Dodaj do ulubionych

DOBRA RADA! KTO WIE JAK ZAITERESOWAC PŁEC PRZECIWNĄ??

IP: *.iservice.pl 18.07.01, 13:53
JESTEM NIEŚMIAŁYM 25 LATKIEM, MOŻE NIE NAJŁADNIEJSZYM ALE ZA TO SYMPATYCZNYM I
DOBRYM , A JEDNAK NIE MAM KOBIETY, PORADZCIE JAK MOŻNA ZROBIĆ WRAŻENIE NA
KOBIETACH, MOŻE UBIOREM MOŻE SŁOWNICTWEM, MOŻE INTERESUJĄCYMI TEMATAMI DO
ROZMOWY.
PROSZĘ O RADY TYCH KTÓRZY SIE NA TYM ZNAJĄ, TYCH KTÓRZY SIĘ NIE ZNAJĄ TEŻ
PROSZE O UWAGI, UWAGI KOBIET MILE WIDZIANE - WY PRZECIERZ ZNACIE SIĘBIE
NAJLEPIEJ.............
Obserwuj wątek
    • Gość: kobietka Re: DOBRA RADA! KTO WIE JAK ZAITERESOWAC PŁEC PRZECIWNĄ?? IP: *.unregistered.formus.pl 18.07.01, 14:21
      Jak nie wyglądasz jak Harisson Ford to raczej nie masz żadnych szans.
      P.S.Szkoda,że nie masz 28 lat,to może bym sie z toba umówiła.
      • Gość: wak Re: DOBRA RADA! KTO WIE JAK ZAITERESOWAC PŁEC PRZECIWNĄ?? IP: 165.222.186.* 18.07.01, 14:33
        A ja mam 28 lat i wygladam jak Bruce Willis. Umowisz sie za mna?
        • Gość: Deni Re: DOBRA RADA! KTO WIE JAK ZAITERESOWAC PŁEC PRZECIWNĄ?? IP: *.unregistered.formus.pl 18.07.01, 14:38
          Bruce Willis jest moim mężem
        • Gość: Agis Re: DOBRA RADA! KTO WIE JAK ZAITERESOWAC PŁEC PRZECIWNĄ?? IP: 213.46.248.* 18.07.01, 14:41
          Wak, powiedz jeszcze, że masz powyżej 185 cm wzrostu, a pomyślę że jesteś
          ideałem, ha, ha, ha.

serdecznie pzdr. Agis
          • Gość: WAK Re: DOBRA RADA! KTO WIE JAK ZAITERESOWAC PŁEC PRZECIWNĄ?? IP: 165.222.186.* 18.07.01, 14:58
            Kurcze brakuje mi jakies 10 cm do idealu... Serio, nie mam szans..??

Do Pinokia:
            Oto odpowiedz na Twoje pytanie:
            Idealny mezczyzna to 28 latek, pow. 185 cm, o znanej holywoodzkiej twarzy. W/g ostatnich notowan najlepiej
            punktuja Harissony Fordy i Bruce'y Willisy, aczkolwiek takie osobistosci jak Tom Cruize, Mel Gibson oraz znani z
            innej strony Enrique Iglessias i Ricky Martin nie pozostaja bez szans.
            Tak zwany profil charakterologiczny idealu nie zostal jeszcze zdefiniowany.
            • Gość: Pinokio Re: DOBRA RADA! KTO WIE JAK ZAITERESOWAC PŁEC PRZECIWNĄ?? IP: *.iservice.pl 18.07.01, 15:15
              dzieki za rady,
              Kobietka - podobno wyglądam na 28, mam twarz Forda .....Focusa, troche inaczej
              ale terz ładnie i mam 180 cm ( obiecuję że na randką założę koturny min 5 cm
              lub małe szczudła....)
              jeszcze, jeszcze może jakies inne rady na operację plastyczną mnie nie
              stac.....
    • Gość: Agis Re: DOBRA RADA! KTO WIE JAK ZAITERESOWAC PŁEC PRZECIWNĄ?? IP: *.chello.pl 18.07.01, 15:17
      Mnie się podoba również Maciek Zieliński (koszykarz), Robert Gonera i może tak
      z innej beczki, bo chociaż już wiekowi, to swój urok i męskość mają Tommy Lee
      Jones i Clint Eastwood (gdyby mu tak odjąć ze czterdzieści lat).

Do Waka
      A jakiego koloru masz włosy i czy jesteś owłosiony? Mrauuuuu.

pzdr. Agis
      • Gość: wak Re: DOBRA RADA! KTO WIE JAK ZAITERESOWAC PŁEC PRZECIWNĄ?? - do Agis IP: 165.222.186.* 18.07.01, 15:23
        Stylujac sie na B. Willisa, pozbawilem sie wszystkich wlosow na glowie.
        O jakie inne czesci owlosienia Ci dokladnie chodzi?

pzdr.

• Gość: Agis Re: DOBRA RADA! KTO WIE JAK ZAITERESOWAC PŁEC PRZECIWNĄ?? - do Waka IP: *.chello.pl 18.07.01, 15:30
          Och, mężczyzno, ale mnie ubawiłeś. Aż takich poświęceń nie wymagam. Oczywiście
          ładnie owłosiona klatka, ręce, nogi. Nie powiedziałeś jakiego są koloru?
          Lubie jak mężczyzna jest krótko obcięty.

pzdr. Agis
          • Gość: wak Re: DOBRA RADA! KTO WIE JAK ZAITERESOWAC PŁEC PRZECIWNĄ?? - do Waka IP: 165.222.186.* 18.07.01, 15:48
            Czy to znaczy, zeby owlosienie na klatce, nogach i rekach bylo ladne, musi byc odpowiednio przystrzyzone?!?

pozdr.
            • Gość: Agis Re: DOBRA RADA! KTO WIE JAK ZAITERESOWAC PŁEC PRZECIWNĄ?? - do Waka IP: *.chello.pl 18.07.01, 16:18
              O faktycznie, tak to napisałam, ze tylko ja sama mogłabym to zrozumieć.
              Głowa krótko ostrzyżona, a części ciała średnio zarośnięte. Ale jak będzie
              bardziej niz średnio to też ładnie.

pzdr. Agis
              • Gość: wak Re: DOBRA RADA! KTO WIE JAK ZAITERESOWAC PŁEC PRZECIWNĄ?? - do Agis IP: 165.222.186.* 18.07.01, 16:50
                Coraz bardziej oddalam sie od idealu :( Dobrze ze przynajmniej wlosy na glowie mam krotko
                przystrzyzone. .Moze jakis cien szansy jeszcze pozostaje ;). Ale przynajmniej udalo mi sie zainteresowac plec
                przeciwna, wprawdzie tylko na forum, zawsze to jednak cos :).

PS. To ciekawe, ze kobiety lubia owlosionych facetow. Przeciez to tylko pozostalosc po naszych bardzo
                dawnych przodkach :))
                • Gość: Agis Re: DOBRA RADA! KTO WIE JAK ZAITERESOWAC PŁEC PRZECIWNĄ?? - do Waka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 18:48
                  Ale wlasnie o to chodzi, ze ja mam zwierzeca nature. To o czy mówilismy na moim
                  prywatnym watku nie oznacza u mnie braku checi przezycia agresywnego, ale tez i
                  namietnego seksu. A czlowiek w gruncie rzeczy jest wierzeciem, a ze od czasu do
                  czasu robi to na lozku....

pzdr. Agis
                  • Gość: WAK Re: DOBRA RADA! KTO WIE JAK ZAITERESOWAC PŁEC PRZECIWNĄ?? - do Agis IP: 165.222.186.* 19.07.01, 11:56
                    Doskonale rozumiem Twoje pragnienia o namietnym sexie. My faceci praktycznie ciagle o nim myslimy :))
                    A przy takim glodzie jaki Ty wydajesz sie miec, juz zazdroszcze temu ktorego uznasz za ideal swoich
                    zwierzecych pragnien.

pzdr. i milego dnia
                    • Gość: Agis Re: DOBRA RADA! KTO WIE JAK ZAITERESOWAC PŁEC PRZECIWNĄ?? - do Waka IP: *.chello.pl 19.07.01, 12:14
                      Powiem ci w tajemnicy (jezeli w tym miejscu można mówić o tajemnicy, ale może
                      nikt nie zauwazy), że wczoraj po "stopieniu ogromnej bryły lodowej", zrobilismy
                      ogromny krok na przód. Kurcze, idealny facet, a ja jeszcze się waham. Wiem,
                      wiem, idiotka ze mnie.

pzdr. i życzę kobiety (na całe zycie) z moim temperamentem, Agis.
                      • Gość: wak Re: DOBRA RADA! KTO WIE JAK ZAITERESOWAC PŁEC PRZECIWNĄ?? - do Agis IP: 165.222.186.* 19.07.01, 14:22
                        Gość portalu: Agis napisał(a):

> Powiem ci w tajemnicy (jezeli w tym miejscu można mówić o tajemnicy, ale może
                        > nikt nie zauwazy), że wczoraj po "stopieniu ogromnej bryły lodowej", zrobilismy
                        >
                        > ogromny krok na przód. Kurcze, idealny facet, a ja jeszcze się waham. Wiem,
                        > wiem, idiotka ze mnie.
                        >
                        > pzdr. i życzę kobiety (na całe zycie) z moim temperamentem, Agis.

Wyglada na to, ze z naszej tajemnicy nici :). Na dodatek tworca watku wydaje sie byc troszke
                        zdenerwowany nasza obecnoscia, wiec moze czas sie stad zmiatac.
                        Nie omieszkam jednak zyczyc rowniez Tobie spotkania idealu na miare Twoich potrzeb i temperamentu.

powodzenia,
                        wak

• Gość: Pinokio Re: DOBRA RADA! KTO WIE JAK ZAITERESOWAC PŁEC PRZECIWNĄ?? IP: *.iservice.pl 18.07.01, 15:25
        a mnie sie podoba większość modelek i aktorek, Agis orginalna to ty nie
        jestes......:-))))
    • Gość: Amorek Re: DOBRA RADA! KTO WIE JAK ZAITERESOWAC PŁEC PRZECIWNĄ?? IP: *.kabel.telenet.be 18.07.01, 16:08
      Pinokio
      Wyglad jest nie wszystko, wierz mi! Zebys nawet wygladal jak Luis Figo ale
      bedziesz mial IQ jak orangutan nie spodobasz mi sie, w kazdym badz razie nie na
      dlugo ;)
      Mysle ze wiekszosc kobiet woli tych inteligentnych mezczyzn i jesli w dodatku
      jestes obdarzony poczuciem humoru masz wieksze szanse!
      • Gość: nitka Re: DOBRA RADA! KTO WIE JAK ZAITERESOWAC PŁEC PRZECIWNĄ?? IP: 192.168.0.* / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 16:21
        no własnie..przede wszystkim inteligencja......amorek..zgadzam się z Tobą
        całkowicie...
        no ale musi być jeszcze wysoki.....powyżej 183..[bo sama jestem wysoka:-)]
        a takich niewielu;-(
        pozdrawiam
        • Gość: Amorek Re: DOBRA RADA! KTO WIE JAK ZAITERESOWAC PŁEC PRZECIWNĄ?? IP: *.kabel.telenet.be 18.07.01, 16:29
          Bardzo lubie jak mi ktos przyznaje racje ;)
          Grtz
          • Gość: Pinokio Re: DOBRA RADA! KTO WIE JAK ZAITERESOWAC PŁEC PRZECIWNĄ?? IP: *.iservice.pl 18.07.01, 16:38
            poczycie humoru , ok, posiadam moze kawał:
            >Nowy manager zatrudnil sie w duzej miedzynarodowej firmie.
            >Pierwszego dnia wykrecil wewnetrzny do swojej sekretarki i drze sie:
            >- Przynies mi kurwa tej kawy szybko!
            >Z drugiej strony odezwal sie gniewny meski glos:
            >- Wybrales zly numer ! Wiesz z kim rozmawiasz ?!
            >- Nie!
            >- Z Dyrektorem Naczelnym, ty idioto!!
            >- A wiesz, z kim ty kurwa rozmawiasz?!
            >- Nie!
            >- I dobrze!!

Mala dziewczynka wraca do domu po zabawie w parku. Po chwili
            mama zauważa, ze jak na szescioletnie dziecko, ma ona bardzo bogaty
            zasób rożnych slow. uznawanych za bardzo wulgarne. Pyta wiec:
            - Skad ty znasz takie slowa?
            - A, taka dziewczynka tak mówila.
            - Jaka dziewczynka?
            - A nie wiem, taka w sweterku w zólte paski.
            Następnego dnia mama biegnie do parku i owszem, po chwili
            znajduje dziewczynkę w sweterku w zólte paski. Podchodzi i pyta:
            - Czy to ty jestes ta dziewczynka która mówi takie strasznie brzydkie slowa?
            - A... A kto pani powiedzial?
            - Ptaszki mi wycwierkaly...
            - No to, kurwa, pięknie! A ja te skurwysyny buleczkami karmilam!

Inteligencję chyba tez ( troszkę napewno) udaje mi sie stukac w klawisze a to
            juz sukces, niestety tylko 180..........:-)))))
            i jak Amorek tez lubię jak mi sie przyznaję rację.:-))))))))))

• Gość: Amorek Re: DOBRA RADA! KTO WIE JAK ZAITERESOWAC PŁEC PRZECIWNĄ?? IP: *.kabel.telenet.be 18.07.01, 16:52
              Pinokio
              tym raczej nie zainteresujesz :(
              w dodatku myslalam ze jestes niesmialy!
    • Gość: LadyM DO PINOKIA IP: *.sympatico.ca 18.07.01, 16:42
      Wyglad to jedno, ale nie najwazniejsze. Nawet z wygladem Brata Pitta czy innego
      goscia z Hollywood, ale bez poczucia humoru, inteligencji i usmiechu na
      twarzy , niewiele zdzialasz. Kobiety lubia ( a przynajmniej te ceniace siebie)
      facetow szczerych i bedacych soba. Nie musisz byc najpiekniejszy na swiecie,
      zeby znalezc milosc swojego zycia. Dlaczego? Bo jest ona gdzies na tym swiecie
      i czeka wlasnie na ciebie. Trzeba tylko troche cierpliwosci i wytrwalosci w
      szukaniu, powodzenia.
      • Gość: Pinokio Re: DO PINOKIA IP: *.iservice.pl 18.07.01, 16:50
        dzięki za słowa otuchy ale jeszcze kilka lat takiego czekania i wszystkie
        potencjalne prtnerki będą juz zajęte a może ta jedyna będzie np w Paragwaju i
        nie spotkamy się nigdy...:-)))))
        • Gość: LadyM Re: DO PINOKIA IP: *.sympatico.ca 18.07.01, 17:11
          Szukac, to nie znaczy nic nie robic i czekac a kolejka potencjalnych panien
          ustawi sie pod twoimi drzwiami. Nie mozesz isc z kolegami do jakiejs knajpy i
          postawic samotnej dziewczynie kiepiszek wina ( wten sposob pewien pan poderwqal
          moja siostre), albo isc na jakas impreze? RUSZ SIE!!! Nie koniecznie do
          Paragwaju!
    • Gość: Pinokio Wak i Agis wynoście się z mojegi tematu, napiszcie se swój.!!!!!!! IP: *.iservice.pl 19.07.01, 12:29
      No właśnie won stąd, zarośnięta małpo i amatorko zarośniętycz małp. zamiast coś
      doradzić pieprzycie od rzeczy............
      • Gość: wak Re: Wak i Agis wynoście się z mojegi tematu, napiszcie se swój.!!!!!!! IP: 165.222.186.* 19.07.01, 14:24
        Rada: mniej nerwow. Kobiety nie lubia cholerykow.

pzdr.
    • Gość: Agis Re: DOBRA RADA! KTO WIE JAK ZAITERESOWAC PŁEC PRZECIWNĄ?? IP: *.chello.pl 19.07.01, 16:22
      Pinokio, skoro przybrałeś ludzki ton, a mi nerwy przeszły, to powiem ci sorry.
      Zagalopowaliśmy się z Wakiem i tyle. Jet to jednak przykład dla twojego wątku.
      Wak świetnie poradził sobie z zainteresowaniem płci przeciwnej.
      A co do twojego wątku, to powiem ci, że kobiety są po prostu różne. Łatwe,
      normalne i te które trzeba zdobywać z duzym wysiłkiem. Wszystko teraz zależy od
      tego, jaka ma być twoja kobieta.
      Niestety, tak już jest, że kobiety, podobnie zresztą jak mężczyźni oceniają od
      pierwszego wrażenia. A problem w tym, że trzeba czasu by dać się poznać i
      polubić.

pzdr.
      • Gość: pinoki Re: DOBRA RADA! KTO WIE JAK ZAITERESOWAC PŁEC PRZECIWNĄ?? IP: *.iservice.pl 19.07.01, 16:27
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka