Dodaj do ulubionych

PROSZEM KOL. WREWA O

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 12:31
odpierdolenie siem od prezesa mario!!!!!! w koncu to jezd PREZES, ni? a jakby
kol. wrew nie wiedzial, to forumowcy powolali go na prezesa towarzyskiego juz
daaawno!!!
a wystapienia przeciw swemu zwierzchnikowi som nie na miejscu!!!!! bo kto
podwyzkem da?!
kol. wrewie, zaprzestan juz pan tych swoich metod. one som niesmaczne. kazdy z
nas jezd dorosly, kazdy z nas ma swoje poglady na temat tej czy innej osoby,
kazdy z nas wypowiadal sie juz na ten temat, a kolega zas - z uporem maniaka -
o niczym innym nie pisze, jeno o prezesie !!!!!
oj, chyba kolega mocno pokochal naszego marysia, ze spac kol. nie moze po
nocach, jeno dookolawojtek milosc wyznaje!
ja wiem, ze pora nocna jezd najlepsza do takich wyznan, ale jak ktos nie spi, a
pisze i pisze, to od tego niewyspania rzuca mu siem na mozg czasami!!!!
dobra rada - spac prosze, albo skupic siem na mnie - w koncu kobietom jezdem,
ni? a moze nie? a moze tranwestyta, jak chce moj ulubiony piesek?
dobrej, spokojnej nocy zycze
czort
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: PROSZEM KOL. WREWA O 19.01.02, 12:39
      jak na Slasku godajom: kol. WREWdny powinien se konia piznac! Wiekszego
      zatzitrzewienia w zyciu nie widziawszy, ale pono idiotyzm w zacietrzewieniu
      sie objawja!
      • starykon Re Dostrzegłem Czorta 19.01.02, 12:49
        Dzień dobry Czorcie,
        czy zamiast innymi się zajmować, nie lepiej o sobie pomyśleć?
        Opublikowano ofertę o sprzedaży Twojej komórki. Może to przecież szara i może
        ostatnia, czy więc nie lepiej dopilnować, by nie trafiła w niewłaściwe ręce, a
        może i za zbyt niską cenę?
        Przecież taka szara komórka Czorta , to może byc coś niezwykle cennego!
        Wiem to . Sam komórek nie używam. Mam tylko wielki łeb, i świetną pamięć do
        drogi.
        starykon
        • Gość: czort Re: Re Dostrzegłem Czorta stary! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 12:54
          mam prosbe starykoniu, a wlasciwie zapytanie - czy moglabym napisac do cie na
          poczte?

a tak w ogole to moja komorka - nawet szara, nawet jedna, jezd baaaardzo
          cenna!!!!
          powiedzial czort nieskromnie.
          • Gość: samanta Re: Re Dostrzegłem Czorta stary! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 12:56
            a moze kol.wrewowi dac jakie stanowisko to bedzie mial zajecie i nie bedzie prezesa wygryzal?:)
            • starykon Re: ReCzort stary! 19.01.02, 12:58
              Może to dobry pomysł Samanto. Dwuwładza niekiedy się sprwdza.
              Czorcie! Oczywiście jeśli masz ochotę pisz na moja skrzynkę.
              Pozdrawiam
              starykon
              • starykon Re: ReCZORCIE!!! 19.01.02, 13:07
                Wracam do pytania Twojego o skrzynke. Powtarzam, tak. Dziś będę jaszcze 20
                minut, i idę na Krokiew. Potem w poniedziałek, bo też mam czasem dość i Was i
                chcę sobie śmignąć, a pogoda dobra.
                I jeszcze mała uwaga. Jesli planujesz napakować mi skrzynkę jakimiś bzdurami
                czy potęgą zwymyślań, to nie życzę sobie tego. Wymiana zdań - proszę. Nawet
                bardzo śmiała, ale tyle. I smiałość wyznaczona normami przyjętymi ogólnie.
                Pozdrawiam
                starykon
                • Gość: czort Re: ReCZORCIE!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 13:11
                  tak jak mowilam w ktorejs mojej wypowiedzi, jezelim zaproszona, to gospodarzowi
                  nie bruzdze, w zadnym wypadku!!!!
                  a zem sama sie wprosila - niczego to tez nie zmienia!!!
                  ale napisze ci gdzies tak wieczorkie, jak wroce do dom ze stolycy, takze
                  otworzysz i przeczytasz, kiedy bedziesz mogl, oki?
                • Gość: samanta Re: ReCZORCIE!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 13:14
                  cos Ty!Ona tylko takie malutkie Ci przsle co lata i
                  robi..amciu,amciu,amciu.....;))))))))))Zartowalam!!!!!!!!!!:))))))
                  • starykon Re: R Samanta 19.01.02, 13:17
                    Pozdrawiam i uwierz, że nie chcę by ktokolwiek słał mi jakieś bzdury. Sama
                    pewnie też nie byłabyś temu rada. Nie czyń drugiemu.........
                    Zazdrościsz mi dziś ? I tego śniegu i miejsca? Z utęsknieniem?
                    Banowanie, zomierędz ?
                    starykon
                    • Gość: samanta Re: R Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 13:22
                      Nasze chamstwo tak dalece nie siegaa to byl wylacznie zart! Tyy..Pasikonik..Jak mam Ci miejsca
                      zazdroscic jak nie wiem gdzie jestes???? Aaa..czekaj..cos tam o gorach bylo...Oki,zazdroszcze ale i tak za
                      ch..pana nie wiem co to jest "zomieredz" ???????:)

starykon napisał(a):

> Pozdrawiam i uwierz, że nie chcę by ktokolwiek słał mi jakieś bzdury. Sama
                      > pewnie też nie byłabyś temu rada. Nie czyń drugiemu.........
                      > Zazdrościsz mi dziś ? I tego śniegu i miejsca? Z utęsknieniem?
                      > Banowanie, zomierędz ?
                      > starykon

• Gość: czort Re: R Samanta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 13:26
                        samcia, ta twoja zubrowka na mozg ci padla, a gdzie my ostatnio byly razem,
                        co????????
                        we zakopcu jezd!!!!!!
                • wrew-dny_typ Re: ReCZORCIE!!! 19.01.02, 17:14
                  chuju- tylko poczekaj az mnie wzywac bedziesz. Przysiegalem - wiec pojde - ale
                  jak w doliny sprowadze- zapierdole!!
              • mario2 Re: ReCzort stary! 19.01.02, 13:15
                Pasikoniku,
                odwoluje sie do mojego maile z wczoraj!!! masz szanse, ale nie prrzesadzaj:o))
                na moj idiotyczny sposob Cie lubie. Tylko plizzzzz, mniej patatyzmu!!!
                • starykon Re: ReCzort stary! 19.01.02, 13:29
                  Mario , koń musi PATATYZMU dużo. Patatajpatatajpatataj......
                  Samanta , idę już. Jak wiesz co banowanie, to o zomierędz zadzwoń sobie do
                  Jaśka Bułecki, albo do Pitoraków na Bukowinę, albo do Jurgowa do karcmy...
                  Pozdrawiam Was wszystkich i idę.
                  starykon
                  • Gość: samanta Re: ReCzort stary! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 13:31
                    Boze,nastepny popierdoleniec! W gorach siedzi a do cafejki gna:))))
                  • mario2 Koniu.. 19.01.02, 13:38
                    ...ze nie powiem ...dupku. Za 20 min na Cyrli w 7 kotach?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka