gph 30.10.03, 10:33 a tu temperatura skacze do osiemnastu stopni w sobotę... to jakaś złosliwość po prostu.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba Re: ja mu opony na zimowe 30.10.03, 11:09 to jakies kpiny rzucam wszytko i przyjezdzam gdybym tylko miala odwage tak trobic.... Odpowiedz Link Zgłoś
gph uściślijmy. 30.10.03, 11:43 sabba napisała: > to jakies kpiny > rzucam wszytko i przyjezdzam > gdybym tylko miala odwage tak trobic.... przyjeżdżasz dla opon, czy dla temperatury? Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: uściślijmy. 30.10.03, 12:11 Gph uwierz przyjechalabym nawet bez okazji, wiec niech i bedzie dla opon. Twoich opon:))) MOzgowych. Sabba na granicy choroby psychicznej Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: uściślijmy. 30.10.03, 12:17 A ja siadłam o ósmej do kompa nad robotą i właśnie postawiłam ostatnią kropkę. Cztery godziny minęły mi jak 10 minut ... a tu czytam że sabba jest na granicy ... co się stało??? nie wiem czy mam dać tak: :)) czy tak :(( Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: uściślijmy. 30.10.03, 12:22 :(((( Tak trzeba dac:)) Ale ja juz nie mam sily nawet sie smucic Jedyne wyjscie to wytlumaczenie ze to kociolek chormonow, haha. Cala egzystencja jawi mi sie jako znak zapytania mianowice. Ale dlaczego du licha, teraz? Przeciez nic nie zmienia a jak tak to na dobre? Czy ja nie w tym zyciu co trzeba jestem???? No dobra, nie ma wyzalanie, to tylko taki jednorazowy wybryk:))) Wodniku, a co tak zapalczywie tlumaczylas? Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: uściślijmy. 30.10.03, 12:27 ja wszystko tłumaczę zapalczywie :))) sabba, nie martw się niczym czym się martwisz, weź kilka głebszych oddechów i odczekaj kilka dni. Hm, nie wiem czy to jest mądre co napisałam, ale nic innego mi nie przychodzi do głowy. A planujesz przyjazd np. na święta czy coś podobnego? Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: uściślijmy. 30.10.03, 12:38 CZyli firma chodzi i masz juz zlecienia? To super:))) No ja wlasnie czekam juz te kilka dni, to bardzo dobra rada, moja dewiza to okopac sie i przeczekac, dlatego teraz tylko mam chwile slabosci a tak to niestety na te kilka dni maska na twarz i glebokie oddechy:))) NIestety niestety do domu sie w tym roku chyba juz nie wybiore chyba ze cudem, swieta spedzamy u tesciow ale dobrze jest. Zreszta ja musze sie sama wy klarowac, jakos to bedzie:))) Dzieki... Odpowiedz Link Zgłoś
gph psychoza niejedno ma imię.. 30.10.03, 15:40 sabba napisała: > Gph uwierz przyjechalabym nawet bez okazji, wiec niech i > bedzie dla opon. Twoich opon:))) MOzgowych. zostałaś pożeraczem mózgów? czy pociągają Cię zimowe opony mózgowe czy bardziej letnie? Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: psychoza niejedno ma imię.. 30.10.03, 15:49 wszytkie:)) mozgi wszytkich opon laczcie sie! Czy tez odwrotnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: psychoza niejedno ma imię.. 30.10.03, 15:51 sabba napisała: > wszytkie:)) mozgi wszytkich opon laczcie sie! Czy tez > odwrotnie.... a poza tym: always look on the bright side of life fi-fi fi-fi fi-fi fi-fi -zimowa opona mózgowa- Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: psychoza niejedno ma imię.. 30.10.03, 15:55 ano trzeba bedzie fi fifi fifififififi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph kukurukuku 30.10.03, 16:14 paloooomaaaaa... jak sobie przypomnę tego dziadka śpiewającego ptasim głosem to mie ciarki przechodzą. może Ci pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: kukurukuku 30.10.03, 16:28 hehe, dobra, zaraz sobie przypomne:)) Juz sie ciesze na przechodzace ciarki:))) A przechodza ci parami czy w szostkach? PIsanie tez pomaga, zwlaszcza jak ktos odpisuje. dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: kukurukuku 30.10.03, 16:35 sabba napisała: > hehe, dobra, zaraz sobie przypomne:)) Juz sie ciesze na > przechodzace ciarki:))) A przechodza ci parami czy w > szostkach? raczej plutonami. a nawet całymi dywizjonami rzeby nie rzec dywizjoannami a poza tym wszystko pod kontrolą... Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: kukurukuku 30.10.03, 16:38 Plecy jak widze uczuciowe:) A ze wszytko dobrze, to cieszy. Nawet te zimowe opony i te 18 stopni?:)) Bedzie slonko mam nadzieje, co nie? a pamietasz O LA PALOMA BLANKA?????? a dalej szlo (do tej pory nie wiem co ale tak pamietam): i dakasly du lej:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph i'm just the bird in the sky 30.10.03, 16:49 Paloma Blanca (George Baker Selection) When the sun shines on the mountains And the night is on the run It's a new day, it's a new way And I fly up to the sun I can feel the morning sunlight I can smell the new-born hay I can hear God's voices calling From my golden sky-light way Refr.: Una paloma blanca I'm just a bird in the sky Una paloma blanca Over the mountain I fly No one can take my freedom away Once I had my share of losing Once they locked me on a chain Yes, they tried to break my power Oh, I still can feel the pain Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: i'm just the bird in the sky 30.10.03, 16:52 Ha! Over the mountain I fly Mysle ze to byl ten moj angielski tekst, jakby sie bardzo uprzec mozna to nazwac zapis fonetyczny:)) A...dzieki dzieki panie grochu, reszte pootwieram w domu bom jeszcze w pracy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: i'm just the bird in the sky 30.10.03, 16:58 sabba napisała: > Ha! > Over the mountain I fly > > Mysle ze to byl ten moj angielski tekst, jakby sie bardzo > uprzec mozna to nazwac zapis fonetyczny:)) > > A...dzieki dzieki panie grochu, reszte pootwieram w domu > bom jeszcze w pracy:)) Over the mountain I fly i dakasly du lej:)))) to jakaś postmodernistyczna fonetyka jest chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: i'm just the bird in the sky 30.10.03, 16:59 no mowie: jakby sie baaaaardzo uprzec:)) NO mala bylam kiedys...a teraz to...szkoda gadac:) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: i'm just the bird in the sky 30.10.03, 17:04 sabba napisała: > no mowie: jakby sie baaaaardzo uprzec:)) NO mala bylam > kiedys...a teraz to...szkoda gadac:) a mi szkoda gdakać skoro i tak jaja nie zniosę... Odpowiedz Link Zgłoś