Gość: ACH Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.04.02, 23:08 chacha...witam jeszcze wieczorne marki.. i dobranoc. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.04.02, 03:46 aCH, wieczorny Marku, dlaczegóż dzisiaj nie pojawił się wpis;(((((((( czyżby wikendowy wyjazd :))))))) Jeżeli tak to baw sie setnie;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ACh Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.04.02, 23:02 to raczej byl wynik stanu upojenia. te izmy... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 14.04.02, 03:15 Witam wieczornego Marka;)))))) jednocześnie dziwię się że po wczorajszej upojnej nocy zdrówka starczyło na wejście tutaj:)))) Moja głowa nie oderwała by się od poduchy przez 2 dni;)))) Zazdroszczę kondycji :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AOERO Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.pilicka.net.pl 14.04.02, 03:52 Gdzie Wy jesteście Nocne Marki ? Czekam na fajną pogawędkę,a tu nikogo nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 14.04.02, 04:03 Gość portalu: AOERO napisał(a): > Czekam na fajną pogawędkę,a tu nikogo nie ma! Aha, no to... czekam za Tobą ! Ktoś z Państwa za mną ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi ja ja ja czkam 14.04.02, 07:25 phi_ napisał(a): > Gość portalu: AOERO napisał(a): > > Czekam na fajną pogawędkę,a tu nikogo nie ma! > > Aha, no to... > czekam za Tobą ! > > Ktoś z Państwa za mną ? > > ;) ---------- ja czekam tylko że Ty teraz pewnie robisz hraaap hraaaap zief zief hhhhhrap hrraaap zief zief ;-) co ? hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ACh kama... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 14.04.02, 10:18 hmmmm no przyznam ze dzien wczoajszy nalezal do maloudanych, chocby ze wzgdledu na mega kaca(poalkoholowy plus moralniak, rozbudowany maxymalnie)ale do wieczora sie zagoilo. zreszta nalezy cwiczyc cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCH kto by pomyslal... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 14.04.02, 22:45 ze to juz dwa miesiace mienly od walentynek :))) wieczorny marek sie zglosil na dyzur. :( Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: 14.04.02, 23:15 ...wishful thinking, Hi-hi! ;) ...tak czy owak... dzisiaj z doskoku. Bądźcie czujni ! ;) Teraz, czym prędzej, zabieram się za projekty, załatwię wszystko s z y b k o, bo rajcuje mnie perspektywa cichego świtu i spokojnego ranka, kiedy można pospać do woli; mmmhm... pełna regeneracja!? -:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 15.04.02, 04:15 Dzisiaj widzę same wieczorynki:))) Phi Twojego loginu się nie spodziewałam o tak wczesnej porze;)))) Ale cosik mi podpowiada, że ujrzę jutro typowych Marków, bo ja niestety też zaczynam się zaliczać do wieczornych :((((( i pomomo oddległego świtu idę kimać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 15.04.02, 22:48 bbbbuuuuuuuuu, wieczornych Marków nie ma !!!!!!!!!!!! , prawdziwych nocnych tym bardziej !!!!!!!! Ależ jestem samotna :((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 16.04.02, 03:43 "Mówię. Krzyczę. Piszę. Czy warto było mącić ciszę?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AcH sentencja.. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 16.04.02, 22:22 co wiecej jest ona mojego autorstwa,stanowi nejako motto na trud wiosny tudziez przesilenia, do stosowania od razu: golniem bo pierdolniem z pozrdowieniami :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: sentencja.. 17.04.02, 00:52 Gość portalu: AcH napisał(a): > co wiecej jest ona mojego autorstwa,stanowi nejako motto na trud wiosny tudziez > > przesilenia, do stosowania od razu: > golniem bo pierdolniem > z pozrdowieniami > :))))) ------------- "golniem bo pierdolniem" sentencja jest "de best" ;-) stosuje ją, ale do tej pory mawiałem "pijmy, bo uschniem" ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: sentencja.. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 17.04.02, 03:02 Ja stosuję troszkę inną;))) Łykniem, bo odwykniem ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: th0mas Re: sentencja.. IP: mieszko.pl.u* 17.04.02, 03:30 O, nie wiedzialem ze o tej godzinie ktos na forum siedzi. Jak to dobrze wiedziec ze nie tylko na nie spie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: sentencja.. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 17.04.02, 04:14 Witam nowego Marka:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 17.04.02, 22:49 Cały czas zadaję sobie pytanie, co to za forum towarzyskie, które zamiera po dobranocce? Jakoś nie wyobrażam sobie ploteczek towarzyskich przed 20.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: ..WITAJTA NOCNIKI!!!!! IP: 212.160.235.* 17.04.02, 22:55 Ach jak dawno mnie tu nie bylo......... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: ..BINGO!!!! PRZEZ PRZYPADEK WYSZLO 600.... IP: 212.160.235.* 17.04.02, 22:57 a nawet nie planowalam byc az tak okraglutka....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..BINGO!!!! PRZEZ PRZYPADEK WYSZLO 600.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 18.04.02, 01:49 Gdzie to palce nosiły? Skutecznie omijając ten wątek? następny tydzień Ty masz dyżur:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: ..BINGO!!!! PRZEZ PRZYPADEK WYSZLO 600.... IP: *.pilicka.net.pl 18.04.02, 04:38 co to jest 600 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: ..BINGO!!!! PRZEZ PRZYPADEK WYSZLO 600.... IP: 212.160.235.* 18.04.02, 19:34 bardzo chetnie kamo wzielabym ten dyzur, ale jeszcze nie wiem co bedzie w przyszlym tygodniu....... a dla Arta: kamo, wytlumacz mu bo ja nie mam czasu i juz lece, w miedzyczasie korzystajac z chwili i pozdrawiam nocnych markow... milego dyzuru nocnego :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..BINGO!!!! WYSZLO 600....do ART IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 18.04.02, 23:13 Widzę, że trafiła(e)ś przez przypadek, pomimo ciągotek do markowania ;))))))))) 600 to numer postu w tym wątku, który ma już swoją historię a musisz przyznać, że w przypadku osób pojawiających się tutaj tylko w nocy jest osiągnięciem nie lada:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: ..BINGO!!!! WYSZLO 600....do ART IP: 212.160.235.* 18.04.02, 23:15 hej, hej, hej...... a ja????? w jakiej nocy, cio, siem pojawiam....he he he czesc kama, widze ze rozruszac probujesz forum towarzyskie(he he he).... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..BINGO!!!! WYSZLO 600....do Only... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 19.04.02, 04:37 Towarzyskiego zdecydowanie nie uda mi się rozruszać tutaj sa liderzy, których nikt nie przebije :)))))) Fakt, Ty jesteś wieczorynka, ale udało się Tobie i o noc zahaczyć :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCH mam ciemnosc przed oczami IP: *.pl-net.pl 19.04.02, 15:26 wiec podnosze watek w gore ale jak otworze oczy to jzu bedzie pow szystkim, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: mam ciemnosc przed oczami IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 19.04.02, 15:30 nie martw sie, ja widze gwiazdy przed oczami bo mnie glowa cos lamie, wiec uzupelniamy sie niesamowicie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: mam ciemnosc przed oczami IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 19.04.02, 20:26 ONLY i ACH, co was dzisiaj tak zmuliło??????? Taki piękny dzień, że tylko śpiewać a u was przesilenie zimowe??????? Nie mówiąc o cudownej, nadchodzącej nocy;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Łe he he....kamo!!!! :))) IP: 212.160.235.* 19.04.02, 22:02 alem siem ubawiam.......twym stwierdzeniem oczywiscie o przesileniu......:)))) ogolnie fajnie jezd, i tyle....ale co ja gadac bende, zaraz powiedzom zem nawalona, a ja ni trochu nawet..... som rzeczy na tym swiecie o ktorym siem kamom nie sni.....(nie zlosliwie to twierdze kamo, nawet nie pomysl tak....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Łe he he....kamo!!!! :))) IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 20.04.02, 03:40 Only, na dobrą sprawę to mnie się nic nie śni:)))))) Skrupulatnie zapełniam porę innymi zajęciami kiedy takie zdarzenie może mieć miejsce ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Łe he he....kamo!!!! :))) IP: 212.244.101.* 20.04.02, 14:36 a mnie siem za duzo przysnilo...:))) teraz robie wpis na przyszla nocke, a co tam..... idem balowac, bo toz to przeca dzis 20-go mamy, nio nie???? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Zamówiłem już NOC, zaraz będzie 20.04.02, 18:19 dawno mnie nie było ale dziś juszzz jestem ale lece na miasto ale pewnie niedługo przyjdę nooo ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Zamówiłem już NOC, zaraz będzie IP: 212.160.235.* 20.04.02, 18:50 juz jest noc.... a ty po nocach siem szlajasz po miescie w niewiadomychh celach.... to prawie tak samo jak i ja...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: Zamówiłem już NOC, zaraz będzie IP: *.pilicka.net.pl 21.04.02, 01:42 Jaka noc ? o 18-tej 50-siąt ? Jakie Wy jesteście Nocne Marki, jak Wy tu rozmawiacie o 15-tej 30-ści !?!?!? A ja teraz w "prawdziwej" nocy jestem tu sam ! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Zamówiłem już NOC, zaraz będzie ART IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 21.04.02, 07:20 Nie byłeś sam. Ze wszystkimi byłam duchem:)))) ciało siedziało na czacie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Zamówiłem już NOC, zaraz będzie hi-hi IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 21.04.02, 07:17 Chybaa ta noc do ciebie nie przyszła bo sie nie pojawiłeś a ja czekałam;(((((( i kilka innych Mar-Sów też:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 21.04.02, 22:52 Serdecznie witam wszystkich, którzy tak jak ja żyją w nocy;))))) Only!!!!!! no!!!!no!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 22.04.02, 02:05 Widzę, że wszyscy odsypiają wczorajszą upojną noc :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 22.04.02, 03:03 Gość portalu: kama napisał(a): > Widzę, że wszyscy odsypiają wczorajszą upojną noc :)))))))))) -------- oj kama, co ja bym bez Ciebie zrobił ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi ART - tyś ślepy ? 22.04.02, 03:13 >Jaka noc ? o 18-tej 50-siąt ? >Jakie Wy jesteście Nocne Marki, jak Wy tu rozmawiacie o 15-tej 30-ści !?!?!? >A ja teraz w "prawdziwej" nocy jestem tu sam ! :( ---------- a więc uważasz że piszemy głównie o 15:30 ?? no to radze zmienic okuliste, bo ja widze tutaj pełno wpisów o 2-5 w nocy ! A dlaczego nie ma nas tu non stop ? Bo nie ma nocnych marków, no bo co z ciebie za nocny marek jak jestes tu pierwszy raz. Zapraszamy częściej ! ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: ..no, wstajemy nocne marki.... IP: 212.160.235.* 22.04.02, 22:50 juz wrocilam, bo jakos mam po co sobie posiedziec przez moment..... sorry ze mnie nie bylo tu troche, ale czasami tak bywa.... no, a teraz do podnoszenia watku wzywam was drodzy uczestnicy tego watku, bo to forum juz pada, ale my wciaz trwamy, nio nie:)))) zreszta mamy juz noc...... Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Tworzymy najdłuzszą strone w historii internetu 23.04.02, 02:55 Gość portalu: onlyania napisał(a): > juz wrocilam, bo jakos mam po co sobie posiedziec przez moment..... > sorry ze mnie nie bylo tu troche, ale czasami tak bywa.... > > no, a teraz do podnoszenia watku wzywam was drodzy uczestnicy tego watku, bo to > > forum juz pada, ale my wciaz trwamy, nio nie:)))) > zreszta mamy juz noc...... -------------- nie możemy się poddawać trwać trwać choćby nam kłody w oczy ..... ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Tworzymy najdłuzszą strone w historii internetu IP: 212.244.101.* 23.04.02, 09:48 no wlasnie, hi-hij :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 22.04.02, 23:02 Only, ja Ciebie kiedyś zamorduję, za co to chyba wiesz;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybitwa Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 03:04 ..ja tylko na slowko;) Chcialam powiedziec ze hi-hi to fantastyczny facet!!! ..czy nie tak, kama? Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 23.04.02, 03:34 O witam nowego Marka:))))))) Gdyby było inaczej nie spędzałabym z nim tyle czasu :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.pilicka.net.pl 24.04.02, 01:36 Witam Nocne Marki ! A u nas już noc, pies wyje, kot miauczy... Fajnie się pracuje... Rybitwo ! Skąd wiesz czy to fajny facet, może to dwóch ??? Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi booooo 24.04.02, 14:06 Gość portalu: ART napisał(a): > Witam Nocne Marki ! > A u nas już noc, pies wyje, kot miauczy... > Fajnie się pracuje... > Rybitwo ! > Skąd wiesz czy to fajny facet, może to dwóch ??? ------- bo my się z Rybitwą kochamy !! i to jest moja przyszła dziewczyna ! ;-)) hi-hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: ..Kama!!!! Zabij a nie wiem.... IP: 212.244.101.* 23.04.02, 09:51 za co chcesz na mnie mord popelnic......:(((( a co z watkiem bendzie jak mnie nie bendzie.......:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..Kama!!!! Zabij a nie wiem.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 23.04.02, 21:32 A za to, że uszła z ciebie para:)))))) i wieczorkiem jesteś już tak leniwa, że nie masz ochoty na podnoszenie naszego wąteczka:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: ..Kama!!!! Zabij a nie wiem.... 24.04.02, 14:13 Gość portalu: onlyania napisał(a): > za co chcesz na mnie mord popelnic......:(((( > a co z watkiem bendzie jak mnie nie bendzie.......:((((( ---------- musisz być !! bez ciebie bedzie tu cicho i pusto a w ogóle mordowac NIE WOLNO !! ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 23.04.02, 05:16 Żegnam nocne marki:)))))) Witam dzienne duszki - pracusie:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.pilicka.net.pl 24.04.02, 01:40 Kamo ! Czy ty nie sypiasz ? Ja otworzę oczy dopiero o 12-ej ! Pooooozdraaaaaawiaaaaam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI....ART IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 24.04.02, 04:08 ART, od czasu do czasu sypiam i właśnie w tej chwili idę to robić:)))))) Do zobaczenia jutro;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi dłłłłluuuugi week 24.04.02, 14:17 podnosze wątek bo w kilka nocy mnie nie bedzie !! bo dłłłłłłłłuuuugi week idzie ;) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: dłłłłluuuugi week IP: 213.134.136.* 24.04.02, 15:04 ja nie z lenistwa wieczorkami nie podnosze watka, tylko z zupelnie innego powodu, wiec niech sie kama nie zlosci...... za to w ciagu dnia, chociaz wg mnie juz noc byc powinna to bym poszla spac, moge podnosi watek.... tak jak to niniejszym czynie... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: dłłłłluuuugi week Only IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 25.04.02, 05:04 Kama się nie wścieka :)))))), bo rozumie , że życie to nie je bajka:))) I muszę się przyznać, że pora, o której podnosisz wątek jest porą mojej sjesty i pochrapuję sobie w tym czasie :)))))) Tylko sssssssszzzzzzaaaaaaa, nie wydaj mnie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 24.04.02, 19:31 .....nie mam pojęcia co tu sie dzieje,ale........Czołem Marki!.....i Mareczki......Hi-Hi Pozdrawiam-Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 24.04.02, 22:10 Faktycznie Aniu po takiej nieobecności, trudno załapać co się tutaj dzieje:))))) Witam ponownie. Musze przyznać że brakowało mi opowieści o górkach:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Uuu... 25.04.02, 00:24 uuu- dało się ! Jestem :) Jakże tam u Was ? Nikt nie dostał szału ? Nikt się nie wyzłośliwiał ? ;) ( Mniam mniam. Jak Wy zdrowo wyglądacie :)) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Uuu... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 25.04.02, 04:57 O jak miło, widać, że dzisiaj jest noc powrotów:)))))) Warto się powściekać, żeby to zobaczyć:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szok Co za wątek ! IP: 80.48.251.* 25.04.02, 20:19 Otwiera się pół godziny ale chyba bijecie wszelkie rekordy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Co za wątek ! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 26.04.02, 20:37 Z otwieraniem faktycznie problem, ale jaka radocha jak sie uda:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Co za wątek ! IP: 212.160.235.* 26.04.02, 22:36 no i jaka...... dzisiaj w pracy probowalam rano przez godzine by otworzyc, i nic....:)))) pzdr nocnych markow :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: Co za wątek ! IP: *.pilicka.net.pl 27.04.02, 01:09 Ale za to 25-ty kwietnia za nami!!! Urząd Skarbowy zadowolony,VAT-7 wysłany, można sobie markować do woli!!! Czy jakiś Marek czuwa ze mną??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Co za wątek ! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 27.04.02, 01:14 Oczywiście Art, że czuwa:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: Co za wątek ! 27.04.02, 01:39 Uff! Z tego co widzę, to tylko Hi-hi zrezygnował z markowania - na rzecz bardziej atrakcyjnych przekaźników audiowizualnych, zapewne ;)) No tak... struktura takiego przekazu jest zupełnie inna - elementy werbalne i pozawerbalne ;) (ple, ple... masło maślane!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: Co za wątek ! IP: *.pilicka.net.pl 27.04.02, 01:46 W jakim mieście jesteście Marki ? Ja w Radomiu ! Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: Co za wątek ! 27.04.02, 02:27 Ba ! A czy to ważne ?! Ech... chyba nie udało Ci się jeszcze przywyknąć do specyfiki tego wątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Co za wątek ! ART IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 27.04.02, 03:54 Phi, jest bardzo tajemnicza;)))) Ja natomiast zdradzę Tobie. Po utworzeniu dzielnic w Warszawie, będę mieszkanką jednej z tych dzielnic:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: Co za wątek ! ART 28.04.02, 03:58 :) OK ! To jednak... ( ! ) niezgodnie z porządkiem, w jaki zaczęłam, podam mój rysopis - na wypadek gdybym się zgubiła ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Co za wątek ! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 27.04.02, 03:47 Niestety, Hi-hi ostatnio podróżuje. Dzisiaj sie pojawił, jest nadzieja, że wpadnie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ ..................... 28.04.02, 03:52 ( rozejrzałam się ) -:) w pobliżu nikogo cóż... ! zapamiętam to z wyjątkową dokładnością ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: ..................... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 28.04.02, 03:55 Uważaj,byłem w pobliżu:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: ..................... 28.04.02, 04:02 Eh! Por Dios! :) Całe moje bytowanie na tym Forum oscyluje między rozpoznaniem a dezorientacją, ale będę uważać ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..................... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.04.02, 04:07 Aa kuku;))))) Widzę Was :))))))) Nie jesteście sami ;((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: ..................... 28.04.02, 04:24 Hej Kama ! :))) Mam nadzieję, że sen zwycięży i zasnę jak suseł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..................... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.04.02, 05:28 Jeśli tylko masz na niego ochotę, to życzę szybkiego nadejścia :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: ..już noc..wstawac NOCNE MARKI....!!!! IP: 213.134.136.* 28.04.02, 21:03 wczoraj cala noc markowalam, ale niestety nie na necie..... musze was obudzic, bo w zwiazku z wczorajszym moim markowaniem, dzis na pewno markowanie sie nie odbedzie z moim udzialem, ani na necie ani poza nim..... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybitwa Do Kamy:))))))))))) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 02:14 Kama ja tu wpadam po raz drugi, sorry ale wiesz jak bardzo tesknie za hi hi;) Myślałam ze może go tu spotkam, ale widze ze go nie ma...a zostwił u mnie swoje skarpetki :))))) Pozdrawiam wszystkich Przepraszam...kocham hi-hiego naprawde a On w to nie wierzy....buuuuu Kama wie że tak jest!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Do Kamy:))))))))))) IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 29.04.02, 04:26 Rybitwo wiem, że go kochasz :))) ustepuję pola;(((( Jak wpadnie do ciebie po skarpetki to przypomnij, że w mojej suszarni wisi kilka par :)))))) Art ma dużo skarpetek to jemu pomogę prać :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Do Kamy:))))))))))) 01.05.02, 04:46 Gość portalu: Rybitwa napisał(a): > Kama ja tu wpadam po raz drugi, sorry ale wiesz jak bardzo tesknie za hi hi;) > Myślałam ze może go tu spotkam, ale widze ze go nie ma...a zostwił u mnie swoje > > skarpetki :))))) > > Pozdrawiam wszystkich > > Przepraszam...kocham hi-hiego naprawde a On w to nie wierzy....buuuuu > Kama wie że tak jest!!;) -------- eee wszystko jest z okiem ;) więc i ja mówie że cie kocham ;) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: ..już noc..wstawac NOCNE MARKI....!!!! IP: *.adsl.hansenet.de 29.04.02, 02:15 Gość portalu: onlyania napisał(a): > wczoraj cala noc markowalam, ale niestety nie na necie..... > musze was obudzic, bo w zwiazku z wczorajszym moim markowaniem, dzis na pewno > markowanie sie nie odbedzie z moim udzialem, ani na necie ani poza nim..... ... i dzieki Bogu... Co za jelop taki temat wymyslil ?? Pretendent do ksiegi Guinessa, czy jaka inna zaraza ?? Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi buuuuuuuuuuu 29.04.02, 05:12 Gość portalu: maya napisał(a): > Gość portalu: onlyania napisał(a): > > > wczoraj cala noc markowalam, ale niestety nie na necie..... > > musze was obudzic, bo w zwiazku z wczorajszym moim markowaniem, dzis na pe > wno > > markowanie sie nie odbedzie z moim udzialem, ani na necie ani poza nim.... > . > > > ... i dzieki Bogu... > > Co za jelop taki temat wymyslil ?? Pretendent do ksiegi Guinessa, czy jaka inna > > zaraza ?? -------- ... i dzieki Bogu... hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maya Re: buuuuuuuuuuu IP: *.adsl.hansenet.de 30.04.02, 04:36 Jelopa wszem i wobec odwoluje, reszty nie ....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: witaj only IP: *.pilicka.net.pl 29.04.02, 02:50 ja też już jestem... a propos skarpetek, dzięki, że mi przypomnieliście, muszę wyprać w czasie markowania 38 sztuk ! dużą mam rodzinkę prawda ?! Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: witaj only 29.04.02, 05:02 38 parr ? bedziesz prac ręcznie ? :D :D :) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..hi-hi wita IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 29.04.02, 04:21 Nikt mnie nie kocha nikt mnie nie lubi, idę sobie stąd:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: ..hi-hi wita 29.04.02, 05:08 Gość portalu: kama napisał(a): > Nikt mnie nie kocha nikt mnie nie lubi, idę sobie stąd:(((((( ---------------- Kama !! Myślałem że twarda z Ciebie kobieta , bo jakos tak się przyzwyczaiłem że sie nie łamiesz niczym. Ale przecież jestes jak kazda kobieta i czasem o tym zapominam. Musze o Was dbać moje panie, a Ty Kamo jestes jednym z moich "oczków w głowie". Głowa do góry!! Wiesz że kocha cie pełno osób i wiem że ty masz kogo kochac ;)) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: ..hi-hi wita IP: *.pilicka.net.pl 29.04.02, 05:29 16 par... 38 razy wrzucić do pralki... 5-ta ! już uprane ! 38 razy przypiąć do sznurka ! widzisz hi-hi a kamie przykro.. nic jej nie zostawiłeś na pamiątkę markowania... w Radomiu świta... dobraaaaaanooooc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..hi-hi wita IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 30.04.02, 04:32 Ależ Ty Hi-hi umiesz czarować:))) Jeszcze dwa zdania i bym uwierzyła:)))) Przepraszam, że przez nieuwagę naraziłam Ciebie na taki wysiłek:(((( Zapomniałam o cydzysłowie:((( To był cytat dość czesto pojawiający się w rozmowach, a gdzie to się domyśl:))) Jeszcze jedno: " Rybitwa kocha Ciebie nawet w skarpetkach" a może bez? no popatrz znowu zapomniałam:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCH reminescencje pierwszomajowe niemal IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.04.02, 22:40 a pamietacie jak to przez forum przeleciala niejaka zakilinka, i jak tu wowczas zawrzalo? ech to byly czasy.. :( chyba jestem nazbyt trzezwa :((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi ale mam kaca 30.04.02, 10:23 ale musiałem wstać dziś rano mimo wszystko jade do pitolandii beee hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: ..he he he NOCNE MARKI.... IP: 212.160.235.* 29.04.02, 23:09 widze ze siem tu cos nie tak dzieje... skarpetki, kurde, skarpetki, he he he.... a mnie hi-hij nie zostawiles zadnych skarpetkow na pewno....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..he he he NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 30.04.02, 03:28 Only, dobrze sie rozejrzyj, wiesz,że hi-hi to pędziwiatr i nigdy nie wiadomo co gdzie zgubi:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: idzie, idzie, idzie, idzie .... IP: 212.160.235.* 30.04.02, 21:33 idzie noc, no tak..... a ma na nogach skarpetki czy popozostawiala po ludziach, he he he ???? :)))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: idzie, idzie, idzie, idzie .... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.05.02, 02:40 No i wreszcie Nadeszła noc:))))) Skarpetki pozabierane:))) Jedna została na aukcję:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: idzie, idzie, idzie, idzie .... IP: *.pilicka.net.pl 01.05.02, 03:09 Cześć Marki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: idzie, idzie, idzie, idzie .... IP: *.pilicka.net.pl 01.05.02, 03:20 tak sobie myślę ...co on tak lata na bosaka ... nie chciał powiedzieć z jakiego jest miasta ... a może hi-hi siedzi sobie w jakimś ciepłym kraju ... Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: idzie, idzie, idzie, idzie .... 01.05.02, 05:10 Gość portalu: ART napisał(a): > tak sobie myślę ...co on tak lata na bosaka ... > nie chciał powiedzieć z jakiego jest miasta ... > a może hi-hi siedzi sobie w jakimś ciepłym kraju ... ----------- kilka osób wie skąd klikam ;) a na bosaka czasem chadzam he he ;-) hi-hi pzdr Poznań sie kłania Odpowiedz Link Zgłoś