Dodaj do ulubionych

UNECZKO, !!! melduje się zgodnie

03.02.02, 22:21
z poleceniem, przed cisza nocną :)) I to na dokładke sam :))
Idę do łózeczka grzecznie spać - kurde, gdzie mnie ten szofer przywiózł ?:))
Obserwuj wątek
    • men_ Re: UNECZKO, !!! melduje się zgodnie 03.02.02, 22:23
      baran nie kierowca - wracamy do domku :))
      • Gość: yess Re: UNECZKO, !!! melduje się zgodnie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 22:27
        men idzisz juz spac?
        • men_ Re: UNECZKO, !!! melduje się zgodnie 03.02.02, 22:32
          hę ?:))
          bo men ostatnio głupieje - praca,,praca ...etc :) chyba głupieje
        • men_ Re: UNECZKO, !!! melduje się zgodnie 03.02.02, 22:34

To nie kabluj więcej :)))) dostałem op....
          Gość portalu: yess napisał(a):

> men idzisz juz spac?

• Gość: yess Re: UNECZKO, !!! melduje się zgodnie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 22:35
            jakie kablowanie ?
            • men_ Re: UNECZKO, !!! melduje się zgodnie 03.02.02, 22:37
              Cos nagadała Uneczce ?:)))
              • Gość: yess Re: UNECZKO, !!! melduje się zgodnie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 22:39
                men chyba za duzo pracujesz...
                • men_ Re: UNECZKO, !!! melduje się zgodnie 03.02.02, 22:40
                  hiba :)))
                • kitek1 men pracuje, yessinka kabluje............. 03.02.02, 22:41
                  znowu nowa afera sie szykuje:)))
                  • Gość: yess Re: men pracuje, yessinka kabluje............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 22:43
                    kitek znowu macisz !!!!!
                    men nie sluchaj tego glupiego kiciora
                    • kitek1 Re: men pracuje, yessinka kabluje............. 03.02.02, 22:45
                      daj mi herbatke,
                      do lozeczka i spadam:)
                      • Gość: yess Re: men pracuje, yessinka kabluje............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 22:45
                        chcialbys prowokatorze hahahahaha
                        • kitek1 Re: men pracuje, yessinka kabluje............. 03.02.02, 22:49
                          nie bede tak nudnie jak menik,
                          przy fartuszku sie upierac:)
                    • men_ Re: men pracuje, yessinka kabluje............. 03.02.02, 22:46
                      nie słucham z zasady mąci-kitka :_)

p.s.: ale tyłek mi obrobiłaś na innym wątku :)))
                      • kitek1 Re: men pracuje, yessinka kabluje............. 03.02.02, 22:47
                        a beda fotki,
                        menikowego tyleczka przez yessinke obrobionego:)
                        • Gość: yess Re: men pracuje, yessinka kabluje............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 22:58
                          cos za cos kiciorku
                          • kitek1 Re: men pracuje, yessinka kabluje............. 03.02.02, 23:03
                            znacy ty tez do pozowania sie ustawilas,
                            • Gość: yess Re: men pracuje, yessinka kabluje............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:09
                              znacy ze zle zrozumiales
                              • men_ Re: men pracuje, yessinka kabluje............. 03.02.02, 23:11
                                chyba dobrze - akurat do pozowania jesteś yess, tfu, o.k. :)))
                                • Gość: yess Re: men pracuje, yessinka kabluje............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:14
                                  teraz sie na komplementy zebralo hahahaha
                                  • men_ Re: men pracuje, yessinka kabluje............. 03.02.02, 23:26
                                    cechy charakteru ....
                                    ma nie byc tych komplementóW ?:)))
                                    • Gość: yess Re: men pracuje, yessinka kabluje............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:27
                                      no co ty !!! ja tylko zartowalam :))
                                      • men_ Re: men pracuje, yessinka kabluje............. 03.02.02, 23:30
                                        kurde, to nie strasz :))

p.s. na temat urody tez ?:)))
                                        • Gość: yess Re: men pracuje, yessinka kabluje............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:31
                                          men_ napisał(a):

> kurde, to nie strasz :))
                                          >
                                          > p.s. na temat urody tez ?:)))
                                          ---> pewnie a co sem bedzie zalowac hahahaha
                                          • men_ Re: men pracuje, yessinka kabluje............. 03.02.02, 23:34
                                            Ślicznosci Ty-nie-moje :))

Od czego mam zacząć ?:))
                                            • Gość: yess Re: men pracuje, yessinka kabluje............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:36
                                              ladnie zaczynasz ... :))
                                              • men_ Re: men pracuje, yessinka kabluje............. 03.02.02, 23:39
                                                wow :)
                                                ale od czego ?:))

usmiech >:)))
                                                • Gość: yess Re: men pracuje, yessinka kabluje............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:40
                                                  men ja widze ze ty zaczynasz sie migac? miales mowic to czekam...
                                                  • men_ Re: men pracuje, yessinka kabluje............. 03.02.02, 23:43
                                                    Co Kiciu mam mówic ?:))
                                                    O czym ? O Twoich slicznych Oczętach ?:)
                                                  • Gość: yess Re: men pracuje, yessinka kabluje............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:44
                                                    no to jeszcze nie bylo zebym miala factowi podpowiadac co ma mowic !!!!!!!!
                                                  • men_ Re: men pracuje, yessinka kabluje............. 03.02.02, 23:46
                                                    już się rajcuję Twoimi oczami :)
                                                    p.s.: a jak tam oczęta i inne walory ?:)
                                                  • Gość: yess Re: men pracuje, yessinka kabluje............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:49
                                                    oczeta oraz inne walory sa ok hahahahaha
                                                  • men_ Re: men pracuje, yessinka kabluje............. 03.02.02, 23:52
                                                    Oczęta nie-duże, ale tym bardziej śliczne :)))
                                                  • Gość: yess Re: men pracuje, yessinka kabluje............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:54
                                                    hahahahahahaha jaki spotrzegawczy
                                                  • men_ Re: men pracuje, yessinka kabluje............. 04.02.02, 00:00
                                                    zawsze widzę Wasze Oczeta :))

p.s.: i te małe, ale zgrabne, ale ..etc:)
                                                  • Gość: yess Re: men pracuje, yessinka kabluje............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 00:02
                                                    hahahaha wiec zycze aby przysnily ci male czy duze oczeta :)))
                                                    dobranoc
                                                  • men_ Re: men pracuje, yessinka kabluje............. 04.02.02, 00:06
                                                    no nie takie małe :))
                • men_ dr Mina , hę ?:)))))) 03.02.02, 22:44
    • men_ KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) 03.02.02, 22:50
      O.K. ?:)))
      • kitek1 Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) 03.02.02, 22:53
        yessinka bez fartuszka,
        to kielbasa,
        chiba ci wperdol spusci!
        • men_ Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) 03.02.02, 22:55
          koniec zartów, własnie pewną granicę przekroczyłes :))
          • kitek1 Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) 03.02.02, 22:56
            ja????
            kto zaczal sie z kielbasa?
            • men_ Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) 03.02.02, 22:58
              dobra, przegiąłes pałe :)))

przepros kogo trzeeba :))
              • Gość: yess Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 22:59
                a kogo trzeba?
                • men_ Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) 03.02.02, 23:00
                  cicho szaaaaaaaa :))
                  bo sie dowie :)
              • kitek1 Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) 03.02.02, 23:01
                znasz ten dowcip o bacy,
                ...Baco gnie wom sie.......
                to a propos przeginania paly,
                • Gość: yess Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:03
                  to nie dobrze jak mu sie gnie hahahahaha
                  • men_ Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) 03.02.02, 23:05
                    A co Yessinka w potrzebie ?:))

p.s.: z góry wiem, żem świnia i z góry przepraszam :)))
                • men_ Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) 03.02.02, 23:03
                  a znasz taki dowcip ???:))
                  wp.pl
                  • kitek1 Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) 03.02.02, 23:06
                    nie ci sie nie gnie:)))
                  • Gość: yess Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:10
                    wp.pl ? cos mi to mowi ale nie wiem czy to...
                    • men_ Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) 03.02.02, 23:12
                      hę ?

Gość portalu: yess napisał(a):

> wp.pl ? cos mi to mowi ale nie wiem czy to...

• Gość: yess Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:14
                        ktore slowa nie zrozumielas? hę?
                        • men_ Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) 03.02.02, 23:15
                          te o wp.pl :))
                          • Gość: yess Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:18
                            no ty napisales wp.pl --> co to znaczy?
                            • men_ Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) 03.02.02, 23:20
                              oki, zainteresowane strony wiedzą :)
                              • Gość: yess Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:21
                                czyli ze niby ja jestem strona niezainteresowana taaaaaak ?
                                • men_ Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) 03.02.02, 23:24
                                  Yesska, liścik miłosny z wp ?:))
                                  • Gość: yess Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:27
                                    ale ciekawski. gorszy niz kitek
                                    • men_ Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) 03.02.02, 23:30
                                      ble, ble, ble - tylko nie kitek
                                      • Gość: yess Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:33
                                        a co kitek jest be ?
                                        • men_ Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) 03.02.02, 23:35
                                          a cholera go wie :)))
                                          • Gość: yess Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:36
                                            przeciez ty kochasz kitka hahahahaha
                                            • kitek1 Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) 03.02.02, 23:38
                                              zazdrosna jestes,
                                              ja tez lubie menika,
                                              • Gość: yess Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:41
                                                pewnie ze jestem. bo ja tez lubie menika
                                                • kitek1 Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) 03.02.02, 23:43
                                                  i dlatego uneczke,
                                                  tak do niego zniechecalas:)))
                                                  • Gość: yess Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:45
                                                    taaaaaaaakkkkkkkk kitek tak !!! rozszyfrowales mnie !!! poddaje sie
                                                  • kitek1 Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) 03.02.02, 23:49
                                                    nie lubie takich happych endow,
                                                    szkoda, ze mnie tak nie lubisz,
                                                  • Gość: yess Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:51
                                                    kitek jeszcze nic straconego !!! zobacz ile men ma narzeczonych pewie mnie
                                                    zaraz porzuci hahahaha
                                                  • kitek1 Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) 03.02.02, 23:52
                                                    siem pchac nie bede,
                                                  • Gość: yess Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:53
                                                    oooooooo czerwone i czarne ?
                                                  • kitek1 Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) 03.02.02, 23:55
                                                    nic nie czaje:(
                                                  • Gość: yess Re: KITEK !!! nie dla psa kiełbasa :))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:57
                                                    chodzi o to ze...albo nie powiem
    • kitek1 Re: UNECZKO, !!! melduje ze na tym watku.......... 03.02.02, 23:52
      menik jesionke rwie:)
      • Gość: yess kitek ty kabluuuuuuuuuuuuuuuu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:52
        jak mozesz ???????? no wiesz
        • kitek1 prawda histeryczna............... 03.02.02, 23:54
          co ma sie tam w postach grzebac,
          • Gość: yess łuna kitek łze jak... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 23:55
            pies czy kot ? bo juz nie wiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka