Gość: kaja Re: Chcę się zakochać na wiosnę! IP: 217.146.161.* 22.01.02, 11:49 też bym chciała - pomarzyć zawsze mozna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Chcę się zakochać na wiosnę! 22.01.02, 11:51 a ja chcę sie zakochać wasnie teraz w zimę;)) Odpowiedz Link Zgłoś
weronikaxy Re: Chcę się zakochać na wiosnę! 22.01.02, 11:54 mag_nolia napisał(a): > ...już dziś... magnolia:)))))))) przylaczam sie do twojego marzenia:))))))))))) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Chcę się zakochać na wiosnę! IP: 217.146.161.* 22.01.02, 12:03 W zimę to tak bez uroku, choc podobno kazda pora jest dobra Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Chcę się zakochać na wiosnę! 22.01.02, 12:41 u nas wiosna, na milosc pora radosna, i mi sie, tez chce, Odpowiedz Link Zgłoś
kina2 Re: Chcę się zakochać na wiosnę! 22.01.02, 13:34 a moze by tak caly okraglutki rok byc zakochanym !!!! ?? Jak marzyc to po całosci :-))) kto zgadza sie ze mną ?? całuski !!!!!! kina2 Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Chcę się zakochać na wiosnę! 22.01.02, 13:38 popieram kine, ale zakochiwac, tez sie lubie, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Chcę się zakochać na wiosnę! 22.01.02, 13:43 skads Cie bardzo sympatycznie pamietam Kropeczko, Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Chcę się zakochać na wiosnę! 22.01.02, 15:53 tak? a skąd, bo ja tez kojarzę, ale przez mgłę;)) kitek1 napisał(a): > skads Cie bardzo sympatycznie pamietam Kropeczko, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Chcę się zakochać na wiosnę! 22.01.02, 15:57 cos kiedys bardzo sympatycznego napisalas, i zaraz musialem, to podkreslic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Chcę się zakochać na wiosnę! 22.01.02, 16:00 pamiętasz co to było, bo ja nie;(( kitek1 napisał(a): > cos kiedys bardzo sympatycznego napisalas, > i zaraz musialem, to podkreslic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Chcę się zakochać na wiosnę! 22.01.02, 16:01 nie pamietam, tylko mi mile wrazenie, o Tobie zostalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Chcę się zakochać na wiosnę! 22.01.02, 16:05 mam nadzieje, że będzie nieustająco trwało i nie umniejszy sie jego nasilenie;) kitek1 napisał(a): > nie pamietam, > tylko mi mile wrazenie, > o Tobie zostalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Chcę się zakochać na wiosnę! 22.01.02, 16:45 czyli obiecujesz, nastepnych milych bodzcow dostarczac:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Chcę się zakochać na wiosnę! 22.01.02, 16:46 obiecać nic nie mogę, ale kto wie....;)) z kobietami nigdy nic nie wiadomo. kitek1 napisał(a): > czyli obiecujesz, > nastepnych milych bodzcow dostarczac:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Chcę się zakochać na wiosnę! 22.01.02, 16:48 sladzic Cie bede wielowatkowo, czekajac na Twoje kolejne, dobre slowo Odpowiedz Link Zgłoś
kina2 Re: Chcę się zakochać na wiosnę! 22.01.02, 13:43 wiecie, ktos kiedys napisal, ze stan zadluzenia w drugiej osobie (w zasadzie czysta chemia:-))) to najlepszy trening dla organizamu.. wszystko wtedy dziala na zdwojonych obrotach -)) step, aerobick, callanetics etc. sie chowa !!! uff, ufff zakochac sie , zakochac sie i trzymać forme -to jest motto na najblizszy rok dla mnie !!!ha, ha ciekawe co z tego wyjdzie??? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a psik Re: Chcę się zakochać na wiosnę! IP: 192.168.1.* 22.01.02, 15:48 prosze napisac podanie i przykleic znaczki skarbowe wartosci 20 zl. Podanie zostanie rozpatrzone w ciagu dwoch tygodni od momentu zlozenia. z wyrazami szacunku Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Magnoliu 22.01.02, 15:58 miła jesteś, ładna, więc ostatecznie mogę się zgodzić żebyś we mnie się zakochała ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Magnoliu 22.01.02, 16:03 magi teraz pije jogurt, i nie mysli o glupotach, mozesz sie nadal kochac w sobie, chudy Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Magnoliu 22.01.02, 16:05 Magnolia juz w innym zakochana, tylko chyba sama nie pamięta już w kim :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Magnoliu 22.01.02, 16:07 kropka! napisał(a): > no men, nie powiesz, że w Tobie;)) jako znany ze skromności przypuszczam, że we mnie, po mojej śmiałej propozycji Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Magnoliu 22.01.02, 16:07 kropka! napisał(a): > no men, nie powiesz, że w Tobie;)) Nieeeeeeeeeee, dla mnie Kwiatuszek jest za bardzo słodki - ja tam lubie czasami pikantnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: men 22.01.02, 16:17 znaczy sie gustujesz w heterach, takich co to mięsem na lewo i prawo rzucają ;) co to w nich za grosz delikatności, no, no, no men_ napisał(a): > kropka! napisał(a): > > > no men, nie powiesz, że w Tobie;)) > > Nieeeeeeeeeee, dla mnie Kwiatuszek jest za bardzo słodki - ja tam lubie czasami > > pikantnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: men 22.01.02, 16:20 a fe, Kropka - nie o takich pikantnych daniach myslałem :))) Przecież też nie lubię rzucania mięsem, O ! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kropka ! 22.01.02, 16:25 Ale za to w p.pe przylac potrafię, O ! p.s.: jak zasłuzy oczywiscie, albo poprosi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kropka ! 22.01.02, 16:35 Raz kara, raz pieszczota, a Ty nie lubisz ?:))) tak delikatnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Kropka ! 22.01.02, 16:49 skąd u Ciebie ta zmienność doznań? kary? nie lubię men_ napisał(a): > Raz kara, raz pieszczota, a Ty nie lubisz ?:))) tak delikatnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kropka ! 22.01.02, 16:51 "Ja w uczuciach i doznaniach stały Tylko One sie zmieniały" :) U mnie zmienność ? A dlaczego mam tak w kółko to samo, hę ?:)) Tez nie lubie kary i dlatego nie podpadam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Men 23.01.02, 08:19 men_ napisał(a): > Magnolia juz w innym zakochana, tylko chyba sama nie pamięta już w kim :)) hmmm, men, czy zechciałbyś mi przypomnieć??? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: magnolia 23.01.02, 09:32 Jak Ty nie wiesz Kwiatuszku, to ja tym bardziej :) mag_nolia napisał(a): > men_ napisał(a): > > > Magnolia juz w innym zakochana, tylko chyba sama nie pamięta już w kim :)) > > hmmm, men, czy zechciałbyś mi przypomnieć??? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy jasne Kaju 22.01.02, 16:06 Gość portalu: kaja napisał(a): > ale łacha jakbyś była taka ładna jak Magnolia to i w Tobie bym się zakochać mógł, to co przyślesz mi zdjęcie? tylko ostrzegam, z Magnolią rozmawiałem, a żywym ludziom bardziej ufam naż zdjęciom ;-) tylko uważaj, bo oblejesz egazamin i nawet zdjęcie Ci nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: jasne Kaju 22.01.02, 16:08 I widzisz Kajka, coś zrobiła ? Masz przechlapane u Chudego :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: jasne Kaju IP: 217.146.161.* 22.01.02, 16:11 E przechlapane zaraz!, wyśle zdjęcia, to pewnie zaraz zwariuje ze szczęścia i będzię milutki, kochaniutki i z reki mi jadł (to moze z ręka to przesadziłam) ale ogólnie będzie oki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: jasne Kaju 22.01.02, 16:13 no to żes kajka pusciła wode na młyn Chudemu, teraz chłop sie juz w Tobie zakocha :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: jasne Kaju IP: 217.146.161.* 22.01.02, 16:16 oh men, a moze on nie taki kochliwy, no ale skoro tak mówisz, choc takie miłostki są bardzo podejrzane, bo wiesz, za 2 dni zobaczy inne zdjęcie i znowu się zakocha, a potem zobaczy kogoś na ulicy i ponownie się zakocha..... a ja co ? będę ryczeć po nocach w poduchę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: jasne Kaju 22.01.02, 16:24 Rano zrobisz makijażyk i nie bedzie widać, ani łez ani chudego ??? Ja tam jestem stały w uczuciach, O ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy no i dlatego właśnie 22.01.02, 16:14 Gość portalu: kaja napisał(a): > tak, Kaja z Krakowa ja Kraków opuściłem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: no i dlatego właśnie IP: 217.146.161.* 22.01.02, 16:17 no wiesz - TY BRUTUSIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy chwyciłaś haczyk 22.01.02, 16:18 Gość portalu: Kaja napisał(a): > no wiesz - TY BRUTUSIE!!!! dałem Ci mata 3 ruchy do przodu hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: chwyciłaś haczyk IP: 217.146.161.* 22.01.02, 16:19 I cóż z tego, że wygrałeś bitwę - liczą się tylko wojny Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy uśmiech dla Kai 22.01.02, 16:23 Gość portalu: kaja napisał(a): > I cóż z tego, że wygrałeś bitwę - liczą się tylko wojny wojny z bitew się składają, choć przyznam, bitwa to pierwsza była, miło się z Tobą potykało, a gdzie w grodzie Kraka pomieszkujesz, bo ja przed opuszczeniem go na Mazowieckiej mieszkałem tuż przy Kijowskiej, mieszkałem też na Armii Krajowej, no kupę lat na miasteczku studenckim i teraz z żalem widzę relacje z zadym, choć już przed laty tam niezłe bydło narastało, i na Brzechwy mieszkałem, ot taki los tułaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: uśmiech dla Kai IP: 217.146.161.* 22.01.02, 16:29 Ja w centrum mieszkam na Sarego, omineło mnie życie tułacze, bo tu się urodziłam wiec nie dane było mi poznać smaku 1001 przeprowadzki Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: uśmiech dla Kai 22.01.02, 16:33 Gość portalu: kaja napisał(a): > Ja w centrum mieszkam na Sarego, omineło mnie życie tułacze, bo tu się > urodziłam wiec nie dane było mi poznać smaku 1001 przeprowadzki Sarego, hm, wiesz obok tam na Bogusławskiego kiedyś była świątynia buddyjska, może jest nadal, i ja tam przez pół roku nirvanę chciałem osiągnać hie hie, teraz wolę seks, hie hie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: uśmiech dla Kai IP: 217.146.161.* 22.01.02, 16:45 a teraz proszę siedzieć, ja właśnie mieszkam w tej kamienicy na ostatnim pietrze, ale ja nie wierze w takie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy ale jazda !!!!!!!&&&&??????######>>>>>>>***<<<))) 22.01.02, 16:51 Gość portalu: kaja napisał(a): > a teraz proszę siedzieć, ja właśnie mieszkam w tej kamienicy na ostatnim > pietrze, ale ja nie wierze w takie rzeczy ja też nie, ale jednak odjazdowy zbieg okoliczności, a jest tam dalej ta świątynia, mantrują tam ludki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: ale jazda !!!!!!!&&&&??????######>>>>>>>***<<<))) IP: 217.146.161.* 22.01.02, 16:54 a to było na ostatnim pietrze, czy na parterze? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: ale jazda !!!!!!!&&&&??????######>>>>>>>***<<<))) 22.01.02, 17:11 Gość portalu: kaja napisał(a): > a to było na ostatnim pietrze, czy na parterze? jak pytasz na którym to znaczy, że nie ma tego, coś mi się wydaje, że to jakoś na przedostatnim, drugie lub trzecie to było chyba, ale nie pamiętam bom miał wtedy dość czysty umysł ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: ale jazda !!!!!!!&&&&??????######>>>>>>>***<<<))) IP: 217.146.161.* 22.01.02, 17:18 to Ci powiem, że to było tam gdzie ja teraz mieszkam, na 3 w moim salonie siedziałes na podłodze, patrz jaki ten świat mały Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Bogusławskiego 22.01.02, 17:21 Gość portalu: kaja napisał(a): > to Ci powiem, że to było tam gdzie ja teraz mieszkam, na 3 w moim salonie > siedziałes na podłodze, patrz jaki ten świat mały no to jazda jeszcze większa - i ile nie robisz podpuchy - a jakie skłony waliłem, zostałem tam kiedyś na noc i drugiego dnia zanim zjadłem to chyba ze 200 ich strzeliłem, śmiech po pachy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Bogusławskiego IP: 217.146.161.* 22.01.02, 17:23 uwielbiam to mieszkanie i jak pieknie słychac w nocy hejnał i dzwony z piotra i pawła i ten balkon z widokiem na dachy miasta - oj ja uciekam pogadamy jutro pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re: Lato-ostatnia szansa IP: *.enter.net 22.01.02, 16:19 W lato moge byc zastepczym towarem obnizkowym/nie mylic z wybrakowanym/ dla tych ktorym szczescie na wiosne nie dopisalo jezeli oczywiscie to BLONDYNKI i RUDE i WSZELAKIE INNE Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Lato-ostatnia szansa 22.01.02, 16:39 takie masz niskie mniemanie o sobie, nie przedstawiasz soba żadnej wartości, że godzisz się zostać substytutem? Gość portalu: Apollo napisał(a): > W lato moge byc zastepczym towarem obnizkowym/nie mylic z wybrakowanym/ dla > tych ktorym szczescie na wiosne nie dopisalo jezeli oczywiscie to BLONDYNKI i > RUDE i WSZELAKIE INNE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Lato-ostatnia szansa IP: 195.116.222.* 22.01.02, 17:23 Coś bym wam o zakochaniu powiedział ale ...sie wstydze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Lato-ostatnia szansa do Belbo 23.01.02, 09:46 Skoro jesteś ekspertem w tej dziedzinie, może utworzysz osobny wątek i nas wszystkich uświadomisz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Magnoliu 23.01.02, 08:18 Chudeńki jakiś Ty łaskawy, obiecuje przemyśleć Twoją ofertę... chudyy napisał(a): > miła jesteś, ładna, > więc ostatecznie mogę się zgodzić żebyś we mnie się zakochała ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Magnoliu 23.01.02, 09:11 mag_nolia napisał(a): > Chudeńki jakiś Ty łaskawy, obiecuje przemyśleć Twoją ofertę... > chudyy napisał(a): > > miła jesteś, ładna, > > więc ostatecznie mogę się zgodzić żebyś we mnie się zakochała ... ;-) przemyśleć?, czy ty mi czasem nie ubliżasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Magnoliu 23.01.02, 09:16 Magnolcia tak juz długo przemysla, wybiera, grymasi, chyba stara panną nie zostanie ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Magnoliu 23.01.02, 09:19 na szczescie magnolcie, kilka razy w roku we wrocku potrafia zakwitnac, Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: MagnoliuMen 23.01.02, 12:36 Men, czy pozbyłeś się już swych kocurzych poligamistycznych skłonności??? men_ napisał(a): > Magnolcia tak juz długo przemysla, wybiera, grymasi, chyba stara panną nie > zostanie ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: MAGNOLCIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.01.02, 13:31 A w jakim celu sie pytasz, hę ? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: MAGNOLCIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.01.02, 13:32 przeprowadzam statystykę Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: MAGNOLCIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.01.02, 13:47 Oj, to ja bym Ci chyba popsuł statystyke - na średnia statystczna nie nadaje się :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: MAGNOLCIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.01.02, 13:49 a w którą stronę odchylasz się od średniej? men_ napisał(a): > Oj, to ja bym Ci chyba popsuł statystyke - na średnia statystczna nie nadaje > się :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: MAGNOLCIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.01.02, 13:50 Przeciez znasz odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: MAGNOLCIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.01.02, 13:52 ale potrzebuję na piśmie Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Kwiatuszku :))))) 23.01.02, 14:04 Nie bądź taka ciekawska, zostawmy to jako nutke tajemniczości Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Kwiatuszku :))))) 23.01.02, 14:05 hmmm...tajemnicza skłoność menika do myszek, słoneczek.... ...hmmm obawiam się , że to już nie tajemnica... buziaki! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Kwiatuszku :))))) 23.01.02, 14:19 To taka otoczka, a szczególiki pozostaja ukryte PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Kwiatuszku :))))) IP: 195.205.73.* 25.01.02, 14:23 men_ napisał(a): > To taka otoczka, a szczególiki pozostaja ukryte a kiedy je odkryjesz? > > PA! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Magnoliu 23.01.02, 12:35 ależ skąd...ale gdybym zakochała sie w Tobie...to musiałabym co dzięń kapuśniak jeść na obiad, a na śniadanie mleko z miodem??? chudyy napisał(a): > mag_nolia napisał(a): > > Chudeńki jakiś Ty łaskawy, obiecuje przemyśleć Twoją ofertę... > > chudyy napisał(a): > > > miła jesteś, ładna, > > > więc ostatecznie mogę się zgodzić żebyś we mnie się zakochała ... ;-) > > przemyśleć?, czy ty mi czasem nie ubliżasz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Chcę się zakochać na wiosnę! 22.01.02, 17:21 Ja też, cholera, wreszcie ...............:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Chcę się zakochać na wiosnę! 23.01.02, 07:46 hmmm, tylu chętnych, no to zakochujmy sie...! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Chcę się zakochać na wiosnę! 23.01.02, 07:50 buzka sloneczna, i nie mow tak brzydko od rana, "chujmy sie" jak sie dzisiaj ubralas, z okazji 2-gie dnia milosnej wiosny,:) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Chcę się zakochać na wiosnę! 23.01.02, 08:21 ubrałam się jak zawsze...mój drogi...ładnie... kitek1 napisał(a): > buzka sloneczna, > i nie mow tak brzydko od rana, "chujmy sie" > jak sie dzisiaj ubralas, z okazji 2-gie dnia milosnej wiosny,:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Chcę się zakochać na wiosnę! 23.01.02, 08:20 mag_nolia napisał(a): > hmmm, tylu chętnych, no to zakochujmy sie...! Ja juz chiba tak :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Chcę się zakochać na wiosnę!men 23.01.02, 08:22 ale pamiętasz w kim miałeś się zakochać...??? ...zakochujesz się zgodnie z wytycznymi??? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Chcę się zakochać na wiosnę!men 23.01.02, 08:23 bez komentarza - moja Miła zabroniła tego ujawniać, O ! Odpowiedz Link Zgłoś
arosa Re: Chcę się zakochać na wiosnę! 23.01.02, 14:13 Zakochasz sie, jest O.K. A potem same problemy... Odpowiedz Link Zgłoś