Dodaj do ulubionych

Wnooczka do dziadka

23.01.02, 07:53
dzien dobry dziadku
Jak sie czujecie?
Obserwuj wątek
    • oona Re: Wnooczka do dziadka 23.01.02, 08:27
      Ciekawe-spi czy obrazony???
      • kitek1 Re: Wnooczka do dziadka 23.01.02, 08:30
        pamiec na szczescie nie dopisuje,
        wiec, nie wiem o co mialbym byc obrazony,
        witam w kolejnym dniu "wiosny",
        • oona Re: Wnooczka do dziadka 23.01.02, 08:32
          i oby tak dalej!
          z tą pamiecią
          jak najmniej lecytyny plizz
          :))
          • kitek1 Re: Wnooczka do dziadka 23.01.02, 08:34
            emocjonalnie to nadal jestem za Toba,
            to dobrze pamietam,
            • oona Re: Wnooczka do dziadka 23.01.02, 08:36
              uffff
              ale to znaczy ze ze mna i tylko ze mna
              czy ze mna i....i....?
              to a propo's donosów od kolegów
              • kitek1 Re: Wnooczka do dziadka 23.01.02, 08:37
                pewnie ze tylko z Toba,
                menik, chce mi Ciebie odbic,
                i stad jego zagrywki,
                • oona Re: Wnooczka do dziadka 23.01.02, 08:40
                  Men kituje
                  znaczy menuje
                  bo od kitowania to Kitek chyba,coo?
                  • kitek1 Re: Wnooczka do dziadka 23.01.02, 08:42
                    olac menika,
                    zajmijmy sie soba,
                    jak tam wczorajsze realne poszumowiny sie udaly,
                    • oona Re: Wnooczka do dziadka 23.01.02, 08:45
                      udały sie
                      dlatego padam noskiem na biurko
                      • kitek1 Re: Wnooczka do dziadka 23.01.02, 08:46
                        a dzisiaj poprawinki,
                        sluze pomoca,
                        • oona Re: Wnooczka do dziadka 23.01.02, 08:49
                          jeszcze sie zastanowie
                          czy po TAAAAKIM szumieniu potrzeba poprawin....
                          • kitek1 Re: Wnooczka do dziadka 23.01.02, 08:53
                            to mozemy kameralne poprawinki odstawic,
                            • oona Re: Wnooczka do dziadka 23.01.02, 08:55
                              po cichutku?
                              • kitek1 Re: Wnooczka do dziadka 23.01.02, 08:56
                                policzek, przy policzku
                                po cichutku:)
                                • oona Re: Wnooczka do dziadka 23.01.02, 09:06
                                  cheek to cheek...jak spiewał franek sinatra czy inny dean martin
                                  • kitek1 Re: Wnooczka do dziadka 23.01.02, 09:07
                                    a teraz w trojeczce piosenka dla Ciebie,
                                    • oona Re: Wnooczka do dziadka 23.01.02, 09:13
                                      a ja jeszcze nie właczam radyjka
                                      bo te szuuuumy w głowie...
                                      trzaski...
                                      • kitek1 Re: Wnooczka do dziadka 23.01.02, 09:14
                                        juz sie skonczyla moja piosenka dla Ciebie,
                                        ale Ty w tym czasie zimnego na romantyka przerabialas,
                                        • oona Re: Wnooczka do dziadka 23.01.02, 09:22
                                          Juz go odwracam z powrotem
                                          coby swiat nie stanął na głowie
                                          Men-romantyk!tak nie moze byc
                                          wielbicielki jego image'u zimnego drania
                                          by sie zapłakały!
                                          :)))
                                          • kitek1 Re: Wnooczka do dziadka 23.01.02, 09:24
                                            a potem nas ugotujesz w sosie ostro-slodkim,
                                            • oona Re: Wnooczka do dziadka 23.01.02, 09:25
                                              i bedzie potrawa-przysmak
                                              palce lizac
                                              • kitek1 Re: Wnooczka do dziadka 23.01.02, 09:27
                                                menik z kitkiem po shanghajsku,
                                                • oona Re: Wnooczka do dziadka 23.01.02, 09:30
                                                  jak zwał tak zwał
                                                  wazne zeby wrazenia smakowe były wysmienite
                                                  • kitek1 Re: Wnooczka do dziadka 23.01.02, 09:32
                                                    bo po szachrajsku, to by glupio brzmialo,
                                                    najwazniejsze, zeby uneczce smakowalo,
                                                  • oona Re: Wnooczka do dziadka 23.01.02, 09:36
                                                    a kalorycznosc jaka by była tej potrawki?
                                                    a wartosc odzywcza-witaminy itd.
                                                  • kitek1 Re: Wnooczka do dziadka 23.01.02, 09:38
                                                    najwiecej witaminy M bedzie,
                                                    a ze my oba chudziaki, to na pewno bomba kaloryczna, to nie bedzie,
                                                  • oona Re: Wnooczka do dziadka 23.01.02, 09:46
                                                    to doooobrze!
                                                    bo ja pół nocy cukierki czekoladowe wcinałam
                                                    bo mi współtowarzyszki szumienia powiedziały,zem ja za chuda
                                                    to i sie przejełam i sie poswieciłam
                                                    i nie wiem czy nie przesadziłam...
                                                  • kitek1 Re: Wnooczka do dziadka 23.01.02, 09:47
                                                    skadze, nadal super wygladasz,
                                                  • oona Re: Wnooczka do dziadka 23.01.02, 09:52
                                                    moze te kalorie jeszcze nie zaczeły działac?
                                                    :((
    • men_ Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI !!!!!!!1 23.01.02, 08:30
      Śpi, bo do późnej nocy próbował hmm, ten, tego poderwać ładną dziewczynę, i
      jeszcze jak jakiś maniak zdjęcia wyłudzał, O !

Pies ogrodnika z tego Kitka :)))
      • Gość: Jureek Re: A ładnie to tak... IP: 62.8.156.* 23.01.02, 08:33
        ... skarżyć na kolegę?
        J.
        • men_ Re: A ładnie to tak... 23.01.02, 08:34
          Bo mi krecią robotę odstawiał, O !
          • oona Re: A ładnie to tak... 23.01.02, 10:02
            z was to to takie dwa sliczne kreciki
      • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI !!!!!!!1 23.01.02, 08:34
        Uneczka juz zdazyla przesledzic wczorajsza dzialalnosc
        Kitka na forum
        no coz,zemsta słodką musi ponoc być
        to i jest
        • men_ Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 08:36
          E tam, może my Kitkowi pokazemy, jak wygląda słodka zemsta, hę ?:)))

p.s.: a i tak guzik mu wyszło, juz sie pogodzilismy :)))
          • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 08:38
            nie podburzaj,bo ja niewyspana jestem
            i słabo jeszcze kontaktuje
            wiec do wszystkiego dam sie namówic
            Nie wykorzystuj mojej bezbronnosci porannej!
            • men_ Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 08:40
              A jak ta twoja bezbronność ranna wygląda ? TYlko prosze bez metafor :)
              • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 08:42
                zmysłowo podkrążone oczy....
                zmysłowe przeciąganie się...
                :)))))
                • men_ Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 08:43
                  ale jeszcze w domku ?:)))
                  • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 08:46
                    nie,na posterunku-znaczy w pracy
                    i to nie zaden komisariat!!!
                    • men_ Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 08:49
                      E tam, juz sobie wyobraziłem, jak się zmysłowo (to teraz tak sie mówi ?:))
                      przeciągasz w haleczce lub piżamce :)
                      • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 08:52
                        to troche mniej zmysłowo wyglada
                        ...ale w sweterku tez mi chyba niezle wychodzi
                        To przeciaganie!
                        • men_ Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 08:54
                          I jeszcze z rozczochranymi włosietami przed lustereczkiem w umywalce :)))
                          • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 08:57
                            a skąd!
                            ja sie budze juz ładnie uczesana
                            i ogólnie estetyczna,nio..
                            • kitek1 no pewnie....... 23.01.02, 08:58
                              i jak slicznie pachnie,
                              uneczka po przebudzeniu,
                            • men_ Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 09:00
                              To Ty w nocy tylko spiś, że masz tak sliczne uczesane włosięta ?:))

Uciekam i nie przeszkadzam - zrób wreszcie Kitkowi krzywdę, to przestanie być
                              upierdliwy i szwendać się wieczorem sam po różnych wątkach :))
                              • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 09:03
                                a czy "rozrabiac"trzeba koniecznie tylko w nocy?
                                no nie badz stereotypowy!
                                • men_ Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 09:04
                                  Nie stereotypowy, tylko romantyczny :) Cisza, ciemno i raptem .., te okrzyki
                                  radości :)))
                                  • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 09:08
                                    dwóch romantyków,sie okazuje,naraz mi sie trafiło!!
                                    zadnego wyboru!!
                                    zadnego urozmaicenia!
                                    uciekam!
                                    • kitek1 Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 09:09
                                      men mial byc zimny dran,
                                      to przez Ciebie tak sie wszyscy zmieniaja,
                                    • men_ Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 09:14
                                      zaraz, zaraz - jest nadal zimny drań, a wnocy nikt nie widzi (prawie) - to
                                      chyba może jakis dziwny pomysł raz na miesiąc przyjśc do głowy, co ?:))
                                      • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 09:16
                                        ale tylko raz na miesiac,ok?!
                                        bo tak normalnie to wiesz,
                                        ostra rockowa muzyka i słodka brutalnosc.
                                        A romantyzm to z kim innym
                                        • men_ Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 09:28
                                          i flamenco !
                                          Akysz mi z tym romantyzmem - to taki wabik, ale na te zielone jabłuszka :)))
                                          • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 09:29
                                            flamenco???
                                            no nie wiem
                                            musiałabym spróbowac
                                            to nie propozycja!!!!
                                            • men_ Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 09:35
                                              Z mojej strony tez nie :)
                                              • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 09:38
                                                :(((

hihi
                                                żartuje
                                                • men_ Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 09:40
                                                  A ja nie, Tys juz przesiąkła tym kitkowym romantyzmem, O ! :)
                                                  • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 09:42
                                                    a moze ja sie dobrze kamufluje,hę??
                                                  • men_ Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 09:47
                                                    E tam, juz Ciebie rozgryzłem (na razie tylko :)), oisz sie zimnego drania, i
                                                    dlatego uciekasz pod "skrzydełka" kitka :))
                                                  • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 09:49
                                                    zapominasz,ze ja skorpion skryty!
                                                  • men_ Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 09:50
                                                    pic na wode fotomontaż, albo fatamorgana :)))
                                                  • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 09:54
                                                    KAZDĄ KOBIETE tak naprawde ciagnie w ramiona zimnego drania
                                                    tylko nie wszystkie mają odwagę...
                                                  • men_ Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 09:55
                                                    Ty Mała, nie ze mna te numery ?:))
                                                    Nie czesz mnie pod włos :)))
                                                  • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 09:59
                                                    a co,miękniesz twardzielu?
                                                  • men_ Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 10:02
                                                    Nie czaruj Unka, przecież widzisz, że wręcz przeciwnie, O !:)
                                                    Kitka pod włos, nie mnie :))
                                                  • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 10:08
                                                    co do Kitka-to swoją drogą :)
                                                    A Ty-to swietnie,ze wrecz przeciwnie-
                                                    wielbicielki sie ucieszą!
                                                  • men_ Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 10:14
                                                    Biedak z tego Kitka - chyba musze jemu parę rad meilem puścic ?:)))
                                                    Avskąd Wiesz, ze sie cieszą Unka, Ty też ?:)
                                                  • men_ hi, hi - kurde, znowu zwiała !!!! 23.01.02, 10:20
                                                    Przeraziła sie zimnego drania, czy nowa strategię obmyśla ?:))
                                                    Albo bardziej doświadczonych koleżanek teraz się pyta ?:)))
                                                  • oona Re: hi, hi - kurde, znowu zwiała !!!! 23.01.02, 10:23
                                                    a sa myslisz tutaj jakies bardziej doswiadczone???
                                                    ja nie zwiewam!!!-mnie najwyzej zaczyna głow...znaczy komp mi czasem siada
                                                  • men_ Re: hi, hi - kurde, znowu zwiała !!!! 23.01.02, 10:24
                                                    bez komentarza - co do tych doswiadczonych :)))
                                                    A tylko komputerek Ci wysiada ?:)))
                                                  • oona Re: hi, hi - kurde, znowu zwiała !!!! 23.01.02, 10:58
                                                    co do tych doswiadczonych-moze ja tak tylko kokietuje???
                                                    jestem w takim wieku(ponoc najlepszym dla kobiet)ze tylko z komputerkiem mam
                                                    problemy!
                                                  • men_ Re: hi, hi - kurde, znowu zwiała !!!! 23.01.02, 11:03
                                                    Ty Una, to coś za słabo kokietujesz dzisiaj :))

A le i tak nie zapytam sie o ten najlepszy wiek :)

p.s.: nie ma nic w skrzynce nowego tzn. Nowej, chyba, że to na "m..."
                                                  • oona Re: hi, hi - kurde, znowu zwiała !!!! 23.01.02, 11:12
                                                    nie ma bo byc nie powinno
                                                    chyba,ze ktos głupi kawał zrobi
                                                    :)
                                                    jak mowiłam taka uległa i łatwo kapitulująca przed zimnym
                                                    draniem Uneczka to ja nie jestem
                                                    Co z tym m,co z tym m???....
                                                  • oona Re: hi, hi - kurde, znowu zwiała !!!! 23.01.02, 11:15
                                                    a słabo kokietuje bo wczesna pora
                                                    a ze mnie raczej nocny marek...yyy nie marek tylko...
                                                    no,niech bedzie Uneczka
                                                  • men_ Re: hi, hi - kurde, znowu zwiała !!!! 23.01.02, 11:30
                                                    No to potrenuj (na sucho :)), na razie musze popracować
                                                  • oona Re: hi, hi - kurde, znowu zwiała !!!! 23.01.02, 11:33
                                                    no i zdemaskowałes sie!
                                                    zimne dranie nie pracują
                                                    tylko żerują na tych zauroczonych nimi!
                                                  • men_ Re: hi, hi - kurde, znowu zwiała !!!! 23.01.02, 11:39
                                                    Chciałem Ci dac czas na ochłonięcie i zastanowienie :)) to taki fortel :)
                                                  • oona Re: hi, hi - kurde, znowu zwiała !!!! 23.01.02, 11:47
                                                    nad czym mam sie zastanowic??
                                                    bo sie kurcze cos zgubiłam
                                                    za duzo panów wokół
                                                    i rozpraszają czułą(mimo wszystko)
                                                    na meskie wdzieki niewiaste
                                                    i co mam trenowac na sucho???
                                                    oho,cos mi sie brzydko zaczyna kojarzyc
                                                    znaczy chyba wracam do formy
                                                  • men_ Re: hi, hi - kurde, znowu zwiała !!!! 23.01.02, 13:27
                                                    To była taka metafora z tym trenowaniem "na sucho ".

Hi, hi - za duzo Panów i biedna Ulegałeczka, oj, Uneczka sie gubi ??:))

To uciekam, nie przeszkadzam
                                                  • oona Re: hi, hi - kurde, znowu zwiała !!!! 23.01.02, 13:35
                                                    panow tu u mnie dostatek
                                                    ale czy zimnych drani?
                                                    a ja na takiego cos mam ostatnio chrapke
                                                    to ZNOWU NIE BYŁA propozycja!!!
                                                  • men_ Re: hi, hi - kurde, znowu zwiała !!!! 23.01.02, 13:39
                                                    Oj, nie za dużo tych nie-propozycji ?:))
                                                    Nadal czarujesz, czy juz mamisz tymi nie-propozycjami ?:))
                                                  • oona Re: hi, hi - kurde, znowu zwiała !!!! 23.01.02, 13:50
                                                    a co?nie zaczynasz czasem troszeczke nie-ulegac tym nie-propozycjom?
                                                  • men_ Re: hi, hi - kurde, znowu zwiała !!!! 23.01.02, 13:52
                                                    No pewnie, że nie, O !

A co ja pies na mieso (mięsko), hę ?:))
                                                  • oona Re: hi, hi - kurde, znowu zwiała !!!! 23.01.02, 13:56
                                                    nie smiałabym Cie o to podejrzewac
                                                    skad!
                                                    tys na pewno skromny,cnotliwy,wstrzemiezliwy
                                                    a te przechwałki-to tak zeby wniesc troche smaczku
                                                    na forum
                                                  • men_ nooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!! 23.01.02, 13:59
                                                  • men_ tfu, tfu, tfu , tfu i jeszcze raz tfu 23.01.02, 14:00
                                                    bo sie rozniesie po forum i jeszcze ktos nie daj Boze, uwierzy :)))
                                                  • oona Re: tfu, tfu, tfu , tfu i jeszcze raz tfu 23.01.02, 14:06
                                                    zapłacisz za tę chwile szczerosci
                                                    skrzyneczka zaswieci pustkami hihi
                                                  • oona tak podejrzewałam 23.01.02, 14:04
                                                    cóz,pozostaje mi sie zabrac za deprawowanie Cie
                                                    zaczynam : nie wiesz co tracisz,asceto....
                                                  • men_ Re: tak podejrzewałam 23.01.02, 14:12
                                                    A co tracę - w temacie Ulegałeczki ?:))
                                                    Spokojnie to byłła swiadomie zaplanowana "chwila szczerości" :))
                                                  • oona Re: tak podejrzewałam 23.01.02, 14:16
                                                    ja tak chciałam ogólnie zaczac
                                                    i stopniowo przedstawiac uroki
                                                    złego prowadzenia sie

bo jaka jest Uneczka-kazdy widzi
                                                    no chyba ze nie widzi hihi
                                                    a wtedy-niech załuje!
                                                  • men_ Re: tak podejrzewałam 23.01.02, 14:36
                                                    E tam, to ja przerabiałem w szkole średniej :)

Dawaj Ulęgałeczko wiecej :))
                                                  • oona Re: tak podejrzewałam 23.01.02, 14:42
                                                    wymagajaca twarda sztuka jednak:))
                                                    ale ja nie jestem najlepsza w zaczynaniu-
                                                    panowie przodem-o impuls odpowiedni poprosze
                                                  • men_ Re: tak podejrzewałam 23.01.02, 14:50
                                                    To może zaczne, jak wrócę z obiadu, zgłodniałem :)))

A od jakich pieszczotek mamy zacząć ? Wszak nie wiem jak długie te uczesane
                                                    włosięta są długie i czy zakrywają szyję i kark ?:)))
                                                  • oona Re: tak podejrzewałam 23.01.02, 15:00
                                                    robi sie miło :))
                                                    zakrywają
                                                    ale jesli lubisz takie pieszczoty
                                                    moge upiąć wysoko
                                                    czekam na znak
                                                    i smacznego-TO W KWESTII OBIADU oczywiscie
                                                  • men_ Re: tak podejrzewałam 23.01.02, 15:04
                                                    Dziekuje - nietylko w kwestii obiadu ?:))
                                                    A Ty nie lubisz ?????
                                                    Możemy zacząć od innych atrakcji, hę ?:) Twoich
                                                  • oona Re: tak podejrzewałam 23.01.02, 15:10
                                                    alez lubie!
                                                    i to jak
                                                    tak,to dobry poczatek
                                                    włosy juz upiete
                                                    hm,miło...
                                                  • men_ Re: tak podejrzewałam-znajdę, nie musisz 23.01.02, 15:11
                                                    podpinać :)))
                                                    przy okazji długie mogą zostać, rozpuszczone, miło sie w nich zatopić :))
                                                  • oona Re: tak podejrzewałam-znajdę, nie musisz 23.01.02, 15:15
                                                    no to zgarne tylko na jedna strone
                                                    czujesz jak pachną?
                                                  • men_ Re: tak podejrzewałam-znajdę, nie musisz 23.01.02, 17:00
                                                    Hmmmmmm :))))))
                                                    nir moge za bardzo mówić ...

p.s.: gdzies Ty tego Kityka znalazła =- ale to wredny typ :))
                                                  • oona Re: tak podejrzewałam-znajdę, nie musisz 23.01.02, 17:03
                                                    on jest dzisiaj bardzo wyrozumiały
                                                  • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 10:20
                                                    Ty mu lepiej nic nie radz,bo bede miała
                                                    z kolei dwóch zimnych drani bez wyboru
                                                    ...choc dwóch zimnych drani to moze i tak
                                                    lepiej niz dwóch romantyków...
                                                    A te wielbicielki-mowiłam o tych,ktore Ci rzekomo
                                                    skrzyneczke zawalają love-letter'ami
                                                    A czy mnie tam znalazłes???
                                                  • men_ Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 10:23
                                                    a kto tutaj mówi o dwóch ? ja jestem strasznie pazerny i zachłanny :))
                                                    Nic dla Kitka nie zostanie i nie dałbym, O ! :))
                                                    Dobra zaraz sprawdzę skrzyneczkę :)))
                                                  • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 11:00
                                                    nie tak szybko!
                                                    taka miekka i uległa Uneczka to ja nie jestem
                                                    nie daję sie tak łatwo skusic meskim wdziekom
                                                  • men_ Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 11:05
                                                    A co mam długo owijac w bawełnę, jak ktoś inny ?:))

To Uneczka nie jest taka małą Ulegałeczką wobec zimnych drani ?:)
                                                  • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 11:09
                                                    nie jest!-do czasu...
                                                    pozniej je z ręki hihi
                                                  • men_ Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 11:31
                                                    kokietka, znowu :)) ale cieniutko coś :)))
                                                  • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 11:36
                                                    to wczorajsze szumienie mnie cosik chyba wyczerpało
                                                    i jeszcze nie jestem w formie
                                                  • men_ Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 11:40
                                                    Nie czaruj i nie odkręcaj kotka ogonkiem :)))
                                                  • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 11:51
                                                    ...kotek sie odwraca ogonkiem
                                                    znaczy kitką,tą od króliczego mundurka
                                                    śliczna biała kitka,widzisz??
                                                  • men_ Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 13:29
                                                    oj mnie tam kitka z czyms innym sie kojarzy, ale kitka przez małe "k" :))
                                                  • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 13:32
                                                    to mów,smiało
                                                    moze mi sie ostygły nieco sprzet-komputerowy-
                                                    w tempie ekspresowym rozgrzeje
                                                  • men_ Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 13:41
                                                    Za wcześnie na to, a poza tym to jest bardzo dosłowne :))) a Ty takich nie
                                                    lubiłaś, kiedyś :))
                                                  • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 13:52
                                                    udawałam...od poczatku udawałam
                                                    mam czekac az sie sciemni?
                                                  • men_ Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 13:55
                                                    Mnie tam nie przeszkadza swiatełko - najwyżej, żeby opanowac wstyd, to zamkne
                                                    oczy :))

Rozumiem w takim razie, że wiesz o którą kitkę mi chodziło ?:)))
                                                  • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 13:58
                                                    dobra,daruje Ci dosłownosc
                                                    tym razem
                                                    chyba wiem
                                                    ale moze zle sie domyslam?...
                                                  • men_ Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 14:02
                                                    mogę napisać, jak Ulegałeczka chce ?:))
                                                    Albo tym razem zacytowac metafore Chudego z innego wątka :)))
                                                  • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 14:10
                                                    wybierz sam
                                                    zniose wszystko
                                                    rozkreciłam sie he he
                                                  • men_ Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 14:14
                                                    To przeczytaj wątek Chudego: najpiękniejsze słowo na świecie " :))) i wróć
                                                    tutaj - jezeli ze wstydu nie schowasz sie pod biureczko :)))
                                                  • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 14:17
                                                    ok,lece!
                                                    wrazenia po powrocie
                                                  • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 14:23
                                                    no i jestem
                                                    a wrazenia i odczucia?
                                                    no coz,pisze wiec to znaczy,ze nie siedze po biurkiem
                                                  • men_ Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 14:39
                                                    no, no - dzielna i odwazna Ulegałeczka :)
                                                    To juz teraz nie będziemy uzywac okreslenia "kitka" bo oboju nam dziwnie sie to
                                                    kojarzyło ")))))
                                                  • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 14:44
                                                    A propo's kitki znaczy Kitka
                                                    pewnie niedługo przyswieci nam latareczką
                                                    A Ty pewnie jeszcze nawet marynarki nie zdjałes?
                                                  • men_ Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 14:52
                                                    zdjałem, ale kamizeleczka jeszcze została (nietylko) :)))
                                                  • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 14:56
                                                    no ja mysle,ze w samej nie siedzisz
                                                    hihi
                                                    w koncu to dziecie sliczne w sekretariacie...
                                                    niewinne zapewne,niedoswiadczone
                                                  • men_ Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 15:02
                                                    chodzi Ci o jej doswiadczenia jako sekretarki ?:))
                                                    Czy w prasowaniu marynarek ?:)garniturów ?
                                                  • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 15:07
                                                    z tym doswiadczeniem to faktycznie roznie moze byc
                                                    pozory czesto myla
                                                    moze nie wyglada-a jednak umie te marynarki prasowac...
                                                  • men_ Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 15:08
                                                    Ta młodziez dzisiaj taka uzdolniona ..:))wszechstronnie
                                                  • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI - Uneczka 23.01.02, 15:12
                                                    uhm,potrafia starszych zaskoczyc
                                                    oj,potrafia
        • kitek1 Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI !!!!!!!1 23.01.02, 08:36
          och, zebym ja w realu mial takie nie upierdliwe narzeczone,
          a tak wszystkie sie mnie o cos czepiaja,
          • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI !!!!!!!1 23.01.02, 08:43
            że co??????
            • kitek1 Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI !!!!!!!1 23.01.02, 08:45
              ze przesympatycznie, wyrozumiala jestes:)))
              • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI !!!!!!!1 23.01.02, 08:47
                ze co te narzeczone????
                to Ty ze mna emocjonalnie
                a z nimi cielesnie???
                • kitek1 Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI !!!!!!!1 23.01.02, 08:49
                  cienko cielesnie,
                  bo je zawsze glowa boli po szumowinkach,
                  • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI !!!!!!!1 23.01.02, 08:53
                    a na taki ból głowy to lekarstwa nie ma
                    hm
                    • kitek1 Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI !!!!!!!1 23.01.02, 08:55
                      nie lubie takich narzeczonych,
                      co je bez przerwy cos boli,
                      • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI !!!!!!!1 23.01.02, 08:59
                        ja jak pisałam-kobieta z zelaz...yyy...marmuru
                        a dokładnie alabastru!
                        ze sie zaautoreklamuje hihi
                        :))))
                        • kitek1 Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI !!!!!!!1 23.01.02, 09:01
                          jestes "the best":)))
                          • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI !!!!!!!1 23.01.02, 09:10
                            co za łatwowierny(łatwy)reklamobiorca !
                            • kitek1 Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI !!!!!!!1 23.01.02, 09:12
                              porzadny towar, biore w ciemno,
                              nawet reklama, mi nie przeszkadza,
                              • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI !!!!!!!1 23.01.02, 09:14
                                nawet z ta ciut nadwerezoną forumowo reputacją?
                                • kitek1 Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI !!!!!!!1 23.01.02, 09:16
                                  och, a jaka ja mam tutaj reputacje,
                                  a Ty jestes super:)))
                                  • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI !!!!!!!1 23.01.02, 09:18
                                    ja tak w ogóle to raczej porzadna-prosze forum szanownego!
                                    tylko mam słabą silną wole jesli chodzi o mężczyzn...
                                    nobody's perfect...jak mowili w jednym filmie z MM
                                    • kitek1 Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI !!!!!!!1 23.01.02, 09:21
                                      ale Ty jak MM, kazdego nie perfect potrafisz dowartosciowac,
                                      • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI !!!!!!!1 23.01.02, 09:23
                                        bo ja tez MM...
                                        znaczy inicjałowo
                                        choc nie blondynka
                                        • kitek1 Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI !!!!!!!1 23.01.02, 09:24
                                          ja tez MM i nie blondyn:)
                                          • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI !!!!!!!1 23.01.02, 09:27
                                            ale ja bardziej chyba mimo wszystko przypominam
                                            boską MM niz Ty
                                            bez obrazy!
                                            • kitek1 Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI !!!!!!!1 23.01.02, 09:30
                                              obrazilabys mnie,
                                              jak bys powiedziala, ze ja bardziej przypominam:)
                                              • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI !!!!!!!1 23.01.02, 09:33
                                                Ty to pewnie wygladasz jak...jak...tylko nie clark gable!
                                                jeden zimny dran mi wystarczy
                                                :)
                                                • kitek1 Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI !!!!!!!1 23.01.02, 09:35
                                                  z buzki to do alpacino podobny, ale troche wyzszy,
                                                  • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI !!!!!!!1 23.01.02, 09:41
                                                    łał...
                                                    Al Pacino-gud luk
                                                  • kitek1 Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI !!!!!!!1 23.01.02, 09:43
                                                    tak na mnie na plazy gadali,
                                                    jak lazilem z laskowatymi narzeczonymi,
                                                  • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI !!!!!!!1 23.01.02, 09:51
                                                    a narzeczone to pewnie rity hayworth i avy gardner z wygladu,coo?
                                                  • kitek1 Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI !!!!!!!1 23.01.02, 09:53
                                                    z wygladu,
                                                    ale glowki i ta reszta w glowce do niczego,
                                                  • oona Re: SKARGA NA KITKA do UNECZKI !!!!!!!1 23.01.02, 09:56
                                                    bo wyglad mozna poprawic-te cuda,wynalazki,kosmetyki,chirurgie plast.
                                                    a na to w srodku-silikonu nie wynaleziono(jeszcze?)
                                                  • kitek1 narazie papuszki.......... 23.01.02, 09:52
                                                    odezwe sie znowu,
                                                    buzka:)))
                                                  • oona Re: narazie papuszki.......... 23.01.02, 09:57
                                                    pa pa
                                                  • kitek1 nie bede niedyskretny............ 23.01.02, 15:21
                                                    i nie otworze watkow, Twoich metaforycznych rozmowek z zimnym,
                                                    jeszcze by mi serduszko peklo,
                                                  • oona Re: nie bede niedyskretny............ 23.01.02, 15:25
                                                    oj pekłoby....
                                                    choc najlepsze chyba przed nami hihi
                                                    własnie zaczynamy sie piescic
                                                    ups nic nie mowie zeby Cie nie ranic
                                                  • kitek1 Re: nie bede niedyskretny............ 23.01.02, 15:26
                                                    milego dopieszczania sie,
                                                    a ja lykam Validol i moze zajrze,
                                                  • oona Re: nie bede niedyskretny............ 23.01.02, 15:29
                                                    moze idz do apteki po cos mocniejszego?
                                                    a najlepiej to nie zagladaj.....
                                                  • kitek1 Re: nie bede niedyskretny............ 23.01.02, 15:31
                                                    sprobuje opanowac zadze,
                                                  • oona Re: nie bede niedyskretny............ 23.01.02, 15:32
                                                    zadze zagladniecia?
                                                  • kitek1 Re: nie bede niedyskretny............ 23.01.02, 15:34
                                                    zeby Ciebie rozkosznie dopieszczona przez zimnego obejrzec,
                                                  • oona Re: nie bede niedyskretny............ 23.01.02, 15:36
                                                    na razie zostawiona w stanie lekko rozpalonym
                                                    chyba wroci???
                                                    zajrzyj na"ale dzis nudno"
                                                    tam byłam grzeczna i tylko z kobietami
                                                    rozmawiałam
                                                  • kitek1 Re: nie bede niedyskretny............ 23.01.02, 15:40
                                                    zostawil Cie rozpieszczona i niespelniona,
                                                    a to zimny dran,
                                                    zajrze do kobiet, jak tak radzisz,
                                                  • oona Re: nie bede niedyskretny............ 23.01.02, 15:47
                                                    widzisz jak my kobiety umiemy
                                                    sympatycznie o niczym rozmawiac?
                                                    i to godzinami!
                                                  • kitek1 Re: nie bede niedyskretny............ 23.01.02, 15:55
                                                    szczerze do jeszcze tam nie dotarlem,
                                                    zalatwiam sprawy biezace,
                                                    a to licho jeszcze sie wywala,
                                                    wszystkie Twoje dzisiejsze posciki poczytam,
                                                  • oona Re: nie bede niedyskretny............ 23.01.02, 15:58
                                                    moze nie wszystkie!!!
                                                    dla Twojego dobra oczywiscie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka