goha66 03.08.09, 07:44 witajcie :) proponuję nowy wątek, w którym polecać możemy miejsca przez nas już sprawdzone, ktore warto zobaczyć samemu, a także pokazać je rodzinom i znajomym. Polska jest piękna :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goha66 Re: Południowa Polska - rejon Oświęcimia 03.08.09, 07:47 jadąc drogą 44 (przez Tychy, Oświęcim) w kierunku Krakowa dojeżdżamy do miejscowości Zator ... tu czas zatrzymał się w czasach gdy po matce Ziemi biegały dinozaury. gorąco polecam - robi wrażenie :) www.dinozatorland.pl/index.php P.S. pooglądajcie filmik na podanej stronie :) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Południowa Polska - rejon Oświęcimia 03.08.09, 08:01 gorąco polecam również (w pobliżu ww. Zatoru)w miejscowości Inwałd - zminiaturyzowany świat :) www.parkminiatur.com/mapa_parku Odpowiedz Link Zgłoś
monique76 Re: Południowa Polska - rejon Oświęcimia 03.08.09, 10:17 Goha - pokazalam mojej Dominice, fance dinozaurów, tą stronę o dinoparku w Zatorze.. Od godziny wyje, ze ona chce tam jechac w najblizszy weekend.. Ja juz niestety nie nadaje sie na pięciogodzinną podróż samochodem, wiec wycie jest coraz glośniejsze:) Obiecalam już nawet, że na wiosnę wybierzemy się we czworo - wycie odrobine przycichło:) ze tez do tego parku jest taki kawał z Warszawy:( Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Południowa Polska - rejon Oświęcimia 03.08.09, 12:00 monique76 napisała: Obiecalam już nawet, że na wiosnę wybierzemy się we > czworo - wycie odrobine przycichło:) ... mam nadzieję, że wychowawczo dodałaś "pod warunkiem, że będziesz grzeczna" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monique76 Re: Południowa Polska - rejon Oświęcimia 03.08.09, 16:18 goha66 napisała: > ... mam nadzieję, że wychowawczo dodałaś "pod warunkiem, że będziesz > grzeczna" ;) Noo baaaa.. to zdanie dosc czeste w naszych konwersacjach:) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna515 Re: pomysł na weekend czyli polecamy 03.08.09, 09:28 Moim pomysłem na weekend jest grill u mnie na podwórku :) zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: pomysł na weekend czyli polecamy 03.08.09, 10:42 Ja tam znam jedno fajne miejsce :) Kurde jak tam pięknie, i jacy gościnni .. i w ogóle super. Ale Wam nie powiem, gdzie to jest Hlm z Hasanem niech wam powiedzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
monique76 Re: pomysł na weekend czyli polecamy 03.08.09, 11:04 Aaa jak Hlm z Hassanem to potwierdzam, ze tam pięknie, super, gościnni itd:))) Szkoda, ze tak daleko z Wawy.. Odpowiedz Link Zgłoś
qgel600 Re: pomysł na weekend czyli polecamy 03.08.09, 11:51 avocado67 napisała: > Ja tam znam jedno fajne miejsce :) Kurde jak tam pięknie, i jacy gościnni .. i > w > ogóle super. u Maku i Aku ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
draka00 Re: pomysł na weekend czyli polecamy 03.08.09, 15:38 Jak komuś blisko na Kaszuby, polecam gorąco do do góry nogami i inne atrakcje w Szymbarku. sobisz.blogspot.com/2007/08/szymbark-dom-do-gory-nogami-bunkier.html www.lakeside.pl/jezioro_brzegiem/images/dom%20do%20gory%20nogami.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
draka00 dom do góry nogami miało być 03.08.09, 15:44 dom do góry nogami miało być Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: dom do góry nogami miało być 04.08.09, 09:11 draka00 napisała: > dom do góry nogami miało być byłam, faktycznei wrażenie niezłe tylko kolejka do tego domu powalająca, ponad 2 godziny stania P.S. Draka sprawdź pocztę :) Odpowiedz Link Zgłoś