kropka! 16.01.02, 09:43 Ile mam czekać, zestarzeję się i nic...;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chudyy Re: Czy mnie wreszcie ktoś pokocha??? 16.01.02, 09:43 kropka! napisał(a): > Ile mam czekać, zestarzeję się i nic...;)) tylko się Kropko! nie zastrzel bo odbierzesz sobie szanse ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Czy mnie wreszcie ktoś pokocha??? 16.01.02, 09:44 eeee, aż w takiej desperacji nie jestem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Czy mnie wreszcie ktoś pokocha??? 16.01.02, 09:45 kropka ja nie moge bo jestem dziewczynka ale bardzoooooo cie lubie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy a ja lubię was obie ;-) 16.01.02, 09:45 yess napisał(a): > kropka ja nie moge bo jestem dziewczynka ale bardzoooooo cie lubie :)))) i dlatego stoję od was moralnie wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: a ja lubię was obie ;-) 16.01.02, 09:51 no wiesz co? bo się obrażę;))) chudyy napisał(a): > yess napisał(a): > > kropka ja nie moge bo jestem dziewczynka ale bardzoooooo cie lubie :)))) > > i dlatego stoję od was moralnie wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: a ja lubię was obie ;-) 16.01.02, 09:58 kropka! napisał(a): > no wiesz co? bo się obrażę;))) nie to już lepiej mnie obraź ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: a ja lubię was obie ;-) 16.01.02, 10:12 Ciebie? ja nie z tych, co to obrzucaja błotem kogo popadnie;))) chudyy napisał(a): > kropka! napisał(a): > > no wiesz co? bo się obrażę;))) > > nie to już lepiej mnie obraź ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: a ja lubię was obie ;-) 16.01.02, 10:36 kropka! napisał(a): > Ciebie? ja nie z tych, co to obrzucaja błotem kogo popadnie;))) nie kogo popadnie, tylko mnie, ja nie jestem kogo popadnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: a ja lubię was obie ;-) 16.01.02, 10:45 sorry, oczywiście, że nie jesteś, pisząc te słowa miałam na mysli to, że nie należę do osób, które z byle powodu oskarżają innych chudyy napisał(a): > kropka! napisał(a): > > Ciebie? ja nie z tych, co to obrzucaja błotem kogo popadnie;))) > > nie kogo popadnie, tylko mnie, ja nie jestem kogo popadnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Czy mnie wreszcie ktoś pokocha??? 16.01.02, 09:44 ...a moze czekajac zmadrzejesz... Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Czy mnie wreszcie ktoś pokocha??? 16.01.02, 09:46 to ciekawe matyldziu... Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Dzień dobry Yessinko :))) 16.01.02, 09:50 Matyldzia nie ma dzisiaj humoru - trzeba jej to wybaczyć, została porzucona przez swojego ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: koc :)) 16.01.02, 09:52 kocurku czesc :)) powiedz mi czy dostales zbiorowki ? tzn chodzi o zjecia na ktorych bylismy wszycy zlapani Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: Yess 16.01.02, 09:55 Dzisiaj dostałem jedną zbiorówkę, na której jestesmy ustawieni jak na wycieczce do zoo :))) a wczoraj pozostałe fotki yess napisał(a): > kocurku czesc :)) > powiedz mi czy dostales zbiorowki ? tzn chodzi o zjecia na ktorych bylismy > wszycy zlapani Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Yess 16.01.02, 09:57 czy ja też jestem na tych zdjęciach? kocur1 napisał(a): > Dzisiaj dostałem jedną zbiorówkę, na której jestesmy ustawieni jak na wycieczce > > do zoo :))) a wczoraj pozostałe fotki > yess napisał(a): > > > kocurku czesc :)) > > powiedz mi czy dostales zbiorowki ? tzn chodzi o zjecia na ktorych bylismy > > > wszycy zlapani > Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Dzień dobry Yessinko :))) 16.01.02, 09:52 lwa..., hi, hi, hi kocur1 napisał(a): > Matyldzia nie ma dzisiaj humoru - trzeba jej to wybaczyć, została porzucona > przez swojego ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: Dzień dobry Yessinko :))) 16.01.02, 09:54 kropka! napisał(a): > lwa..., hi, hi, hi Nooo, za szybko pędzili i została tylko grzywa w rączętach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Dzień dobry Yessinko :))) 16.01.02, 09:55 tak to bywa ze zwierzakami... choc ponoć one najwierniejszymi przyjaciółmi człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Dzień dobry Kropeczko 16.01.02, 10:01 Więc Ty również w akcie desperacji wystawiłaś Swój anons - bardzo śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Dzień dobry Kropeczko 16.01.02, 10:13 motorku, no coś Ty, przecież publicznie;))) motor napisał(a): > Więc Ty również w akcie desperacji wystawiłaś Swój anons - bardzo śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: Dzień dobry Yessinko :))) 16.01.02, 10:03 No, no Kocur np. jest w uczuciach stały, Tylko myszki czasami się zmieniały :)) kropka! napisał(a): > tak to bywa ze zwierzakami... > choc ponoć one najwierniejszymi przyjaciółmi człowieka > Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: bardzo 16.01.02, 10:14 ja wiem, ale nie powiem..;)) yess napisał(a): > a co ci dzisiaj matyldziu ? Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: bardzo 16.01.02, 10:18 smiem watpic. dostala przesylke? kropka! napisał(a): > ja wiem, ale nie powiem..;)) > > yess napisał(a): > > > a co ci dzisiaj matyldziu ? > Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: bardzo 16.01.02, 10:25 nie czepia się, bo jak ja się czepnę to będzie źle!!! mathildae napisał(a): > poczty ze skrzynki nie umie odbierac? Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: bardzo 16.01.02, 10:27 no, nie! ja jej cos sympatycznego na skrzynke wysylam, bo placze biedna, ze niekochana, a ona, ze sie czepiam! nic tylko zapytac; wszyscy w domu zdrowi??? kropka! napisał(a): > nie czepia się, bo jak ja się czepnę to będzie źle!!! > > mathildae napisał(a): > > > poczty ze skrzynki nie umie odbierac? > Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: bardzo 16.01.02, 10:32 a nie umie czytać, że dostałam ??!! mathildae napisał(a): > no, nie! ja jej cos sympatycznego na skrzynke wysylam, bo placze biedna, ze > niekochana, a ona, ze sie czepiam! nic tylko zapytac; wszyscy w domu zdrowi??? > > kropka! napisał(a): > > > nie czepia się, bo jak ja się czepnę to będzie źle!!! > > > > mathildae napisał(a): > > > > > poczty ze skrzynki nie umie odbierac? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: bardzo 16.01.02, 10:34 mi napisala, ze dostala? chyba chciala napisac ale zapomniala, co? ;o) kropka! napisał(a): > a nie umie czytać, że dostałam ??!! > > mathildae napisał(a): > > > no, nie! ja jej cos sympatycznego na skrzynke wysylam, bo placze biedna, z > e > > niekochana, a ona, ze sie czepiam! nic tylko zapytac; wszyscy w domu zdrow > i??? > > > > kropka! napisał(a): > > > > > nie czepia się, bo jak ja się czepnę to będzie źle!!! > > > > > > mathildae napisał(a): > > > > > > > poczty ze skrzynki nie umie odbierac? > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: bardzo 16.01.02, 10:35 napisała, czytać nie potrafi? to niech się cofnie! mathildae napisał(a): > mi napisala, ze dostala? chyba chciala napisac ale zapomniala, co? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: bardzo 16.01.02, 10:39 nie bedzie sie cofac, zawsze do przodu, chocby po trupach! niech no napisze, czy sie jej podobalo i koniec tematu i nie bedzie sie czepiac (chwilowo;o)) kropka! napisał(a): > napisała, czytać nie potrafi? to niech się cofnie! > > mathildae napisał(a): > > > mi napisala, ze dostala? chyba chciala napisac ale zapomniala, co? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: bardzo 16.01.02, 10:15 O w morde, to poważniejsze, niż myślałem :)))) mathildae napisał(a): > k..wa smieszne, bardzo. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronja Re: Czy mnie wreszcie ktoś pokocha??? IP: 212.244.252.* 16.01.02, 10:11 Nie czytając rzucam w ciemno/; Ja cie kocham kropeczko!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: Czy mnie wreszcie ktoś pokocha??? 16.01.02, 10:14 Dzieczynki, o czym wy gadacie, hę ?:)) p.s. do było do ronji i Kropeczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Czy mnie wreszcie ktoś pokocha??? 16.01.02, 10:14 o zyciu kocurze o zyciu !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: Czy mnie wreszcie ktoś pokocha??? 16.01.02, 10:17 Ty tez dziewczynko ?:)))) Kurde, co sie na tym świecie (forum) porobiło .... yess napisał(a): > o zyciu kocurze o zyciu !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Czy mnie wreszcie ktoś pokocha??? 16.01.02, 10:18 tak ja wiem ty tolerujesz tylko sekretarki Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: Czy mnie wreszcie ktoś pokocha??? 16.01.02, 10:20 Znowu zapomniałaś, co mówiłem ... Sekretarka jest do cieżkiej pracy :)) yess napisał(a): > tak ja wiem ty tolerujesz tylko sekretarki Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Czy mnie wreszcie ktoś pokocha??? 16.01.02, 10:15 i ja Ciebie też !!!! może jakieś kolejne spotkanie? Gość portalu: ronja napisał(a): > Nie czytając rzucam w ciemno/; Ja cie kocham kropeczko!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Czy mnie wreszcie ktoś pokocha??? 16.01.02, 11:17 jak to co? miłości szukam;))) Odpowiedz Link Zgłoś