chudyy ty mała to nie podskakuj 30.01.02, 13:35 bo jak Ci ... to Ci w pięty pójdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: ty Chudyy to nie podskakuj IP: 157.25.88.* 30.01.02, 13:47 I się od Magnolii odpierwiastkuj bo jak Ci przypotęguję w szczękę to Ci zęby poza nawias kwadratowy wylecą, zrozumiano??? Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: ty Chudyy to nie podskakuj 30.01.02, 13:52 Rayoff, kroliczku, od kiedy Ty za niedzwiedzia robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: ty Chudyy to nie podskakuj 30.01.02, 13:52 Gość portalu: Rayoff napisał(a): > I się od Magnolii odpierwiastkuj bo jak Ci przypotęguję w szczękę to Ci zęby > poza nawias kwadratowy wylecą, zrozumiano??? Ty nie szpanuje, żeś taki dobry z matematyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Chudyy i Maryjka IP: 157.25.88.* 30.01.02, 13:57 A Tobie Maryjko to co też coś nie pasuje? Chudyy, a Ty sie kurwa elokwencjom pszed Paniami nie popisuj, bo ja nie z tych co sie zagadać dadzom Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Chudyy i Maryjka 30.01.02, 13:59 Gość portalu: Rayoff napisał(a): > Chudyy, a Ty sie kurwa elokwencjom pszed Paniami nie popisuj, bo ja nie z tych > co sie zagadać dadzom to nie groź tylko pokaż co potrafisz bo odstajesz koleżko, pa pa Ci pomachamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Chudyy i Maryjka IP: 157.25.88.* 30.01.02, 14:03 Ja odstaje? Ja? Ty się lepiej przejrzyj w lustrze kurde, a nie porządnemu obrońcy czci będziesz błęy wytykał na matematyce w dodatku za nic się nie znajac. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Chudyy i Maryjka 30.01.02, 14:04 Gość portalu: Rayoff napisał(a): > Ja odstaje? Ja? Ty się lepiej przejrzyj w lustrze kurde, a nie porządnemu > obrońcy czci będziesz błęy wytykał na matematyce w dodatku za nic się nie > znajac. koleżko coś powoli nawijasz, ja 5 postów ty 1 i kto odstaje? Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Rayoff 30.01.02, 13:59 A Ty widziales, zeby mi kiedys cos pasowalo? A juz na pewno nie Kroliczek przebrany za niedzwiedzia! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Rayoff IP: 157.25.88.* 30.01.02, 14:05 Zaden króliczek, po nocach dużo ćwiczyłem i makaronu jadłem. Ewolucja taka nastapiła. A strój sam se uszyłem i się w nic przrebierać nie musiałem. Jest to jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Rayoff 30.01.02, 14:08 Widze- w skoki Ci poszlo! Uwazaj tylko, bo tu polowanie na zajace Chudyy uprawia. Zatknal se za okular wstazeczke od Magnolii i z flinta lata. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ty Chudyy to nie podskakujRej 30.01.02, 13:59 Rej, a co Ty mi tu z matematyką wyskakujesz?! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: ty Chudyy to nie podskakujRej 30.01.02, 14:01 Magnolia- Ray argumentacji tylko uzywa! I zaraz z niedzwiedzia stanie sie zajacem! Lapaj go! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: ty Chudyy to nie podskakujRej 30.01.02, 14:03 maryjo2 napisał(a): > Magnolia- Ray argumentacji tylko uzywa! I zaraz z niedzwiedzia stanie sie > zajacem! Lapaj go! zając? strzelam pif paf!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: ty Chudyy to nie podskakuj 30.01.02, 14:05 Chudyy, chybiles! Okulary Ci z nosa chyba spadly przy strzale!A zajac tymczasem czmychnal :(( Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: ty Chudyy to nie podskakuj 30.01.02, 14:08 maryjo2 napisał(a): > Chudyy, chybiles! Okulary Ci z nosa chyba spadly przy strzale!A zajac tymczasem > czmychnal :(( tak bywa z kicakami, prawdziwy mężczyzna się nie poddaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: ty Chudyy to nie podskakujRej IP: 157.25.88.* 30.01.02, 14:07 Zez, za szybki jestem dla Twojej flinty. Musisz człowieku poćiwczyć bo odstajesz... Zdecydowanie za wolny jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: ty Chudyy to nie podskakujRej 30.01.02, 14:08 Gość portalu: Rayoff napisał(a): > Zez, za szybki jestem dla Twojej flinty. Musisz człowieku poćiwczyć bo > odstajesz... Zdecydowanie za wolny jesteś... dużo mówisz, mało robisz Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Rej- to ta wstazeczka! 30.01.02, 14:11 To ta wstazeczka od Magnolii, co ja Chudyy za okular zatknal jak proporzec! To ona mu widziec przeszkadza! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Rej- to ta wstazeczka! 30.01.02, 14:14 maryjo2 napisał(a): > To ta wstazeczka od Magnolii, co ja Chudyy za okular zatknal jak proporzec! To > ona mu widziec przeszkadza! ale jak pachnie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 13:35 Mogę zacząć, bo pretensje do Chudego przejawiam: Chudy, co Ty sobie właściwie wyobrażasz??!!! biegasz tu z tym łukiem i do ciekawych facetów strzelasz?! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 13:38 Chudyy, nie strasz, nie strasz, bo sie.... Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 13:39 maryjo2 napisał(a): > Chudyy, nie strasz, nie strasz, bo sie.... hej, kobieto, masz szczęście, że kobiet nie biję ... przy świadkach Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 13:39 mag_nolia napisał(a): > Mogę zacząć, bo pretensje do Chudego przejawiam: > Chudy, co Ty sobie właściwie wyobrażasz??!!! > biegasz tu z tym łukiem i do ciekawych facetów strzelasz?! Ty, dziecino, się mądrzysz z tego Wrocka, myślisz, że kim jesteś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 13:42 a Ty mnie tu nie podrywaj drugi tydzień, tylko dziką jakościową zwierzynę upoluj! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 13:43 Magnolia, sama zobie lap te zwierzyne, a nie sie bedziesz Chudymi wyreczac :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 13:46 maryjo2 napisał(a): > Magnolia, sama zobie lap te zwierzyne, a nie sie bedziesz Chudymi wyreczac :o)) o nie, Magnolii zawsze upoluję, Tobie też, ale jej pierwej Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 13:47 dzięki Chudeńki, zostawię dla Ciebie troszkę mojej ulubionej czekolady... dla Maryjki też! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 13:49 mag_nolia napisał(a): > dzięki Chudeńki, zostawię dla Ciebie troszkę mojej ulubionej czekolady... > dla Maryjki też! uwielbiam czekoladę, dzięki, zapraszam na kawę lavazza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! IP: 62.8.156.* 30.01.02, 13:50 mag_nolia napisał(a): > dzięki Chudeńki, zostawię dla Ciebie troszkę mojej ulubionej czekolady... > dla Maryjki też! Dla każdego po 0,14 kubka? J. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 13:50 Gość portalu: Jureek napisał(a): > Dla każdego po 0,14 kubka? > J. dla każdego mężczyzny, niech sami polują Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 14:03 Magnolia, niech sie Tobie nie zdaje, ze Ty mi gebe jakimis resztkami czekolady zapchasz! Dawaj zajaca-pasztet zrobie! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 13:46 no tak Maryjko, z Tobą tez powinnam się pokłoćic, a zatem: co ty mi tu Maryjo wtrącać się będziesz, jak Chudy ustrzelił wszystkich, coby mu w konkurencje nie wchodzili, to kogo mam teraz łapać??? Chudy został, ale taki podrywacz, że sama widzisz???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 13:49 To trzeba bylo mu noge podstawic zawczasu. Grzmotnalby ja dlugi a Ty bys czyste przedpole miala! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 13:56 albo strzału do łuku mu połamać o! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy uwielbiam polować 30.01.02, 13:45 na razie mam dwa zające, u nóg składam Pani Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: uwielbiam polować 30.01.02, 13:46 Wypraszam sobie skladanie mnie w ofierze u stop Magnolii :o)). Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: uwielbiam polować 30.01.02, 13:48 maryjo2 napisał(a): > Wypraszam sobie skladanie mnie w ofierze u stop Magnolii :o)). czy Ty rozumiesz jak się do Ciebie mówi ;-) Magnolia nie ludożerca, a Tyś nie zając Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: uwielbiam polować 30.01.02, 13:50 A skad Ty tak wszystko wiesz,co?? dzie sie tych ROZUMOW nazjadales? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: uwielbiam polować 30.01.02, 13:51 maryjo2 napisał(a): > A skad Ty tak wszystko wiesz,co?? dzie sie tych ROZUMOW nazjadales? w Krakowie, mądrych ludzi tam nie brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: uwielbiam polować 30.01.02, 13:54 Nie brakowalo, poki do Warszawy 3/4 nie nawialo. O! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: uwielbiam polować 30.01.02, 13:56 maryjo2 napisał(a): > Nie brakowalo, poki do Warszawy 3/4 nie nawialo. O! hie hie, a teraz jeden nieborak się żali na W-wie, że ukrali Przekrój hie hie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! IP: 62.8.156.* 30.01.02, 13:43 Wrocław roolez!!!! J. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 13:46 Gość portalu: Jureek napisał(a): > Wrocław roolez!!!! > J. jasne, w Oleśnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! IP: 62.8.156.* 30.01.02, 13:48 Tej Oleśnicy, koło której Warszawa leży? Tam też. J. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 13:52 Gość portalu: Jureek napisał(a): > Tej Oleśnicy, koło której Warszawa leży? Tam też. > J. ja człek światowy, mnie wieś Warszawa nie imponuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! IP: 62.8.156.* 30.01.02, 13:55 chudyy napisał(a): > ja człek światowy, mnie wieś Warszawa nie imponuje Nie wierzę, żeś światowiec. Człowiek obyty w świecie nie wyraża się tak o Wrocławiu jak Ty. J. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 13:57 Gość portalu: Jureek napisał(a): > Nie wierzę, żeś światowiec. Człowiek obyty w świecie nie wyraża się tak o Wrocł > awiu jak Ty. > J. mam w nosie i Wrocaław i Warszawę, bo taki Bursa to miał w dupie tylko małe miasteczka, ja jestem postępowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! IP: 62.8.156.* 30.01.02, 14:02 chudyy napisał(a): > mam w nosie i Wrocaław i Warszawę, > bo taki Bursa to miał w dupie tylko małe miasteczka, > ja jestem postępowy Widocznie masz większą od niego dupę. O nie, nie dupę tylko nos. J. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 14:06 Gość portalu: Jureek napisał(a): > Widocznie masz większą od niego dupę. O nie, nie dupę tylko nos. > J. nos mam bojowy, zaprawiony do węszenia Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 13:48 hę! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 13:53 mag_nolia napisał(a): > hę! fajnie idzie nam kłótnia co? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 13:54 super Chudy, wygrywam! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 13:55 mag_nolia napisał(a): > super Chudy, wygrywam! Tak, jesteś najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 13:57 Chudyy, nie wcinaj sie przede mnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 13:59 maryjo2 napisał(a): > Chudyy, nie wcinaj sie przede mnie :P coś kierowniczka komitetu kolejkowego? Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 13:55 Tylko Ci sie tak zdaje! Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 13:57 Czy kogoś tu pojebało? Nie czytałem wątku - ale zaczynam chyba właściwie Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 13:58 Moootooor?! a Ty gdzie romatycznie się włóczysz?! Kto to za Ciebie będzie harował?! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 13:58 motor napisał(a): > Czy kogoś tu pojebało? mówisz o sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! IP: 157.25.88.* 30.01.02, 14:07 Chyba Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! IP: *.wave.net.pl 30.01.02, 13:56 Posluchal piosenki, czy mnie olal? :) n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! IP: 62.8.156.* 30.01.02, 14:00 Nie olał i nie posłuchał :-((( Posłucha, tylko musi wrócić do domu o takiej porze, kiedy jeszcze nie śpią. A wczoraj było już za późno :-((( J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! IP: *.wave.net.pl 30.01.02, 14:02 Laskawie wybaczam. :) n. ps niedobrze mi juz na widok ksiazek,dlatego tu siedze :-( Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 14:05 Gość portalu: nadja napisał(a): > niedobrze mi juz na widok ksiazek,dlatego tu siedze :-( takie zdanie o książkach jest niewybaczalne, kocham książki bardziej niż kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! IP: *.wave.net.pl 30.01.02, 14:08 Proponuje powtorzenie oswiecenia oraz baroku. Najbardziej /z calego serca!/ polecam Paska i Potockiego. Poza tym jestem wielbicielka ksiazek. Ale takich, ktore czytam bo sama chce... n. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 14:09 Gość portalu: nadja napisał(a): > Proponuje powtorzenie oswiecenia oraz baroku. > Najbardziej /z calego serca!/ polecam Paska i Potockiego. > Poza tym jestem wielbicielka ksiazek. > Ale takich, ktore czytam bo sama chce... > n. no ale jak się piło w tamtych czasach, ile swady, my w Vikingu to chyba cienkie bolki jeseśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! IP: *.wave.net.pl 30.01.02, 14:15 iii...pilo sie zawsze, wole innych artystow pijacych... n. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 14:16 Gość portalu: nadja napisał(a): > iii...pilo sie zawsze, wole innych artystow pijacych... Haszka czy Kunderę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! IP: *.wave.net.pl 30.01.02, 14:19 Kundere i wielu innych :) n. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 14:21 Gość portalu: nadja napisał(a): > Kundere i wielu innych :) i tu nie mam się z Tobą kłócić, widzisz coś mi zrobiła, jak mogłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! IP: *.wave.net.pl 30.01.02, 15:06 calkiem zwyczajnie :))) n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! IP: 62.8.156.* 30.01.02, 14:09 Gość portalu: nadja napisał(a): > > Laskawie wybaczam. > > :) A ja obiecuję poprawę :-). Chociaż dzisiaj znowu późno wrócę, bo muszę iść na wywiadówkę :-( > niedobrze mi juz na widok ksiazek,dlatego tu siedze :-( To chyba zależy jeszcze, jakie to książki. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! IP: *.wave.net.pl 30.01.02, 14:11 > > A ja obiecuję poprawę :-). Chociaż dzisiaj znowu późno wrócę, bo muszę iść na w > ywiadówkę :-( > o... to, co lubisz najbardziej :))) > > To chyba zależy jeszcze, jakie to książki. yhy, Juras, zgadnij jakie to ksiazki teraz moga byc ... n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! IP: 62.8.156.* 30.01.02, 14:14 Gość portalu: nadja napisał(a): > o... to, co lubisz najbardziej :))) No tak, teraz już wiem skąd ta moja dzisiejsza kłótliwość. Bo wiem, co wieczorem mnie czeka. > > To chyba zależy jeszcze, jakie to książki. > > yhy, Juras, zgadnij jakie to ksiazki teraz moga byc ... Polecam "Łuk Tryumfalny". Nawet po raz piętnasty. J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! IP: *.wave.net.pl 30.01.02, 14:17 Gość portalu: Jureek napisał(a): > > No tak, teraz już wiem skąd ta moja dzisiejsza kłótliwość. Bo wiem, co wieczore > m mnie czeka. > to moze ja sie grzecznie schowam ;) > > Polecam "Łuk Tryumfalny". Nawet po raz piętnasty. jasne. a na mnie z polki, podlogi /sa wszedzie! to chore!/ czaja sie wszelkiego rodzaju po...po...podreczniki... n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! IP: 62.8.156.* 30.01.02, 14:24 Gość portalu: nadja napisał(a): > to moze ja sie grzecznie schowam ;) Ty się nie chowaj. Po starej znajomości oszczędzę Cię. A w ogóle to ta wywiadówka zapowiada się ciekawiej niż zwykle. Będą obecni nie tylko rodzice, ale i uczniowie. Tak sobie zażyczyli, jak podobno na ostatniej opowiadaliśmy (rodzice) niesprawdzone pogłoski o tym, co niby dzieje się w klasie. Może być ciekawie, bo i klasa dość ciekawa. > jasne. > a na mnie z polki, podlogi /sa wszedzie! to chore!/ > czaja sie wszelkiego rodzaju po...po...podreczniki... To może spacer pomoże? Tylko nie przechodź przypadkiem koło biblioteki. Tam też te po...po...podręczniki mogą się czaić. J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! IP: *.wave.net.pl 30.01.02, 15:04 > > Ty się nie chowaj. Po starej znajomości oszczędzę Cię. znajomosci sie jednak przydaja, kurcze... > A w ogóle to ta wywiadówka zapowiada się ciekawiej niż zwykle. Będą obecni nie > tylko rodzice, ale i > uczniowie. Tak sobie zażyczyli, jak podobno na ostatniej opowiadaliśmy (rodzice > ) niesprawdzone > pogłoski o tym, co niby dzieje się w klasie. Może być ciekawie, bo i klasa dość > ciekawa. > powodzenia ;))) > > To może spacer pomoże? Tylko nie przechodź przypadkiem koło biblioteki. Tam też > te > po...po...podręczniki mogą się czaić. ide na basen, tam mnie nie dopadna :) chyba, ze w glowie, bo tam wciaz i wciaz panika ... ;) n. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 14:00 Gość portalu: nadja napisał(a): > Posluchal piosenki, czy mnie olal? :) hej, szacunek dla weteranów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! IP: *.wave.net.pl 30.01.02, 14:03 ze niby kogo? :) n. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 14:05 Gość portalu: nadja napisał(a): > ze niby kogo? > :) porządek musi być, jak każdy przed szereg będzie wybiegał to od kogo się młodzież co dobre, a co złe nauczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! IP: *.wave.net.pl 30.01.02, 14:09 sama do tego dojdzie ;) nie no, zartuje oczywiscie... n. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 14:11 Gość portalu: nadja napisał(a): > sama do tego dojdzie ;) > nie no, zartuje oczywiscie... to nie miejsce na żarty, tylko kłótnię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! IP: *.wave.net.pl 30.01.02, 14:12 jestem ostatnio pacyfistycznie nastawiona i staram sie nie kasac. sorry. ale pewnie niedlugo mi przejdzie...wtedy - nie ma problemu :) n. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 14:15 Gość portalu: nadja napisał(a): > jestem ostatnio pacyfistycznie nastawiona > i staram sie nie kasac. > sorry. > ale pewnie niedlugo mi przejdzie...wtedy - nie ma problemu :) ale nie ćpasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! IP: *.wave.net.pl 30.01.02, 14:19 Nie. Czemu? n. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 14:26 Gość portalu: nadja napisał(a): > Nie. > Czemu? nie ufam pacyfistom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! IP: 62.8.156.* 30.01.02, 14:33 chudyy napisał(a): > nie ufam pacyfistom a ja przedstawicielom handlowym tak zwanym. J. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 14:34 Gość portalu: Jureek napisał(a): > a ja przedstawicielom handlowym tak zwanym. > J. też ich za próg nie wpuszczam, koalicjant? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! IP: *.wave.net.pl 30.01.02, 15:02 Nie jestem pacyfistka, tylko czasem prezentuje takie podejscie... nie lubie szuflad. n. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy nawet w komodach sosnowych, pachnących? 30.01.02, 15:05 Gość portalu: nadja napisał(a): > Nie jestem pacyfistka, tylko czasem prezentuje takie podejscie... > nie lubie szuflad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadja Re: nawet w komodach sosnowych, pachnących? IP: *.wave.net.pl 30.01.02, 15:07 Inaczej. Nie lubie sie w nich znajdowac... n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! IP: 195.205.73.* 30.01.02, 14:03 pogubiłam się cholender w tej kłótni i sama już nie wiem gdzie i zkim się kłóciłam???!!! wszystko przez Was!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 14:07 Gość portalu: magnolia napisał(a): > pogubiłam się cholender w tej kłótni i sama już nie wiem gdzie i zkim się > kłóciłam???!!! > wszystko przez Was!!! Ty się nie użalaj lala, samaś namiąchała to pij Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 14:09 a Ty myślisz, że ile ja mogę wypić?!! a kto mnie do domu zaholuje?!! chudyy napisał(a): > Gość portalu: magnolia napisał(a): > > pogubiłam się cholender w tej kłótni i sama już nie wiem gdzie i zkim się > > kłóciłam???!!! > > wszystko przez Was!!! > > Ty się nie użalaj lala, samaś namiąchała to pij Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 14:10 mag_nolia napisał(a): > a Ty myślisz, że ile ja mogę wypić?!! > a kto mnie do domu zaholuje?!! już dzwonię po taxi, :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 14:12 ha taxi, a Ty myślisz, że ja mam jakiś fundusz taksówkowy, cholender?! taksówkarz się juz do mnie przywiązał, bo myśli, że chcę mu korzenie w samochodzie zapuścić! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 14:15 mag_nolia napisał(a): > ha taxi, a Ty myślisz, że ja mam jakiś fundusz taksówkowy, cholender?! > taksówkarz się juz do mnie przywiązał, bo myśli, że chcę mu korzenie w > samochodzie zapuścić! zapłacę! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 14:16 no Chudy, miałłłeś się kłócić, a Ty tu się na wszystko zgadzasz,...??? chudyy napisał(a): > mag_nolia napisał(a): > > ha taxi, a Ty myślisz, że ja mam jakiś fundusz taksówkowy, cholender?! > > taksówkarz się juz do mnie przywiązał, bo myśli, że chcę mu korzenie w > > samochodzie zapuścić! > > zapłacę! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Mam pomysł - pokłóćmy się, tak na zawołanie...?! 30.01.02, 14:17 mag_nolia napisał(a): > no Chudy, miałłłeś się kłócić, a Ty tu się na wszystko zgadzasz,...??? > chudyy napisał(a): bez koalicji wojny nie wygrasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Chudyy, Maryjka, Magnolia, Motor IP: 157.25.88.* 30.01.02, 14:11 Sie na niczym nie znacie. Ciency jesteście jak sik pająka. Albo jak dupa węża. Nie będę za Wami po wszytskich postach ganiał. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Chudyy, Maryjka, Magnolia, MotorReeej 30.01.02, 14:13 ty ochlapusie, Ty się weź za uprawianie biegów, a nie nam tu narzekać będziesz! Gość portalu: Rayoff napisał(a): > Sie na niczym nie znacie. Ciency jesteście jak sik pająka. Albo jak dupa węża. > Nie będę za Wami po wszytskich postach ganiał. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Chudyy, Maryjka, Magnolia, MotorReeej 30.01.02, 14:17 mag_nolia napisał(a): > ty ochlapusie, Ty się weź za uprawianie biegów, a nie nam tu narzekać będziesz! > Gość portalu: Rayoff napisał(a): > > Sie na niczym nie znacie. Ciency jesteście jak sik pająka. Albo jak dupa w > ęża. > > Nie będę za Wami po wszytskich postach ganiał. > Zostaw go Mag_nolia, cieniasa Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: Chudyy, Maryjka, Magnolia, Motor 30.01.02, 14:20 Cieniasa, cieniasa, przymierzyć nawet porzadnie nie potrafi. Wącha jakieś szmaty i udaje że perfuma... Na nic nie narzekam, fakty stwierdzam, fajtłapy jedne Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Chudyy, Maryjka, Magnolia, Motor 30.01.02, 14:21 rayoff napisał(a): > Wącha jakieś > szmaty i udaje że perfuma... odszczekaj to, zapach prawidziwej kobiety jest boski Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Chudyy, Maryjka, Magnolia, Motor 30.01.02, 14:23 Rej Ty awanturniku!!! ledwie przyszedł, wszystko mu sie juz nie podoba! naczynia pozmywać trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: pozmywać po kucharzu zresztą 30.01.02, 14:30 Sami zmywajcie, ja z Wami jadał nie będę. Z plebsem, widział kto... Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: no i wszystko Chudyy jasne... 30.01.02, 14:57 też bym się pokłóciła, tylko porządnie żeby talerze oraz kompy w powietrzu fruwały:)) można?? Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff ja zapraszam 30.01.02, 15:00 przyszła i od razu nos w nie swoje sprawy wciska. Za kogo Ty sie do cholery masz??? Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: ja zapraszam 30.01.02, 15:02 a co ty mi tu podskakujesz??? że co,kurna, pierwszy byłeś?? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: ostraś, poczekaj jak zacznę grać!!! 30.01.02, 15:06 a co tu tak spokojnie? Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: ja zapraszam 30.01.02, 15:04 Nie widac? Nie widac? Trzeba cyngle zmienic, a nie sie czepiac. Jakas hierarchia musi byc. Jasne? Jasne czy drukowanymi napisac??? Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: ja zapraszam 30.01.02, 15:08 drukowanymi na czerwono i na priv własny!! a hierarchia to wg alfabetu, zrozumiano??!?! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy ten alfabet się nie liczy, teraz jest nowy, d jest 30.01.02, 15:10 na końcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aadixi Re: ten alfabet się nie liczy, teraz jest nowy, d jest IP: 194.204.144.* 30.01.02, 15:12 spadaj cieniasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aadixi Re: o nowsza generacja proszku ixi IP: 194.204.144.* 30.01.02, 15:18 a chude to z mody wychodzi i z wątku!! Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: ja zapraszam 30.01.02, 15:12 nic nie zrozumiano! Albo kluski z geby wyciagnij albo sie na operacje zapisz! A nie bedziesz mi tu probowac powtorek z Wigilii odstawiac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dixi nie zrozumiano?? IP: 194.204.144.* 30.01.02, 15:16 to organ od rozumienia nie funkcjonuje jak należy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: nie zrozumiano?? 30.01.02, 15:23 Chyba u Ciebie miękka buło! Żaden organ nie funkcjonuje jak należy. Juz lepiej zacznij na migi zapodawać, może się da zrozumieć! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dixi Re: nie zrozumiano?? IP: 194.204.144.* 30.01.02, 15:29 a obywatel to w krawacie chyba, że taki mało awanturujący jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: nie zrozumiano?? 30.01.02, 15:32 jak malo, jak malo, cholera, nikt fikac nie chce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dixi Re: nie zrozumiano?? IP: 194.204.144.* 30.01.02, 15:34 i tym optymistycznym akcentem tę kłótnię zakończę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dixi Re: I po buziaku IP: 194.204.144.* 30.01.02, 15:40 wzajemnie :)) bo ... ważne jak się kończy :)) o! Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: chętnie naskoczę, gotowaś? 30.01.02, 15:15 sie Chudyy nadajesz do nadskakiwania, a nie naskakiwania! A Ty Kropa nie fikaj bo znow bedziesz plaskata i sie skonczy dzien dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: no i wszystko Chudyy jasne... 30.01.02, 15:06 A niech fruwaja, byle nie moje :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: zaraz Cię wciągniemy, wirówka 30.01.02, 15:10 Chudyy, tylko nie wirowka! ja mam chorobe lokomocyjna. Wszystko zahaftuje! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: zaraz Cię wciągniemy, wirówka 30.01.02, 15:11 i będzie się o co kłócić. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: A guzik - utoniecie w haftach! 30.01.02, 15:13 A ja sie bede patrzyc! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: A guzik - utoniecie w haftach! 30.01.02, 15:14 pod warunkiem, że przeżyjesz, hi, hi, hi Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: A guzik - utoniecie w haftach! 30.01.02, 15:15 Przezyje i na haftach jeszcze fortunke zbije. W sam raz na Wasze nagrobki. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: coś się wymyśli 30.01.02, 15:16 a mi sie już zrobiło niedobrze , bleeeee Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: coś się wymyśli- kiedy?? 30.01.02, 15:17 Przedtem, potem, czy w trakcie? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: coś się wymyśli- kiedy?? 30.01.02, 15:19 a sam se posprzątaj jak Ci sie nie podoba ;o) Odpowiedz Link Zgłoś