? Ja tu widzę cztery osoby 30.08.08, 20:06 kochanica-francuza napisała: > i do tego sami swoi. > > A żeby nasze uwagi nazwać linczem? czy my piszemy "na pohybel hiperowi"? bo > obrażę się z kolei ja :-P ============================= nie obrazisz się, Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Jaki tłum? Ja tu widzę cztery osoby 30.08.08, 20:10 > nie obrazisz się, > ale tylko dlatego że cię znam i że sama reaguję podobnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Hiper ,, to nie tak 30.08.08, 19:51 To nie jest kwestia moich emoci, czy ich braku :) Prawdę mówiac, nie jestem tu bez winy - po prostu stwierdzilam, ze skoro ktoś tak sobie pogrywa, to ja też tak bedę:) I zobacze, co z tego wyniknie: Zoabczyam reakcję :) - emocji moich jako takich to nie zbudza bo siedzimy na forum i z acłym szacunkiem i sympatia dla niego :) - poza osobami znanymi mi z niego jakoś tam blizej niż tylko na forum - Natomiast pani Isma :) na pewno nie miala na myśli tego, że ktoś kto pisze z emocjami nie ejst wart czytania, jestem tego pewna, bo musiałaby tak reagowac na sporą czesc użytkownikow tego forum, ze tak powiem ze swej strony sceny, a nie reaguje. Ona tak reaguje na mnie od pewnego zcasu, bo calkiem przypadkiem i w wynuiku zlego zrozumienia a raczej braku zrozumienia pojeła moją pewną uwagę, jako pzrytyk, a że prawdopodobnie jest to pole o wielkiej czułosci dla pani Ismy - tearz tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm No i co z tego że trafiłas w jej czuły punkt? 30.08.08, 20:01 jeśli ona nie chce o tym mówić to powinno się to uszanować. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 o to, że od tamtego czasu 30.08.08, 20:18 po prostu caly zcas się tak w stosunku do mnie zachowuje, jak w tej chwili .. Wczesniej - normalnie hiperrealizm napisał: > jeśli ona nie chce o tym mówić to powinno się to uszanować. > Ależ efectin rze, ja nie mówię o co chodzi przecież - i wcale ie chciałam trafic, tyle tylko, ze opani ta sama o czyms pisała na forum wiec potem w rozmowie którejs posłużylam się jej przykladem w rozmoqwie z nią samą zresztą. Mozesz mi wierzyć ze było to duzo bardziej niewinne niz to, co inne osoby piszą tru wzajemnie do siebie, do mnie tez w stylu "a ty nie masz dzieci", "a ty zmieniasz partnerów" itede. To było coś w rodzaju takim, jakbyśmy na przyklad rozmaaiali o rozwodach, a ty byś mi napisał "No tak Korciu, ty sie rozwiodlaś i jesteś z tego zadowolona, ale sa ludzie, którzy wcale tak łatwo tego nie przezyli" - przykładowo. JAk sązdę zdziwiłbyś się, gdyby nagle moja reakcja na to to była dlugoterwała agresja i wrogi stosunek? Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm dość mam babrania się w cudzych sprawach 30.08.08, 20:28 nie obchdzą mnie twoje emocjonalne problemy związane z rozwodem! Nie obchodza mnie twoje relacje z byłym! Nie obchodzi mnie życie twojego byłego! Nie chce również słyszeć o problemach Ismy! ==== Naprawdę jestem zmeczony. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 To nie czytaj tego co cie nie interesi 30.08.08, 21:08 hiperrealizm napisał: > nie obchdzą mnie twoje emocjonalne problemy związane z rozwodem! > Nie obchodza mnie twoje relacje z byłym! > Nie obchodzi mnie życie twojego byłego! > Nie chce również słyszeć o problemach Ismy! > ==== > Naprawdę jestem zmeczony. Ja nie pisze o problemach Ismy - to Ty zaczaleś rozmawiać o tym,że rzekomo nis słucha jeśli ktos pisze z emocjami. Niczego o jej problemach nie napisałam i nie staraj sie podlizać teraz innym sugerujac to:) A zresztą staraj się jeśli chcesz :) Cokolwiek CVię nie obchodzi nie czytaj tego i nie komentuj, skoro Cie nie interesuje - bardzo proste. Tymczasem zachowujesz sie jak masochista widzę:) - tak Cię to meczy, ale ochoczo czytasz i odpowiadasz na wiekszosc postów - czyz to nie zaskakujące?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: :) 30.08.08, 19:43 isma napisała: > Poprawila Ci sie juz samoocena, czy jeszcze nie? a wspominalam kiedyś ze mam z nią problem? Chyba nie :) > > Dzisiaj juz zdazylas nazwac wypowiedzi Hipera chamskimi, Kanna bezdusznymi oraz > zdradzajacymi objawy choroby, przyszla pora na "kobiecinki"? ja Cię od dawna mam za kobiecinke :) Tyle, że mam na tyle taktu, żeby nie mówic publicznie - dlaczego ... > > Czekam z niecierpliwoscia na kolejne osiagniecia retoryczne dnia dzisiejszego > osoby stabilnej emocjonalnie i wlasciwie oceniajacej otaczajaca ja rzeczywistos > c... > Biedna Ty jesteś naprawdę ... Tak strasznie kogos znienawidzić za niewinna uwagę, którą od dawna rozumiem dlaczego tak a nie inaczej odebralas ... Przykro, ze tak odebrałaś, bo naprawde była niewina i wypowoedziana w kontekscie jezscze barzdiej czyniacym ja niewinną ... Ale Twoja reakcja pozwoliła na uijawnienie Twoich "herbiowych" korzeni i odsłonila Twój slaby punk, uwazaj na to - taka moja rada której i tak, niestyety dla siebie, nie posłuchasz. Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: :) 30.08.08, 19:53 kora3 napisała: > isma napisała: > > > Poprawila Ci sie juz samoocena, czy jeszcze nie? > > a wspominalam kiedyś ze mam z nią problem? Chyba nie :) No, nie tak dawno: "A poza tym, hmmm wiesz, nawet gdybym sie nie ptrzyznawała, jak twierdzisz do żadnych bledów jezykowych, TO I TAK BYLABYM LEPSZA od tych, ktorzy w ogole nie popełniaja wedlug przedstawianych przez nich wspanialych opisów ich żywota blędów :)" > Czy trzeba komentowac, w czym Twoja samoocena ma zrodla? Co do reszty - nie badz smieszna. Skadinad, o ile wiem, znamy sie tylko wirtualnie, wiec moze pozostaw ewentualne enuncjacje na temat moich "korzeni" (to ma jakies znaczenie?) tym forumowiczom, ktorzy mnie znaja z reala, co? Paru ich tu jest... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza o co chodzi z "herbiowymi" korzeniami? 30.08.08, 20:12 I w jaki sposób Isma je rzekomo ujawniła? Że niby jak się obraziła, to z ludu, bo arystokracja się nie obraża? Ależ wyobrażenie :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: o co chodzi z "herbiowymi" korzeniami? 30.08.08, 20:22 kochanica-francuza napisała: > I w jaki sposób Isma je rzekomo ujawniła? > > Że niby jak się obraziła, to z ludu, bo arystokracja się nie obraża? > > Ależ wyobrażenie :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Kochanico - nie wiesz o co chodzi, ale juz sie cieszysz jakie wyobrazenie :) I kto ma jakis problem z komunikacja ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: :) 30.08.08, 20:27 isma napisała: > kora3 napisała: > > > isma napisała: > > > > > Poprawila Ci sie juz samoocena, czy jeszcze nie? > > > > a wspominalam kiedyś ze mam z nią problem? Chyba nie :) > > > No, nie tak dawno: > > "A poza tym, hmmm wiesz, nawet gdybym sie nie ptrzyznawała, jak > twierdzisz do żadnych bledów jezykowych, TO I TAK BYLABYM LEPSZA od > tych, ktorzy w ogole nie popełniaja wedlug przedstawianych przez > nich wspanialych opisów ich żywota blędów :)" > > > Czy trzeba komentowac, w czym Twoja samoocena ma zrodla? Bledna diagnza proszę pani - moja samoocena jest wlasnie dlatego normalna, ze w odróznieniu od innych nie musze udawać nikogo, godzić się na rózniste "zyciowe niedogodnosci", choć kiedyś przyznaję :) uwazalam, ze powinnam skorom dorosła :) oraz caly zcas podkreślać swojej pozycji .. Ale pniech pani próbuje dalej :) > > Co do reszty - nie badz smieszna. Skadinad, o ile wiem, znamy sie tylko > wirtualnie, wiec moze pozostaw ewentualne enuncjacje na temat moich "korzeni" > (to ma jakies znaczenie?) tym forumowiczom, ktorzy mnie znaja z reala, co? Paru > ich tu jest... > Proszę nie udawać .. "herbowosc" to z pani wyszłą , jkak pzrysłowiowa słama, ale nigdy nie zauwazylam, by się pani za herbową podawala, razcej pozuje pani na Bóg wie kogo. Problem pani wg mnie tkwi w czymś innym i bynajmniej z heraldyka nie ma nic wspólnego ... Ale nie bede rozwijała tego tematu, bo obie wiemy w czym zrecz , prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 razcej po prostu szczerosc 30.08.08, 21:04 i nie sil się na zlosliwosc Hiperze, z tej pani wylazła wczesniej i duzo wieksza Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: razcej po prostu szczerosc 30.08.08, 21:14 e tam.... nie macie pojęcia, co to znaczy wredota... I Kora i Isma to są aniołki prawie, nie wredoty... Wredota mieszkała w naszym podwórku... sama się przyznała, że jeśli komuś porządnie nie naubliża, to ją wątroba piecze... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Re: razcej po prostu szczerosc 30.08.08, 23:11 a000000 napisała: > Kora i Isma to są aniołki prawie... Jak widać, aniołki też potrafią sobie nieźle nawrzucać, chłe, chłe... No, chyba, że to <PRAWIE> czyni wielką różnicę...? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: razcej po prostu szczerosc 31.08.08, 14:11 :) Tobie Jurku tez serdecznie dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: razcej po prostu szczerosc 31.08.08, 14:10 a000000 napisała: > e tam.... nie macie pojęcia, co to znaczy wredota... I Kora i Isma to są aniołk > i > prawie, nie wredoty... :) Azerciu, dziękuję za obiektywizm .. nie za aniołka tylko za obiektywne spojrzenie:) > > Wredota mieszkała w naszym podwórku... sama się przyznała, że jeśli komuś > porządnie nie naubliża, to ją wątroba piecze... Mia osoba .. brrr Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: :) 30.08.08, 23:57 Ech, Kora, Kora. Ciagle lepsza "w odroznieniu od innych"... Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: :) 31.08.08, 14:12 Lepsza nie, ale lepiej mi po prostu, jestem sobą czego serdecznie życzę - kazdemu, pani też Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Przeginasz Hiper ... 30.08.08, 14:22 kora3 napisała: > Prozac ci sie skończył, czy wąchałes klej ?:) ================================================== Stosujesz? Wąchasz? Może stąd ten uśmiech.... Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Przeginasz Hiper ... 30.08.08, 14:41 hiperrealizm napisał: > kora3 napisała: > > Prozac ci sie skończył, czy wąchałes klej ?:) > ================================================== > Stosujesz? Wąchasz? Może stąd ten uśmiech.... nie stosuję, ale sporo widzialam takich :) Nie ejst im do smiechu w moim wieku :) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Chwileczkę 30.08.08, 16:03 Hm... ale może zostać (post) różnie odczytany. Hipciu, Azerka ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: Chwileczkę 30.08.08, 16:52 Ma racje. Ale poznamy po owocach - czy sie bedzie na przyszlosc pilnowal. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Chwileczkę 30.08.08, 18:54 isma napisała: > Ma racje. Ale poznamy po owocach - czy sie bedzie na przyszlosc pilnowal. > Toteż wierzmyż w Hipcia. Ma chłop potencjał. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Re: Do Hipcia jest. 30.08.08, 16:50 Hiprze drogi, widzę, że zdecydowałeś się iść w zaparte i bronić do ostatka tego szańca nie do utrzymania. Hm, na Twoim miejscu raczej pokajałbym się i wywiesił białą flagę. Ale to ja. Ty, oczywiście, jesteś wolnym, dorosłym człowiekiem i, jako taki, możesz robić co chcesz. W końcu - le style c'est l'homme... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do Hipcia jest. 30.08.08, 18:58 jurek_s napisał: > Hiprze drogi, widzę, że zdecydowałeś się iść w zaparte i bronić do ostatka tego > szańca nie do utrzymania. Hipo tak ma. Zresztą, ja też tak mam. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Re: Do Hipcia jest. 30.08.08, 23:12 kochanica-francuza napisała: > Zresztą, ja też tak mam. ;-) :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do Hipcia jest. 31.08.08, 16:32 jurek_s napisał: > kochanica-francuza napisała: > > > Zresztą, ja też tak mam. ;-) > > :))))) No i co się cieszycie obywatelu? Samokrytycyzm to wielka zaleta, trzeba chwalić, nie wyśmiewać. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś