Dodaj do ulubionych

KACIK WYZNAN :-o

IP: *.asternet.pl / 212.14.1.* 04.11.03, 18:00
pomyslalam, za byloby milo gdybysmy mogli sie tutaj podzielic, calkiem
anonimowo czego sie wstydzimy, jakie sekreciki skrywamy. powiedzcie cos,
czego nie wie nikt z waszych znajomych.
moze ja zaczne:
kiedys przez zazdrosc zniszczylam list milosy do mojej kolezanki od pewnego
chlopaka. nigdy sie tego nie dowiedzial nikt, ale okropnie mi wstzd. nigdy
wiecej podobnych akcji.

druga rzecz: nikt nie wie, nawet moj partner, ze raz uprawialam sex prez tel
z obcym facetem z chata. to moja slodka tajemnica.

przemilczam rowniez fakt, ze penis mego mezczyzny moglby byc ciut wiekszy..
zawsze mowie mu jaki wspanialy ma instrument, choc nie mowie calkiem prawdy.

kiedys w sklepie ukradlam jakies kosmetyki. wstyd, oj wstyd.. nikt by po mnie
nie przypuszczal.
Obserwuj wątek
    • grooszek Re: KACIK WYZNAN :-o 04.11.03, 18:08
      hmm, fajna idea i pewnie tez sie czyms podziele za pare chwil, a co, ale jest
      jeden problem. Wiele osob tu sie zna;). tak na co dzien, in private life, wiec
      sekrety przez nie wyjawiane mimo wszystko slad reki cenzora beda nosily;)))
      • cardamon Re: KACIK WYZNAN :-o 08.11.03, 11:58
        Na wakacjach w Egipcie zdradzilam chlopaka z przyslowiowym hotel boyem. A
        zawsze oboje smialismy sie z takich panienek, co to "dupy daja pierwszemu
        lepszemu czarnemu miesniakowi". Wyznalam to tylko kolezance, ktora miala na
        koncie podobne doswiadczenie. Wstydze sie do dzis, ale warto bylo- co przezylam
        to moje :)
        • Gość: only Re: KACIK WYZNAN :-o IP: *.kabel.telenet.be 08.11.03, 12:07
          a mnie ochrzcili w wyznaniu rzymsko-katolickim.....nie mialam wyboru....nie
          zaluje jednak ze allaha nie wyznaje, oraz mahometa, oraz buddy, oraz innych tym
          podobnych.....wczoraj szlam ulica i szedl arab a obok na rowerze jechala
          arabka...arab darl morde na poczatku, a nastepnie na srodku ulicy zaczal
          napier... ta babke po glowie ze az huczalo....a ludzie szli ulica, ogladali
          sie, usmiechali, i szli dalej....ot, wyznanie!
          • Gość: natka Re: KACIK WYZNAN :-o IP: *.topole.waw.pl 08.11.03, 12:18
            spoko, drapka, mamy Twoje IP;)))
            pzdr
    • annddiik Re: KACIK WYZNAN :-o 09.11.03, 02:57
      A ja dzisiaj waliłem konia przy komputerze.
      • Gość: dragon ball ja tez :o IP: *.dip.t-dialin.net 09.11.03, 23:09
        jakby moja panna sie dowiedziala, ze sobie gram w bilarda ogladajac zdiecia
        panienek, bylby rozwod od razu hehe :o
    • Gość: Triss Merigold Re: KACIK WYZNAN :-o IP: *.acn.waw.pl 09.11.03, 23:57
      - Kiedyś wycięłam ze zdjęć pannę o którą byłam zazdrosna (idiotka była, to były
      moje zdjęcia klasowe);
      - jak miałam 12 lat i mój pies złapał za nogawkę dzieciaka na rowerze to
      uciekłam (matka dzieciaka przyszła do nas do domu i najadłam się wstydu);
      - miałam klasyczny one night stand z gościem z klubu i nie podobało mi się (w
      sumie troche obciach przyznać, że się nie podobało)
    • Gość: daisy Re: KACIK WYZNAN :-o IP: *.dip.t-dialin.net 11.11.03, 16:39
      Udaje silna i pewna siebie, towarzyska i szczesliwa a nocami jestem sama,
      placze i pytam sie jaki jest sens mego zycia. Ciekawe jak rozne maski
      zakladamy. I wiem, ze nie ja jedna nosze taka maske pewnosci..
    • amanda22 Re: KACIK WYZNAN :-o 12.11.03, 09:50
      A ja zadam inne pytanko:
      O czym (ze swego zycia, przeszlosci albo jakiejs mysli) nie powiedzial(a)bys
      swojemu partnerowi/partnerce ? Jak ktos juz wyzej wspomnial, tez uwazam, ze
      komentowanie rozmiarow czlonka mezczyzny moze sie skonczyc katastrofa, wiec
      lepiej pochwalic i tyle. To samo latwo moze facet urazic kobiete, gdy zacznie
      komentowac jej np biust czy nogi. Szczegolnie jesli padna
      okreslenia "tlusciutkie", "male", "grubiutkie i krotkie", a juz wzmianka o jej
      zlym makijazu, ubraniu, wlosach etc.. moze sprawic przykrosc lub zniechecic.
      Pamietam, kiedys ide ulica z pewnym adoratorem, ktory powiedzial "oo.. masz tu
      chyba brudne" - wskazujac na ma szyje. A to ja poprzedniego wieczora nie tak
      sie posmarowalam samoopalaczem i nie byl najlepszy efekt. Ale chyba powinien to
      zachowac dla siebie! Nie wiem co gorsze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka