Dodaj do ulubionych

Ku pamięci dla Mario

IP: *.arcor-ip.net 30.11.03, 23:08
Szanowny koluniu Mario.
Chciałem ci przypomnieć,że przed ponad 2-ma miesiącami,podczas naszego
spotkania u Niemca w dniu 25.09.03.,zobowiązałeś się dostarczyć parę
drobiazgów dla naszej wspólnej znajomej.
Sprawa miała być przez ciebie zalatwiona zaraz po przyjeździe do kraju.I co?
No i nic.
Osoba o której mówię,nadal nie otrzymała przesyłki.
Więc taka rada na przyszłość:jeśli nie masz zamiaru dotrzymywać obietnic,to
ich nie składaj.I nie pierdol mi przypadkiem o trudnościach obiektywnych,bo
to ja,przez ciebie, muszę teraz świecić oczami...
Myślałem że jesteś solidna firma.Dziękuję ci za to,iż rozwiałeś moje
wątpliwości.

Obserwuj wątek
    • marjo2 Re: Ku pamięci dla Mario 01.12.03, 22:25
      a co nie chce ci bez tego kopsnąć?
      • Gość: pankracy Re: Ku pamięci dla Mario IP: *.softomasz.pl 04.12.03, 16:30
        Moze doreczycielowi nie chce kopsnac.
        • Gość: leziox Re: Ku pamięci dla Mario IP: *.arcor-ip.net 07.12.03, 07:19
          Nie mam problemów z uzyskaniem kopsnięcia,jeśli to was tak interesuje,więc i
          przekupywać nikogo nie muszę.Przypominam się jeszcze raz,żeby było wiadomo,co
          chcę od Mario,po którym ostatnio zaginął ślad.
          • schizo69 Re: Ku pamięci dla Mario 07.12.03, 13:16
            pewnie wyemigrował na Kubę
            • messja Re: Ku pamięci dla Mario 07.12.03, 13:18
              schizo69 napisał:

> pewnie wyemigrował na Kubę

jeszcze kilka osob dolaczy i moze bedzie tu spokoj:)
              • Gość: leziox Re: Ku pamięci dla Mario IP: *.ipt.aol.com 07.12.03, 16:11
                To może też już zacznij pakować walizki.Tam jest cieplej i nie ma forum,panno M.
                • messja Re: Ku pamięci dla Mario 07.12.03, 19:13
                  Gość portalu: leziox napisał(a):

> To może też już zacznij pakować walizki.Tam jest cieplej i nie ma forum,panno
                  M
                  > .

dobrze kawalerze L. na twoj koszt - z dzika rozkosza:)
                  • Gość: leziox Re: Ku pamięci dla Mario IP: *.arcor-ip.net 07.12.03, 20:14
                    Niestety jestem biednym dziadem a poza tym nie nadaję się na sponsora ze
                    względu na wrodzone skąpstwo i chciwość.
                    • messja Re: Ku pamięci dla Mario 07.12.03, 20:28

> Niestety jestem biednym dziadem a poza tym nie nadaję się na sponsora ze
                      > względu na wrodzone skąpstwo i chciwość.

prawde mowiac tego sie spodziewalam. w takim razie z mojego wyjazdu na Kube
                      narazie nici, ale jakby cos sie zmienilo w tej kwestii to przysle ci kartke:P
                      • Gość: leziox Re: Ku pamięci dla Mario IP: *.arcor-ip.net 07.12.03, 20:33
                        Jasne.Tylko na Kubie rzadko bywają amnestie.Nie zapominaj o tym,jak po 30
                        latach będziesz wysyłać obiecaną kartkę.
                        • messja Re: Ku pamięci dla Mario 07.12.03, 20:38

> Jasne.Tylko na Kubie rzadko bywają amnestie.Nie zapominaj o tym,jak po 30
                          > latach będziesz wysyłać obiecaną kartkę.

az boje sie pytac, czy to wlasne doswiadczenia nasunely ci kwetie amnestii.
                          mimo wszystko dziekuje za informacje, chociaz nie wydaje mi sie, ze chcialabym
                          cie odwiedzic:PPP
                          • Gość: leziox Re: Ku pamięci dla Mario IP: *.arcor-ip.net 07.12.03, 20:44
                            Już wielu takich było co mnie nie chcieli/chciały odwiedzać a potem nie chcieli
                            wychodzić.Masz rację,co do doświadczeń,jezdem stary kryminalista.
                            • messja Re: Ku pamięci dla Mario 07.12.03, 22:15

> Już wielu takich było co mnie nie chcieli/chciały odwiedzać a potem nie
                              chcieli
                              >
                              > wychodzić.Masz rację,co do doświadczeń,jezdem stary kryminalista.

acha.
                              • Gość: leziox Re: Ku pamięci dla Mario IP: *.arcor-ip.net 21.12.03, 08:30
                                Brawo Mario!To już niedlugo 3-ci miesiąc będzie,jak się z przesyłką plączesz po
                                świecie.Ale jedna rzecz jest dobra,że nie pracujesz jako kierowca karetki
                                wożącej świeże ludzkie organy do transplantacji,a dlaczego,no to chyba wiadomo.
                                Nadal dobrego samopoczucia życzę.
                                • men_ Re: Ku pamięci dla Mario 21.12.03, 09:30
                                  Może specjalnie tak długo czekał, żeby zabawić się w Św. Mikołaja ?:)
                                  • schizo69 Re: Ku pamięci dla Mario 21.12.03, 10:11
                                    chyba w dziadka mroza!
                                    • men_ Re: Ku pamięci dla Mario 21.12.03, 10:50
                                      co racja, to racja - zapomniałem :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka