Dodaj do ulubionych

Jestem chora :-///

04.01.04, 19:04
Ku swojemu zaskoczeniu, zachorowałam w środku zimy. Mam gardło pełne
kładzionych klusek, sporą gorączkę i nic nie mogę przełykać. I jest mi bardzo
smutno. Zupełnie jak wtedy, kiedy miewałam anginę w wieku 6 lat :-(

Dzidka Bardzo Żle się Czująca
Obserwuj wątek
    • catalina1 Re: Jestem chora :-/// 04.01.04, 20:33
      Współczuję. Moje gardziołko właśnie wróciło do normy. Byłaś u lekarza,
      dostałaś cosik na te kluski?? Dla mnie skuteczne było ACC600
      • the_dzidka Re: Jestem jeszcze chorsza :-/// 04.01.04, 20:39
        catalina1 napisała:

> Współczuję. Moje gardziołko właśnie wróciło do normy.

> Mnie dopadło wczoraj znienacka, tak jak w Warszawie w ciągu 2 godzin byłam do
        niczego.

> Byłaś u lekarza,
        > dostałaś cosik na te kluski??

Cat, u nas z racji namiętnego seksu i wyrazów miłości pomiędzy lekarzami a NFZ
        otwarte jest 15 przychodni na 100 :-/ A jeszcze w niedzielę?! Póki co leczę się
        sama wspomagana radami znajomego lekarza kolegi, który jakby co, to podjedzie
        (tylko że jest anestezjologiem :)

> Dla mnie skuteczne było ACC600

Ja mam - po ostatnim razie - Immunal, polopirynę, witaminę C... Zaskakuje mnie
        tylko zachorowanie w zimie - ostatni raz miałam tak w 6 klasie. Zawsze choruje
        na przełomie zima/wiosna lub lato/jesień...
        A najbardziej płynów łaknę, niszczę jakiś litr w półtorej godziny. A jutro
        musze się zawlec do pracy... :(

Dzidka Pociągająca
        • konradbryw Re: Jestem jeszcze chorsza :-/// 05.01.04, 00:32
          the_dzidka napisała:

> Cat, u nas z racji namiętnego seksu i wyrazów miłości pomiędzy lekarzami a
          > NFZ otwarte jest 15 przychodni na 100 :-/ A jeszcze w niedzielę?!

To u Was w ogóle jeszcze się chodzi do państwowych lekarzy?
          • brezly Re: Jestem jeszcze chorsza :-/// 05.01.04, 07:38
            Witam witam. Jak czytam relacje z frontu walki o lekarza pierwszego kontaktu, to
            mam wrazenie ze byly pan SLD@minister-profesor zasluguje na pomnik z brazu. Ale
            taki wykonany technika: metal na modela. Zartuje jakby co :-)
            • konradbryw Re: Jestem jeszcze chorsza :-/// 05.01.04, 07:55
              brezly napisał:

> Witam witam. Jak czytam relacje z frontu walki o lekarza pierwszego kontaktu,
              > to mam wrazenie ze byly pan SLD@minister-profesor zasluguje na pomnik z
              > brazu. Ale taki wykonany technika: metal na modela. Zartuje jakby co :-)

No tak, trzeba pisać, że się żartuje, bo znów się Dzidka oburzy, że nie można
              życzyć kanaliom, co jej fundują przykrości różniaste nic złego. ;)
              • brezly Re: Jestem jeszcze chorsza :-/// 05.01.04, 08:35
                Ale tak bez zartow to to jest jakas paranoja. Mam wrazenie ze w pl. pana
                jaskiniowa kultura organizazji, przynajmniej wsrod prawodawcow. Kazdy
                jednokomorkowiec wie ze sa pewne zasady dotyczace teorii organizacji. np. ta od
                ze istnieje tylko jedna rzecz gorsza od reorganizacji. Mianowicie wojna. Te
                chore kasie byly chore ale jak wiodac lepiej bylo probowac je leczyc, a wole. Z
                bolem to mowie, ale mowie.
              • the_dzidka Re: Jestem jeszcze chorsza :-/// 05.01.04, 09:03
                > No tak, trzeba pisać, że się żartuje, bo znów się Dzidka oburzy, że nie można
                > życzyć kanaliom, co jej fundują przykrości różniaste nic złego. ;)

Przykro mi, że masz o mnie az tak kiepskie mniemanie. Widocznie sobie
                zasłużyłam.

Dzidka (nadal chora)
                • brezly Re: Jestem jeszcze chorsza :-/// 05.01.04, 09:11
                  Oj oj, Dzidka. Emanuje w twoja strone wyrazy podtrzymania na duchu. NO wczoraj
                  wyprobowala smazyc seler wg twojego artu i efekty byly dla zaskakujaco
                  korzystne. Ja jeszce na ten seler tytulem proby kladlem wedzony bialy ser made
                  in Poland, co go logistyka zapewnila i bylo jeszcze ciekawiej.

Od czasu jak jezdze do roboty na rowerze wszelkie niezyty i pasozyty trzymaja
                  sie ode mnie z daleka. Jeszcze jedna korzysc.
                  Zdrowiej, tym bardziej ze pan Minister zapowiada normalizacje :-)
                • konradbryw Re: Jestem jeszcze chorsza :-/// 05.01.04, 09:31

the_dzidka napisała:

> Przykro mi, że masz o mnie az tak kiepskie mniemanie. Widocznie sobie
                  > zasłużyłam.

Eeeeno, nie obruszaj się tak. Ja po prostu jakoś nie mam przyjaznych uczuć
                  wobec kanalii, które z premedytacją mi szkodzą, a Ty masz... Może to moja wada,
                  ale jakoś z nią sobie żyć muszę.
                  • the_dzidka Re: Jestem jeszcze chorsza :-/// 05.01.04, 09:57
                    > Eeeeno, nie obruszaj się tak. Ja po prostu jakoś nie mam przyjaznych uczuć
                    > wobec kanalii, które z premedytacją mi szkodzą, a Ty masz...

Nie, ja po prostu mam chyba trochę inne poczucie humoru. To co napisał brezly
                    podobało mi się i naprawde nie trzeba mnie wcześniej uprzedzać, że to żart. W
                    kwestii zaś przyjaznych uczu... znasz moje zdanie. Nie będę powielac wątku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka