romy_sznajder 23.05.09, 16:24 Lubilam Dziennik, bo udawali ze wcale nie sa z Faktem rodzina. Teraz lubienie mi mija. Taki nietelewizyjny temat, ale kojarze kataryne.kataryne z daaaawnego f.Tv. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mameluch Re: Kataryna 24.05.09, 14:18 a cóże ona z Dz wspólnego ma? nie miałem owego w rękach od roku chyba, więc nie w temacie mocnom:) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Kataryna 24.05.09, 14:37 Dz. ujawnil jej tozsamosc. Napisali najpierw sms-a, ze powinna sie postawic na ich miejscu, kiedy "wiedza, a nie moga napisac". I jesli sie ujawni, to oni jej proponuja robote u siebie. A jak nie, to przeciez zaraz do niej dotrze Fakt, "ktory juz nie bedzie tak grzeczny". Olala szantazystow, wiec oni napisali takie rzeczy, ze jeden wpis w google wyswietla nazwisko. Odbrali jej prawo do anonimowosci zagwarantowane prawem prasowym. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Kataryna 24.05.09, 16:00 "W okolicach mistrzostw świata w Korei i Japonii w 2002 roku zaczęłam udzielać się na forum sport." www.dziennik.pl/opinie/article178614/Kataryna_Nie_jestem_Rokita_ani_Kolenda_Zaleska.html aaaaaa, jestem Kataryną!;D Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Kataryna 24.05.09, 22:08 zupelnie obcy mi temat nie lubie blogow, nie znam bloga kataryny, nie wnikam w to cale zamieszanie Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Kataryna 25.05.09, 11:24 ja kiedyś parę razy na bloga jej trafiłem, pewnie trochę częściej na komentarze na forum. ale tak abstrahując od tego co pisze, to wygląda na kurestwo czystej wody ze strony Dz. poza pewnie jednym czy drugim głębszym dnem znanym samym zainteresowanym, chyba Dz chce udowodnić, że takie blogowanie czy forumowanie to o kant dupy można co najwyżej, a prawdziwa publicystyka mająca monopol na prawdę czy chociaż kształtowanie poglądów to tylko w gazecie pod własnym nazwiskiem. a takiego wała. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Kataryna 25.05.09, 13:56 Nerwy im puscily. Najpierw byla akcja z Czuma, potem zajela sie tym niedoswiadczona dziennikarka, sytuacja sie wymknela spod kontroli, a oni nie opanowawszy sie nic a nic brna w niewiadomoco. Teraz juz po ptakach, dali ciala. Do niedawna to wygladalo jakby Axel Springer zarabial, owszem, pieniadze, ale dziennikarze poszczegolnych redakcji sie z nimi identyfikowali bardziej, niz z korporacja. Mozna bylo przyjac, ze Newsweek to nie Fakt, podobnie jak Dziennik, a Dziewczyna to nie Forbes, mimo ze wydawca jeden. Teraz sie powaznie zastanowie zanim wezme Dziennik do reki, tak jak sie zastanawaim, kiedys biore Fakt. Mam dylemat z Newsweekieem, bo go zwyczajnie lubie, choc wielu osobom Newsweek juz dawno brukowcem smierdzial. Dzis Newsweeka kupilam, ale juz z oporami. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Kataryna 25.05.09, 14:25 Fakt sie obrazil. :) wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6638407,Kataryna_sklocila__Dziennik__z__Faktem_.html Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Kataryna 30.05.09, 10:14 ja to własnie kataryne kojarze ze sportowych dyskusji na blogu byłem ze dwa razy uniwersalna kobieta:) Odpowiedz Link Zgłoś