kasienkat 05.02.09, 22:06 Puszysta, 37 lat, taka sobie, nieśmiała i ....sama :((( Może ktoś wybierze się ze mną do kina ? (Piaseczno, południowa W-wa - Best Mall Sadyba, Multikino Ursynów..) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasienkat Re: kino ?! 06.02.09, 23:43 hmmm chyba jedna obojętna i chcąca twarz ukryć za maską sieci.... sama pójdę !!! a Wy pieście się nadal we własnym ukrytym sosie ! Odpowiedz Link Zgłoś
artur321 Re: kino ?! 07.02.09, 00:41 kasienka: widocznie potencjalni zainteresowani preferują inne części miasta ;) A może sprecyzuj jakie filmu lubisz, bo wiesz, nie kazdy lubi to samo... art Odpowiedz Link Zgłoś
kasienkat Re: kino ?! 07.02.09, 21:54 Artur- widocznie potencjalni zainteresowani mają inne wyobrażenie kogoś z kim można iść do kina :) A filmy jakie lubię ?! No cóż... tak rzadko zdarza mi się oglądać, że pójdę na jaki będą wolne miejsca i ...wybrzydzać nie będę :)) A co ! Trzymaj się k Odpowiedz Link Zgłoś
artur321 Re: kino ?! 08.02.09, 09:22 Ooo! To możesz trafić na coś czego nie oczekujesz. Np. na Matrix 9, albo Masakra teksańską piłą motorową 8... (zakładam ze to nie Twoje klimaty, ale moze sie myle). Jeśli nie sa to Twoje klimaty to wyobrażam sobie Twoją minę :)) Tak wogóle to nie wiem czy to forum to dobre miejsce do takich poszukiwan. Moze bardziej sprobuj na jakims czat, albo forum kinowym... ;) Ja się wybieram (bo muszę) na "Zaćmienie". Ktoś oglądał? Będzie bardzo łzawo? Pozdrawiam, art Odpowiedz Link Zgłoś
katinka6 Re: ? 08.02.09, 23:14 artur321 napisał: > Ooo! To możesz trafić na coś czego nie oczekujesz. Np. na Matrix 9, > albo Masakra teksańską piłą motorową 8... (zakładam ze to nie Twoje > klimaty, ale moze sie myle). Jeśli nie sa to Twoje klimaty to > wyobrażam sobie Twoją minę :)) > > Tak wogóle to nie wiem czy to forum to dobre miejsce do takich > poszukiwan. Moze bardziej sprobuj na jakims czat, albo forum > kinowym... ;) > > Ja się wybieram (bo muszę) Hmm... No to jak to jest? A ponoć dojrzały człowiek dokonuje tylko słysznych wyborów. Nic nie musi, bo nie poddaje się ani innym ludziom ani sytuacjom. A tu "muszę"?:) na "Zaćmienie". Ktoś oglądał? Będzie > bardzo łzawo? Nie. > > Pozdrawiam, > art Odpowiedz Link Zgłoś
artur321 Re: ? 09.02.09, 14:13 Nigdzie i nikomu nie napisałem, że jestem dojrzały ;) Chyba, że uda Ci się odgrzebać w jakimś archiwum coś co przeoczyłem. A musiałem, dlatego, że obiecałem. A jak się realizuje obietnicę to czasem idzie sie z przymusu... A co do filmu. Pomyliłem tytuł... To "Zmierzch" a nie "Zaćmienie". Ten drugi to tytuł kolejnej książki z tej samej serii, z kontynuacją historii bohaterów. Ponoć również będzie/jest sfilmowany. Sam film całkiem sympatyczny. Zwłaszcza jeśli się wie o co chodzi. A nie każdy wie dlaczego wampiry unikają słońca, albo dlaczego mają na pieńku z wilkołakami, albo... Tak więc dla niezaznajomionych z fabułą ksiązki nie polecam, chyba że wzrusza Was łzawy romans sam w sobie w stylu niejakiej Kate + Leo (na jakimś statku, tytanicznym chyba...). Jak ktoś przebrnie przynajmniej przez pierwszy tom książki to pewnie nie będzie się nudził na filmie. Pozdrawiam, art Odpowiedz Link Zgłoś