hiperrealizm 14.09.08, 13:30 cholera, jak ten czas pędzi.... pl.youtube.com/watch?v=IH3Iq7zCPdg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jurek_s masz na rozgrzewkę... 14.09.08, 18:23 www.youtube.com/watch?v=7LawDb75tzo Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: ja tego czegoś nie trawię... n/t 14.09.08, 18:47 ja też. Dlatego na rozgrzewkę zaproponuję: www.we-dwoje.pl/grzaniec;-;na;zdrowie,artykul,819.html jeśli nie pomoże - weź się za sprzątanie chałupy... Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm wypiłem hebatę malinową 14.09.08, 19:27 PS skąd wiesz, że mam bajzel w pokoju.... Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: wypiłem hebatę malinową 14.09.08, 19:34 hiperrealizm napisał: > PS > skąd wiesz, że mam bajzel w pokoju.... no... w końcu jesteś chłop, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: wypiłem hebatę malinową 14.09.08, 19:43 a000000 napisała: > hiperrealizm napisał: > > > PS > > skąd wiesz, że mam bajzel w pokoju.... > > no... w końcu jesteś chłop, co nie? ======== hmmmm... ale bajzel mnie męczy... lubię porządek, tylko że nie lubię go robić... najgorsze jest to ze jak go już zrobię to nie daję rady zbyt długo utrzymać.... Qrna! Prawie jak Syzyf.... Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: wypiłem hebatę malinową 14.09.08, 20:01 e.... mało kto lubi robić porządki... ja też nie lubię.... jeszcze bardziej mój ślubny, więc zajmujemy się czymś mniej przyziemnym. A porządki gdy mus w powietrzu wisi... Całe życie to syzyfowa praca.... nadźwigasz, nagotujesz, pół dnia tkwisz przy garach..... pięć minut i po żarełku.... i od nowa.. Zrobiłam rogaliki drożdżowe... pajacowałam w kuchni trzy godziny... i śladu nie ma. Ze sprzątaniem tak samo - ciągle myjesz, pierzesz, układasz....i nie widać roboty. A jeśli tylko RAZ nie ułożysz, od razy bajzel na kółkach widać... Dlatego się nie przejmuj... nie po to mas matki w bólach rodziły, abyśmy życie na sprzątanie poświęcili, co nie Hipciu? Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Re: ja tego czegoś nie trawię... n/t 14.09.08, 19:42 Ja w tym wszystkim nie trawię tylko Bajora. Zarówno muzyka Korcza, jak i słowa Młynarskiego są dla mnie wielce okey. Ogrzałeś się już? Polecam herbatkę z rumem w proporcjach 3:1. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm TYLKO!? :( 14.09.08, 19:45 on swoim jestestwem zabija wszystko w tym czymś! Ani Kocz ani Młynarki nie pomogą.... Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: TYLKO!? :( 14.09.08, 19:55 Dla mnie Bajor nawet najpiękniejszy tekst czy muzykę zohydzi... organicznie nie znoszę jego "poetyckiej" pozy cierpiętnika z kozim głosem... Odpowiedz Link Zgłoś
gumpel Bajor ... 14.09.08, 23:14 No może akurat to wykonanie Bajorowi nie wyszło, tu jest znacznie lepsze: teza.wrzuta.pl/audio/gcFfVRWeTK/michal_bajor_-_ogrzej_mnie Generalnie, lubię niektóre wykonania Bajora np. to: kingsize.wrzuta.pl/audio/eX4ZTrI6yv/michal_bajor_mandalay albo wykonanie And the Money Kept Rolling In z Evity (niestety nie znalazłem w sieci, ale wolę go słuchać w wykonaniu Bajora od Banderasa :-) pl.youtube.com/watch?v=9jV_LVviJz0&feature=related G. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm własnie wrócilem od dentysty 15.09.08, 19:11 mógłby oszczedzić mi dodatkowych cierpień.... Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: własnie wrócilem od dentysty 15.09.08, 21:14 to trzeba było sobie zażyczyć znieczulenie... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Re: własnie wrócilem od dentysty 15.09.08, 23:19 a000000 napisała: > to trzeba było sobie zażyczyć znieczulenie... znieczulenia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: własnie wrócilem od dentysty 16.09.08, 11:26 kogo? czego? dzięki, Luziu. Wiesz, gdy człek nie ma do czynienia z poprawną polszczyzną na co dzień, to zaczyna robić błędy. A odmiana polskich wyrazów jest czasem obłędna... Odpowiedz Link Zgłoś