kwik 13.11.03, 12:14 niech sie leje strumieniami stu lat zdrowia wraz z pejczami zyczenia nieustajace ps. a beda prezenty dla gosci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wasia ho ho i butelka rumu 13.11.03, 12:17 Dziękuje za pejcze i życzenia nieustające :) Jak na porządnego hobbita przystało, będę rozdawać prezenty gościom, o ile tylko się pojawią :) w.a Odpowiedz Link Zgłoś
wasia ... na umrzyka skrzyni... 13.11.03, 12:21 kwik napisała: > jestem i przytupuje lewa noga :) lewą? co to za propaganda? to impreza apolityczna :) w.a Odpowiedz Link Zgłoś
kwik glodnemu lewa noga przeszkadza? 13.11.03, 12:27 poprosze prezent w naturze czyli kogos do odwalenia afroamerykanskiej roboty ps. czujesz sie na silach, aby zdmuchnac jubileuszowe swieczki? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia i lewą można na ruszt wrzucić :) 13.11.03, 12:32 Afroamerykanów na stanie nie mam. Mogę zdmuchnąć i kwika ;p w.a Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: i waske można na ruszt wrzucić :) 13.11.03, 12:34 zinwentaryzuj ponownie, moze jakis sie uchowal :P Odpowiedz Link Zgłoś
wasia i lewego kwika można na ruszt wrzucić :) 13.11.03, 12:38 no way ;P nie będzie żadnej inwentaryzacji :p w.a Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: i waske complete można na ruszt wrzucić :) 13.11.03, 12:40 juz po toastach, ze sil zabraklo? :P Odpowiedz Link Zgłoś
wasia koniec z kanibalizmem wśród kwików! 13.11.03, 12:42 Mi sił zabrakło? Koleżanka chyba mnie ze swoją osobą pomyliła ;P A co do toastów, to ja abstynentka jestem. No prawie :D w.a Odpowiedz Link Zgłoś
wasia koniec końców 13.11.03, 12:47 kwik napisała: > dobre cukierki z rumem? :P dobre :D w.a Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: koniec końców 13.11.03, 12:51 a ciastka ponczowe? oj waska bo sie rozpijesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: koniec końców 13.11.03, 12:53 kwik napisała: > a ciastka ponczowe? > oj waska bo sie rozpijesz :P raczej roztyję ;P w.a Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: koniec końców 13.11.03, 13:07 dostalas juz anonimowa przesylke kurierska pt. "kontener cukierkow rumowych zaparkowany pod biurem"? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: koniec końców 13.11.03, 13:43 kwik napisała: > dostalas juz anonimowa przesylke kurierska pt. "kontener cukierkow rumowych > zaparkowany pod biurem"? nie. lost in translation? w.a Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: koniec końców 13.11.03, 14:51 kwik napisała: > jeszcze nie dotarla? nic nie dotarło. btw, w pracy mnie cenią i otworzyli szampana dla uczczenia tego szczególnego dnia ;P w.a Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: koniec końców 13.11.03, 15:00 nie wychodz dzis z pracy, musi dotrzec. dostalam potwierdzenie (pisemne). ps. piccolo szampano? :P Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino sto lat dominotri(dciat):P 13.11.03, 15:28 bella, zycze ci tysiac nieskonczenie przyjemnych spankju oraz spelnienia najskrytszych marzen, zwlaszcza tego z tym kwikowym afroamerykanem:P twoj gustav a na bibke to nie zaprosilac, co? och czekaj czekaj, jak cie spotkam to ci tak... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: sto lat dominotri(dciat):P 13.11.03, 15:46 wasia, moglas sie nieco pohamowac z szampanem dla dzieci. cala butelke? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: sto lat dominotri(dciat):P 14.11.03, 15:22 kwik napisała: > wasia, moglas sie nieco pohamowac z szampanem dla dzieci. cala butelke? nawet dwie ;P w.a Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: sto lat dominotri(dciat):P 14.11.03, 15:08 amor_latino napisał: > bella, > > zycze ci tysiac nieskonczenie przyjemnych spankju oraz spelnienia najskrytszych > > marzen, zwlaszcza tego z tym kwikowym afroamerykanem:P > > twoj gustav > > a na bibke to nie zaprosilac, co? och czekaj czekaj, jak cie spotkam to ci > tak... Dziękuję za życzenia, ale już prób zastrzaszenia mnie nie toleruję. Spankju to my, a nie nas ;P w.a Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: imprezja u Waski 13.11.03, 16:47 Waśko 100 lat i stalowych płuc - nie takich do oddychania, tylko do dmuchania (na zimne). A swoją drogą co Ci się Wasiliso stało, żeś abstynenszyn? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: imprezja u Waski 14.11.03, 15:03 sloggi napisał: > Waśko 100 lat i stalowych płuc - nie takich do oddychania, tylko do dmuchania > (na zimne). > A swoją drogą co Ci się Wasiliso stało, żeś abstynenszyn? Dziękuję za życzenia. A abstynentką nie jestem, chciałam tylko kwika skołować :) w.a Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: imprezja u Waski 14.11.03, 15:50 wasia, nie koluj. jako czolowa maszynistka pkp - nie pijesz. ot i cala prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: imprezja u Waski 14.11.03, 16:43 To dobrze, że pijesz. Częste picie wydłuża życie. Odpowiedz Link Zgłoś