urszulka_ma 01.05.09, 08:47 ...Maj jest na Ziemi!:) www.youtube.com/watch?v=kn0zy6Ked5k&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nianiaa Re: Świat się zieleni... 01.05.09, 21:57 Najpiękniejszy ....zaczynam się powtarzać...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Świat się zieleni... 04.05.09, 18:27 ..."M" trwa na Ziemi:) www.youtube.com/watch?v=uVHlrvKjMj4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Świat się zieleni...o tak:)) 19.05.09, 11:03 dano2005.wrzuta.pl/audio/6DC5yFnqghy/maria_koterbska_-_deszcz Optymistyczna pioseneczka na wiosenny deszczyk:)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Świat się zieleni...o tak:)) 21.05.09, 22:49 na wiosenny deszcz i inne smutki:) tinyurl.com/re4sc3 Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Świat się zieleni...o tak:)) 22.05.09, 09:07 Wczoraj były u mnie małe smutki ,a u innych wielka tragedia.Byłam na pogrzebie syna sąsiadów,miał 21 lat i zginął jadąc na motorze jadąc do pracy.Jakaś czarna seria u nas jest ,bo giną młodzi chłopcy,a ostatnio sami jedynacy,trzech Dawidów zginęło tragicznie ,a rodzice zostali sami pogrążeni w rozpaczy.Nie wnikam już w "dlaczego" i "czy można było tego uniknąć",bo śmierć jest zawsze taka sama,ktoś umiera i ktoś po nim płacze.Pozostaje tylko starać się wyciągać nauki z takich zdarzeń i jeszcze bardziej pracować nad sobą,a to jest bardzo trudne... Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Świat się zieleni...o tak:)) 23.05.09, 22:03 Ogrom smutku nianiu :( Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma kwitną margaretki... 24.05.09, 11:13 myślę, ze każdy z nas ma zapisany jakiś tam swój krzyżyk, przeznaczenie? Czasem nie rozumiemy dlaczego tak, dlaczego teraz, dlaczego? Pamiętam jeszcze tamten bukiet margaretek wpadł do mnie z nimi z uśmiechem, tamtego dnia, mój starszy brat, były takie piękne, tak... cieszył się życiem, cieszył się nowym, swoim domem, był taki radosny i z podnieceniem opowiadał o przyszłości... o świcie dowiedziałam się, że nie żyje pamiętam te margaretki, nie pamiętam pogrzebu ogrom smutku, tak, ale świat w koło i tak się zieleni i wiosna jest na ziemi margaretki kwitną:).. i za chwilę będzie czerwiec przyroda niezawodna swoim rytmem żyje, choć i ona zaskakuje nas czasem zmianami a człek jak ten pyłek, zasiany wzrasta, przez moment żyje, rozkwita... i w nasionach przekazuje dalej życie nie mogę sobie wyobrazić uczuć towarzyszących wtedy mojej Annie miała dwóch synów, bliźniaków jednego pochowała gdy miał dwa miesiące drugiego uratowała, pielęgnowała, osłaniała, wychowała na duże, dorodne drzewo które już, tuż, tuż, miało owocować ale jeden moment, jedna minuta sprawiła, że zostało złamane.. Anna też lubiła margaretki... zielonezero.blox.pl/2006/12/List.html#ListaKomentarzy Odpowiedz Link Zgłoś