justa2411 04.09.08, 12:42 niewiem co robic po poronieniu ciagle wydzieram sie na faceta chodz ten nic niezrobił wszystko mnie drazni nic mi sie niechce rocic chodze po domu jak cień w nocy nieumie spac wkurzam sieciagle co robić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boo-boo Re: bezradna 04.09.08, 13:11 Może nie byłoby złym pomysłem usiąść i szczerze porozmawiać z facetem o swoich uczuciach i bólu, a może psycholog-nie żebym uważała,że jesteś psychiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: bezradna 04.09.08, 14:54 doskonale cię rozumiem. też to przechodziłam i gdyby nie to, że niedługo potem zaszłam znów w ciąże-chyba bym na oddziale zamkniętym poleżała.teraz jestem w ciąży i mam ogromnego stresa czy aby tej fasolki nie zgubię.niby jest ok, ale wtedy też było... Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: bezradna 04.09.08, 22:26 Się nie stresssuj kobieto bo to w niczym nie pomaga. Po co się martwić na zapas-co ma być co będzie. Wszystko w życiu ma jakiś sens-dopiero od niedawna w to wierzę, ale jednak mocniej niż w cokolwiek innego. I faktycznie jak to mówią nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, a że czasami boli no cóż taki los i kolej rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś