Dodaj do ulubionych

prosze do dialogu Panie

IP: 192.168.0.* 13.01.02, 13:07

witam cieplo dziwczyny , kobiety,ktore maja chocby mala ochote na
rozmowe obliczona na kilka zdan , a moze na wiele wycinkow z zycia w dialogu,ja
zagailem ta rozmowe ,ale czy doczekam sie uczestniczki, partnerek w pomykaniu
przez zakatki tego forum?
Obserwuj wątek
    • Gość: samcia Re: prosze do dialogu Panie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 13:12
      Mysle ze stac mnie dzisiaj na napisanie kilku zdan.Pzdr.:)
      • Gość: wegiel Re: prosze do dialogu Panie IP: 192.168.0.* 13.01.02, 13:16
        a wiec bardzo prosze rozgosc sie ,jezeli tylko chcesz to rozpocznijmy wymiane
        zdan , teraz siedze troche rozkojarzony, widze ze od kilku conajmniej minut
        jestes w okolicach forum i moze czekasz na kogos znajomego, ja nie spodziewam
        sie tu nikogo kto choc w miernym stopniu zna mnie, a tymczasem mamy mozliwosc
        wymienic sie pogladami, ..., ale oprocz odezwania sie czy mamy chec wiecej
        pobajduszyc?
        • Gość: samanta Re: prosze do dialogu Panie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 13:19
          Na nikogo nie czekam ....pisze z doskoku wykonujac jednoczesnie swoje zadania:) No to siup!Pobajdurzmy! Czy
          masz jakis okreslony temat czy czekamy az sam wyskoczy?
          • Gość: czort Re: prosze do dialogu Panie IP: *.tkb.net.pl 13.01.02, 13:22
            no tak, zono moja samanto, nastepny stasiek od maciejow!!!!!!!!!
            a gacie wykitrane to jo mom?
            juz niech ciem dorwe w swoje lapy!!!!!!!
            wegla sie zachciewa, co?
            slunzak tyn wegiel, czyco?
            tak z sympatii do ciotki ty?
            • Gość: samanta Re: prosze do dialogu Panie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 13:25
              Alez mezu !Zaden Stasiek !:)))))))))) wykitralam gaci ,wykitralam!:))))))))) Nalezy poznawac nowych ludzi bo
              ukisimy sie we wlasnym sosie:)
              • Gość: wegiel Re: prosze do dialogu Panie IP: 192.168.0.* 13.01.02, 13:28
                to masz aniolka stroza meza zazdrosnego jeszcze , jezeli ci nie p[ozwala o
                niczym mowic z lekka mnie atakuje, to sama decyduj czy mozemy mowic,
          • Gość: wegiel Re: prosze do dialogu Panie IP: 192.168.0.* 13.01.02, 13:24
            czekanie na temat moze byc watpliwe,teraz jestem w pracy,nie chce o niej
            mowic , interesuje sie fotografowaniem, sportem (choc po kontuzji) ale czasem
            troche jogi, wlasne zestawy cwiczen sprawdzone od lat, lubie geografie
            szczegolnie ameryki polnocnej i azji,moze chcesz cos mowic o tych kilku z wielu
            zainteresowan, a moze tak uczcimy nasz polska tradycje i ty kobieta wybierzesz
            tematyke masz do tego pierwszenstwo
            • Gość: samanta Re: prosze do dialogu Panie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 13:26
              Ja lubie jak temat sam wychodzi w czasie wymiany zdan:) Ja tez sie gimnastukuje ,najczesciej jak mi do
              pierwszego brakuje;) Mam nadzieje ze nie jestes smiertelnie powazny?:)
            • Gość: czort Re: prosze do dialogu Panie IP: *.tkb.net.pl 13.01.02, 13:32
              oki, stasiek wegiel - moja zone samante juz znasz - a terozki temat podpowiem
              do konwersacji:
              "jak szybko i dokladnie kitrac gacie fiuletowe po nieboszczyku lezioxie, meza
              mego, czorta"
              temat jezd cuuudo.
              we wasz dialog siem juz nie wpierdalam.
              pa zono moja kochano
              pa - potencjalny gachu mojej zony.

czort
              • Gość: samanta Do Czorta i Staska:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 13:35
                czorcie czy rozmowa musi bys od razu "gachowaniem"??????:))))))))))
                Wegiel..dla scislosci ..czort jest..kobieta:))))))) Chyba faktycznie jestes tu nowy skoro nie wiedziales o tym.jest to
                najenergiczniejszy,zajzabawniejszy i najukochanszy Czorcik na ziemi!:)
                • Gość: wegiel Re: Do Czorta i Staska:) IP: 192.168.0.* 13.01.02, 13:41
                  ok skoro kobieta to niech ma wglad w rozmowe, widac to na starcie ze bardzo
                  lubi byc przyzwoitka, kiedys nawet bogate rody wydawaly spore sumy na opiekunki
                  cnoty swoich dziewczat, a czorcik tak bezplatnie ciebie pilnuje?
                  • Gość: samanta Re: Do Czorta i Staska:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 13:49
                    wylacznie z milosci;))))))))))
              • Gość: wegiel Re: prosze do dialogu Panie IP: 192.168.0.* 13.01.02, 13:37
                gdzie wychowalas takiego zazdrosniczka ktory po zalozmy 15 linijkach dialogu
                doszukuje sie gacha, przypuszczam ze pobiegl teraz grzecznie do pracy a mimo to
                chcialby miec nawet kazde twoje slowo na wlasnosc i to tylko wylaczna.
    • Gość: wegiel Re: prosze do dialogu Panie IP: 192.168.0.* 13.01.02, 13:43
      a skoro mam przyjemnosc z 2 dziewczyna to ,1 i 2 mowie cieple powitanie i
      zobaczymy co dalej wyniknie, czrciku znasz samoobrone, za me slowa masz juz
      ochote mocno zdzielic mnie po glowie, czy tylko bedziesz tak na boczku sledzic
      co my tu bedziemy poczynac
      • Gość: samanta Re: prosze do dialogu Panie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 13:49
        czort jest moim mezem i czuje sie w obowiazku mnie pilnowac:) Ciagle posadza mnie o
        zdrady..sama nie wiem dlaczego?:???? Oj,biedna ja,biedna.....ciegle mi Staska maciejow wymawia
        a ja do stodoly z nim nie chodzilam przeciez!:)))
        • Gość: czort Re: prosze do dialogu Panie IP: *.tkb.net.pl 13.01.02, 13:57
          a tak, a siano kto przewracal jak ja byl we beneluxach!!!!!!!!!!!!
          we stodole naszej ze staskiem????????
          a dzieciak rudy to po kim jezd, jak nie po stasku?!!!!!
          a terozki nastepny czarny bedzie jak wegiel?!!!!
      • Gość: czort Re: prosze do dialogu Panie IP: *.tkb.net.pl 13.01.02, 13:54
        to siem zaloguj jako stasiek ze slaska, co?
        abo stasiek wegiel - niech ci juz bedzie, ale staskiem zostaniesz i juz!!!!!
        oki?
        • Gość: mina Re: prosze do dialogu Panie IP: *.turboline.skynet.be 13.01.02, 14:04
          hehe, no to jeszcze mnie tu tylko brakowalo. wegiel, ty ze slunska? to my
          krajany!
          • Gość: czort Re: prosze do dialogu Panie IP: *.tkb.net.pl 13.01.02, 14:06
            cze ciotunia, jak sie spalo?
            a odpiszesz ty mi czy nie, do chuja pana!!!!!!!
            do roboty prosze zasiadac!!
            • Gość: mina Re: prosze do dialogu Panie IP: *.turboline.skynet.be 13.01.02, 14:08
              wstalam wlasnie i sie rozbudzam!!! odpisze, odpisze, pedzialam ze dlugie bedzie
              • Gość: samanta Re: prosze do dialogu Panie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 14:18
                A Staska wcielo! :)))) Ma w swoim watku trzy pikne dziouchy i zaniedbuje je:)
                • nabokov Re: prosze do dialogu Panie 13.01.02, 14:20
                  Widać, nie takie piękne, jak się same uważają.
                  • Gość: samanta Re: prosze do dialogu PanieN IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 14:22
                    A Ty sie wszedzie wcinasz jak gacie w zadek!
                    • nabokov Re: prosze do dialogu PanieN 13.01.02, 14:24
                      Jak schudniesz, to przestaną Ci się wcinać.
                      • Gość: wegiel Re: prosze do dialogu PanieN IP: 192.168.0.* 13.01.02, 14:26
                        jestem .bylem na obiadku i troszke was zaniedbalem, ale nabokov to nie jest
                        kobieta a wiec grzecznie wypraszamy
                      • Gość: samanata Re: prosze do dialogu PanieN IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 14:27
                        jak schudne to bede koscmi dzwonic...dupku zoledny.Wypad stad
                        • Gość: wegiel Re: prosze do dialogu Panie IP: 192.168.0.* 13.01.02, 14:30
                          a samanto czy tolerujesz untera krajcowego w rajcowaniu, i wymianie np. z pod
                          zadka,jak widzisz to czysty skat,ale ten gosciu nabokov przesadza niech juz
                          umyka
                          • Gość: samanta Re: prosze do dialogu Panie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 14:34
                            Niech umyka?To tak jakbys sloncu powiedzial..zgasnij! Upierdliwe to i kazdemu w droge wchodzi.
              • Gość: wegiel Re: prosze do dialogu Panie IP: 192.168.0.* 13.01.02, 14:22
                a wiec macie spotkanie na moim miejscu ,bowiem zagailem wam rozmowe i tak w
                pewien sposob mozecie sie widywac pod nadzorem kazdego kto zechce zajrzec do
                tego watku.
                a swoja droga ,to forum jest troche porzadniejsze od ogolnych kanalow czata,
                ale tylko privem lub poczta mailowa mozna ciekawie porozmawiac, tutaj mamy cale
                setki przyzwoitek, kontroli
                • Gość: samanta Re: prosze do dialogu Panie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 14:28
                  Moze nie jest tu najspokojniej ale za to ciekawie. wydajesz sie w porzasiu wiec nie rezygnuj tylko
                  zaloguj sie jak czort prosil i zostan z nami:)
                  • nabokov Re: prosze do dialogu Panie 13.01.02, 14:29
                    Przerobią Cię na ciemną masę upadłościową.
                    • Gość: samanta Re: prosze do dialogu Panie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 14:33
                      a tobie zal zadek sciska ze Ciebie tu nie chcemy? A kysz!Sio!
                      • Gość: wegiel Re: prosze do dialogu Panie IP: 192.168.0.* 13.01.02, 14:36
                        samanto czy tylko ty masz wiecej czasu w obowiazkach domowych czy czorcik i 3
                        pani sa zbyt obciazeni powszednimi zajeciami,stale samanto spedzasz dni w domku
                        czy takze musisz isc do pracy aby utrzymywac rodzine, bo malzonek niezbyt
                        garnie sie do zywienia rodziny tylko swoja praca
                        • Gość: samanta Wegiel IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 14:38
                          Meza pogonilam bo byl upierdliwy jak Nobukow.Oczywiscie ze pracuje na chlebus powszedni.teraz
                          jestem w domu i relaksuje sie przy kompie.W miedzyczasie zrobilam pranko,obiadek i chalupe
                          ogarnelam:))Nie ma to jak wlasciwa organizacja czasu!:))))))
                    • Gość: wegiel Re: prosze do dialogu Panie IP: 192.168.0.* 13.01.02, 14:33
                      jestem jeszcze, a logowanie sie tu aby miec adres mailowy kolejny nie chce,
                      tylko tak sympatycznie pogawedze iniech tak zostanie, nabokov na bok do rowu
                      • Gość: samanta Re: prosze do dialogu Panie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 14:36
                        No mowie ze swoj czlowiek!:)))))(ten row!) Tyle ze cokolwiek nie powiemy to ta mendowesz bedzie to
                        komentowala! :))))) .Nobus..czy jak ci tam..buda!
                        • nabokov Re: prosze do dialogu Panie 13.01.02, 14:38
                          Jak znowu, jakieś głupoty zapodasz, to nie przepuszczę.
                          • Gość: wegiel Re: prosze do dialogu Panie IP: 192.168.0.* 13.01.02, 14:40
                            nie badz zalosny naboklu tylko biery nogi za pas i !!!!!!!!!
                        • Gość: wegiel Re: prosze do dialogu Panie IP: 192.168.0.* 13.01.02, 14:38
                          dobrze ze wspieramy sie w tej nagonce na naboczka moze uwedzimy go jak babinicza
                          • Gość: samanta Re: prosze do dialogu Panie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 14:40
                            Jezuuuu!!!Moja krew! Bedziem mu piety przypalac czy potraktujemy jak krzyzak Juranda?:)))))))
                            • Gość: czort Re: prosze do dialogu Panie IP: *.tkb.net.pl 13.01.02, 14:43
                              samcia, wegiel nie slunzak - on ci moj jezd, moj, ze bialych niedzwiedzi!!!!!!
                              biery - napisal!!!!!!!!
                              stasiek, a ty skad jezdes? a?
                              • Gość: samanta Re: prosze do dialogu Panie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 14:44
                                no,na tym to ja sie nie moglam poznac.Ty lepiej mezu wiesz!:))))))))Tylko dlaczego wegiel w takim
                                razie?
                              • Gość: wegiel Re: prosze do dialogu Panie IP: 192.168.0.* 13.01.02, 14:45
                                czort to maz twoj samanto? odpowiedz ostatecznie czy to tylko kolezanka
                                • Gość: samanta Re: prosze do dialogu Panie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 14:47
                                  Wegiel na litosc boska,oczywiscie ze kumpela i to taka najukochansza! Taki forumowy wyglup! Chyba
                                  nie myslales ze......?;)))))))))
                                  • Gość: wegiel Re: prosze do dialogu Panie IP: 192.168.0.* 13.01.02, 14:50
                                    to jest samanto taka 1 zazdrosc o ciebie, jestes ze mna w dialogu a ona sie
                                    spoznila jest 2
                                    i nie moze mi tego wybaczyc , moze liczyl sie twoj refleks, ale czortuniu
                                    przeciez mozesz ze mna pieknie porozmawiac,nie ma przeszkod
                                • Gość: wegiel Re: prosze do dialogu Panie IP: 192.168.0.* 13.01.02, 14:47
                                  a wiec padnie odpowiedz twa samanto
                                  • nabokov Dalej, nie czujesz węgielku. 13.01.02, 14:53
                                    Jak Cię na ciemną masę przerabiają.
                                    • Gość: samanta Re: Dalej, nie czujesz węgielku. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 14:56
                                      ..a Ciebie Nubus nadal nie chcemy bidulko...Masz pecha! Z reszta zaraz zakonczymy z weglem twoje
                                      cierpienia,troszke cierpliwosci synku!
                                  • Gość: samanta Re: prosze do dialogu Panie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 14:55
                                    odpowiedz juz padla i pozbierac sie nie moze:)Wszystko juz jasne ,prawda?:) My z Czorcikiem niczego
                                    sobie nie zazdroscimy a wyglupy zbiorowe to nasza specjalnosc.Co do Nubusia to mysle,ze ma
                                    problemy typowe dla okresu dojrzewania ,tradzik go obrzucil i stad ta agersja.Proponuje obedrzec go
                                    ze skory ..a co dalej ..pomyslimy.
                                    • wegielbrunatny Re: prosze do dialogu Panie 13.01.02, 15:02
                                      to wracam ja ,chcialyscie zalogowania to je macie terasz zawalicie skrzynke na
                                      amen czy tak
                                      • Gość: samanta Re: prosze do dialogu Panie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 15:05
                                        ja na pewno nie:)))))) Szkoda ze nie Stasek!:))))))
                                        • wegielbrunatny Re: prosze do dialogu Panie 13.01.02, 15:07
                                          samanto mam inne imie jak stasiek wiec nie bede tak sie logowal
                                          • Gość: samanta Re: prosze do dialogu Panie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 15:09
                                            Coz skoro nie chcesz byc staskiem to trudno:))) Skad jestes wegiel ,jesli to nie tajemnica?Faktycznie
                                            spod granicy wsch.?
                                            • wegielbrunatny Re: prosze do dialogu Panie 13.01.02, 15:13
                                              pytanie za pytanie a ty samanto jestes z ..., a czorcik jest z ... ja jestem z
                                              krakowa
                                              • Gość: samanta Re: prosze do dialogu Panie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 15:15
                                                I teraz dopiero sie ujawniasz?Toz ja niedawno bylam tam i prosilam zeby ktos na herbatke mnie
                                                zaprosil! Pol dnia czekalam na pociag!Ja ze szczecina,Czort z Bialegostoku
                                                • wegielbrunatny Re: prosze do dialogu Panie 13.01.02, 15:18
                                                  widac samanto ze laczy nas isdn szczecin tp. sa
                                                • wegielbrunatny Re: prosze do dialogu Panie 13.01.02, 15:20
                                                  szkoda ze nie zlozylo sie zobaczyc chcby minimalnie pomoc kiedy marzlas w
                                                  krakowie
                                                • wegielbrunatny Re: prosze do dialogu Panie 13.01.02, 15:21
                                                  w szczecinie nigdy nie bywalem, a bialystok czorcika odwiedzilem bedac tam na
                                                  zawodach w lekkiejatletyce
                                                  • Gość: samanta Re: prosze do dialogu Panie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 15:23
                                                    Co tam w ratuszowej bylo przyjemnie i cieplo!:))No i cybercafeje przy rynku odwiedzilam!:)
                                                  • wegielbrunatny Re: prosze do dialogu Panie 13.01.02, 15:29
                                                    dobrze ze mialas zajecie i nie przemarzlas calkowicie
                                                  • Gość: samanta Re: prosze do dialogu Panie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 15:31
                                                    Jasne.kilka fajnych kawiarenek zwiedzilam.pyszna kawke wypilam w takiej malej cafejce..HmmmPod
                                                    Orlem czy jakos tak sie zwala.Kawa z bita smietana i czekolada.Palce lizac!:) Nie da sie ukryc ,Krakow
                                                    jest pieknym miastem ,szkoda tylko ze akurat taki mroz byl paskudny
                                                  • wegielbrunatny Re: prosze do dialogu Panie 13.01.02, 15:40
                                                    poki co to troszke bylem podzialac, ale wrocilem aby sie usmiechnac do ciebie,
                                                    juz tyle minut udalo nam sie porozmawiac,i wspolnymi silami obdarlismy ze skory
                                                    nabyczka,ja darze duza sympatia picollo kolo pl szczepanskiego , ale od kilku m-
                                                    cy jest tam inny wystroj i w pewnym sensie nazwa,ale bywam tam jakby w nowym ,
                                                    obcym lokalu
                                                  • nabokov Re: prosze do dialogu Panie 13.01.02, 15:42
                                                    Samancina w Masce najlepiej się komponuje, też blisko.
                                                  • wegielbrunatny Re: prosze do dialogu Panie 13.01.02, 15:29
                                                    a czorcik zamarl jak grob nie ma go gdzies wybyl na spacerek?
                                                  • czort Re: prosze do dialogu Panie 13.01.02, 16:04
                                                    nie zmarl, nie zmarl - jeno do pracusi polazl!!!!!!!!
                                                    te, stasiek, a ja o samcie nie zazdrosna jezdem!!!!!!!!!!
                                                    ale jak ja ukrzywdujesz - to dupa zimna!!!!!!!!
                                                    za kim kibicujesz wisla czy cracovia?
                                                    prosze o jedyna poprawna (dla mnie) odpowiedz!!!!!!
                                                    a terozki przypomne jeden watek. zaraz go do gory zapodam.
                                                  • Gość: samanta Re: prosze do dialogu Panie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 17:22
                                                    czort,bidulko ,pracujesz jeszcze????????? Wegiel ,cos tak zamilkl? Mialam nadzieje na krwawe sceny z
                                                    Nubusiem w roli glownej a Ty taki esteta jestes i w ciagu minuty go zalatwiles.
                                                  • nabokov Re: prosze do dialogu Panie 13.01.02, 17:23
                                                    Chyba sam się poszedł załatwić, po kontakcie z Tobą.
    • Gość: Małgosia Re: prosze do dialogu Panie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.02, 16:09
      Szybko doczekałeś się odpowiedzi jak widzę troszke odwagi i to wystarcza
      • Gość: samanta Re: prosze do dialogu Panie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 17:23
        czolem Malgos! To juz nas troje ze Szczecina!:)))))))))
    • Gość: & Re: prosze do dialogu Panie IP: 9.67.96.* 16.01.02, 07:46
      :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka