pietnacha40 02.04.09, 19:09 Wróciłam z pracy,a starutki dumnie wypiął pierś i óświadczył,że zdjął i wyprał mi wszystkie żaluzje.No to musiałam wszystkie okna umyć.Jednym rzutem,o ja biednaaaa..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buka007 Re: o ja biedna starutka :(:(:( 02.04.09, 19:26 a to podstępem Cię wziął :(( współczuję! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lisia312 Re: o ja biedna starutka :(:(:( 02.04.09, 20:05 znaczy masz żaluzje "pralne"? Ale pociesz się, że niektórzy jeszcze nie umyli i zazdroszcza.... Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: o ja biedna starutka :(:(:( 03.04.09, 09:06 lisia, ja mam zwykle, aluminiowe, ale tez je "piore", bo bym sie chyba wsciekla, gdybym musiala czyscic kazda listewke :) Odpowiedz Link Zgłoś
hesia3 Re: o ja biedna starutka :(:(:( 02.04.09, 21:26 biedna z grypą siedziałam przed kompem, a tu awaria prądu. Cały dzień szczęśliwa nie robiłam, aż wrócił starutki i okazało się, że zwarcie jest w piecyku w meblach wbudowanych. Teraz starutka ma naprawiony prąd, ale kuchnię w pełnej demolce, wszystkie szafki rozmontowane, a starutki dumny z siebie rozsiadł się przed kompem, a kto będzie sprzątał, chora, biedna starutka :( Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: o ja biedna starutka :(:(:( 03.04.09, 08:56 Biedna Hesia.. ale za to bedziesz miala kuchnie na blysk przed swietami posprzatana:) Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: o ja biedna starutka :(:(:( 03.04.09, 08:54 hihi no ale wypral sam:D lacze sie w bolu-ja wczoraj tez kurtem mylam okna:) Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: o ja biedna starutka :(:(:( 03.04.09, 09:07 umyje dzisiaj okna, umyje dzisiaj okna, umyje dzisiaj okna, umyje dzisiaj okna, umyje dzisiaj okna, umyje dzisiaj okna, umyje dzisiaj okna, umyje dzisiaj okna, umyje dzisiaj okna, umyje dzisiaj okna, umyje dzisiaj okna, umyje dzisiaj okna...... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: Buka umylas?:D n/t 03.04.09, 19:21 ha! Troche umyłam a trochę nie! :) Płynu mi zabrakło!! :D Mąż mi dopiero po południu doniósł :) Odpowiedz Link Zgłoś
lisia312 Re: Buka umylas?:D n/t 03.04.09, 22:45 nie używam płynu, tylko ściereczek z mikrofibry. Odpowiedz Link Zgłoś
scrivo mycie okien 04.04.09, 12:46 od 2 sezonów myję pianką uniwersalną do mebli luster i szkła. do tego zwykła bawełniana szmatka ze starej poszewki na poduszkę. nigdy w życiu tak szybko mi to nie szło. polecam, rewelacja (tym samym preparatem przepięknie doczyszczą się też ramy obojętnei drewniane czy plastiki) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech_1708 Re: o ja biedna starutka :(:(:( 17.06.17, 18:53 ja niestety jestem ten starutki i muszę myć okna sam bo moja "młoda" żona leży i pachnie ale znalazłem fajną firmę Clean-Med Mają tam świetny profesjonalny sprzęt do mycia okien, a do tego doradzili fajny płyn do mycia szyb VITREX i powiem wszystkim "starutkim" naprawde daję radę Odpowiedz Link Zgłoś