Dodaj do ulubionych

Do lezioxa i władcy

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 12:20
Prześledziłem wasze interesujące pogaduchy i jestem pod wrażeniem (cokolwiek
to znaczy)nie rozumiem tylko, dlaczego rozpoczynacie tyle nowych wątków,można
się w tym pogubić. Poza tym chciałbym zapytać, a o co właściwie wam chodzi,
czemu tak bardzo się "lubicie" i czy prawdą jest, że leziox jest kochającyn
inaczej?
Obserwuj wątek
    • leziox Re: Do lezioxa i władcy 05.11.03, 12:32
      Czy jestem kochającym inaczej,zapytaj raczej kobiet bywających na towarzyskim.
      A tak naprawdę ten szczeniak władca wcale mnie nie obchodzi,pobawiłem się
      wczoraj z nim tylko i tyle.Temat pt.władca jest dla mnie zamknięty.
      Ps.interesujący nick...
      • Gość: mosad Re: Do lezioxa i władcy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 12:46
        Biegam po forum od niedawna, przeczytałem sporo Twoich postów i odniosłem
        wrażenie, że jesteś twardzielem, dlatego zdziwiły mnie sugestie władcy odnośnie
        Twojej orientacji. A swoją drogą,czy to prawda, że niektóre kobiety z FT dają
        się czasami obłaskawić, bo ja odnoszę wrażenie, że w większości grasują tu
        hetery.
        • Gość: samanta Re: Do lezioxa i władcy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 15:11
          wrrrrrrrr..........ale zniewaga dla plci niewiesciej .Ja ci dam hetera w
          mordeczke jeza,no! :)
          • saqqara Re: Do lezioxa i władcy 05.11.03, 15:18
            tu same cipulki sa, kazda grzeczna i niewinna jak to dziecie nowonarodzone
            • Gość: xyz Re: Do lezioxa i władcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 15:45
              takie niewinne cnotki niewydymki, czy też wydmuszki ?:)
            • Gość: mosad Re: Do lezioxa i władcy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 15:49
              No ale jak z tym obłaskawieniem? Czym się można wkupić? może wirtualnego
              browarka byśmy przyjęli? o! ja już pociągnąlem łyka za Twoje zdrowie.
              Z uszanowaniem. mosad
          • Gość: mosad Re: Do lezioxa i władcy IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 15:43
            Bez urazy Samanto,Ciebie nie miałem na uwadze pisząc o heterach. A wogóle jak
            dłużej posiedzę na towarzyskim to może całkiem zmienię zdanie o kobietach.
            Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka