irisbell 22.11.08, 17:47 Przyszlo to na mnie nagle i nie moge sobie z tym uczuciem poradzic. Jest mi strasznie smutno, wiem ze przejdzie, ale mam ochote pogadac z jakims normalnym facetem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agent006 Re: czuje sie samotna 22.11.08, 18:01 Nie wiem na ile jestem normalny, ale wiem, że facet ze mnie, więc przy odrobinie szczęścia może się okazać, że spełniam oba warunki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 juz nie czuje sie samotna 17.06.09, 12:46 szybko jej przeszlo, widac to byl tylko chwilowy bol glowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
konstantyn2 Re: czuje sie samotna 23.11.08, 17:17 a facet normalny to jaki? ps. poklikamy na gg? Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia30 Re: czuje sie samotna 23.11.08, 17:49 dla każdego normalność co innego oznacza.. dla mnie normalny to ceniący szczerość, zaufanie,wierność, oddanie, grający fer...i dlatego uważam że takich co raz mniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
agent006 Re: czuje sie samotna 23.11.08, 21:08 konstantyn2 napisał: > a facet normalny to jaki? Nie odbiegajacy od norm ;). Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia30 Re: czuje sie samotna 23.11.08, 17:46 nie tylko Tobie jednej..ale polecam łyżwy - potrafią rozruszać nawet jak się nie chce iść trzeba się zmusić tak jak ja zrobiłam wczoraj - dziś od razu lepiej mi:) Odpowiedz Link Zgłoś
charllot92 Re: czuje sie samotna 23.11.08, 19:44 Wspolczuje wiem co to oznacza tez miałam taka sytulacje najgoszcze jest to uczycie ze od tej chwili jest sie juz samym... Odpowiedz Link Zgłoś
clownfish68 Re: czuje sie samotna 15.06.09, 23:28 Rok temu napisałaś, że czujesz się samotna. Zupełnie przypadkiem znalazłem Twoją wiadomośc dzisiaj, bładząc po internecie. Domyślam się, że nie jesteś samotna już od dawna, ale poczułem taka emocję jakbym znalazł butelkę z listem od rozbitka, którą wyrzuciło morze. Jeżeli kiedykolwiek poczujesz się samotna napisz. Bede czekał bo twoj krótki list ma w sobie prostote, ktora mnie ujela. Mówić to co się czuje naprawdę, to rzadka wartośc w egzaltowanym swiecie internetu. Jeżeli nie odpowiem od razu, nie badz zniecierpliwiona. Dużo podróżuje i czesto jestem w miejscach, gdzie nie ma łatwego dostępeu do internetu. Na koniec jeszcze jedno, jestem normalmnym facetem ( przypominam Ci, że wtedy chciałas porozmawiac z kims normalnym. Minąl już rok i możesz nie pamiętac własnego listu) Jeszcze jedno, mam niezwykła intuicję a ona mi teraz mówi, że trafiłem, na kogoś,wyjątkowego. Na koniec niesmiałe pytanie. Czy Irisbell ma związek z irysem i oznacza, że jesteś ogrodniczką? A może to że kochasz naturę? Odpowiedz Link Zgłoś
irisbell Re: czuje sie samotna 11.07.09, 16:46 dzisiaj, zupelnie przypadkiem znalazlam ta strone i rzeczywiscie zupelnie o niej zapomnialam, pewnie zaraz po tym jak napisalam te slowa, az do dzis. wlasciwie nie wiem po co pisze, przyszlo mi cos do glowy, ale to bez sensu, sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
ozg-a46 Re: czuje sie samotna 17.06.09, 12:50 dlaczego smutek jest w Tobie Słońce? jeżeli masz ochotę i czas pisz: Kamilo44@orange.pl Odpowiedz Link Zgłoś
casanowa108 Re: czuje sie samotna 25.06.09, 00:45 Zapraszam na: sex-samotne-zaniedbywane.frix.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
acardio33 Re: czuje sie samotna 27.06.09, 13:42 witaj chetnie porozmawiam z TOBA I poznam CIE jesli bedziesz chciala pisz na maila alibabba30@interia.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
konnal Re: czuje sie samotna 11.07.09, 17:48 irisbell napisała: > Przyszlo to na mnie nagle i nie moge sobie z tym uczuciem poradzic. Jest mi > strasznie smutno, wiem ze przejdzie, ale mam ochote pogadac z jakims normalnym > facetem Zasmucę cię jeszcze bardziej, niestety normalni wyginęli w dwóch wojnach światowych i spoczywają przynajmniej 2 metry pod ziemią, weż łopatkę i wykop sobie jakiegoś. Historycznie sprawdzona informacja. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowywsieci Re: czuje sie samotna 19.07.09, 14:44 Nieprawda. A mówi to dziewczyna. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
butyzweza Re: czuje sie samotna 13.07.09, 21:58 irisbell napisała: > Przyszlo to na mnie nagle i nie moge sobie z tym uczuciem poradzic. Jest mi > strasznie smutno, wiem ze przejdzie, ale mam ochote pogadac z jakims normalnym > facetem Nie wiem czy cię to pocieszy czy nie , ale czuję się jeszcze bardziej samotna niż ty, na facetów to nie można za bardzo liczyć, szczególnie w kwestii rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mocz.piwosza Re: czuje sie samotna 19.07.09, 19:33 hm... jak uznasz, żem normalny to pisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
4sylwetka Re: czuje sie samotna 10.08.09, 12:42 A mi się wydaje, że jednak normalni faceci są.... Trzeba tylko czasu żeby kogoś poznac.... Odpowiedz Link Zgłoś
leito170 Re: czuje sie samotna 20.07.09, 14:08 Radzę spróbować na iduo.pl To może być Twoja szansa ma miłość. iDuo to serwis matrymonialny, z którego usług korzysta już kilka tysięcy osób z całej Polski. Indywidualny dobór partnerski pomoże Ci odnaleźć kilka osób, które powinny do Ciebie pasować, a spośród nich na randce może któraś okaże się tą jedyną? Odpowiedz Link Zgłoś
pustepieprzenie Re: czuje sie samotna 18.08.09, 12:52 Dlaczego każda chce gadać z normalnymi? Chlip. Odpowiedz Link Zgłoś