aariel 05.01.04, 11:30 Bardzo kusza... No i pewnie znowu wyczyszcze moje konto do zera, ale z drugiej strony to sie oplaca, co nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altu Re: Wyprzedaze 05.01.04, 11:46 Ja poluje na wyprzedaże ciuchowe... Wiem, ze w Terranovej juz są... ale jestem uparta i czekam juz drugi miesiac na Orsay, bluzke sobie upatrzylam. ale dla mnie za droga... i spodni potrzebuje.. Jutro planuje duuuzo kasy wydac... wybieram sie na big shopping... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: Wyprzedaze 05.01.04, 11:55 aariel napisała > No i pewnie znowu wyczyszcze moje konto do zera, ale z drugiej strony to sie > oplaca, co nie? ;) opłaca się kochanie opłaca!!! :-)! tylko zostaw sobie choć na dżem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Wyprzedaze 05.01.04, 12:03 Ja kocham wyprzedaze, bo uwielbiam miec pelno ciuchow, ale nie wydawac fortuny !!! Niestety wracam juz jutro do Francji, ale w weekend jedziemy do Paryza, to rezerwuje sobie sobote na lazenie po sklepach i szukanie okazji fajnych zakupow!!! Juz sie nie moge doczekac !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Wyprzedaze 05.01.04, 12:05 ja tez sie wybieram, tylko nie wiem kiedy w moim kochanym Reservdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Re: Wyprzedaze 05.01.04, 12:34 Oczywiście, że się opłaca. Pomyśl też, ile czasu oszczędzasz, załatwiając wszystkie sklepy od razu, zamiast chodzić po jedną rzecz, jak w ciągu roku :-))) Najświeższe wieści z placu boju (Wa-wa): Zara -50% Calzedonia, Intimissimi -30% Galeria Centrum -30% i -50% (czytaj: -30% na 98% rzeczy i -50% na jakieś ochłapy - chyba lepiej jeszcze poczekać) Terranova -50% Czy ktoś orientuje się, jak w Mango??? -- k. nastawiona na wielkie polowanie Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Wyprzedaze 05.01.04, 12:40 A gdzie jest Mango w wawie? Mango= ta hiszpanska firma MNG, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Wyprzedaze 05.01.04, 12:42 mango jest w GM , ale chyba to nie jest to samo co MNG z tego co sie orientuje Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Wyprzedaze 05.01.04, 12:45 Moje kolezanki Hiszpanki pokazywaly mi fajne ciuchy i torebki wlasnie z MNG i mowily, ze to jest Mango....ciotka z Paryza tak samo mowila na swoja torebke. moze u nas jest inna firma mango? mam skojarzenie hahaha...mi mango sie kojarzy z tele-zakupami hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Wyprzedaze 05.01.04, 14:26 k.mmilka napisała: > Czy ktoś orientuje się, jak w Mango??? Duzo rzeczy przecenionych o 50% i troche mniej na 30% i 40% ale ja tam nic fajnego nie znalazlam dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Wyprzedaze 05.01.04, 14:35 czy ktos widzial jakies fajne dzinsy na wyprzedazy? Odpowiedz Link Zgłoś