Gość: mina IP: *.turboline.skynet.be 26.01.02, 17:51 przyjechalabym w sobote, wyjechala w niedziele. w piatek musze byc bezwarunkowo na slasku, juz mam termin umowiony jeden pilny. co za czasy kurwa, co za obyczaje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlyania Re: czort! termin zapodany w mailu odpowiada! 26.01.02, 18:02 i jeszcze core po drodze odwiedzic!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: czort! termin zapodany w mailu odpowiada! IP: *.tkb.net.pl 26.01.02, 20:43 to siem cieszem!!!!! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Minusia... IP: *.extern.kun.nl 26.01.02, 21:08 a kiedy jedziesz? Bo ja tez jade, w przyszlym tygodniu, jeszcze nie wiem dokladnie kiedy :)))))) Pozdrawiam Pola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Minusia... IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 08:38 only - spoko, rozmawiamy o koncu kwietnia, nie o najblizszych dniach. pola - no szkoda ze juz teraz jedziesz, przynajmniej przez ohydna szwabie pojechalybysmy razem. na przyszlosc musimy sie wczesniej zgrac z wyjazdem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Minusia... 27.01.02, 09:11 tez rzucilem czorcikowi zapytanie o konkretny termin, pozdrawiam Cie Minko, K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Minusia... IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 09:47 kitus... a wyslij mo swoje zdjecie, co? bo baby sie przechwalaja, ze maja, a ja znowu ta sierota:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Minusia... IP: *.extern.kun.nl 27.01.02, 15:02 ja jade w srode, pociagiem... ale pod koniec kwietnia tez wyruszam, dokladnie chyba w ostatni weekend kwietnia, wiec moze uda nam sie zgrac? Ty pewnie autem? Moj stary tez chce w kwietniu autem jechac.. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Minusia... 27.01.02, 15:17 matka poszla imprezowac, wiec ci teraz nie odpowie..... a ile kosztuje taki bilecik na pociag jesli moge wiedziec???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Minusia... IP: *.extern.kun.nl 28.01.02, 00:30 > matka poszla imprezowac, wiec ci teraz nie odpowie..... > a ile kosztuje taki bilecik na pociag jesli moge wiedziec???? ----ja mieszkam w Holandii, ale pod niemiecka granica. Bilet z Niemiec (Kleve) do Lublina, w dwie strony kosztuje ok. 140 euro (bez rezerwacji), druga osoba placi polowe tej ceny, jesli podrozujecie w obie strony razem. Nie wiem natomiast jak to jest z kupowaniem biletu na te sama trase w Polsce, wydaje mi sie, ze jest sporo drozszy... Pozdrawiam Pola Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Minusia... 28.01.02, 00:35 140 Euro, ladnie ladnie, to sie matka na tej autostradzie wystoi jak cholera zanim tyle zbierze...... :))) Pola, dzieki za informacje...... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Minusia... IP: *.extern.kun.nl 28.01.02, 14:24 > 140 Euro, ladnie ladnie, to sie matka na tej autostradzie wystoi jak cholera > zanim tyle zbierze..... :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś