Gość: WYPASIONA FOCZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 11:32 IDĘ DZISIAJ NA CZADOWĄ IMPREZKĘ! SZUKAM SPONSORA - WARSZAWA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwiazdka19 Re: IMPREZKA 12.12.03, 11:49 podaje nr konta banku na Bahamah ,mozesz korzystac do woli 1456987000000000-5566987-0000-1478-236985-00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 12:00 JEŻELI CHODZI O TO KONTO -TO BRAK NA NIM JAKICH KOLWIEK FUNDUSZY, KTÓRE MOGŁY BY MNIE ZADOWOLIĆ - TO NIE TA LIGA! Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka19 Re: IMPREZKA 12.12.03, 12:03 o to przepraszam za pomyłke a moze najpierw powiedz jakie fundusze ci potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 12:07 TO ZALEŻY OD SYTUACJI I MIEJSCA! A JEŻELI CHODZI O WIECZORNĄ IMPREZĘ TO SKALA JEST WYSOKA! Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka19 Re: IMPREZKA 12.12.03, 12:20 napisz gdzie i w jakim towarzystwie ta imprezka....czyzby same vip-y? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 12:26 ZALEŻY KTO CO LUBI I KTO DLA KOGO JEST VIP-EM. A JA CAŁY CZAS NIE WIEM CZY ZAITERESOWANY JESTEŚ PROPOZYCJĄ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: IMPREZKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 12:22 Strój wejściowy dla sponsora to dres ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 12:28 NIE ROZŚMIESZAJ MNIE!!!!!!!! NIE GUSTUJE W TAKIM STYLU!!! A TY? INTERESUJĄ MNIE INNE ZAGADNIENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: IMPREZKA 12.12.03, 12:32 może przestań rozpierdalać moje podatki,weż się darmozjadzie do roboty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: IMPREZKA - Shizo: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 12:34 ona własnie wzięła sie do roboty - szuka przecież sponsora :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: IMPREZKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 12:33 Jak sie nauczysz wyłączać "caps locka" to się zgłoś do mnie. Gość portalu: WYPASIONA FOCZKA napisał(a): > NIE ROZŚMIESZAJ MNIE!!!!!!!! > NIE GUSTUJE W TAKIM STYLU!!! > A TY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 12:40 Caps Lock wyłączany. Masz jeszcze jakieś życzenia które byłabym w stanie spełnić? Pamiętaj jednak że nie jestem złotą rybką, tylko KOBIETĄ.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 12:53 Luksusowy jacht = łajba słodkich wód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 13:06 Mało znaczący tekst, który nic mi nie mówi. Może rozwiniesz swoją myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 13:15 muszę przyznać że umiesz rozwiąc zdanie w pełni - gratulacje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 13:19 nie wiem jeszcze czy zasługujesz!!! ale wszystko się może zdarzyć! Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: IMPREZKA 12.12.03, 13:21 To chociaż medal, może być kartoflany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 13:25 Jeżeli już tak bardzo lubisz kartofle, to proszę brardzo możesz zgłosić się po odbiór już dzisiaj. Zapraszam!! Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: IMPREZKA 12.12.03, 13:27 czytaj uważnie!!! nie chciałem kartofli tylko kartoflany medal!!! Damn!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 13:29 Ja czytam uważnie, za to ty nie umiesz czytać między wierszami - C... Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: IMPREZKA 12.12.03, 13:31 żeby czytać między wierszami to muszą być conajmniej 2, a jest jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 13:38 Jeżeli bardzo byś chciał to mógłbyś ten tekst podzielić nawet na 3 wersety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 13:54 To może zrobić tak aby ci się zachciało!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 14:00 Aby stymulować w jakiś sposób swój mózg - od czasu do czasu!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 13:58 i jak będzie z tymi życzeniami?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: IMPREZKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 15:23 Kiedy schudniesz "wypasiona" ?:) Gość portalu: WYPASIONA FOCZKA napisał(a): > Caps Lock wyłączany. Masz jeszcze jakieś życzenia które byłabym w stanie > spełnić? Pamiętaj jednak że nie jestem złotą rybką, tylko KOBIETĄ.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 14:05 A może troszeczkę jaśniej! Bo te znaki graficzne nie są mi znane Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: IMPREZKA 12.12.03, 14:11 postymuluj swój mózg to się domyślisz o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 14:13 Co do stymulacji - to wydaje mi się iż ja nie muszę - są inni od tego - wystarczy zapłacić!!!!!! Pomyśl o tym!!!!! o . Przepraszam jeśli potrafisz.!! Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: IMPREZKA 12.12.03, 14:17 bo jak się samemu nie umie to trzeba płacić innym. Pomyśl. Przepraszam zapłać komuś żeby Ci wytłumaczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 14:19 Twoje sekwencje są bardzo skromne - więc za tłumaczenie ich nie muszę płacić - bo to ten poziom który zrozumiem sama!!! ha. Ha!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: IMPREZKA 12.12.03, 14:24 Ja sobie zdaje sprawe ze swojego poziomu i nie jest to dla mnie powód do radości więc nie rozumiem z czego się cieszysz. Podejżewam, że jestem jedyną osobą na tym forum o tak niskim intelekcie, że nawet Ty jesteś w stanie zrozumieć co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 14:27 co się stało że użyłeś tylu słów na raz!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 14:38 To dobrze że masz jeszcze kogoś kto jest w stanie ci pomóc. Czy on pomaga ci we wszystkim, czy cokolwiek potrafisz zrobić sam? Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: IMPREZKA 12.12.03, 14:40 ostatnio nauczyłem sie używać papieru toaletowego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 14:43 gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!! Długa droga przd tobą. Mam nadzieję że gdy nauczysz się czegoś fajnego to opiszesz to. A może inny kolega pomoże ci w czymś ciekawym, no i wart by było aby koleżanki też cię czegoś nauczyły - przydaje się w życiu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: IMPREZKA 12.12.03, 14:46 No nad koleżankami już pracuje a w zasadzie nad zachowaniem jak je widze. Przestałem się już ślinic jak do mnie podchodzą. Muszę zakończyć tę rozmowe bo mam w tej chwili ciekawsze rzeczy do roboty, a mianowicie musze wyrzucić śmieci. Miłego życia i powodzenia w szukaniu sponsora. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka19 Re: IMPREZKA 12.12.03, 14:44 jessu nie kućta sie lucie, sfienta idom podajsie se ręse :))))))))))) i zaspiefajta "szypiezeli do Beteljem pstesze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 14:46 Przepraszam, a kto z kim się kłuci - bo ja jestem osobą bardzo tolerancyjną Odpowiedz Link Zgłoś