malen_a 05.11.03, 22:30 ciekawa jestem opinii "po" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariel23 Re: kto idzie/byl na premierze Matrixa rewolucji 06.11.03, 09:24 Ja prawie poszlam, dostalam zaproszenie, ale powiedzialam, ze nie mam czasu, wiec go oddalam. No i piec minut pozniej sie okazalo, ze jednak moge isc, ale bylo za pozno :( A szkoda, bo slyszalam, ze jest jeszcze gorszy od II czesci, wiec wolalabym pojsc za darmo sie przekonac, ze jest beznadziejny. Bo pewnie i tak sie wybiore. PS Czekam z niecierpliwoscia na film "tylko milosc"-nie wiem czy taki ma tytul, ale obsada jest genialna! (H. Grant, C.Firth, E. Thompson itd) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: kto idzie/byl na premierze Matrixa rewolucji 06.11.03, 13:17 ariel23 napisała: > PS Czekam z niecierpliwoscia na film "tylko milosc"-nie wiem czy taki ma tytul, > > ale obsada jest genialna! (H. Grant, C.Firth, E. Thompson itd) a ja bede widziec ten folmik juz w pt:-)) mnie tam interesuje najbardziej C.F., hmm uwielbiam go od czasow Bridet Jones Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: kto idzie/byl na premierze Matrixa rewolucji 06.11.03, 13:23 W piatek, czyli jutro??? Oj, jak Ci fajnie! Napisz koniecznie po filmie jak Ci sie podobal. Mni tez interesuje CF, ale jeszcze z czasu Dumy i Uprzedzenia ;) malen_a napisała: > a ja bede widziec ten folmik juz w pt:-)) mnie tam interesuje najbardziej > C.F., hmm uwielbiam go od czasow Bridet Jones > > Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: kto idzie/byl na premierze Matrixa rewolucji 06.11.03, 14:33 ariel23 napisała: > Mni tez interesuje CF, ale jeszcze z czasu Dumy i Uprzedzenia ;) tak faktycznie byl cudownie dumny i seksowny...hmmm stad sie wzial w Bridget :- )) a o filmie napisze od razu Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 malen_a 12.11.03, 09:59 No i jak? Bylas na filmie? malen_a napisała: > a o filmie napisze od razu Odpowiedz Link Zgłoś
abere8 Love Actually 06.11.03, 20:25 A ja pojde na niego ze wzgledu na Alana Rickmana (m.in. Snape z Harry'ego Pottera). Ten to ma akcent. Moze nie tyle akcent, co ton glosu, taki ironiczny. Super. Najlepszy byl jako aniol w "Dogmie". Odpowiedz Link Zgłoś
aga-21 Re: kto idzie/byl na premierze Matrixa rewolucji 11.11.03, 23:17 A ja byłam na Matrixie i mi się podobało. Co prawda nie dorówna I częsci, ale lepszy niż II. Faubuła prosta, efekty niesamowite, muzyka też. Trzymał w napięciu i w ogóle nie zauważyłam, kiedy czas minął, a na II np., o mało nie zasnęłam. A możę dlatego tak mi się podobał, bo szłam z nastawieniem, że usnę z nudów, że bedzie gorszy niż dwójka i że strata czasu? I miło się zdziwiłam. Odpowiedz Link Zgłoś