aariel 05.01.04, 17:55 1. Ally mc Beal (szkoda, ze juz nie ma w pl tv) 2. Seks w wielkim miescie 3. Nie wiem (kiedys Miodowe lata, ale odkad sie zmienila glowna bohaterka przestalam ogladac) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malen_a Re: Ulubione seriale 05.01.04, 19:56 seks w wielkim miescie! to jest jedyny serial jaki ogladam jak tylko jestem w domku i starego uda mi sie od pilota odkleic! Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: Ulubione seriale 05.01.04, 20:18 Ja też, ja też - "Seks w wielkim mieście" mogę oglądać na okrągło. Chociaż mnie wkurzyli ostatnio, bo nagle wrócili do starych odcinków :-( No ale jak mówiłam i tak się świetnie bawię Aha - kiedyś oglądałam jeszcze "Kasie i Tomka" ale teraz jakoś się skiepścił. No i jeszcze "Rodzinę Soprano" - wlasnie od środy mają nadawać nowe odcinki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Ulubione seriale 05.01.04, 20:40 daja stare odcinki? tak zadko to ogladam, ze nawet nie wiem.. ale ostatnio sie usmielam na odkrywaniu meskosci przez jedna z bohaterek :) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel rodzina Soprano 05.01.04, 20:41 A gdzie beda nadawac ten serial? Bo ja nie widzialam ani jednego odcinka, a chetnie bym se popatrzyla :) Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: rodzina Soprano 05.01.04, 20:44 Nowa seria będzie nadawana na TVN od najbliższej środy, o 21.55 Polecam :-) Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Ulubione seriale 05.01.04, 20:44 malen_a napisała: > daja stare odcinki? tak zadko to ogladam, ze nawet nie wiem.. > ale ostatnio sie usmielam na odkrywaniu meskosci przez jedna z bohaterek :) To rzeczywiscie byl stary odcinek. W ostatniej serii jaka nadawala tvp2, Miranda byla w zaawansowanej ciazy pod koniec. A teraz sa odcinki duzo wczesniejsze z jakiejs wczesniejszej serii. Ale i tak bardzo chetnie ogladam nawet po raz drugi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Seks w wielkim mieście 05.01.04, 20:47 Ja oglądałam dość regularnie i na jesieni były już odcinki z nowej serii. Jedna z bohaterek (taka ruda, krótko obcięta) urodziła dziecko, po czym zaczęli nadawać starszą serię. Ale nie ma to znaczenia, bawię się zankomicie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Seks w wielkim mieście 31.01.04, 09:44 cos ostatnio nie udalo mi sie obejrzec zadnego odcinka, jak myslicie czy mozna je wyoprzyczyc na video i sobie maraton babski zrobic? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hehe.he Re: Ulubione seriale 05.01.04, 20:17 hehe uwielbia rodzine Soprano i od środy jest nowa seria!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Ulubione seriale 05.01.04, 20:22 Moje najlepsze seriale sa w srody, czyli pilkarski serial, ajeszcze lepiej co 2 lata latem, tak jak w 2004 roku w Portugalii, niestety bez naszych:( Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 moje typy 05.01.04, 20:34 Kiedyś był taki serial na dwójce "Przystanek Alaska", ale go lubiłam! Potem "Ally ...", a także początki "Przyjaciół" a także "Sex w Wielkim Mieście", szczególnie odcinki ostatnej serii... Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer1 Re: Ulubione seriale 06.01.04, 11:20 Generalnie seriale komediowe i sf: Przyjaciele Zwariowany świat Malcolma Star trek Ziemia - ostatnie stracie Pierwsza seria Kasii i Tomka (teraz serial jest strasznie kiepski) Przystanek Alaska Arabella Zmiennicy Alternatywy 4 itp. :) Odpowiedz Link Zgłoś
treker_1987 Ulubione seriale 31.01.04, 07:07 Star Trek TOS Star Trek TNG Star Trek DS9 Star Trek Voyager Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Ulubione seriale 31.01.04, 11:01 A ja lubie Przyjaciol, Kasie i Tomka a takze Na dobre i na zle. Klan tez lubilam ale co za duzo to niedzrowo Odpowiedz Link Zgłoś
yossa77 Re: Ulubione seriale 01.02.04, 12:54 1.Przyjaciele 2.Seks w wielkim mieście 3.Ally McBeal 4.This Life (brytyjski. kiedys leciał na BBC Prime) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: Ulubione seriale 02.02.04, 08:17 Przyjaciele, Rodzina Soprano, Sex w..., Zmiennicy Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Ulubione seriale 03.02.04, 16:00 Nie mam telewizjonu... i nie ogladam TV. Odpowiedz Link Zgłoś