malen_a 23.10.03, 13:36 czuje sie jak "na straganie w dzien targowy..." i jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
egon.olsen Re: ale jest tu gwarno :-)) 23.10.03, 13:38 na straganie, w dzień targowy forumowe są rozmowy ;))))) A za oknem u nas pięęęęęęękne słoneczko... Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: ale jest tu gwarno :-)) 23.10.03, 13:41 ale zazdroszcze wam tego sloneczka :-(((( u mnie nic a nic !!! Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkowa Re: ale jest tu gwarno :-)) 23.10.03, 13:45 u mnie też słoneczko aż miło:)) tylko dlaczego, mimo ładnej pogody, oczy mi się zamykają? a, no trochę wiem, dlaczego, ale to na razie ta-jem-ni-ca:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: ale jest tu gwarno :-)) 23.10.03, 13:50 a u mnie tez brak sloneczka, zimno i...jestem szczesliwa, bo dzis mam wolne i ziedze zagrzebana w kocach + gorace kakao +20/30-latki :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: ale jest tu gwarno :-)) 23.10.03, 14:42 KAKAO??? A poczestujesz nas? malen_a napisała: > a u mnie tez brak sloneczka, zimno i...jestem szczesliwa, bo dzis mam wolne i > ziedze zagrzebana w kocach + gorace kakao +20/30-latki :-)))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
julia.julia Re: ale jest tu gwarno :-)) 23.10.03, 13:55 Oliwkowa, czy to jest to, o czym myslę? :-) Jeżeli tak to gratulacje... i dbaj o siebie :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: ale jest tu gwarno :-)) 23.10.03, 14:02 Ja też myślę, że wiem i...trzymam kciukaski:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: ale jest tu gwarno :-)) 23.10.03, 14:04 No to^ja juz chyba tez wiem, gratulacje jesli to to :o) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: ale jest tu gwarno :-)) 23.10.03, 14:09 a ja nic nie wiem :-((( o czym wy myslicie? i ze gratulacje? cos mi tam chodzi po glowie... Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkowa Re: ale jest tu gwarno :-)) 23.10.03, 14:26 to na razie TA_JEM_NI_CA....... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: ale jest tu gwarno :-)) 23.10.03, 14:27 uhmmm :-(((( wszyscy wiedza a ja nie ;-((( bo wy macie wiecej lat i wiecej wiecie ;-((((( ale skoro to taka tajemnica to czy to moze byc d...... ? Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: ale jest tu gwarno :-)) 23.10.03, 14:28 kasienka80 napisała: > a ja nic nie wiem :-((( > o czym wy myslicie? i ze gratulacje? cos mi tam chodzi po glowie... jak bedzie juz mozna mowic, za jakis czas :-) to Oliwkowa sie sama pochwali :- )) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: ale jest tu gwarno :-)) 23.10.03, 14:30 to od tego chce sie spac ??????? w zyciu nie wiedzialam !!!! pierwsze skojarzenie bylo takie, ze spedzila szalona noc z ukochanym no ale zeby to? prosze prosze.... to i ja sie przylaczam do przyszlych gratulacji :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkowa Re: ale jest tu gwarno :-)) 23.10.03, 14:31 malen_a napisała: > jak bedzie juz mozna mowic, za jakis czas :-) to Oliwkowa sie sama pochwali :- > )) ano właśnie:) na razie nie chcę zapeszać... ale rozpiera mnie taka radość, że chwilami nie mogę wytrzymać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
julia.julia Re: ale jest tu gwarno :-)) 23.10.03, 14:46 Ciesz się ze wszystkich sił :-)))) A... czy druga zainteresowana osoba już wie? :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkowa Re: ale jest tu gwarno :-)) 23.10.03, 15:21 Ludzie Kochani, poczekajcie do wtorku:)) nie chcę zapeszać:) na razie - ta-jem-ni-ca! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: ale jest tu gwarno :-)) 23.10.03, 16:10 Kochana, zazdroszcze Ci bardzo i gratuluje :-))) bedziesz nam prowadzic forumowy pamietnik :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: ale jest tu gwarno :-)) 23.10.03, 15:21 Buuu, ja też tak chcę!!!! chlip chlip, teraz się rozkleiłam...;( Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: ale jest tu gwarno :-)) 23.10.03, 14:43 Rano mialam sredni humor, ale jak tu na forum sie zaczelo rozkrecac zycie, to mi sie znacznie poprawil :))) malen_a napisała: > czuje sie jak "na straganie w dzien targowy..." > > i jest super!!! > > Odpowiedz Link Zgłoś
julia.julia Re: ale jest tu gwarno :-)) 23.10.03, 14:49 U mnie dziś dokładnie to samo!! :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: ale jest tu gwarno :-)) 23.10.03, 14:49 Ja sie domyslilem, hahahaahh i znowu gratuluje, ale ciekawe jak fajnie schodzimy z tematu....:), ale za to Was hmmmm.... lubie:) Odpowiedz Link Zgłoś