fila.2 04.03.09, 13:19 ...żołnierza w przedziale wiekowym: 30-40 lat, proszę o kontakt:) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejjwarszawa Re: Poznam zawodowego... 05.03.09, 17:19 witam a co chcesz od zawodowego żłnierza? Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: Poznam zawodowego... 05.03.09, 17:39 andrzejjwarszawa napisał: > witam a co chcesz od zawodowego żołnierza? pewnikiem stalych dochodow i pewnej emerytury :) Odpowiedz Link Zgłoś
fila.2 Re: Poznam zawodowego... 05.03.09, 18:28 to był taki żarcik:)) a wy to tak na powaznie od razu... Odpowiedz Link Zgłoś
fila.2 Re: Poznam zawodowego... 05.03.09, 18:36 totez szukam i szukam:)))a vivene Ty masz takiego? widac zes szczesliwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
fila.2 Re: Poznam zawodowego... 05.03.09, 18:36 Ale dziewczyny przynajcie, fajni sa tacy prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 A zawodowy policjant... 05.03.09, 18:47 taki troche wyzszy ranga (co to juz nie musi po ulicach biegac na patrole) - tez moze byc ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosenna_natka Re: A zawodowy policjant... 07.03.09, 20:55 Ale zawodowi żołnierze są bardziej seksowni :P Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Poznam zawodowego... 05.03.09, 18:48 no co Ty? ja tez szukam i szukam. Ostatnio jak znalazlam lekarza to mi zrobil dziure w nodze, kurcze,uwazaj na tego wojskowego bo az sie boje myslec:) Odpowiedz Link Zgłoś
fila.2 Re: Poznam zawodowego... 05.03.09, 19:01 vivene powaznie? tez cchesz znalesc wojskowego? a czego niby mam sie bac powiedz...ze to jacys nieobliczlani ludzie sa i lubia musztre? Gdzie spotkac wojskowych? Sa jakies miejsca gdzie oni sie bawia czy jak?\ Pewnie tacy to nie maja rozrywek i tylko harowka od switu do nocy... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Poznam zawodowego... 05.03.09, 19:11 e tam, moze byc i wojskowy.. poczekaj tylko jak ci zrobi z domu poligon albo co gorsza tarcze jakas i bedzie do ciebie strzelal no, pestkami z wisni albo co gorsze jeszcze:) ale chyba wojskowy lepszy niz murarz,tynkarz,akrobata. Ze mnie to taka zolza,ze nikt mnie nie chce a wojskowy to chocby za jenca mnie wziol:) kurcze no i co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
fila.2 Re: Poznam zawodowego... 05.03.09, 20:51 vivene nie trac nadziei...niech rozpacz nie spoglada w Twoje ozy, leczy odbija sie usmiech...mnie tez nie jest latwo: jedza nie jestem, sliczna jestem a szczescia brak... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Poznam zawodowego... 05.03.09, 21:11 no widzisz,sliczna jestes i pewnie madra.. a ja co ? nawet wozny z pobliskiej szkoly nie obejrzy sie za mna i jeszcze ta dziura w nodze,ech.. Odpowiedz Link Zgłoś
fila.2 Re: Poznam zawodowego... 05.03.09, 21:30 taaa ale to o szczesciu nie swiadczy...wciaz mi czegos brakuje, nie jestem juz taka mloda tez...jaka znowu dziura w nodze? Co Ci jest? Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Poznam zawodowego... 05.03.09, 22:01 Brakuje Ci kogos a nie czegos. Mnie tez brakuje rozumu czasem.. a dziura w nodze to po goracym romansie z chirurgiem,he,he:) a Ty wojskowego szukasz,zeby Cie tresowal a ktos inny nie moze byc? Jakis mily inzynier albo bibliotekarz lub naukowiec,hmm sama nie wiem. A ja kogo,no kogo mam szukac,jestem szczesliwa tylko tak czasem nic sie nie uklada i tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
luz.lu Re: Poznam zawodowego... 05.03.09, 22:21 viviene błagam zdrać nam jak to od romansu z chirurgiem nabawiłaś się tej dziury, bo my wszyscy tu z ciekawości więdniemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Poznam zawodowego... 06.03.09, 16:00 no,nie wiesz jak to jest gdy sie czlowiek zapomni? :) Odpowiedz Link Zgłoś
fila.2 Re: Poznam zawodowego... 05.03.09, 22:21 problem w tm ze nie lubie potulnych mezczyzn... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Poznam zawodowego... 06.03.09, 16:01 od przybytku glowa nie boli :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejjwarszawa Re: Poznam zawodowego... 07.03.09, 11:03 ja jestem żołnierzem ale zajetym juz przez kobiete, na kawe herbatke piwko moge sie umowic he he Odpowiedz Link Zgłoś
fila.2 Re: Poznam zawodowego... 07.03.09, 17:24 zwariowałeś? odbijanie zameznym kobietom mezczyzn to nie moj styl. Mam swoje zasady, takze dziekuj za zaproszenie. Ale moze masz jakies wolnego kolege:)? Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Poznam zawodowego... 07.03.09, 18:22 sluzylem w 6 Armii von Paulusa. nadaje sie? Odpowiedz Link Zgłoś
fila.2 Re: Poznam zawodowego... 07.03.09, 18:40 ale to było dość dawno...ciekawe cyz zolnierze sa tacy zasadniczy takze w zyciu prywatnym? Bo przeciez musztra to musztra. Odpowiedz Link Zgłoś
blackmufka Re: Poznam zawodowego... 07.03.09, 21:40 jestem z zolnierzem zawodowym coz... jest super;) moj jest calkiem mnormalnym facetem:) inteligentnym , madrym, dobrym, wrazliwym:) ale mnie sluzby mundurowe nie sa obce- sama nosze tez mundur;):) tyle,że nie zielony lecz niebieski::):) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
fila.2 Re: Poznam zawodowego... 08.03.09, 12:10 To gratuluję:) A może Twój chłopak ma jakiegos samotnego kolegę? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejjwarszawa Re: Poznam zawodowego... 11.03.09, 17:28 nie mam jeszcze zony a dziewczyne Odpowiedz Link Zgłoś
pie-kny Re: Poznam zawodowego... 11.03.09, 18:28 E tam żołnierz,to w większości pijaki. Odpowiedz Link Zgłoś