mag_nolia 29.01.02, 14:15 ...powiedział ktoś mądry... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qocur Re: Nie rzucaj pereł przed wieprza IP: *.*.*.* 29.01.02, 14:19 Dokładniej "nie rzucajcie pereł przed wieprze" powiedział chyba Jezus zwany przez chrześcijan Chrystusem do swoich uczniów - ale on może też kogoś cytował... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Nie rzucaj pereł przed wieprza 29.01.02, 14:25 a gdy to uczynisz, ucieknij - robiąc krok do przodu... ...czy jesteś Kocurze tym znanym forumowym myszkołowem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qocur kocur qocurowi nierówny ;-) IP: *.*.*.* 29.01.02, 14:57 mag_nolia napisał(a): > a gdy to uczynisz, ucieknij - robiąc krok do przodu... > ...czy jesteś Kocurze tym znanym forumowym myszkołowem? Nie jestem. Widziałem mimochodem jego wyczyny, ale nie chciało mi się w to mieszać - akurat wtedy byłem zapracowany trochę. Ja zawsze byłem qocurem przez "q" (quality? ;-)), także na innych forach i czatach... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: kocur qocurowi nierówny ;-) 29.01.02, 14:58 ale synem szatana...nie bywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
qocur Re: kocur qocurowi nierówny ;-) 29.01.02, 16:33 nie bywam - za bardzo jestem do swojego nicka przywiązany, no i nie gadam tak czarownie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: kocur qocurowi nierówny ;-) 30.01.02, 08:57 Ogólnie rzecz biorąc-Kocury są tu lubiane... Pozdr...! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy a co do wieprzowiny 29.01.02, 14:28 to pojadłem, kawałek pizzy + serniczek i francuskie ze śliwką Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: a co do wieprzowiny 29.01.02, 14:29 pizza wieprzowa z serniczkiem??? Chudy, gdzie Ty się stołujesz?! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: a co do wieprzowiny 29.01.02, 14:37 mag_nolia napisał(a): > pizza wieprzowa z serniczkiem??? > Chudy, gdzie Ty się stołujesz?! a to tu, a to tam, ja nie lubię ciągle tego samego, życie to zmiana, to ruch Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy a co do wieprzowiny 29.01.02, 14:35 to pojadłem, kawałek pizzy + serniczek i francuskie ze śliwką Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy coś mi durny komp wysyła te wiadomości 29.01.02, 14:38 mag_nolia napisał(a): > no już wiem na kobietę mi 4 razy wysłał przed chwilą, cholera Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: coś mi durny komp wysyła te wiadomości 29.01.02, 14:39 chcesz dziś wszystkich przekrzyczeć? no nie powiem, taka ważna wiadomość...o wieprzowince... Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: coś mi durny komp wysyła te wiadomości 29.01.02, 14:40 mag_nolia napisał(a): > chcesz dziś wszystkich przekrzyczeć? > no nie powiem, taka ważna wiadomość...o wieprzowince... idź na kobietę i zobacz pościk o rozwodach, no obciach niezamierzony Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: coś mi durny komp wysyła te wiadomości 29.01.02, 14:52 taka byłam ciekawa, że od razu Cię odnalazłam na tej kobiecie... Oj chudy , kto by pomyślał, że nawet w tych godzinach na kobiecie trzeba Cię szukać... Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: coś mi durny komp wysyła te wiadomości 29.01.02, 14:59 Magnolia- z Chudego to prawdziwa indywidualność! Wiedzialam od początku! I wyczynowiec w dodatku. W pracy siedzi na kobiecie, i zagryzajac na pizza, sernikiem i francuskim ze sliwka, powtarza 4 razy te same numerki. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: coś mi durny komp wysyła te wiadomości 29.01.02, 15:05 ...niezły więc z niego NUUUUUUUUUMEEEER... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: dziewczyny macie plusa !!!!!!!! 29.01.02, 15:17 i masz minusa, za długo na kobiecie siedziałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: dziewczyny macie plusa !!!!!!!! 29.01.02, 15:27 mag_nolia napisał(a): > i masz minusa, za długo na kobiecie siedziałeś... ale już zszedłem, w końcu 4 razy to 4 * 5 ton węgla Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: dziewczyny macie plusa !!!!!!!! 29.01.02, 15:17 No - i przejrzal mnie na wylot! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: dziewczyny macie plusa !!!!!!!! 29.01.02, 15:27 maryjo2 napisał(a): > No - i przejrzal mnie na wylot! oświecenie? przypadek? dowcip Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: dziewczyny macie plusa !!!!!!!! 29.01.02, 15:38 Chlopie, alternatywa lub/i koniunkcja, jak wolisz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: dziewczyny macie plusa !!!!!!!! 29.01.02, 15:53 maryjo2 napisał(a): > Chlopie, alternatywa lub/i koniunkcja, jak wolisz :))) dysjunkcja alternatywnie rozłączna Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: dziewczyny macie plusa !!!!!!!! 29.01.02, 17:14 Swietnie, wlasnie tego mi brakowalo! Chudyy, jestem Twoja dluzniczka!Powaga! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy hej 29.01.02, 17:46 a kim jesteś z wykształcenia? bo jam socjolog, to pewnie wiele tłumaczy u mnie, bo jak rzekł Gombrowicz: "jakbym spotkał na ulicy socjologa to bym mu napluł w twarz", urocze Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: hej 29.01.02, 17:55 Nie no, jestem tylko romanistka, ale dysjunkcja gdzies mi uwiazla w mrokach nabytej przypadkiem wiedzy z zakresu logiki i za nic sobie nie moglam przypomniec. Teraz widze, ze wystarczylo grzebnac w nabytym jezyku.Ale i tak pozostaje w dlugu.Oswiecilo mnie dopiero po Twoim wpisie. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: hej 29.01.02, 18:03 a tam tylko romanistka, czemu filolodzy tak często zaniżają wagę badań nad językami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: hej 29.01.02, 18:13 Bo im szprechanie, gawarjenie, parlowanie, hablowanie i tym podobne inny punkt widzenia przeslania. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy coś mi durny komp wysyła te wiadomości 29.01.02, 14:39 mag_nolia napisał(a): > no już wiem na kobietę mi 4 razy wysłał przed chwilą, cholera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: coś mi durny komp wysyła te wiadomości IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:41 chudyy...masz czkawke po pizzy??????:)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś