fajny-driver 27.05.09, 23:28 Witam mam już 30tke na karku jestem żonaty mam cudowną malutką córeczkę która jest moim oczkiem w głowie i mimo wszystko jestem sam nie ma się do kogo odezwać w domu to chore szukam bratniej duszy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baby.2 Re: Muszę z kimś pogadać. 28.05.09, 08:45 czemu tak jest? czemu jestes sam wsrod swojej rodzinki? Odpowiedz Link Zgłoś
3cryzlerka Re: Muszę z kimś pogadać. 28.05.09, 16:11 tez czaem tak mam. mozesz ze mna pogadac:) Odpowiedz Link Zgłoś
fajny-driver Re: Muszę z kimś pogadać. 28.05.09, 17:40 WITAM dziękuje że się odezwałaś a odpoowiadając na twoje pytanie nie wiem to dziwne uczucie.Kiedys popelnilem błąd i teraz to sie odbija.ja rozumie że za błędy się ponosi jakąś kare ale to co u mnie się dzieje to przesada ja nie jestem żadnym śmieciem Odpowiedz Link Zgłoś
123xcvb Re: Muszę z kimś pogadać. 28.05.09, 18:53 U mnie podobnie. Żałuję pewnych decyzji. ale przecież one nie doprowadziłyby mnie do cudownych dzieci... Tak czy inaczej codzienne samotne popołudnia, wieczory...itd. Fuck! Odpowiedz Link Zgłoś
magnolia_liliflora Re: Muszę z kimś pogadać. 31.05.09, 15:00 o co chodzi z tym "nie jestem ... śmieciem"? Ktoś brakiem kontaktu próbuje wziąć cię pod buta, pozbawić siły do bycia sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
kabwe Re: Muszę z kimś pogadać. 06.06.09, 19:33 Nie wiem o jakim błędzie mówisz (zastanawiam się czy dobrze odebrałam, to co napisałeś), ale wydaje mi się że po części problem tkwi też i w tej drugiej osobie. Jeśli cokolwiek jest nie tak jak powinno, to jako osoby dorosłe - trzeba rozmawiać, a nie (że się tak wyrażę) odwracać dupą. Głowa do góry, tutaj na pewno znajdziesz osoby, z którymi będziesz mógł normalnie porozmawiać :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietazwarszawy Re: Muszę z kimś pogadać. 07.06.09, 12:22 wypisz wymaluj czujesz się tak jak ja MAm prawie 30tkę na karku (boszzzz jak ten czas leci) mam Synka ma pół roku i czuję się mega samotnie w związku W sumie jesteśmy młodym małżeństwem i już tak się czuję?? cholera coś tu jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kabwe Re: Muszę z kimś pogadać. 08.06.09, 14:17 Czytam to wszystko i zaczynam mieć wątpliwości. Oczywiście, nie musi się to kończyć tak jak Wam, ale... Patrząc na moje poprzednie, nazwijmy to, pseudo-związki mogę powiedzieć, że to, w czym teraz jestem, można nazwać prawdziwym związkiem. Jesteśmy ze sobą dla siebie, nie tylko dla seksu. Jednak mimo, że jest nam ze sobą dobrze to czasami pojawia się tęsknota. Tęsknota za czymś bliżej nieokreślonym. I tu jest pies pogrzebany, bo: 1) skoro nie wiem o co chodzi, to jak mogę się tego pozbyć? 2) skoro nie mogę się tego pozbyć, to skąd mam wiedzieć czy z czasem nie będzie jeszcze gorzej. Oj... kobiety to dopiero potrafią zagmatwać sprawę... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fajny-driver Re: Muszę z kimś pogadać. 08.06.09, 23:17 Witam serdecznie i ciesze się że się odezwałaś szukam prawdziwej przyjaciółki nie związku ani skoku w bok potrzebuje z kims porozmawiac komus sie wyżalić od czasu do czasu nie mam stałego dostępu do neta bo jestem kierowcą na tzw.międzynarodówce i rzadko bywam w domu jest to może 10 dni w miesiącu.jedyna moja radośc kiedy przyjade do domu to mój skarb półtoraroczna coreczka która biegnie do tatusia na rączki i krzyczy tata.Jednak jak sama wiesz są problemy takie czy inne które trzeba omuwić a z kim jak nie z zoną jednak z nia ja nie potrafie rozmawiać to przykre.Gdybym już Ciebie nie usłyszał zyczę mimo wszystko powodzenia rozwiązania tej chorej sytuacji pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
blizniak30 Re: Muszę z kimś pogadać. 22.06.09, 10:42 u mnie to samo!!tragedia tyle tylko ze ja jestem kobietą mam 3 letnia córcie i 10 lat po slubie i chyba juz wszytsko wygasło!!sex to chyba przyjemnos cdla mojego meza bo dla mnie juz nie!!brak rozmów piesczot i czulosci tragedia a ja mam dopiero 30-tke napisz na gg 4753305 Odpowiedz Link Zgłoś