IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 11:32
IDĘ DZISIAJ NA CZADOWĄ IMPREZKĘ! SZUKAM SPONSORA - WARSZAWA!
Obserwuj wątek
    • gwiazdka19 Re: IMPREZKA 12.12.03, 11:49
      podaje nr konta banku na Bahamah ,mozesz korzystac do woli
      1456987000000000-5566987-0000-1478-236985-00
      • Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 12:00
        JEŻELI CHODZI O TO KONTO -TO BRAK NA NIM JAKICH KOLWIEK FUNDUSZY, KTÓRE MOGŁY
        BY MNIE ZADOWOLIĆ - TO NIE TA LIGA!
    • gwiazdka19 Re: IMPREZKA 12.12.03, 12:03
      o to przepraszam za pomyłke a moze najpierw powiedz jakie fundusze ci
      potrzebne?
      • Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 12:07
        TO ZALEŻY OD SYTUACJI I MIEJSCA!
        A JEŻELI CHODZI O WIECZORNĄ IMPREZĘ TO SKALA JEST WYSOKA!
    • gwiazdka19 Re: IMPREZKA 12.12.03, 12:20
      napisz gdzie i w jakim towarzystwie ta imprezka....czyzby same vip-y?
      • Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 12:26
        ZALEŻY KTO CO LUBI I KTO DLA KOGO JEST VIP-EM. A JA CAŁY CZAS NIE WIEM CZY
        ZAITERESOWANY JESTEŚ PROPOZYCJĄ?
    • Gość: Wacek Re: IMPREZKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 12:22
      Strój wejściowy dla sponsora to dres ?
      • Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 12:28
        NIE ROZŚMIESZAJ MNIE!!!!!!!!
        NIE GUSTUJE W TAKIM STYLU!!!
        A TY?
        INTERESUJĄ MNIE INNE ZAGADNIENIA!
        • schizo69 Re: IMPREZKA 12.12.03, 12:32
          może przestań rozpierdalać moje podatki,weż się darmozjadzie do roboty!!!
          • Gość: Wacek Re: IMPREZKA - Shizo: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 12:34
            ona własnie wzięła sie do roboty - szuka przecież sponsora :)
        • Gość: Wacek Re: IMPREZKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 12:33
          Jak sie nauczysz wyłączać "caps locka" to się zgłoś do mnie.

Gość portalu: WYPASIONA FOCZKA napisał(a):

> NIE ROZŚMIESZAJ MNIE!!!!!!!!
          > NIE GUSTUJE W TAKIM STYLU!!!
          > A TY?
          • Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 12:40
            Caps Lock wyłączany. Masz jeszcze jakieś życzenia które byłabym w stanie
            spełnić? Pamiętaj jednak że nie jestem złotą rybką, tylko KOBIETĄ.!!!!
            • luksusowy_yacht Re: IMPREZKA 12.12.03, 12:46
              WYPASIONA FOCZKA=Tłusta Czikita
              • Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 12:53
                Luksusowy jacht = łajba słodkich wód
                • luksusowy_yacht Re: IMPREZKA 12.12.03, 13:01
                  czytałem lepsze tonąca barka :P
                  • Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 13:06
                    Mało znaczący tekst, który nic mi nie mówi. Może rozwiniesz swoją myśl.
                    • luksusowy_yacht Re: IMPREZKA 12.12.03, 13:11
                      Nie
                      • Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 13:15
                        muszę przyznać że umiesz rozwiąc zdanie w pełni - gratulacje!!!!
                        • luksusowy_yacht Re: IMPREZKA 12.12.03, 13:17
                          Dziękuje. Dostane dyplom?
                          • Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 13:19
                            nie wiem jeszcze czy zasługujesz!!!
                            ale wszystko się może zdarzyć!
                            • luksusowy_yacht Re: IMPREZKA 12.12.03, 13:21
                              To chociaż medal, może być kartoflany.
                              • Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 13:25
                                Jeżeli już tak bardzo lubisz kartofle, to proszę brardzo możesz zgłosić się po
                                odbiór już dzisiaj. Zapraszam!!
                                • luksusowy_yacht Re: IMPREZKA 12.12.03, 13:27
                                  czytaj uważnie!!! nie chciałem kartofli tylko kartoflany medal!!! Damn!!!
                                  • Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 13:29
                                    Ja czytam uważnie, za to ty nie umiesz czytać między wierszami - C...
                                    • luksusowy_yacht Re: IMPREZKA 12.12.03, 13:31
                                      żeby czytać między wierszami to muszą być conajmniej 2, a jest jeden
                                      • Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 13:38
                                        Jeżeli bardzo byś chciał to mógłbyś ten tekst podzielić nawet na 3 wersety
                                        • luksusowy_yacht Re: IMPREZKA 12.12.03, 13:53
                                          ale nie chce
                                          • Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 13:54
                                            To może zrobić tak aby ci się zachciało!!!!!!!!!!!
                                            • luksusowy_yacht Re: IMPREZKA 12.12.03, 13:56
                                              po co???
                                              • Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 14:00
                                                Aby stymulować w jakiś sposób swój mózg - od czasu do czasu!!!!!!1
            • Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 13:58
              i jak będzie z tymi życzeniami?!
            • Gość: Wacek Re: IMPREZKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 15:23
              Kiedy schudniesz "wypasiona" ?:)

Gość portalu: WYPASIONA FOCZKA napisał(a):

> Caps Lock wyłączany. Masz jeszcze jakieś życzenia które byłabym w stanie
              > spełnić? Pamiętaj jednak że nie jestem złotą rybką, tylko KOBIETĄ.!!!!
    • gwiazdka19 Re: IMPREZKA 12.12.03, 14:02
      fise, sze rosmofa roskfitła :))))))))
      • Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 14:05
        A może troszeczkę jaśniej! Bo te znaki graficzne nie są mi znane
        • luksusowy_yacht Re: IMPREZKA 12.12.03, 14:11
          postymuluj swój mózg to się domyślisz o co chodzi
          • Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 14:13
            Co do stymulacji - to wydaje mi się iż ja nie muszę - są inni od tego -
            wystarczy zapłacić!!!!!! Pomyśl o tym!!!!! o . Przepraszam jeśli potrafisz.!!
            • luksusowy_yacht Re: IMPREZKA 12.12.03, 14:17
              bo jak się samemu nie umie to trzeba płacić innym. Pomyśl. Przepraszam zapłać
              komuś żeby Ci wytłumaczył.
              • Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 14:19
                Twoje sekwencje są bardzo skromne - więc za tłumaczenie ich nie muszę płacić -
                bo to ten poziom który zrozumiem sama!!! ha. Ha!!!!!!
                • luksusowy_yacht Re: IMPREZKA 12.12.03, 14:24
                  Ja sobie zdaje sprawe ze swojego poziomu i nie jest to dla mnie powód do
                  radości więc nie rozumiem z czego się cieszysz. Podejżewam, że jestem jedyną
                  osobą na tym forum o tak niskim intelekcie, że nawet Ty jesteś w stanie
                  zrozumieć co pisze.
                  • Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 14:27
                    co się stało że użyłeś tylu słów na raz!!!!!!!!!!
                    • luksusowy_yacht Re: IMPREZKA 12.12.03, 14:32
                      kolega mi pomógł
                      • Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 14:38
                        To dobrze że masz jeszcze kogoś kto jest w stanie ci pomóc. Czy on pomaga ci we
                        wszystkim, czy cokolwiek potrafisz zrobić sam?
                        • luksusowy_yacht Re: IMPREZKA 12.12.03, 14:40
                          ostatnio nauczyłem sie używać papieru toaletowego!!!
                          • Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 14:43
                            gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!
                            Długa droga przd tobą. Mam nadzieję że gdy nauczysz się czegoś fajnego to
                            opiszesz to. A może inny kolega pomoże ci w czymś ciekawym, no i wart by było
                            aby koleżanki też cię czegoś nauczyły - przydaje się w życiu!!!!!
                            • luksusowy_yacht Re: IMPREZKA 12.12.03, 14:46
                              No nad koleżankami już pracuje a w zasadzie nad zachowaniem jak je widze.
                              Przestałem się już ślinic jak do mnie podchodzą. Muszę zakończyć tę rozmowe bo
                              mam w tej chwili ciekawsze rzeczy do roboty, a mianowicie musze wyrzucić
                              śmieci. Miłego życia i powodzenia w szukaniu sponsora.
    • gwiazdka19 Re: IMPREZKA 12.12.03, 14:44
      jessu nie kućta sie lucie, sfienta idom podajsie se ręse :))))))))))) i
      zaspiefajta "szypiezeli do Beteljem pstesze"
      • Gość: WYPASIONA FOCZKA Re: IMPREZKA IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 12.12.03, 14:46
        Przepraszam, a kto z kim się kłuci - bo ja jestem osobą bardzo tolerancyjną

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka